| Autor |
Zpráva |
Puna
|
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:13
- Nahlásit
Denisa
ahoj, díky za mejl, popis je úplně perfektní, vypadá to, že vás najdeme...
Ještě mně napadlo, nikdy jsem nebyla na psí výstavě, a jak to tady tak čtu.. tak mě to docela láká...Tam jsou stánky, kde se dá nakupovat? A mohla bych tam jít i s Luckym třeba, nebo je to jen pro přihlášený psy?
Moc mě to láká, tak uvidím...
Vcelka
Viky se mi taky nezobrazil, ale koukla jsem se na jeho estránky, a ta "bundička" mu fakt sluší, je v ní úžasnej!!
Všem ostatním ahoj
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:20
- Nahlásit
Puna
tak co už máš dárečky pro pejsana k narozkám, nebo už i dokonce upečený dort??? Kdybys měla nějaký recept tak sem s nim.
|
Puna
|
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:27
- Nahlásit
Vcelka
Dárečky právě ještě nemám, tak mně napadlo, že na tý výstavě bych něco mohla pořídit..
A dort, no něco snad splácám- vzor "jak pejsek s kočičkou pekli dort", to snad zvládnu, i když pejsek by asi očekával kočičku spíš v dortu
No Viky si musí ještě pár dní počkat, ale recept do pátku
dodám snad nebude slavit narozky dřív, o víkendu...
To tak uteklo, takový malý plyšový kuličky a už budou mít rok
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:28
- Nahlásit
Michla
Mně co má skákavou kozu a sprinterku úspěšnou na coursingu budeš vykládat něco... Ne, mě přesvědčovat o boxeřích kvalitách nemusíš. Myslela jsem to spíš tak, že anatomicky jsou na tom boxeři hůř než třeba lovečáci nebo rychlý a lehký borderky nebo maliny co se týče vytrvalostního běhu nebo skákání do výšek a dopadů na zem např. při freesbíčku... a taky ty jejich spondylky... Ne, že by nezvládali... ale když chci s G. zkusit každou kravinu, tak třeba to freesbee s ní cvičit na nějaké profi úrovni - to radši nebudu riskovat. Už třeba ten coursing je podle vetů a lidí kolem, pro psy všech plemen prý extrémní sport a pro psy těžší kostry tuplem... Ale zase záleží jak je pes trénovanej, zdravej atd. Některým plemenům se v některých věcech rovnat fakt nemůžou... a to právě díky stavbě těla. Ale oni to dohání zase svou skvělou povahou a s buldočí urputností zvládnou mnohé...
ema
obecně to není nejzdravější plemeno, ale stejně jako u jiných záleží na jakého jedince kápneš
teď zrovna nevím, znám 2 fenečky vedené výcvikově, ale ty štěňata zatím nečekají. Pokud neznáš nikoho osobně, tak ti asi nezbyde než se pídit např. po inzerci štěňat v Boxerklubu a mrknout na rodokmeny a zajet se podívat na rodiče anebo taky na akcích BK se poohlídnout...?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:32
- Nahlásit
ema
nebo Michla např. bude někdy v dohledné době mít že jo?!
Puna
jo, tak to jsem ráda, že ti popis k něčemu byl, já právě neumím moc vysvětlovat cesty... to se uvidí, jestli dorazíte, tak byl dobrej
Jo, na výstavu přijď bude tam plno lidí odsud a stánky tam mají, dárek určitě vybereš! Já půjdu s Giordi taky jen na kukandu... akorát si vezměte očkovák nebo pas s platným očkováním, razítko od veta prý být nemusí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:37
- Nahlásit
Puna
jo jo uteklo to děsně, zrovna jsem si projížděla fotky jak byl maličkej. Jo taky jsem se zasnila jak v jeho pozadí když stojí na zahradě jsou hezký stromečky, hmm prdlajs bejvávalo už zařvali. Letos bude v jeho pozadí leda tak holej plot obehnaný kari sítí.
Tady myslim byla jednou diskuse na téma dort k narozkám pro pejska, tak to najdu a něco podle toho upeču.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:41
- Nahlásit
Boxeři mívají problémy s kolenními vazy. V dalším čísle Zpravodaje by měl vyjít článek na toto téma. Ukecala jsem svého veta, ať ho písne.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:44
- Nahlásit
Denisa
Jak je to s tím veterinárním osvědčením? Už konečně dostali rozum? Stačí teda jenom Europas ? Dala bych na modlení. My, co pak máme období, kdy jezdíme na výstavu každý víkend, tak je to dost opruz trajdat po veterinách.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
corleona
no já si volala jen jakože jdu se psem se podívat na výstavu a jsme z místa konání výstavy, tak mi řekli, že stačí očkovák nebo pas... ale myslím, že to stačí... na mujpes se o tom lidi taky dohadovali a taky se tam došlo k tomu, že vet.potvrzení být nemusí.
