| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:35
- Nahlásit
No jo blije...teda ted uz ne, ale jak sedi tak to ji nejlepe neni. Dost jsem to castym jezdenim odstranila, ale jisty to neni nikdy. Navic ona ani tak rada v aute nejezdi, nekdy je to slusny premlouvani, ale stejne i ze bych ji tam nacpala
No tak ja uvidim jak se na to bude tvarit, treba uz priste taky nepojede, ale to se uz budeme znat a bude to v poho , to ja na oplatku absolvuju neco s veterany...takze to mame podobny Denis!!!
Pisu jak kdy, ale ted se sem urcite jeste zitra mrknu. Vecer jdu na maturak, tak dnes to uz asi nestihnu...
Tak uz se taky tesim a me poznate...ze budu mit na provazku prece Tinu
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:45
- Nahlásit
Vcelka
Já jsem přihlášená do Prahy.
A nám teda bobiny nikdy neblinkaly.A to s tou minulou jsme projeli Itálii,Korsiku-to i trajekt v poho/tam jsem málem blinkala já/.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:19
- Nahlásit
denisa
jasne v sobotu jdeme na cvikos, ted jsme 2x nebyly tak to musime dohnat
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:49
- Nahlásit
Denisa
Teď jsme se vrátili z procházky a cestou jsme potkali kamoše, takže jsme vytvořili skupinku 3 fenky+koza a ještě kolem nás prošel kůň . Psi se pořádně vyblbli a Allis nyní pěkně chrupká. Foťák jsem neměla, ale udělala jsem fotku aspoň telefonem, ale teď ji musím ještě dostat z telefonu do PC, ale jelikož mám nový telefon teprve 2 dny, tak to bude trochu problém, už vím, že mi chybí kabel
Jo a na zničení mého starého telefonu jsem nepotřebovala ani Allis, stačilo dát vyprat bundu, když jsem ji tahala vypranou z pračky, najednou něco spadlo na zem, následoval šok - já si vyprala i mobil , krásně voněl a byl čisťounký, ale měl jednu zásadní chybičku , už se mi na něj nikdo nedovolá. A to jsem před praním vyprázňovala kapce, až na jednu,co byla extra na mobil...dodnes nechápu, jak jsem na něj mohla zapomenout.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:53
- Nahlásit
Jo a koza měla od Allis pěkně oslintanou hlavu, jak si spolu hráli "koridu".
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:53
- Nahlásit
Teda Alii, tak ted jsem se pobavila...samozrejme s tebou soucitim, ale historka je to skvela!!! Uplne vidim ten vyraz kdyz si spatrila krasne cisty a vonavoucky telefonek
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:16
- Nahlásit
Tom jednou slyšel, jak mu někdo volá do pračky. Bylo to v prvních minutách programu, takže když vyřídil hovor, mobil vysušil a ten pak fungoval.
Já jsem si takhle "vyprala prachy na účtu" - zapomněla jsem vytáhnout z kapsy kartu. Byla týden nová, poté, co mi jednu zlomila prodavačka v drogerce: "Jéééééééé, já jsem se o ni asi nějak opřelááááááá, nezlóóóbtéééééséééééééééé."
Po tom vyprání té nové jsme šla s hrůzou do bankomatu, že mi řekne ERROR, či co. A nic.. V poho.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:25
- Nahlásit
corleona
Jóó, tak takhle se perou prachy - v Arielu...
alli
Pokud jsi před praním měla Oskara, tak teď máš díky pračce fakt VODAfoun, že jo?
Mimochodem, zatím Brnéčko vypadá slibně...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:37
- Nahlásit
alli
Nemůžu Allis v galerii najít.. Asi jsem tupec..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:52
- Nahlásit
corleona
To jsem ráda, že "neperu" sama . Více fotek má na stránkách www.volny.cz/marketahr .
ola
S tím Oskarem by to nebylo špatný , ale nemám.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 18:19
- Nahlásit
alli
Takže Alisson: No jak bych viděla naši Unitku - taky takový krokodýlek tj. málo prostorný a delší čenich. Kostra Ok, možná trochu delší, ale těžko říct. Zkrátka celá naše Unity. (Akorát Tom si pro ni jel až do Lyonu )
Ale Unitce už byly dva roky a asi se to nezlepší, kdežto Allis je mladší a hlava ještě bude pracovat a čenich formovat.
Jinak - ta fotka o plnění zákazu na křeslo je skvělá!!!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 18:37
- Nahlásit
corleona
Díky za posudek, taky mi vaše Unitka velmi připomínala Allis, když jsem porovnávala fotky .
Jinak teď pěkně chrupe v křesle.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 20:02
- Nahlásit
Ahoj holky, tak já absolutně nestíhám, a stránek na fóru přibývá urputným tempem, ani to nestačím číst, natož něco napsat. Každopádně, když už se sem dostanu, tak se neskutečně bavim, výborný historky
Moc mě mrzí, že se do Brna nedostanu, taky bych všechny strašně ráda poznala.
Tak a teď něco k tomu mýmu sígrovi. V pondělí úspěšně překonala zatahovací dveře a dostala se do obýváku. Já si naivně myslela, že když už se do obýváku dostane, tak sebou praští na gauč a bude chrápat. No skorotchýně, když dorazila na venčení tak jí málem kleplo. Po celé místnosti roztahaný kytky, hlína, prochcanej koberec, z dopisu z elektráren nám zbyl jenom růžek obálky, a to jsem určitě na něco zapoměla. Takže můj Ondra, který když dorazí z práce tak rád odpočívá, sháněl celý odpoledne futra a dveře, a musel až do večera makat, já ten den přijela z práce až večer, takže na mě zbylo už jen si vychutnat tu napjatou atmosféru, tak jen, že doma nemám žádnýho andílka.
Ještě pro Včelku, Vikymu vesta moc sluší. Do Prahy se určitě chci jít podívat, tak snad někoho potkám tam.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 09:16
- Nahlásit
Halóóó, můžou v Brně na výstaviště i jiná zvířata než jsou psi??? Myslím tím jako moje děti... Jak je to se vstupným, parkováním atd. Zatím to stále vypadá nadějně!!!!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 09:23
- Nahlásit
ola
Na netu jsem našla, že je vstupné 50,-Kč, děti platí 15,- Kč, parkovné- tak to tedy nevím a my tam také bereme naše dvounohé "zvířátko"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 09:27
- Nahlásit
alli
Tak to je fááájn. Já kdybychom náhodou dorazili, tak s našima dvounohýma drahouškama budeme silná konkurence pro Cirkus corleona ! Neb naši hoši pojímají každý výlet jako nutně občerstvovací, čůrací, opruzovací atd. Navíc mám obavy, že budou mít snahu každého boxera hladit (jakože "jééé to je jako naše bobule") a nějaký "nenaladěný" jim ukousne ručičku...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 09:36
- Nahlásit
ola
Tak to já mám doma něco podobného, naštěstí jen v jednom vydání , jen s tím rozdílem, že on ostatní psi ani nehladí, zato neustále "popichuje" Allis.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 13:54
- Nahlásit
ola
My vůbec netoužíme být středem zájmu Rádi přenecháme!
Ale možná budem tentokrát úplně v klidu.. Letošní premiéru jsme měli v Trenčíně a děvčata byly hodňoučké. Pravda, asi byly ještě přešlé z té bitvy večer.. No uvidíme. Každopádně máme v plánu dát je všechny tři dozadu do auta za mříž. V autě se nám ještě neporvaly. Že by?
Ale už se těším. Snad nebude pořád sněžit. A ty cesty budou ke zdolání. Hmmmmmmmm, už se těším, jak si ráno dáme tradiční snídani u dálnice v bistru u Prostějova.. párečky s hořčicí, křupavou houstičku a pressíčko s mlíčkem.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:26
- Nahlásit
Tak už se nám ten zítře blíží!
V kolik ráno vyrážíte? Já v 6.00. Naštěstí se mnou jede holčina od caníků (tedy bez caníků, taky na kukajdu), co bydlí nedaleko, tak kybych uvízla, nebudu v tom sama. Přeji dobrou noc, ráno plivněte pod kola a tradá ke kruhu č. 1!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:57
- Nahlásit
Ahojte,
tak se na zítra moc těšíme, dnes jsme měli náročný den a před chvilkou jsme se vrátili z lítačky s RR a G. se právě navaluje a odmítla misku se žrádlem a stojí v koupelně kam chodívá blinkat... tak nevím, co si vymýšlí, asi vás zítra nechce vidět nebo co...!? No uvidím co ráno, já přijdu určitě! Venku žrala klacíček, tak zřejmě jeho části brzo uvidíme na kachlích v koupelně...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 17:57
- Nahlásit
Sláva, nazdar výletu, sešly jsme se, už jsme tu! Tak jsme konečně dojeli domů. Cestou jsme ještě zvládli Ikeu a asi dva další obchody. Bobule právě zpracovává kost, kterou jsme jí na výstavišti koupili. A taky nový pelech, kousací klín, létající talíř... No, peněz jsem tam nechala..., nóó vlastně všechny. Bylo to super. Zážitků plno. Jsem moc ráda, že jsme se holky viděly. Psi byli fakt nádherní. Prostě výlet stál za to a jsem šťastná jako blecha, že jsme nakonec jeli.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 18:13
- Nahlásit
No sláva, já už tu čekám od čtyř hodin na zprávičky z výstavy, jaký to bylo to vaše setkání a tak. Ani nevíte jak vám závidim že jste se tak pěkně sešli. Tak vyprávějte, přehánějte a jestli máte někdo fotky tak sem s nima.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 18:19
- Nahlásit
ola
Maminka tam taky nechala všechny peníze... Cestou zpátky jsme se chtěli v obchodě zastavit pro rohlíky a ona se podívá do peněženky a říká : Vždyť já už ani nemám na ty rohlíky....
Jinak já jsem taky moc nadšená, že jsme se tam potkaly!!! Bylo to super!!! Jen ty výstavní úspěchy nám pořád nějak chybí...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 18:54
- Nahlásit
Taky velká závist, musel to být skvělej výlet!! Pište, jak jste se poznaly holky, jestli jste se nejdřív nějak nesměle okukovaly, nebo jesli jste se poznaly hned jako starý známý, jsem zvědavá
|
alli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:18
- Nahlásit
Ahojte, mě mrzí, že jsme hned po vystavování museli odjet (manžel měl pracovní povinnosti), ale některé z vás jsem zaregistrovala. Dannii jsem poznala hned, navíc jsme stáli vedle sebe v kruhu a dokonce nás s Bonnie porazily . Holt se potvrdili mé obavy z běhání v kruhu, to musíme dopilovat (když jsme si to zkoušeli před posuzováním, tak to bylo mnohem lepší než když to bylo na ostro) a pan rozhodčí potvrdil corleonin posudek: že čenichová část by měla být plnější a prostornější..asi ji příště strčíme čenich do mraveniště (má alergii).
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:20
- Nahlásit
corleona
Dannie
Ani nevím, jak jste holky dopadly? Napište, jaký bylo pořadí ve vašich třídách.
Libka
Vcelka
No, já tam stála s dětma a chotěm, když ke mně přišla Pája a pravila, že mě poznala podle dětí! Pak jsme objevily Denisu, tak jsme po ní hned šly a pak se k nám přidala Dannie, ještě tam byla Markét, Zzizalka a Allis. Já se šla pozdravit s Corleonou a ta tam pak s náma taky chvilku drbala. Jelikož některý děvčata vystavovaly, tak to bylo všechno dost hektický. Já už byla na nervy z kluků, protože je to takovu dlouhou dobu pochopitelně nebavilo a byli otravní (jak jsem předpokládala). Tudíž hlavní závěr je - příště BEZ dětí!!
Jinak to bylo moc super. Nádherní psi, a to nejen boxeři, ale novofounlanďani, dogy, mastifoné, mastinové, dobrmani... No, zabrala bych dost stránek, než bych to vyjmenovala. Na psech byla vidět láska a péče majitelů, taky pěkný prachy, který do nich vrážejí , ale všechno dohromady to byla jedna velká nádhera!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:57
- Nahlásit
ahojte,
tak už tu bylo napsáno jak jsme se pěkně sešly... Bylo to príma a doufám, že se zase někdy někde srazíme!
Je samozřejmé, že ty co vystavovaly měly napilno a tudíž jsme moc nepokecaly, ale s Pajus jsme měly docela možnost pokecat, s Olou (i jejíma klukama ) a potkávaly jsme se i na ochozech u stánků... asi nejoblíbenější byl Gappayáckej co?! No a s Markét jsme měly čas skecnout, ještě jsme se potkaly i když už jsme šly domů... A s Dannie - to se těším až se setkáme i při výcviku... No a Allis jsme jen okukovaly, taktéž Bettynku od Žížalky, protože kolem sebe měla pořád nějaký lidičky No a samo, Corleona, taky si na nás našla chvilku, udělala posudek na Giorďasku , ale ta měla se 3 placatkama spoustu práce...
NO bylo to žůžo, i když místo výstavy se mi tedy nelíbilo, ale jinak jsem potkávala spoustu známých, kamarádů, a pokoupila jsem si od Gappaye vodítko na poslušnost, 4m na obranu, 10m šňůru na stopičky, předměty na stopičky a super balonek na dlouhatánské šňůrce... už se moc těším jak s novým nádobíčkem vyrazím pocvičit, to musí jít samo!!! pak jsem pokoupila prasečí nohu + ńamky... jen tu nálepku na auto jsem nesehnala... neměli pěkného zlaťáka...
Tak to byla moje reportáž pro ty co dnes nebyly...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:58
- Nahlásit
Jo a všem co se dnes vystavovali gratuluju k výsledkům, všechny vaše placatky byly krásný!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Zdáááár!
Tak já jsem konečně prošla koupelnou a lednicí a můžu zasednout k PC.
Bylo to fajn, takhle se tam sejít..
Já jsem tam měla spoustu známých, které jsem dlouho neviděla, přijeli Poláci, které bych tam vůbec nečekala (jejich Šrek alias Patrick Optima Grata to vyhrál sakum pikum a hlavně získáním druhého CACIBa splnil podmínky pro udělení titulu Interchampion, takže jet těch 400km se jim vyplatilo) ,no a taky můj výcvikový guru Libor Heleport (organizátor každoročního tábora, kam chci letos jet).
Z výstavy jsem tím pádem měla prdlačky. Skoro nic jsem neviděla, nemám napsané výsledky a vyfoceno nula fotek. A my jsme dopadli celkem fajn 2 x res. CAC a 1 x CAC.
Pak jsme ještě po výstavě seděli se známými v bufáči a měli "válečnou poradu" ohledně voleb do výboru Boxerklubu. Odjížděli jsme asi až v 16.30, lae tím pádem jsem viděla závěrečné soutěže a vím, že vítěz dne je (hnědobílý!!!) sibiřský husky a celkově jej porazil vítěz včerejšího dne zlatý retrívr - i když tohle plemeno moc nemusím, byl úžasný. Ovšem uchvátil mě černobílý novofundland - vítěz II. FCI skupiny.. to mi fakt padla čelist..
Pak mi padla ještě jednou, to když jsme přijeli domů a zjistili jsme, že Nundu zas popadla klaustrofóbie (občas ho popadne) a dral se z domu ven, čímž totálně zničil žaluzii v dětském pokoji a v obýváku na dveřích na terasu. Jsou to už třetí žaluzie Pak utekl ven a nemohli jsme ho chytit. Říkal něco o tom, že uteče z domova, když ho zbijem, tak jsme mu jen vyhubovali
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:55
- Nahlásit
Tak i já konečně zasedla doma u PC, ač ještě nenajedená, nevykoupaná, ale musím sem nejdřív napsat
Bylo to opravdu skvělý a mám plnou hlavu zážitků a dojmů.
Opravdu jsem jako první potkala Olu...přeci jen se její chlap s klučíci nedali přehlédnout a pak tedy ani ona ne...(ale jako poznávací heslo její rodina, byl super nápad :up
No a s ní jsme už začaly vyhlížet zbývající členy fóra a výborně jsme se shodovali
Já foťáček měla, ale dnes už to asi nestihnu, tak snad to sem zítra hodím. Fotila jsem hlavně holky "Danie, Žížalku, Alli? Corlu a tak, aby holky věděly jak to tam vypadalo a jak holky představovaly!!! A samozřejmě nechybí spousta fotek Giordinky a taky se někde najdeOla a Denis!!! ALe společná fotka se nějak nezvládla, tak příště už určitě i s ostatníma
O nákupech radši ani nemluvím, jelikož jsem na tom byla podobně jako ostaní. Ale nejvíc mě taky nadchnul GAPPAY. Nemít už tolik vodítek, tak si snad od každého nějaké koupím, ale nakonec jsem odešla z peškem, z kterého mám velikou radost a vypadá to že Tina taky, tak jsme tu teď řádily
No a pak jsem jí pořídila známku Red Dingo a samozřejmě spoustu pochoutek celé smečce!!!
Takže jsem s dnešním výletem naprosto spokojená a určitě se zase někam vydám
Jen tu prasečí nohu jsem nějak neriskla, Tina by jí asi nechtěla a ostaní nevím, nevím...no možná jsem to spíš kupovat nechtěla
Takže fotečky snad co nejdříve!!!
|