Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:27
- Nahlásit

...pejsek zatím stále nezvěstný

Jinak mrkněte na stránky Ungeltu... jsou tam nové info, obrázky
Ha! Se mi líbila Odetta a zůstává v CHS! Tak že bych už přece jen měla ta boxerátka trošku v oku? No...

Držte dneska pěsti-štěstí... tomu ztracenému hafanovi.

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:33
- Nahlásit

Vcelka
Přejeme s Eliškou Vikymu všechno nejlepší k narozeninám, a posíláme pusinu

Denisa
No je vidět, že nejsi žádný začátečník Ona je fakt moc hezká.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:36
- Nahlásit

ola
Vcelka
No já právě tyhle kosti psům vůbec nedávám, abych neměla v těch álejích nablito. Jinak tuhle větu ze "Slavností sněženek" běžně užívám, když vidím, že Tom jim nějakou tu kost nese. Oni to sežerou a pak chodí žrát trávu a blijou a blijou a já pak uklízím a uklízím. Minule mi právě ožrali ty spodní listy takové pěkné kytky, co měli ve svém chlapeckém pokoji, protože tráva je někde metr pod sněhem. Už mě ten sníh štve, my už to normálně nemáme kam odhazovat a já nemám vůbec sílu házet to 1,5m vysoko na ty kupy, co už kolem domu a kotců jsou. Sice až bude bláto, tak budu nadávat ještě víc.. Tak nic, to s tím sněhem beru zpět
PS: Jo a když jedeme na výstavu, tak v autě vždycky říkám: "No to je dost, žes nás taky jednou vyvez!"

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:37
- Nahlásit

Dala jsem nějakou fotku do galerie,je tam ukázka jaký má Meggina ocásek,máme jistotu, že si ji poznáme.
Jinak včera se nám povedla prochajda, potkali jsme nové boxéří kamarády tak byla parádní lítačka.

Olo to je ta brněnská kost, kterou FeeBee vyblindila? Ach ta škoda.
Vcelka
K dortu,myslím, že Vikymu bude jedno jestli bude držet pohromadě, nebo bude z něho jedna hrouda.Hlavně,že to bude mňamka.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:39
- Nahlásit

Jejda, tak to je dnes ten slavný den!
Tak Vikouškovi taky vše nej nej nej k narozkám a ať se má pořád tak báječně anebo ještě líp! Přejí Giordina s Denisou

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:46
- Nahlásit

Chodka
jé, kde vzala tak originální ocásek, to je jako nějaká nová módní věc! Teda, aby to ty naše dámy taky nechtěly!
A ten jazour, tak to je něco! Bylo tady jednou forum o dlouhých jazycích, lidi tam dávali fotečky, to by měla Meggy možná šanci na nejdelší jazyk...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:53
- Nahlásit

Chodka
jo hele, tady je to forum... http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=2630

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:55
- Nahlásit

Taky posíláme VELKÉ gratulace!!!!

Sakryš, musím se mrknout, jestli někdo od nás nemá teď nějak narozeniny.. Já jsem totiž Kokimu v prosinci dělala taky k narozkám dort (viz http://www.maximusdeus.cz/question.htm ), ale na Unitku, která měla narozeniny pár dní po něm, jsme úplně zapomněli
a uvědomili si to až koncem ledna.
Tak už to vím, šestého března slaví Viktorín, to si zapamatuju, dva dny po něm slaví desáté narozeniny můj syn. Tak to spojíme. Syn si přeje (mimojiné) stativ k foťáku. Viktorka po stativu asi netouží Tuším, že její přání je dostat 15kg pytel Acany a půlku sežrat. Jak ji znám, byla by toho schopná. Včera jí Tom v kuchyni dal rohlík. Zapomněl, že jí ho musí dávat po kouscích. Ona to totiž žere jak had kořist! Normálně to ten mamlas polkne! Během dvou vteřin.. Kobra hadra..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:00
- Nahlásit

óóó tak děkujeme moc za gratulace.
S tim ocáskem to myslíte ty chloupky na konci? To má Viky taky, má to jak když se malejm klukum nechával ten ocásek vzadu na vlasech. Taková frajeřinka. Ta fotka Meggie je skvělá, s tim jazykem by fakt mohla vyhrát. A tu jak si poslala nám jako přání tam jí to moc sluší.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:04
- Nahlásit

corleona
jo tak ty jsi měla taky pěkný dortík, to už dneska ale nestvořim. Hlavně že se na to připravuju tak dopředu a nakonec s toho dortu nic moc nebude. Tady ty mi jsou ale sympatičtější než ten s tý želatiny s prasečí nožky. Asi proto že sem na sladký a s tý želatiny bych se sama spíš poblila.
To jak tam sedí oslavenec Koki v tý kšiltovce taky dobrý, má dobrej výraz.

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:05
- Nahlásit

Denisa
Důvěrně ji přezdíváme zmijka. Takhele ji tam rostou chlupy.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:12
- Nahlásit

Chodka
Ten pokažený žaludek nemá z té óbrkosti z Brna - tu ještě má celou, tak nevím, co kde ukořistlila. Dávala jsem jí včera při večeři "od huby" (od mé ) kousky paštiky - Májky (prý zlaté dědictví a mně po tom krká pes... ), tak uvidím až odpoledne, jestli vrhla nebo ne.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:14
- Nahlásit

Chodka
Týýý jo, to má teda Meggi plajzák !

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:26
- Nahlásit

ola
Zase si mě dostala, já nevím kde chodíš na ty hlášky
Co to ale musí udělat s lidma ta paštika, možná, že to nechtělo kousky ale rovnou celé balení.

Jazyk to si vem, když v noci se rozhodne jít ti dát polibek,Ivan ten spí celý pod dekou když slyší jak se blíží.

alli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:45
- Nahlásit

Vcelka
Také se přidáváme s Allis ke gratulacím, vše nejlepší !!!

Chodka
To má Meggi opravdu pořádný jazour!

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:50
- Nahlásit

Vcelka
Já jsem ho dělala taky narychlo. Měli jsme doma vafle, tak jsem je nastřídačku namatlala nutelou, termixem a ještě nějakým vanilkovým krémem, zkrátka ať to nějak drží pokupě. Měla jsem tam zbytek čokoládové polevy, co jsem měla původně na cukroví, tak jsem ten vrch jen ozdobila piškoty a pocákala tou polevou a napsala tím Rocky. Už se mi sice pořád říká Koki místo Roky, ale to je fuk.

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:51
- Nahlásit

Prosim, nechtel by si nekdo na strankach o boxerech zridit stranku SOS boxer pro boxery v nouzi z utulku? Opravdu jich neni moc, zatim jsou dva zde
http://www.mpbrno.cz/utulek.php?nab=1&kocky=
http://www.snt.cz/utulek/psy.html
Posilala bych dotycnemu nove boxery, celkem je o ne zajem, urcite by to pomohlo, nasel by se tu nekdo, kdo ma chut pomoci? Uz jsou projekty rescue na pudly, kokry, kavkazany, pince, dobrmany, chrty, labradory, husky a malamuty a boxer furt nic, to je ostuda priznivcu tohoto mileho plemene, nemyslite?
Pokud se nekdo k tomu rozhoupa, dejte mi vedet na mail dana@dreamworx.cz adresu, kde boxer v nouzi bude, udelam mu ikonu, kterou si mohou pridat na stranky ostatni a pridame ho do stranek http://pavliskop.blogspot.com mezi ty rescue projekty dole.

Puna
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:38
- Nahlásit

Denisa
Deni, to je hrozný, že se ještě nenašel, chudinka...
Kdyby tě něco napadlo, jak bych mohla pomoct, tak mi dej vědět...
Moc na něj i jeho paničku myslím....

Puna
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:42
- Nahlásit

Vcelka
Tak i já se připojím:
Milý Viky, všechno nejlepší k tvým prvním narozeninám, krásně si je oslav a jinak? bud takovej správnej, jako seš, páníčky zlob jen občas a měj se moc pěkně!!!

To se, Včelko, pak pochlub s dortem, protože co já jsem vytvořila v pátek, to bylo něco....ale Lucky to snědl, tak účel to snad splnilo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

Puna
no dnes se zase vyráží ho hledat směr Bosonohy... ale lidí na Bosonohy už je myslím dost, i se to řeší skrz měšťáky, rádia, místní rozhlasy,...
no nejsem koordinátorka, ale pokud by ses chtěla dnes odpoledne přidat, tak samo budeš vítána, stačilo by mi esemesknout a já bych tě pak navedla... anebo kdybys šla s Luckynkem na venčení směr od Bohunic k Bosonohám (i ten St., N. Lískovec atd. atd.)... koukej, volej (Sany, Sančo)... on totiž mohl nabrat různej směr... tak by bylo potřeba lidi i do okolních dědin a částí Brna... bůh ví kam se vrtnul... je to obrovskej prostor...

alli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:50 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Sice jen z mobilu..

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:50
- Nahlásit

dejavu
stránky bohužel zatím nemám...
ale o boxerech v útulcích si boxerkáři dávají echo na diskuzi o něm. boxeru na Pandoře... tak aspoň něco.
jakmile si stránky zřídím, tak se ozvu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:58
- Nahlásit

Chodka
aha, já jsem to ještě nikdy neviděla

alli
jé, to je ta koza? to je super! zrovna se jdou s Allis potrkat co?! já bych taky chtěla na venčení s kozou!!! Furt říkám Giordině Kozo! že skáče jak koza, že je to koza a teď by měla kamošku a viděla co tím myslím!

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:59
- Nahlásit

Pajus
prosím prosím, mohla bys mi ty fotečky z výstavy poslat na mejl??? Děkuji!
A kde seš, doufám, že tě ta nemoc moc neskolila!

alli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:18
- Nahlásit

Denisa
Ano, to je ta koza, Allisina oblíbenkyně, jak ucití kozu, tak za ní zdrhá. Koza se jí snáží trknout a Allis před ní radostně uskakuje . Bylo by to lepší natočit na video .

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:38
- Nahlásit

alli
No pěkná koza,my vymýšlíme koho k sobě vzít když jdeme s Megginou ven a vy takhle, koza už má i své popruhy a je i na vodítku viď. Nemá náhodou i slušivý obleček ?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:39
- Nahlásit

Tak ta koza je hustá, umim si to představit co asi Allis dělá když jí vidí.

Doufám že se Sany najde, musí to být jak pro paničku i pro něj asi hrozný.
dejavu
Sem to nějak nepochopila. Museli by to být uplně samostatný stránky nebo by stačilo jen kdybych si lupla ty odkazy na svý stránky? Mohla bych tak leda dát tyhle odkazy na svý stránky jako do oblíbených a nebo udělat samostatnou stránku, jenže to asi nebudu umět u těch estránek na tu samostatnou stránku vložit ten odkaz tak aby se hned po kliknutí zobrazil. Musim to vyzkoušet ale spíš až zítra. Možná by bylo lepší třeba na těch estránkách založit přímo stránky na tohle téma.
Puna
no tak dortem se asi moc chlubit nebudu, protože tady v tom zapadákově nikde nemaji ani ten korpus, tak sem nakonec koupila ty medovníky placky a musim na to něco napatlat aby to změklo a spojilo se to. NO nevim sem na to zvědavá.

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:46
- Nahlásit

Vcelka
podivej se na jine rescue projekty, jak to maj jini plemenari, je to tu dole
http://pavliskop.blogspot.com
Vetsinou to maj tak, ze ke svym strankam priradi jednu podstranku vyznacenou i ve hlavnim menu s nazvem Pudl v nouzi nebo SOS ....

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:48
- Nahlásit

Denisa
prosim, rekni jim to tam na ty pandoře a hod ty odkazy na utulky, kde je, v Kromerizi sice nemaj sto let aktualziovany stranky, ale dnes mi na muj dotaz poslali mail, ze boxer tam furt je a v Brne je to tutovka.

alli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:53
- Nahlásit

Chodka
Mezi baráky má paní kozu uvázanou, ale kolem lesa a v lese chodí koza na volno. Koza nosí akorát v zimě přes hřbet přikrývku.

Denisa
Je mi líto, že se zatím nedaří pejska najít

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání