| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:38
- Nahlásit
Dannie
Co vím, tak na German Dream mají filmy z Körungu a ZTP. Alespoň to tam měli..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:50
- Nahlásit
Dannie, zkusila jsem ti neco poslat!!! Jsou to dve videa!!!
Denis, kdyby si to chtela taky poslat, tak potrebuju mailika
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:04
- Nahlásit
K orgiím - ty boxeří mezi čubama jsou u nás celkem normální. Ale grifonek s boxerem, to je podívaná! Ještě když jsme měli Daisku, která byla obzvláště dobře narostlá včetně veliké hlavy a dlouhé trumpety, tak jí Cilla zdatně naskočila na čumák, předníma nohama se zahákla za uši a už jela.... Když už toho bylo moc, Daisa jen rozvážně pohnula hlavou a Cillinka odlítla a dala chvilku pokoj. Ale jen chvilku.
Naopak když chce Charley obšťastnit Laku (bordičku), tak si nad ni stoupne, začne hýbat zadkem a po chvilce se strašně diví, že nějak nelze docílit užšího kontaktu, bordík prostě odejde mezi přeníma nohama - jsou to srandy, tyhle smečky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:07
- Nahlásit
Paja s Tinou
jo jo, chci !!!
můj mejlík je giopi@seznam.cz
díky!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:14
- Nahlásit
corleona
Teda takhle jsem se už dlouho nenasmála. Závěr s "Vladkem" má za následek klávisnici plnou čaje, jež mi vytryskl od huby...
Chodka
Bohužel jsem mohla až teď - šéf šel do posilovny... Ale suprově jsem se pobavila.
Jinak jediný vtipný zážitek ze včera byl ten, že okolo naší předzahrádky kráčel dědek s kokřicí, kterou tam většinou nechává vysr... Já šla zrovna domů, potichoučku a čekala jsem, že na něj zařvu až si cvrkne, aby si to koukal sebrat. Jenže ouha - za stromkem už bylo ho*no jako od koně a ta jeho oškubaná kokřička sklonila hlavu, pak lehla a jala se pěkně hlavou a ušiskama parfémovat. Dědek spokojeně čekal, neb za stomeček neviděl! Já stála a dívala se! Až když kokřice celou hromadu vyhoblovala, tak jsem je došla a povídám : "Jééé, asi se vám v něčem vyválela, tady každej nechá psa vysr.., to víte...!" Domů už jsem utíkala a z okna pozorovala, jak dědouš vytáhl sněhově bílej kapesník a rval psici hovna z hlavy i s ušima... Tóóó byl pocit!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:34
- Nahlásit
ola
opět jsi nezklamala
Teď jsem byla ve městě a venku je to teda krize, už je mi špatně z pomyšlení jak budu cestou z práce lítat autem ze strany na stranu teda pokud vůbec tady odtud vyjedu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:38
- Nahlásit
Vcelka
Taktéž! K tomu ještě vozím z práce svoji matku, která (můj manžel jí potajmu říká "stará katastrofa") vidí v každém protijedoucím autě možnou srážku... Celou cestu je zakouslá do přední palubovky, brzdí nohama, vykřikuje atd. Fakt boží!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
ola
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:53
- Nahlásit
Ježišmarjá.. já jsem si teď vzpomněla, že jsem zapomněla pustit zpátky domů psy. Venku chumelí tak, že Nunda přišel s bílou čepičkou na hlavě. Viktorka je hyperaktivní, čili sníh nemá šanci ulpět. Dnes se totiž v domě "ohřívá" Viktorín.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:01
- Nahlásit
U nás napadl ráno jenom poprašek a už je rozprášen tudíž na Domažlicku zase jsme bez sněhu!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:03
- Nahlásit
Denis, mas to tam!!!
Ola opravdu nezklamala, opet super historka, jak ty to delas
Tak to kdyz aj tu nezabodovala, tak doufam ze Tina s tim cernym smetakem taky ne
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:05
- Nahlásit
Chodka
My máme sníh nonstop od prosince a počítám, že tak v půlce čerence by nám to tady mohlo roztát. Soudím tak podle těch "Tatier" z odklizeného sněhu, co máme kolem kotců a kolem domu. Máme nízký přízemní dům a už to vypadá jak iglů. A sněží a sněží..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:34
- Nahlásit
Dala jsem na stránky pár nových fotek z konce ledna: Nunda s Maxem, jak na sebe vždycky drnčí přes okno dveří, potom náš návrat ze šití večer před výstavou (Max - zašité ucho, Gina - zašitá noha = oba ještě v narkóze na papírových plínách) a poslední foto, jak Nunda Big King a hrdina zabil zlého draka.
http://www.maximusdeus.cz/galerie10.htm
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:47
- Nahlásit
corleona
to jsou správný zabijáci, to jak tam leží tak k tomu sedí věta "vypadá to tam jako po boji".
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:02
- Nahlásit
To je skoro jako kdyby to byl odraz v zrcadle, jak maji stejne nakloneny hlavy na sebe...
A fotecky po boji taky dobry...je tam krasne v pozadi videt "boxeri vitrinka"!!! A drak vypada ze byl zabit definitivne
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:09
- Nahlásit
corleona
Ta fotka bratří Nundových jak na sebe hledí, to je jako ta scéna z Pekařův Císař - Císařův pekař. Jsou oba nádherní. To jsou panečku papule!
Paja s Tinou
U nás o historky není nouze. Obzvlášť, když si někdo střelenej jako já pořídí ke dvoum "smráďatům" boxerku... Jóó, u nás je veselo. A já to miluju. Jsme prdlá celá rodina, a když to vezmu suma sumárum, tak jsme taková malá mafie, neb jen rodinka z mojí strany čítá cca 50 podobně srandovně praštěných lidí... To pak veselé "příhody z natáčení" fakt přichází v krátkých intervalech!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:09
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ostatky draka jsem se pokoušela dostat do igelitového pytle, abych to mohla vyhodit. To byl děs. Drak byl totiž naplněný BÁJEČNOU kombinací kousků molitanu a polystyrénových kuliček. Kuličky šíleně elektrizovaly, takže jsem je měla na ruce, pak i nohách a dokonce i na obočí.. hlavně ne tam, kde jsem je potřebovala dostat - do pytle! Nějaké kuličky tady máme pořád.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:11
- Nahlásit
ola
Akrát zvuk není jak z Pekařova císaře " Omládli jsme, omládli jsme", ale jak to brumendo z Šest medvědů s Cibulkou!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:14
- Nahlásit
Jo, Markét - chtěla jsem ti pochválit tu fotku s názvem "Co to je?" Ta je dost dobrá. Takhle naše FeeBee leží na zádech a v těch překřížených tlapách má balónek na šňůrce a sama si za něj potahuje! Kluci se vždycky můžou uchechtat!
corleona
Kdy váš čeká hárání? Máte to hromadný?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:19
- Nahlásit
Tak tomu verim. Kamarada kokr si ted u nej v praci ve svy bedynce vyhrabal deku a pod ni mel vrstvu polystyrenu...takze to tam ted vypada jako ze jim snad snezi i do kancelare , treba by se na tom dalo i lyzovat...
Olo, tak to se pak nedivim ze nemas o zazitky nouzi
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:19
- Nahlásit
ola
Unitka by měla začít hárat v půlce března, měsíc po ní Gina. No a hyperaktivní Viktor nemá čas hárat, ona má spostu důležitějších věcí na práci, např. najít venku krabičku od pařížského salátu, porvat se s Ginou, ukrást synovi botu z předsíně.. a tak .. (už nehárala 11 měsíců, tak nevím)
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:22
- Nahlásit
corleona
No pěkný vždyť vypadají, jako mimina jak chrupkají.
Podobně to vypadá když jdeme ven tak v ulici je jedna boxerka, ale ta je asi jenom na hlídání (nevím co uhlídá),tak je za plotem a Meggina s ní laškuje, ona má takovou radost a chtěla by jít s náma ven ale nejde to! Potom to vypadá jako v tom zrcadle dělají proti sobě úplně stejné pohyby.Ona na nás nejdřív hrozně štěkala,vypadala, že bude ostrá, ale párkrát jsme na ni promluvili a teď už nás vyhlíží až půjdeme kolem.Je mi jí docela líto,je sice starší o nějaký měsíc ale je vidět , že nemá pohyb je taková hubeňonká a není taková svalnatá , co má ale velké to jsou uši.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:23
- Nahlásit
Market tak ta fotka co to je? Ja hodne podarena...
Tak u Viktorky to Corli budete mit jako prekvapko
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:25
- Nahlásit
Tak u nás je teda vánice!Přisly jsme s Brauny jak sněhuláci.No ale je utahaná a mám od ní pokoj.
corleona
Jak se tak průměrně holky hárají?Má bývalá sotva jednou za rok,tak ani nevím,jak to bývá normálně.Ale asi to nebude přesně po půl roce?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:29
- Nahlásit
Lenda
Jo. Mělo by to být přesně půl roku. Ty dvě nám hárají celkem přesně (zaklepat), akorát ten Viktorín zlobí..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:32
- Nahlásit
Lenda
Naše bobule taky + - půl roku. Teď nás to čeká na jaře. S hrůzou jsem zjistila, že jsem vyhodila starý kalednář, kde jsem to měla pečlivě vedeno. No, tak to jsem zvědavá.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
Lenda
Koukalas do CHS Ze slunečného vrchu - mají pěkný štěnda. To je nějaká paní Vávrová z Náchoda. Znáš jí?
Tahle čubinka se mi moc líbí...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:42
- Nahlásit
ola
Koukala jsem na ně.Otec je od paní Kosařové.Je hezounká,ale škoda,že jich nemají víc.O té CHS vím,ale neznám se s nima.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:45
- Nahlásit
Lenda
Řekla bych, že budou mít po tatínkovi velký kebulky. Jen se mi zdá, jestli nezůstane týhle čubince depigmentace na čenichu?! To by nám mohla říct corleona ???
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:02
- Nahlásit
ola
tenhle je taky pěkný
|