Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:50
- Nahlásit

Denisa
Elvíra se mi líbí, ale bývala vždycky moc vyžraná. No a tradičně jako Mobidik obyčejně špatně předvedená.. Ona je taky celkem v kruhu nervní a zlá a nezvládaly ji.

A poznáš to všechno až časem..
Já jsem ze začátku jen rozdělovala na psy s bílými znaky a bez znaků a hrozně řešila, jestli je tmavý nebo světlý. No úplný blb.. Ale třeba tvar hlavy! To jsem vůbec nepoznala! Natož úhlení! Úhlení vzadu, vepředu, předhrudí, vystouplé lokty, volná lopatka.. To přijde s časem. Chce to : čumět, čumět a zase čumět.
Jenže teď zjišťuju, že mě to až obtěžuje. Nedokážu se už na psa podívat, aniž bych jej "nenaskenovala" a nenašla chybu. Všichni psi mají nějakou vadu. Všichni. To není život, to je utrpení

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:52
- Nahlásit

Lenda
Můžeš zaplatit až na místě. Při přejímce Tě skásnou..

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:56
- Nahlásit

corleona
Jeden známý ortoped má tohle třeba,když se dívá na Miss.Každá druhá má prý ortopedickou vadu!Prostě odborník!

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:57
- Nahlásit

Lenda
tak to je dobrý!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:57
- Nahlásit

corleona
Tak to je opravdu bezva.Taky se chystáš?

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:00
- Nahlásit

Lenda
Ještě nevím.. Má nám to hárat a Viktorka má jít na tu ZVV1.. Na to je čas, stačí se přihlásit týden před výstavou..

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:01
- Nahlásit

corleona
hm, no já teda asi nee, nepoznám ani časem, to nevím kde bych na to "přišla", bych potřebovala leda nějaký školení intenzivní 1x týdně...
stejně se spíš motám kolem toho výcviku, o tom dokážu mlet hodiny a někdy už i mluvím k věci... heč!

ty brďo, ale je to věda teda, ani nevím, zda si troufnu někdy ještě vůbec vystavovat... když třeba o předvedení nevím nic... Ne, tak já to tak nebaštím.
Ale mohla bys mi teď na výstavě "naskenovat" Giorďasku! Fakt, tu znám bezvadně, tak aspoň třeba pochopím když bys mi naznačila co kde jak má blbě. Jinak teda ona je samozřejmě dokonalá!To je snad jasný Ale tak jen potichu pro mě, aby ONA to neslyšela...

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:06
- Nahlásit

corleona
To pitomý hárání!Taky ještě posečkám.
Jak často s Viktorkou cvičíš?

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:07
- Nahlásit

Denisa
oukej..

ola
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:09
- Nahlásit

corleona
Co vidíš, když koukneš na fotkách na FeeBee? Klidně se vyjádři, jen do mě! Kritiku snesu!

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:12
- Nahlásit

Lenda
Cvičí Tom, já na ni nemám nervy. Je hyperaktivní. Za pochvalu skáče až na hlavu - moje nervy.. Teď necvičí, máme tady pokolena sněhu.. Jestli budu cvičit s Ginkou nebo Unitou uvidím, ale ony jsou děsně zpruzené a berou to jako nejhorší zlo a útok na jejich osobnost. Kdežto Viktorín je vždy připraven, výborně naladěn a za balónek udělá i kotrmelec. A čuchá a kouše jak bůh.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:13
- Nahlásit

ola
a jéje, už je to tady

ola
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:18
- Nahlásit

corleona
No tak, nebuď labuť...

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:19
- Nahlásit

corleona
To se tak někdo má!
To já nemám na výběr.Můj chlap odmítá jakoukoli drezůru,tak je to na mě.

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:22
- Nahlásit

Asi jsem zavařila PC,tak jdu radší spát.Dobrou!

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:29
- Nahlásit

ola
No.. musím teda říct, že podle těch fotek žádnou vadu nevidím,krom toho nosu. Je pěkně zaúhlená, kvadratická, má rovný hřbet, pěkně osvalená. Mohla by mít o něco uzší hlavu v lících a vyšší. Ale to je fakt detail. Pěkná fena. Důležitý je pohyb a ten jsem neviděla. No a pak má nevýhodu, že nemá výraznější bílý znak na hlavě, který dává větší šmrnc.. Tyhle efektní feny ji třeba můžou porazit na výstavě. Většinou je rozhodčí preferují. Toš tak..

ola
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:44
- Nahlásit

corleona
Díky! Na výstavě chůze byla hodnocena jako výborná (FeeBee plavně klusala, narozdíl od mého kozlečího poskakování ). Čenich zase ztmavne, ikdyž teď to vypadá blbě... Fakt mě se.. ty její zuby, no, ale s tím nic nenadělám. Pro nás to bude pochopitelně "princeznička"! Jóóó, a bílej znak na hlavě??? Já kvůli boxeřici bez znaků na hlavě jela až k Rakovníku... (předpokládám, že tomuhle se zasměješ - když uvážím, kam jste si jeli pro štěníky )

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:54
- Nahlásit

Jo já chtěla taky fenku bez bílých znaků nebo jen s minimem bílých znaků... Na hrudi se mi to i líbí, ale na té hlavě mě ty bílý znaky nějak ruší... Když jsou rovnoměrný, tak jako jó nó, možná, ale radši menší.
Ale je fakt, že jak má G. tu srandovní malou "lysinku" nad frňákem, tak že ji to hodně "prosvětluje" výraz... nakonec jsem za ni ráda.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:08
- Nahlásit

Když jsme si jela pro svoji první boxerku, tak jsem si úplně oddychla, když jsem zjistila, že na mě zbyla ta bez těch znaků A Tomášovi to trvalo tři boxery. Preferoval taky bez znaků. Dnes už ne. Už to vidíme jinak.. A hrozně se sobě smějem, jak jsme tenkrát uvažovali..

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:16
- Nahlásit

No, tak já jsem zatím ve fázi - trošičku bílé nad frňákem, bílou bradu a bílé znaky na hrudníku, popř. límec a pochybuju, že na to kdy změním názor... A už vůbec nechápu třeba bílé nožky! No jo no.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:04
- Nahlásit

Denisa
Já jsem taky o jiný variantě neuvažovala. A Zdeněk ten chtěl prostě JENOM bez znaků. Teď už se mi ale líbí i se znakama, ale musí být stejnoměrný a ne moc. Třeba se mi líbí fenka z CHS Z Němečanky - co zbývá na prodej. Má ten ksichtík souměrný, ikdyž dost bílé tam je.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:24
- Nahlásit

ola
jo, ta je roztomilá! No bacha, já zase totiž když už bych si pořídila žíhanou, tak tam zas znaky chci, protože mně se obecně tmavý psi v ksichtíku nelíbí, že jim "není vidět" do ksichtíku, prostě nejsou pro mě tak čitelní... Takže se mnou je to těžký! A když žíhání, tak spíš takový to tmavý žíhání...
A ještě to mám rozdělený tak, že pro sebe když žíhaňáka, tak psa a fenu leda zlatou... Tády dády dáááá...

Ale pokud je ta bílá SOUMĚRNĚ, tak mi tak nevadí, jen jí nesmí být moc. Taky už si zvykám. Spíš na žíhaných se mi líbí a na zlatých nee.

A třeba Vikoušek - ten je krásně bílý a má zase souměrně hnědý ušiska! To se mi líbí!

alli
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:30
- Nahlásit

Tak tento týden mám dovču (syn má prázdniny) a net vůbec nestíhám a pak než přečtu, co vše jste tu probrali .
Tak mi jsme si také vybírali, aby měla co nejméně bílých znaků . Hm,tak v Brně budeme mít velkou konkurentku Oliar...Viděla jsem tři fenky "O" v Brně na svodu. Ale zatím tedy na boxerech nepoznám nedostatky a přednosti . Allis jsem povzbuzovala, že je stejně pro nás ta nejhezčí, i když to rozhodčí "nepozná" .
Nevíte někdo, jak je to s vjezdem na výstaviště, kolik se platí parkovné? Nikde jsem to nemohla najít. Začínám být pěkně nervozní, abychom si neudělali ostudu, když tam bude tolik známých lidí - rodina, kolegyně z práce (jde vystavovat s BSP), cz-pes, kolegové od manžela,chovatelé od Allis....

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:33 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Hmm. Ta už má třeba na můj vkus bílého až moc. Myslím tím obílené pysky, to úplně mění výraz. Ale na závadu to není, jde o vkus.
A mně se třeba bílé nožky líbí moc. Nunda má jednu bílou až nahoru po loket a kvůli tomu ho třeba Tomáš nechtěl a vybral si Maxe. Chtěl souměrné znaky na hlavě i těle. Chovatelka padala do mdlob.. Já taky, když jsem to slyšela. Chytil prý Nundu v bedně, prohlížel ho a říká: Toho nechci, ten vypadá jako kašpárek. Beru toho druhého. A chovatelka mu řekla, že musí počkat, že právo prvního výběru mám já. Čekala jsem na Nundu cca tři roky. V Moraviaboxu byly vrhy P,Q,R,S,T a furt nic pro mě. Pak jsem přijela a nevěděla koho, jestli Maxe nebo Nundu. Nunda byl evidentně hezčí, ale měl nevybarvené víčko. Vadilo mi to hodně. Ale nakonec jsem si ho odvezla. Alena pak volal Tomášovi, že Max je volný. Ten byl šťastný jak blecha.. Jo a Nundovi jsme asi do jeho osmi měsíců říkali: Kašpárek, Kašpar, které pak syn překomolil na Kapšar a pak už to byl Kapšík. Ale slyšel hlavně na "Pipi", protože tak jsem volala na svoje feny, protože volat "Bači" a "Deli" a ještě do toho pak "Kapši" bylo dlouhé.

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:40
- Nahlásit

No a když si to teď uvědomím, tak dneska, když chci zařvat, tak je to většinou, jak by volal postižený člověk: "Eeeeeee eee, Ty, eeeeeee, pocem... potvoro" , protože si v té rychlosti nemůžu vzpomenout jak se jmenuje..

alli
Bývávalo to kolem 150,- za vjezd auta. Ale nevím, pořád to jde nahoru V Trenčíně to bylo teď např. 100,-Sk
Každopádně je to pro nás lepší si připlatit, než tu trasu absolvovat s cirkusem..

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:40
- Nahlásit

No právě, ty bílý pysky třeba, to je úplně jinej výraz, divnej.

alli
já si říkala, kde je kuchařka Allis!
Prosímtě vy už máte poslaný akce brněnské pobočky na tento rok??????? Jestli ano, tak bych ráda zjistila jaký... Prosím mohla by ses mrknout? Díky.

Já tam kromě boxerů budu mít taky spoustu kamošů co vystavují jiný plemena, ale pochybuju, že se odtrhnu od boxerů...

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:44
- Nahlásit

corleona
tak to já mám jen jednu a někdy taky než si vzpomenu... ale to mám z toho, že jí dáváme furt nějaký přezdívky, takže pak mám problém si vzpomenout jak se vlastně jmenuje!!! Ale slyší i na Kozu, Příšeru, Šakala, Miminko, Tlamu, Držku, ... no a jiný intimní tady jmenovat radši nebudu...

alli
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:49
- Nahlásit

corleona
Dík za info.

Denisa
Zatím nám nic nepřišlo!!! Chystám se, že tam zavolál i kvůli placení příspěvků na tento rok.

Dnes v noci jsem měla sen, že v den výstavy jsem se probudila a Allis měla na sobě lisá místa-vypadali jí chlupy

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:52
- Nahlásit

Denisa
No.. své druhé feně jsem říkala Adeli-Prdeli no a pak už jsem si to ani neuvědomovala a volala "Prdelííííííí!" Lidi čučeli.. No a u Nundy, to už mě musela kolikrát mamka venku okřikovat, že se lidi dívají, že na psa jak tele - Nunýka, volám "Dupenko". Ani Dudínek a Nunýnek jí nevyhovoval. My jsme mu chtěli říkat Bomber (jméno Unabomber jsem vybírala sama), ale nikdy se to neujalo.
Jeden známý má fenu Cane Corso a já ani nevím, jak se jmenuje, říká jí odjakživa "Prdko".

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 08:53
- Nahlásit

alli
Trémička pracuje, to znám.. Mě se dneska zdálo personálních změnách ve vedení Boxerklubu. Jsem si ráno říkala, jestli mi už nehrabe..

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání