Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:38
- Nahlásit

Dannie
Co vím, tak na German Dream mají filmy z Körungu a ZTP. Alespoň to tam měli..

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:50
- Nahlásit

Dannie, zkusila jsem ti neco poslat!!! Jsou to dve videa!!!
Denis, kdyby si to chtela taky poslat, tak potrebuju mailika

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:04
- Nahlásit

K orgiím - ty boxeří mezi čubama jsou u nás celkem normální. Ale grifonek s boxerem, to je podívaná! Ještě když jsme měli Daisku, která byla obzvláště dobře narostlá včetně veliké hlavy a dlouhé trumpety, tak jí Cilla zdatně naskočila na čumák, předníma nohama se zahákla za uši a už jela.... Když už toho bylo moc, Daisa jen rozvážně pohnula hlavou a Cillinka odlítla a dala chvilku pokoj. Ale jen chvilku.
Naopak když chce Charley obšťastnit Laku (bordičku), tak si nad ni stoupne, začne hýbat zadkem a po chvilce se strašně diví, že nějak nelze docílit užšího kontaktu, bordík prostě odejde mezi přeníma nohama - jsou to srandy, tyhle smečky

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:07
- Nahlásit

Paja s Tinou
jo jo, chci !!!
můj mejlík je giopi@seznam.cz
díky!!!

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:14
- Nahlásit

corleona
Teda takhle jsem se už dlouho nenasmála. Závěr s "Vladkem" má za následek klávisnici plnou čaje, jež mi vytryskl od huby...

Chodka
Bohužel jsem mohla až teď - šéf šel do posilovny... Ale suprově jsem se pobavila.

Jinak jediný vtipný zážitek ze včera byl ten, že okolo naší předzahrádky kráčel dědek s kokřicí, kterou tam většinou nechává vysr... Já šla zrovna domů, potichoučku a čekala jsem, že na něj zařvu až si cvrkne, aby si to koukal sebrat. Jenže ouha - za stromkem už bylo ho*no jako od koně a ta jeho oškubaná kokřička sklonila hlavu, pak lehla a jala se pěkně hlavou a ušiskama parfémovat. Dědek spokojeně čekal, neb za stomeček neviděl! Já stála a dívala se! Až když kokřice celou hromadu vyhoblovala, tak jsem je došla a povídám : "Jééé, asi se vám v něčem vyválela, tady každej nechá psa vysr.., to víte...!" Domů už jsem utíkala a z okna pozorovala, jak dědouš vytáhl sněhově bílej kapesník a rval psici hovna z hlavy i s ušima... Tóóó byl pocit!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

ola
opět jsi nezklamala

Teď jsem byla ve městě a venku je to teda krize, už je mi špatně z pomyšlení jak budu cestou z práce lítat autem ze strany na stranu teda pokud vůbec tady odtud vyjedu.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:38
- Nahlásit

Vcelka
Taktéž! K tomu ještě vozím z práce svoji matku, která (můj manžel jí potajmu říká "stará katastrofa") vidí v každém protijedoucím autě možnou srážku... Celou cestu je zakouslá do přední palubovky, brzdí nohama, vykřikuje atd. Fakt boží!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:50
- Nahlásit

ola

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:53
- Nahlásit

Ježišmarjá.. já jsem si teď vzpomněla, že jsem zapomněla pustit zpátky domů psy. Venku chumelí tak, že Nunda přišel s bílou čepičkou na hlavě. Viktorka je hyperaktivní, čili sníh nemá šanci ulpět. Dnes se totiž v domě "ohřívá" Viktorín.

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:01
- Nahlásit

U nás napadl ráno jenom poprašek a už je rozprášen tudíž na Domažlicku zase jsme bez sněhu!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:03
- Nahlásit

Denis, mas to tam!!!
Ola opravdu nezklamala, opet super historka, jak ty to delas
Tak to kdyz aj tu nezabodovala, tak doufam ze Tina s tim cernym smetakem taky ne

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:05
- Nahlásit

Chodka
My máme sníh nonstop od prosince a počítám, že tak v půlce čerence by nám to tady mohlo roztát. Soudím tak podle těch "Tatier" z odklizeného sněhu, co máme kolem kotců a kolem domu. Máme nízký přízemní dům a už to vypadá jak iglů. A sněží a sněží..

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:34
- Nahlásit

Dala jsem na stránky pár nových fotek z konce ledna: Nunda s Maxem, jak na sebe vždycky drnčí přes okno dveří, potom náš návrat ze šití večer před výstavou (Max - zašité ucho, Gina - zašitá noha = oba ještě v narkóze na papírových plínách) a poslední foto, jak Nunda Big King a hrdina zabil zlého draka.
http://www.maximusdeus.cz/galerie10.htm

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 12:47
- Nahlásit

corleona
to jsou správný zabijáci, to jak tam leží tak k tomu sedí věta "vypadá to tam jako po boji".

