Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:11
- Nahlásit

Většinou se to vždycky zatáhne. Někdy ve výjimečných případech až po půl roce i dýl..

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:12
- Nahlásit

corleona
A co říkáš na rodiče těchhle štěňat????

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:15
- Nahlásit

ola
Otec je není zrovna můj šálek kávy - příliš těžký typ, málo elegance, znám jej z výstav.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:16
- Nahlásit

nemůžu za to, jsem už děsně rozežraná..

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:17
- Nahlásit

corleona
Tak to se ti asi nelíbí náš tatík-Casanova Optima grata?Mě se teda oba líbí,ale nerozumím tomu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:19
- Nahlásit

corleona
na stránkách Barona z Dobřichova jsem našla odkaz na stránky in memorian boxera Erika Kelly Bohemia. Neznala jsi ho, nevíš co se mu stalo? Umřel ve 2,5 letech prý tragicky.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:22
- Nahlásit

Casanova se mi líbil, míval sice hodně krátké nožičky, ale nic jsme proti němu nikdy neměla. V chovu to dost zlepšil, jsou po něm krásná štěňata. U Granda mi toho vadí podstatně víc - má všechno tak nějak krátké, navíc to úhlení zadních nohou.. to není OK.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

Vcelka
Srazil ho prý vlak..
Budou si prý teď brát štěně z opakovaného krytí, co je právě Baron.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:26
- Nahlásit

corleona
ty jo tak to je hrozný, nějak mně to dostalo když sem na ty stránky koukala, maji tam hezký proslov. Měli ho určitě moc rádi.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 17:10
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili z procházky. Je nádherně. Teda v parku. Na silnicích to je katastrofa. Nechci vidět večer v TV ty bouračky.

Abych vás potěšila - stal se mi dobrej trapas. Kráčíme si s klukama zasněženou krajinou, načež mě začne něco lechtat mezi podprsenkou a pupíkem. Říkám si - sakra vlas! Tak zastavím, vsunu ruku pod bundu (+triko,+tílko), chňapnu a vytáhnu. Rozevřu dlaň a čumím. Vlas nikde. Znovu zasunu ruku pod oděv a čapnu. Opět rozevřu dlaň a mezi vločkami padajícími na dlaň dlouze pátrám po vlasu. NIC. No nebudu vás unavovat - když jsem to udělal počtvrtý, tak zvednu oči a těsně přede mnou stojí starší pán, se zájmem mě pozorujíc. Zrudla jsem, že mi roztál sníh na čepici... Musel si myslet, že chytám nějakou hmyzí havěť! Nejspíš blechy... Ach jo!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:55
- Nahlásit

ola
Doporučuji FRONTLINE

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:03
- Nahlásit

ola
A nebo se občas umejt.... na mě i na smečku to funguje....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:10
- Nahlásit

ola
ty mi dáváš se tu zase gebim jak blbá

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:21
- Nahlásit

Tak sem vám Víťu vyfotila v tý vestě. No nevim jestli sem nekoupila velkou furt mu lezla k jedný straně.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:29
- Nahlásit

Nóóó, a já si myslela, že když jste tu téměř všechny taky dlouhovlasatý, tak že budete mít pochopení...

Fakt je, že ten pán by vysvětlení se zatoulaným vlasem asi nepochopil. Sdělení, že nám doma neteče voda, případně moje usezená poznámka : "a jak ty mrchy koušou..." by mu určitě přišla mnohem věrohodnější.

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:34
- Nahlásit

ola
Doufám, že si mou poznámku nebereš příliš osobně, opravdu věřím, že jsi čistotná a že nemáš blechy či jiné brebery
Ale napadlo mě to proto, že už týden se bičuju k tomu, abych Anču i Charley (to bude poprvé v životě ve vaně) vykoupala.... aby mi neudělala v Brně ostudu.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:55
- Nahlásit

Markét
Neboj - blechy psí na člověka přece nejdou... Jediné brebery, které doma musím trpět, jsou moji dva synátoři! A na ty nepomůže ani Frontline!

corleona
Koukala jsem, že v CHS Canterwislký pidižvík nabízí dceru vašeho Ulliarise? Nevíš proč? Je to tříletá fena. Nemáš fotku?

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 22:03
- Nahlásit

ola
To nevím. Ale ta bude mít brebery zaručeně. Navštívit tuto stanici a zemřít. To se nedá popsat, to se musí vidět, v jakém prostředí a jak někdo žije..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 07:24
- Nahlásit

Koukám že se tu ty fotky co jsem sem včera dala nezobrazili, tak tady jsou na ně odkazy.
http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/9-12-mesicu/ 11-mesicu/original/18360

http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/9-12-mesicu/ 11-mesicu/original/18361

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 07:56
- Nahlásit

corleona
No, ono už to jméno CHS zní podežřele.
Ulliaris má kolik potomků?
Vcelka
Dóóst dobrý! Viky je frajer!

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 07:59
- Nahlásit

Vcelka
Nenašla jsem ale tu fotku s vestou?!? Ty fotky s kámošema jsou super. A pózování - jak profesionál.

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 08:00
- Nahlásit

Už jsem to našla...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 08:28
- Nahlásit

ola
a když si klepneš na ty adresy co sem sem dala tak by se ti měla rovnou zobrazit celá fotka v tý vestě. Zjistila sem že když sem dám přímo fotku z těch estránek, tak ona tu za chvíli neni vidět.Tak sem zvědavá jak dlouho tu vydrží ta co jsi jí sem dala ty.
Jak sem včera psala že Viky určitě něco provede, za to jak sem ho vyšoupla ráno z postele, tak taky že jo. Vytahal a rozcupoval v dílně a pak i venku Zdeňkovi nějakou vatu do výfuků, byl toho původně takový velký pakl, prý škoda asi za pětset. Hlavně v tom je prý azbest, tak doufejme že s toho bude mít ještě nějaký následky.

Na Canterwilskýho pidižvíka sem se taky podivala, moc k vidění tam ale neni, většina odkazů nefunguje. Ale chudáci psi jestli to tam je nějaký hrozný prostředí.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 08:40
- Nahlásit

Maxík má tuším jen dvoje potomky : D vrh u Pidižvíků a H vrh u Hamiko. Myslím, že ještě něco, teď nevím, ale plete se mi to asi s potomky Kokiho a Querose.
No a původně fenečky přijely za jeho hezčím bratrem Nunýnkem. Ten byl nadšený, že přijely kámošky, lítal si s nima, lízal jim ty nateklé frndy, hlavu, uši, tlamu a tak pořád dokola. Ale jinak nic. Feny byly uřícené a nadržené. Tak tedy nastoupil Max. Myslím, že jim ani nečuchnul k hlavě, chytil si je packama a už kopuloval. Ale na Nunýnka určitě vzpomínají víc! Říkají si,to byl ten romantik, krásně mi žužlal ouško..

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

Uf, jste toho napsaly, dočtu a už nevím co jsem komu chtěla napsat
Jo, corleona, že krásný fotečky!!!
Vcelka
že se mi to bohužel nezobrazuje... Zkus to dát sem do galerky, prosím prosím.
Jo, a Pajus díky za ty 2 videa!!!

My jsme si včera užili krásného snížku, lítando grando! Giordi je dobrá sprinterka, má šílený trty, v pohodě předežene některý RR a včera zrovna zdrhala ohařovi (výmarákovi), jen u toho vždycky strašně funí! Se těším na coursingy!

Dnes máme jít se slečnou dogou a gentlemanem čévéčkem x s vlkem = skorovlkem, tak se těším!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:22
- Nahlásit

Ahojda, tak to vypada ze se na nedeli zadari a ja snad opravdu prijedu!!! Pojede se mnou pritel, tak se pri nejhorsim neztratim sama a hlavni je ze se uz moc tesim a pak to Tinince budu vypravet (kdyby si neharala, tak by jsme ji mozna vzali, ale takhle ne...)
Tak mi prosim nekdo napiste nejaky info co a jak a kde vas najdem. Jo a plati se nejaky vstup???
To aby jsme radne nazhavili fotak

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:25
- Nahlásit

Denis, tak hlavne jestli se ty videa alespon trochu libily

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:32
- Nahlásit

Denisa
když si klikneš na ty odkazy co jsou osm příspěvků zpátky tak se ti to nezobrazí??? Mně se to zobrazuje.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:43
- Nahlásit

Paja s Tinou
jó, tak to by bylo bezva! No a jaký info přesně chceš? Přijedete vlakem nebo autem?! Vstup se platí určitě!
Jo a video se mi líbilo, to první - ten lipicán to teda je hm hmmmm... no já právě nevím, něco se mi na tom ipáctví líbí něco ne. Ale rozhodně videa pěkný.
Vcelka
nezobrazuje, ale vlezla jsem si na Vikouškovy stránky a podívala se! Je to fešák a sluší mu to! Už se s "bundou" sžil?

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:45
- Nahlásit

corleona
To jestli se někdy uchovníme,tak budeme muset přijet k vám.Tak si Brauník alespoň užije všeho i tý romantiky.
Je to docela sranda,že mám takové mládě a už okukuju ty ženichy.Taky mi padl do oka Imperio z Ringu.Co ty na něj říkáš?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání