| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:43
- Nahlásit
corleona
Super, tak moc děkuju, budeme trénovat. Jenom s tím hrabáním v hubě, pořád se mi kroutí, vůbec se jí to nelíbí, tak snad to nějak půjde. Půjdu se podívat do Prahy, možná do Budějovic, a tam doufám něco okoukám.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:47 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Markét
Já jsem ho teda zaregistrovala až v tom finále.. A byla jsem zděšená. Mě o něm říkala už ta Polka, co to celé vyhrál ten její zlaťák, prý ho pozoruje už od rána, jak se k němu hnusně chová.
A propos, trochu mě inspirovala. Mají doma šest boxerů tak jako my ,navíc čivavy, bostona, kočky, králíka, papouška (zkrátka ZOO) a před nedávnem si vzali z útulku zbídačenou desetiletou boxerku bez PP. Kdyby se nám to tak nervalo, silně bych o tom taky uvažovala. Možná k tomu dojde. Šest boxerů nebo sedm, to už je fuk..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:53
- Nahlásit
ola
Jak psala Denisa - základem je naučit psa chytat diskt na krátký vzdálenosti, ty postupně prodlužovat... A je důležitý,aby pes talíř vždycky chytil. Pak ty vzdálenosti prodlužovat... V žádným případě nezačít házet talíř hned do dálky.... !!! To by se pak naučila zvedat ze země....
dobrý stránky o frisbeečku :
http://www.discdogfreaks.com/cz/foto.htm
http://www.pudl.webz.cz/frisbee.html (tady je i popsaný nácvik).... Já mám talíř z Gigasportu (aerobic disc) a jsem s ním moc spokojená... Jinak jestli budeš chtít něco dalšího,tak se ptej.... Snad budu schopna odpovedet..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:56
- Nahlásit
ola
A ještě jedny dobrý stránky (ale v angličtině nebo němčině)
http://www.crazyflyndogs.de/
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 20:40
- Nahlásit
Tak takovou kostičku si FeeBee z Brna hóóódně vychutnávala...
Jo, a holky díky za rady s tím talířem. Asi to nebude tak jednoduchý, jak jsem doufala.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 21:56
- Nahlásit
Jó tak to je přesný!!! S Denis jsme se přesně shodly na tom co je to za magora a ještě ke všemu ten jeho zlatej řetěz okolo krku...ten byl hnedka jasnej. Jak já mu to taky nepřála
Taková hysterka. Mám jeho fotku, hned jsem si říkala že on se teda musí zdokumentovat. Čekala jsem jestli to sem někdo nenapíše, říkala jsem si Corlii jestli to ení přeci jen nějaký tvůj známý.
Jinak ten pesan co to vyhrál, to byl pořádnej kousek, ale takovýho obra bych už asi doma nechtěla...Tininka mi teda úplně stačí
Tak nakonec můj kašel neustoupil a dneska mě vykopali z práce že mám přijít až budu zdráva, takže od zítřka nastupuju na marodku, tak se těším jak se s Tinou budeme válet a navíc budu dohlížet na její stravování a pěkně nasadíme porce dvakrát denně, ať se zase trochu zaobalí
No FeeBee má teda ale pořádnou kostičku a dokonce to vypadá že už máte nějakej novej foťáček ne???
Jo Corli děkuji i já za vypsání ohodnocení na výstavách, já jaksi nevěděla jak je to s tím res.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 23:24
- Nahlásit
Tak jsem sem dala fotečky a doufám že se alespoň trochu budou líbitm přeci jen to světlo v pavilonu moc dobré nebylo...
Akorát jedna chyba se vloudila a to na jedné fotečce kde je napsáno Giordaska, tak tam je to úplně poslední rozhodnutí vítěze, ale ten chlapík s emi zrovna ohnul, ale trochu vidět je a zády je ta polka se svým kouskem
Jinbák kdyby někdo něco chtěl v lepší kvalitě, tak pište!!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 01:21
- Nahlásit
Fotky jsou parádní! Moc vám to holky slušelo. Seděli jsme tu s Ondrou u těch fotek jak u televize. Ondra, když vás viděl, tak mi řekl, že ho moc mrzí, že nejel i beze mě, prý tolik krásných psovodek, to se jen tak nevidí Pájo, kdyby ti to nevadilo, tak bych si nějaký fotky hodila na stránky, když mi nějaký pošleš, tak budu moc ráda. Já letím do postele, dneska jsem to nějak protáhla.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 06:31
- Nahlásit
pěkný foto, škoda, že je to tam takový frmol,mohlo být společné.
ola
F.B. žádný troškař, to tu kost má na delší dobu nebo ji spucuje najednou?Koukám, že na jedné fotce si s foťákem,že by už byl? My budeme podle rady holek taky trénovat létající talíř, ale asi začnu nejdříve od sebe.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 06:41
- Nahlásit
Paja s Tinou
Moc pěkné fotky! Já nic nenafotila, i když jsem foťák sebou měla, ale nějak nebylo kdy, ale měla jsem tam v doprovodu jednoho "fotografa" a jednoho "kameramana", tak jsem zvědavá, co nafotili a natočili, ale ještě jsem to neviděla .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 07:24
- Nahlásit
Zdravim po ránu, hned jsem si zkouknula fotky, jsou pěkný. Šuší vám to holky šuší.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 07:36
- Nahlásit
Bohužel vás musím vyvést z omylu - foťáček byl pouze zapůjčený. Ale, že je to na těch fotečkách vidět, co? NO, snad už to dopadne a nějaký taky pořídíme. Docela mě to focení chytlo. Snad sem taky nějaký fotky "z půjčeného digitálu" dodám.
Chodka
Kostička stále drží a je stále ve středu zájmu. Má ji v kuchyni na koberci (na fotce ještě není vidět četná "proslintanost" podlahové krytiny) a furt jí hobluje. A co mě nejvíc udivuje, že tahle kost voní. Jako kus uzenýho. Ne jako ty ostatní žužlací smrady. Fakt vůně. A FeeBee pak voní taky papula, jako kdyby spala v udírně.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 08:32
- Nahlásit
Pajus ty jsi nás tady teda napráskala... ale pěkný fotečky!
ola
tak přesně ty odkazy co ti poslala Dannie jsem ti chtěla poslat... včera už mi počítač obsadil Marťas...
Kost je teda mega!
Jo, ještě tip na vydovádění boxera - vyzkoušela jsem včera balonek od Gappaye s asi 1,20m šňůrou na jejíž konec jsem přivázala nastříhanej igelit... no prostě roztočítě ve vzduchu, hodíte a letí to parádně daleko a když ten balonek drží v hubě a utíká s ním, tak ji ještě honí ten igelit... G. si pak už hrála i sama, lítala s balonkem v hubě a nechala se honit igelitem (jako se dělá střapeček na coursingu). Jo ale bacha, málem jsem při prvních hodech trefila spoluvenčitele... No bavili jsme se všichni, nevím jestli víc G. nebo já...
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 08:35
- Nahlásit
Holky,myslíte,že by boxer snesl,kdybych si pořídila dalšího psa.Prý právě boxeři chcou být "jedináčci"Podotýkám,že boxer by byl už dospělý a nový pes asi štěndo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:03
- Nahlásit
Barča
Co chystáš za přírůstek?! Obecně si myslím, že záleží na tom, jak se tvůj stávající boxiš snáší s ostatními hafi. Jestli je "jedináček" a nesnáší, když cizího psa hladíš, chválíš atd. To je hodně individuální.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:02
- Nahlásit
Myslim že oni asi všeobecně žárlí když hladíš jinýho psa, já se v přítomnosti Vikyho s jinym psem pořádně pomuchlovat nemůžu, protože se hned cpe mezi nás a akorát to vyvolává u cizího psa vrčení. No ale jinak se s jinýma psama snáší dobře. Těžko říct jak by to bylo kdyby mu přibyl doma další psí kámoš. Příde mi ale že je to takový ťulpas že by byl v pohodě.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:59
- Nahlásit
Tady je jakosi mrtvo.
Fotky z výstavy jsou fajn!!! Škoda, že nebylo víc času..
Když jsem viděla sebe, tak jsem si uvědomila, vždycky hážu takové vážné ksichty v tom kruhu.. Si budu muset příště namalovat klaunský úsměv..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:04
- Nahlásit
Markét
Já z toho stříhání drápů mám nějak strach?! Ona má třeba ty zadní tmavé a pak je špatně vidět, kam až můžu ťafnout. No, musím říct, že když jí včera vet stříhal zadní tlapky, tak taky jednou zaječela. Nemám to k němu daleko, a jsem ráda, že tam jedu někdy i na takovou "obyčejnou" proceduru, protože jezdit tam jen na injekce (očkování atd.) tak tam FeeBee nebude chtít chodit . A navíc je náš vet fešák...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:06
- Nahlásit
Pár nových foteček...
corleona
Taky jsem si zrovna říkala, že to tu nějak zatuhlo!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:15
- Nahlásit
ola
Jo, tak jestli je to fešák, tak to chápu.... jinak ani u tmavých drápů nemusíš mít strach - prostě se to nefikne najednou, ale střiháš to postupně, abys "neťala do živého".
Jednou jsem takhle Lakině (bordici) ufikla skoro půl drápu, ale vzhledem k tomu, že to je bordík, jsem to zjistila až podle krvavých kaněk na kobercích po bytě. Při proceduře ani nekvikla - inu, přírodní plemeno. To boxíci si na sebe dávají bětší pozor, cukají nožičkou jen když jim kleštičky dráp stisknou, poseroutky.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:16
- Nahlásit
ola
FeeBee má na nových fotkách úplně jinou barvu.Je to rozdíl digi a talefon!
Prohlídla jsem si fotky z výstavy a jsou teda moc pěkný.Vy jste se měli,že jste se potkaly!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:28
- Nahlásit
U mého veta dnes proběhlo to natáčení. Beze mě. Byli jsme lyžovat..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:45
- Nahlásit
Markét
Jo, tak s tím cukáním nožičkou jsi trefila do černýho! FeeBee cukala jak divá, oba s vetem jsme ji chlácholili, ale jak přiložil kleště, tak drbla nohou a navíc na mne vrhala pohledy typu "stojí ti to za to?"
Lenda
Už se těším, až budeme mít svůj digi. Telefon je sice fain, protože je hned po ruce, ale ty fotky - nic moc! Jo, a buďte moc rádi, že tam byla Pája s foťákem, protože moje fotky z výstavy jsou teda děsný. Jednak hodně tmavý, a pak jediná fotka, kdy jsem si chtěla zvěčnit Páju a Denisu , tak jsou z obou holek vidět vlasy, a to ještě ze zadu. Fakt profík! Ostatní holky (vystavovatelky) nedopadly na mých fotografiích o moc líp. Ach jo!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:49
- Nahlásit
Jo, a na výstavě jsem se zamilovala. Fešák, co?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 20:37
- Nahlásit
Olo jak tak koukám na FeeBee, tak v ní vidím Tinu...nemůžu si pomoct, ale myslím že si jsou dost podobné!!!
Já se dnes rozhodla že si začnu hledat pronájem, tak jen doufám že táta nebude dělat drahoty až si bbuudu chtět s sebou vzít Tinu a taky abych našla nějakýho dobrýho pana domácího který mi tam pesana umožní...tak to budou asi příjemný chvilky...
My se dneska zdatně válíme a všechny nakoupené zásoby žvýkacích věcí jsou pryč...přeci jen ak jsem to mezi všechny tři rozdělila, zbyl mi jen prázdný pytlík...to je teda něco...
Jinak děkuji za chválu fotek, ač si o nich mylím své a docela mě mrzí že jsme nefotili ještě víc...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 21:50
- Nahlásit
ola
mně se ta fotka fešáka nezobrazuje.
Dneska jsem chtěla Víťovi udělat na zítra nějaký ten dort. No myslela jsem že prostě uvařim prasečí nožku a s toho vývaru se udělá želatina, že jako sem si vyskládala do dortové formy kolečka kabanosu a eidamu a tim vývarem to zalila. A ejhle ono mi to pomalu ale jistě s tý formy vyteklo. No tak jsem to naskládala do misky a zalila v misce a sem zvědavá jestli to do zítra ztuhne. Bude to ale dort pěkně na h...., protože s tý misky to určitě nepude ani vyklepnout aby to drželo tvar. Tak nevim jestli ještě nevymyslim něco jinýho. Možná se nechám inspirovat Denis, tim dortem co dostala Giordi k druhým narozkám, vypadal docela hezky.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 22:38
- Nahlásit
Vcelka
já jsem první dort dělala tak jako ty a dovnitř jsem dala všechno možný a vršek taky obložila...
a na druhý narozky - to jsem neměla čas, tak jsem koupila takovej ten korpus a obložila ho dobrotama... jednou v roce to může sdlábnout i hafan... si myslím teda
Jinak... je to hrozný, ztratil se pejsek od kamošky-venčitelky...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 07:08
- Nahlásit
Denisa
jo tak nějak sem to udělala jako na týhle fotce, jenže to vyteklo, ráno sem koukala do tý misky co sem to přelila a nějak to nechce ztuhnout, asi špatná konzistence.
Koupím asi radši ten korpus.
O tom pejskovi sem četla na diskusi co si založila. Jak koukám tak se ještě nenašel. Chuděry, budu jim držet pěsti ať se schledaji.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 07:53
- Nahlásit
Ahojda po ránu,
Denisa - tvojí kámošky je mi líto. Snad psa někdo neukradl??
Vcelka
Jestlipak se manžílkovi taky děláš takhle starostlivě s dortem k narozeninám? Pokud to vezmu podle sebe, tak je mi to jasný...
Jinak včera večer nebylo FeeBee nějak dobře. Krkala a vypadalo to, že bude blindit. Letěla vždycky ven a snažila se škubat trávu. Jsem zvědavá, co mě čeká, až přijedu domů. "To bude zase v garáži nablito... !"
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 08:05
- Nahlásit
ola
a nebo "to zas bude v álejích nablito" Já včera dala Vikymu tu ovařenou nožku , tak sem moch radostí zbláznit. Pak už když sem viděla jak mizí postupně v jeho útrobách, tak sem mu ty tvrdý kusy vybírala a vyhazovala, protože jinak by určitě zase ráno v posteli blil.
Samozřejmě že manželovi se s dortem nepeču.
|