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:02
- Nahlásit

To je skoro jako kdyby to byl odraz v zrcadle, jak maji stejne nakloneny hlavy na sebe...
A fotecky po boji taky dobry...je tam krasne v pozadi videt "boxeri vitrinka"!!! A drak vypada ze byl zabit definitivne

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:09
- Nahlásit

corleona
Ta fotka bratří Nundových jak na sebe hledí, to je jako ta scéna z Pekařův Císař - Císařův pekař. Jsou oba nádherní. To jsou panečku papule!

Paja s Tinou
U nás o historky není nouze. Obzvlášť, když si někdo střelenej jako já pořídí ke dvoum "smráďatům" boxerku... Jóó, u nás je veselo. A já to miluju. Jsme prdlá celá rodina, a když to vezmu suma sumárum, tak jsme taková malá mafie, neb jen rodinka z mojí strany čítá cca 50 podobně srandovně praštěných lidí... To pak veselé "příhody z natáčení" fakt přichází v krátkých intervalech!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ostatky draka jsem se pokoušela dostat do igelitového pytle, abych to mohla vyhodit. To byl děs. Drak byl totiž naplněný BÁJEČNOU kombinací kousků molitanu a polystyrénových kuliček. Kuličky šíleně elektrizovaly, takže jsem je měla na ruce, pak i nohách a dokonce i na obočí.. hlavně ne tam, kde jsem je potřebovala dostat - do pytle! Nějaké kuličky tady máme pořád.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:11
- Nahlásit

ola
Akrát zvuk není jak z Pekařova císaře " Omládli jsme, omládli jsme", ale jak to brumendo z Šest medvědů s Cibulkou!

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:14
- Nahlásit

Jo, Markét - chtěla jsem ti pochválit tu fotku s názvem "Co to je?" Ta je dost dobrá. Takhle naše FeeBee leží na zádech a v těch překřížených tlapách má balónek na šňůrce a sama si za něj potahuje! Kluci se vždycky můžou uchechtat!
corleona
Kdy váš čeká hárání? Máte to hromadný?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:19
- Nahlásit

Tak tomu verim. Kamarada kokr si ted u nej v praci ve svy bedynce vyhrabal deku a pod ni mel vrstvu polystyrenu...takze to tam ted vypada jako ze jim snad snezi i do kancelare , treba by se na tom dalo i lyzovat...
Olo, tak to se pak nedivim ze nemas o zazitky nouzi

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:19
- Nahlásit

ola
Unitka by měla začít hárat v půlce března, měsíc po ní Gina. No a hyperaktivní Viktor nemá čas hárat, ona má spostu důležitějších věcí na práci, např. najít venku krabičku od pařížského salátu, porvat se s Ginou, ukrást synovi botu z předsíně.. a tak .. (už nehárala 11 měsíců, tak nevím)

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:22
- Nahlásit

corleona
No pěkný vždyť vypadají, jako mimina jak chrupkají.

Podobně to vypadá když jdeme ven tak v ulici je jedna boxerka, ale ta je asi jenom na hlídání (nevím co uhlídá),tak je za plotem a Meggina s ní laškuje, ona má takovou radost a chtěla by jít s náma ven ale nejde to! Potom to vypadá jako v tom zrcadle dělají proti sobě úplně stejné pohyby.Ona na nás nejdřív hrozně štěkala,vypadala, že bude ostrá, ale párkrát jsme na ni promluvili a teď už nás vyhlíží až půjdeme kolem.Je mi jí docela líto,je sice starší o nějaký měsíc ale je vidět , že nemá pohyb je taková hubeňonká a není taková svalnatá , co má ale velké to jsou uši.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:23
- Nahlásit

Market tak ta fotka co to je? Ja hodne podarena...
Tak u Viktorky to Corli budete mit jako prekvapko

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:25
- Nahlásit

Tak u nás je teda vánice!Přisly jsme s Brauny jak sněhuláci.No ale je utahaná a mám od ní pokoj.
corleona
Jak se tak průměrně holky hárají?Má bývalá sotva jednou za rok,tak ani nevím,jak to bývá normálně.Ale asi to nebude přesně po půl roce?

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:29
- Nahlásit

Lenda
Jo. Mělo by to být přesně půl roku. Ty dvě nám hárají celkem přesně (zaklepat), akorát ten Viktorín zlobí..

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:32
- Nahlásit

Lenda
Naše bobule taky + - půl roku. Teď nás to čeká na jaře. S hrůzou jsem zjistila, že jsem vyhodila starý kalednář, kde jsem to měla pečlivě vedeno. No, tak to jsem zvědavá.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:34
- Nahlásit

Lenda
Koukalas do CHS Ze slunečného vrchu - mají pěkný štěnda. To je nějaká paní Vávrová z Náchoda. Znáš jí?
Tahle čubinka se mi moc líbí...

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:42
- Nahlásit

ola
Koukala jsem na ně.Otec je od paní Kosařové.Je hezounká,ale škoda,že jich nemají víc.O té CHS vím,ale neznám se s nima.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:45
- Nahlásit

Lenda
Řekla bych, že budou mít po tatínkovi velký kebulky. Jen se mi zdá, jestli nezůstane týhle čubince depigmentace na čenichu?! To by nám mohla říct corleona ???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:02
- Nahlásit

ola
tenhle je taky pěkný

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání