| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:29
- Nahlásit
Teda nez jsem to tu zase prelouskala, to mi dalo
Tak my jsme taky u Tiny chteli co nejmene bilych znaku. Ted bych si ale i mozna vic znakatou fenku vzala taky. Jen zihandu bych si asi neporidila a nebo by musela byt hooodne tmava...
Hele Corli, nechces se jeste vyjadrit k Tine? Alespon bych vedela jak si jako nepapirak vede
Tak ja v nedeli teda prijedu, tak doufam ze se me tam nekdo ujmete...z dob vystav kdy jsme jezdili s basetkama, uz jsem nejak vypadla. Alespon taky budu moct pripadne trochu posuzovat , no to spis asi ne!!!
Dneska jsem se opet skvele v noci bavila. Ten pes na nasi zahrade snad musi byt vetsinu noci. Nekdy po druhy hodine, prepadla Tinu zase desna nervozita, tak jsem ji vypustila, ale rychle zase zahnala, kdyz jsem toho hajzlika uvidela. Pak v pet jsme sli na curandu a rozhodla jsem se ze na zahradu vypustim i ostatni. No to byl fakt zazitek, pes stale nekde na zahrade, ja jim skoro za zadky a holky nic a nic neudelat. Jak h zblejskla basetka, tak na ni prisli asi choutky a chtela se za nim rozbehnout, nasledoval rychly odchyt (coz jsem v me rozcrapanosti jen tak tak zvladla) a musela jsem je odvezt zpatky do sklepa, protoze je neslo mmoc uhlidat. Tina me nastesti poslechla. A rano jsem pobrala voditka a vydala se na prochajdu...uz vidim jak s nima budu asi i na voditkach chodit po zahrade...no to bude zabava. Ale ten chlap proste vyzvy k tomu at si ho hlida nerespektuje
Jo rano jsem si vzpomnela na Corleonu. Kdyz jsem se z prochazky vracela, tak na voditkach jsem mela Tinu a Mildu a v naruci spagetu Zuldu, sla jsem okolo obchodu kde uz nejaci duchodci cekali na otevreni a hned to bylo "jezis ona ma tri psy, to je hruza"...tak jsem si rikala jak by asi reagovali na to kdyby tam presla cela smecka Corli
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:39
- Nahlásit
"Eeeeeee eee, Ty, eeeeeee, pocem... potvoro" ,
tý jo tak po tomhle sem tu vyprskla smíchy.
Dneska nějak nestíhám, leda tak vždycky přelouskat vaše příspěvky.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:50
- Nahlásit
alli
tak ať se aspoň dovoláš, já se tam ani nemůžu dovolat...
alli corleona
klííííd, vždyť je to legrace taková výstava... hlavně když nevystavuju teda
Paja s Tinou
jé, tak to je paráda, že přijedeš! Tak se hlaš, ony budou holky co vystavují vystreslé, tak aspoň my co nevystavujeme se tam budeme houfnit a klevetit... A Giordina z tebe bude nadšená, neodtáhne čumák jak bude zkoumat pachy Tiny, Mildy a Zuldy, vždycky násává, že by toho člověka vdechla, tak pozor!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:53
- Nahlásit
corleona
DOTAZ!!! Může se na zkoušku chovnosti s háravou fenou?! Když jsem se dívala kdy v naší pobočce budou, tak mi to tak nějak vychází na oba termíny, že by i G. mohla hárat... !?
Na svodu taky hárala šla až nakonec...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:59
- Nahlásit
Paja s Tinou
To jednou potkal Tom (měl jen dvě feny!) v lese babu, co mumlala pod nosem: "No k čemu bych já měla dva psy.."
No a co se týče Tiny, tak podle fotek bych akorát řekla, že má vystouplé líce a široké temeno, což je nejčastější problém i u boxů s PP. Postavu nevidno, tak nemůžu hodnotit. Ale na to, že je bez PP, tak vypadá dost dobře,na akcích jsem viděla spoustu boxerů s rodokmenem a byli exterérově daleko, daleko za ní. A to s nimi kolikrát lidi přijeli i na výstavu a očekávali vítězství. Má určitě předky s PP ..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:02
- Nahlásit
Denisa
Může. Neúčastníš se losování o pořadí, v jakém půjdete, ale jdeš automaticky nakonec. A měla by ses z kolegiality (pokud se budou účastnit hafi-kluci) vyhnout případnému nácviku na místě ráno před samotnou zkouškou..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:25
- Nahlásit
Holky, klepněte mi prosím někdo na tu přihlášku na stránkách UP Rychvald. Je zatím přesměrovaná na mě a furt se mi tam po klepnutí na Odeslat neobjevuje "děkovací stránka" .. Herdek mám tam asi chybu ve scriptu. Nemusíte to vyplňovat, jen stačí zmáčknout Odeslat. Já totiž nemám nainstalovaný Outlock, takže si to nemůžu zkoušet sama. Dík.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:32
- Nahlásit
corleona
Když se tu tak vyjadřuješ k hafínum, řekni mi taky co Viky, na barvu nekoukej tam je to jasný ale co řikáš na postavu je to dobrý na jeho věk a do budoucna nebo nic moc? Prosím.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:33
- Nahlásit
Senkjů very mač!
Objevila se tam tahle stránka?
http://boxerklub.wz.cz/prihlaska_ok.htm
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:34
- Nahlásit
Vcelka
oukej.. podívám..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:39
- Nahlásit
corleona
nee, neobjevila!?
Chm, tak s tou ZCH při hárání je to asi trošku nevýhoda, nepotřebovala bych to nacvičovat, ale je blbý, že by si třeba neočuchala plac předtím...
A taky se možná feny při těch vzbouřených hormóóónech můžou chovat jinak než obvykle...?! No a při falešce taky. Je to těžký s těma babama!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:47 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Denisa
To můžou.. Hormony jsou svině.. Ale dá se na ten daný cvičák zajet třeba den dva předtím.. Tak to někteří řeší.. Pokud tam tedy někdo zrovna nedolaďuje na mistrák .. to by bylo bezva, projít se mu tam s háravkou
Toš tak to je f dupě.. Jsem si myslela, že už jsem tu chybu objevila a odstranila. Ach jo..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:54
- Nahlásit
corleona
Hele, když tě tady tak každej využívá,tak tě využiju taky... I když vím,že naše Bonnie není asi zrovna nejpovedenější boxer...Ráda bych slyšela tvůj názor na ni... www.bonnie-arwin.wz.cz A díky moooc!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 10:58
- Nahlásit
Vcelka
Zdá se, že má delší nos málo široký čenich, ale je mladý, tak se to ještě může spravit. Např. můj Nunýk vypadal v desíti měsících hrozně, říkala jsem, nevadí, že vypadáš jako pitbul, budu s tebou alespoň cvičit
A ještě k Vikymu: Má samozřejmě oboustranně nevybarvené víčka. V kostře je to ještě nohatec - psi dospívají později, ale úhlení má v poho, možná chybí předhrudí, ale je to fakt ještě mlaďoch, takže to je celkem normální. Ovšem úžasné jsou ty uši ala rogalo Vy jste asi nelepili, vite.. Ale to jejich souměrné zabarvení je úžasné. Kámoščin Edík to má taky tak, má ještě navíc flek kolem ocásku i ocásek.. Ten je ale oproti Vikymu hodně nosatý a navíc hrozně přerostlý - má přes 70cm v kohoutku.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:00
- Nahlásit
Dannie
no to jsem si tedy s vámi dala..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:02
- Nahlásit
corleona
Když každej, tak chci i já!!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:05
- Nahlásit
Ty z nas ale musis mit radost
Jinak diky za posouzeni Tiny...
Denis, tak ja te snad objevim a budu se k tobe hlasit a ke Giordi samozrejme taky a necham cela ocichat!!! A bude to parada No snad ted ypak pozname i ostatni az vystavi sve krasavce a krasavice
Nejak kolem trictvrte na devet budem v Brne, tak snad se tam nejak po devate dopravime...nejak uz si nepamatuju z dob skolnich, jak dlouho trval presun na vystaviste a pak uz budu mit jen vykuleny oci a hledat vas vsechny. Vcera jsem se divala na mapku BVV abych vedela kde je pavilon E...a ted uz to pekne vim
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:12
- Nahlásit
Dannie
Kostra bez připomínek, je to elegantní fena. Zdá se mi, že má málo plný čenich a taky tam asi bude větší předkus. Možná se pletu, když tak mě oprav. Problém může být žíhání, je málo výrazné a podkladová barva je málo sytá,ale to se dá dohnat karotenem. Každopádně to není na házení flinty do žita.
Kdybych si takhle rozebrala naši Unity, tak nikdy na žádnou výstavu nevyjedu, leda tak na výstavu krokodýlů s tím jejím nosem. Jenže kolikrát jsme narazili na rozhodčího, který preferoval dokonalou kostru a porazili jsme třeba fenu s krásnou hlavou, ale hůře zaúhlenou. A byl z toho třeba pak i titul Nejlepší fena výstavy..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:17
- Nahlásit
corleona
No nevím,jestli by se to dohnalo karotenem..Ona je uz od malicka takova svetloucka... A ten vetsi predkus? No ona ma tak celkove strasne malou palici..A predkus je asi taky vetsi... A taky ta asymetrie a vystouple lice (to po mame Niky)... No proste je to takova nase opicka... Uz je mi jasny, ze na vystavnim poli nezazarime,tak se budeme muset snazit to dohonit aspon na tom sportovnim.... A zatim (tuk,tuk) se nam ve vycviku dari...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 11:57
- Nahlásit
corleona
jo tak díky, je fakt že se ještě změní takže se to nedá posuzovat s konečnou platností, ale i tak jsem ráda za posouzení. Jo a ty uši ala rogalo to je dobrý. Nelepili jsme je, ani nás to nenapadlo a bylo by to asi i zbytečný když stejně neni na výstavy. Hlavně se mi to děsně líbí ty jeho ušiska. Původně jsme mysleli že si s toho vrhu vezmeme bílou fenku, ta měla jedno ucho tmavý, pak když jsem ale za nima byli, tak tenhle ušák byl jasná volba.
No a přerostlý jako Edík snad nebude, teď má nějak těch 60 cm a necelých 32 kilo a už se na tý váze a výšce drží docela dlouho, tak počítám že už tak jen přibere nějaký kilčo. Snad.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:35
- Nahlásit
corleona
Pokud tam tedy někdo zrovna nedolaďuje na mistrák .. tak tam teda jo pcha cha.
A ještě i já budu chtít posudek! Ale v reálu naživo, naslintavo a nachrochtavo!
Paja s Tinou
no vidíš, to víš víc než já, já ani nevím kde je pavilon E
A přijedeš i s mužem svých snů či sama?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:39
- Nahlásit
corleona
Tak už snad chybí jen posudek na Allis .
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:48
- Nahlásit
Já chci taky do Brna! Dnes to nadhodím rodinné radě. Snad manžel svolí (to abych si koupila černý prádýlko... )?! Chtěla bych vás všechny vidět. Smůla je, že bychom jeli asi bez bobule zato s klukama. Bobule by asi v autě blindila. No, uvidím. Každopádně jsem hóódně načatá.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:55
- Nahlásit
ola
nebude to lepsi, kdyz budes zkouset premlouvat manzela, uplne bez pradylka? jednak usetris a jednak budes mit treba vetsi sance ...
(to ja jen tak, aby na labradorim meli radost, ze obcas prispeju i sem ... )
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:00
- Nahlásit
Jirikovo
A hele, už je tady... Zajímavé, že reaguješ zrovna, co se erotického prádýlka týče... Ale tady se jinak zcela vážně diskutuje o boxerech!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:47
- Nahlásit
Denis, sama neprijedu...preci jen nejaka vypomoc ohledne orientace se hodi akorat nezapada do vasich polovicek, co se vahy tyce a taky aby vedel co ho pripadne jednou v budoucnu treba ceka...tak to ho s sebou vzit preci musim
Olo to by bylo super, kdyby si taky dorazila. Ondra me ukacaval at vezmeme Tinu s sebou, ale taky jsem nevedela jak az by snesla jizdu vlakem (ikdyz jede jen tak hodku). Na toto moc trenovana neni. Nechtela jsem ji stresovat kdyz se ji delalo spatne v aute...a doted si hned leha po prichodu do auta, jak by mela sedet, tak by ji asi dobre nebylo...a navic se harosi, takze je rozhodnuto ze se bude valet v posteli. Ale ja ji to snad nejaky presentemvynahradim
Tak nasad cerny pradylko a at uz je pozitivni odpoved tady!!!
Tyjo to by se nas tam seslo fakt paradne
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:54
- Nahlásit
Tak vy se tam nakonec sejdete snad uplně všici.
A nepojedete pak někdo na výstavu i do Budějek nebo do Prahy? To už by jsem měli blíž a to bych zkusila Zdeňka přemluvit.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:55
- Nahlásit
ahojte, už jste vymyslel někdo jak se tam všichni v neděli na výstavě poznáme?
bude někdo držet transparent cz-pes ??
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:04
- Nahlásit
Paja s Tinou
Presenty budu asi taky kupovat tomu svému presentovi chlupatému!
Ten můj tam nebude určitě, chudák by to možná ani nepřežil... Byl se 2x podívat, ale už mu to myslím stačilo a ani ho tam nechci, musela bych pak na oplátku na nějakou motorkářskou akci nebo tunningářskou, no ble ble...
ola
Paja s Tinou
vám hafiny v autech blijí?! To musí být žůžo nechuťůžo
Giordině nebylo nikdy blbě, ani když jeden expert řezal zatáčky jak blázen až bylo špatně mně... možná to bude tím, že jsem si ji vezla od chovatelky z Tachova až do Brna...
Vlastně mám štěstí, protože jak nemám furt to autí ještě, tak nás vždy někdo cizí vyváží a jede tuhle v kufru, tuhle pod nohama, pak nacpaná se psem v autokleci, no a nikdo se mě předem neptá, zda bluje...to by bylo překvápko.
Tak čao, musím se odpojit.
Paja s Tinou
jestli už se nedostaneš na net (neuvědomuju si, zda píšeš z domu o víkendech), tak se na tě i přítele těším a dojeďte určitě!!!
To platí i pro ostatní co už se nedostanou na net přijeďte, Brno je zlatá loď, za boxéry z Brna choď, hmmm, jsou hezcí, hmmmm a věrní! A doufám, že se všichni poznáme!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:07
- Nahlásit
zzizalka
my už se poznáme, tak se je pokusíme společně odhalit... dávaly se sem fotky, jestli jsi neviděla... tak já už si troufnu i některé tipnout... no uvidíme.
Jdeš na cvikoš?
Tak fakt ahojte!
|