No ale když se táhnete někam zdaleka, tak jistota je to radši mít. Možná jak kde taky to chtějí.?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:07
- Nahlásit
Denisa
Hm.. Tak to radši nebudu riskovat, nebudu se tam pak u přejímky s někým dohadovat. I když budem dovnitř na výstaviště určtě vjíždět autem, to se většinou kontrole vyhnem. Ale zichr je zichr. Zajdu si pro osvědčení.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
corleona
Vás musí pustit všude zapnout amplion a cirkus Humberto jede
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:40
- Nahlásit
Chodka
Občas bývají i fenečky hodné a žádný poprask nečiníme
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:40
- Nahlásit
Denisa
Giordina hlubokej hrudník až až (podle mě), tak mi občas přijde, že s ním při běhu zametá zem a při skocích, že než se zvedne...
Sem reagovala na tohle a to přeci se týká G. Nebo sem to nepochopila?
ema
Jo, štěnda budou. Oba rodiče spondylka O, potvrzení o zdravém krevním oběhu (srdci) mám též, oba cvičí, mama je klubovej vítěz a tata by byl taky výbornej (krasavec z Ungeltu, typ jako Giordi od Denisy), kdyby byl býval nevskočil na A. Karbana(rozhodčího), kterej před ním šermoval tužkou jak divej. Akorát nevím, kdy neb jak už jsem se tu někde zmiňovala, ta vobejda ne a ne zahárat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:45
- Nahlásit
Téééda, než jsem to přečetla, tak mi slzí oči. Vůbec jsem se sem dnes nedostala (vyplňuju posr... daňový přiznání )
Jinak co se ženichů týče, tak já bych pro bobulku do budoucna chtěla žíhaňáka. Ale jinak se mi líbí typ Nundy - velká hlava, bohatý pysky, prostě obrpes. Docela se mi líbí F´osef ze Země lva (teda myslím, že se tak jmenuje ), ale to je taky zlaťák. Většinou se mi líbí spíš zahraniční frajeři. Třeba Balu v. Hause Romeo(taky zlaťák).
corleona
Doporuč mi nějakýho žíhance?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:47
- Nahlásit
Denisa
Pamatuješ na můj pes chodil ten kluk, co měl Dantíka? Teda jménem - Diego Edgardo! Ten se mi taky líbí - taky pořádná hlava! Jen škoda, že má to oko.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:58
- Nahlásit
ola
Popřemýšlím.. Ale musíš mi napsat, jak daleko jsi ochotná jet.. Ať nehledám ve Španělsku
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:59
- Nahlásit
A bacha na to - velká hlava neznamená ještě pěkná..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:01
- Nahlásit
corleona
A nemohl by ženich přijet k nám?!?
Ne, spíš ČR, možná Slovensko, Polsko..
Co říkáš na ty dva zlaťáky, co jsem jmenovala?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:06
- Nahlásit
ola
No Balu je bomba - hlavně ty štěňata po něm, ty jsou pěkné. Dobrá volba. A Pepin taky..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:11
- Nahlásit
Michla
no ano, to jsem právě myslela, že jiná plemena jsou na tom třeba se skoky líp, no rozhodně takovej maliňák překonává metrovku "elegantněji" a snadněji než boxer, to je vidět na první pohled... s tím zametáním země to byla trocha nadsázky kdyby fakt zametala, tak na tom není s běháním tak dobře jak je... asi se špatně vyjadřuju. Asi určitě.
ola
"Pepu" jsem viděla naživo ještě když byl mlaďoch a takovou kebulku jsem ještě neviděla Giordi byla malinká a přítel se zhrozil, že by měla dorůst v něco podobného, tak jsem ho musela uklidnit, že to je pes a my máme fenu a tak...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:20
- Nahlásit
corleona
Já jsem teď studovala různé propozice na výstavy.A jen v Hradci n.M. požadovali vet.osvědčení,jinak se zdá,že všude stačí očkovák nebo pas.Tak taky nevím,ale snad stačí ten europas?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:36
- Nahlásit
Tak jen bleskově, co mě napadá
http://members.telering.at/KarimKhan/
http://www.nostrum.pl/P_GARIBALDI_Nostrum/
http://boxerexkalibur.republika.pl/odwet.html
http://www.jurandeliotana.republika.pl/ang/jurando .htm
No a v Brně je Mobidick Malave Gem, na jiného českého psa, který by se mi líbil, si nějak nevzpomínám a na Slovensku o pěkném žíhaném nevím..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:38
- Nahlásit
Lenda
Nespoléhala bych na to. Teď v Trenčíně třeba taky nechtěli vůbec nic. Žádná přejímka ani nebyla.
No a v Hradci ty propozice dělila podle loňských aty jsem loni dělala já
Jo, už jsem tam bouchla i tu on-line přihlášku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:39
- Nahlásit
corleona
dotaz! Maska - má být černá... Je to tak, že čím černější tím lepší ? (jsem si myslela)... Když jsem se teď dívala na "Pepu", tak má masku asi jako moje G.(tak mě to zajímá), vlastně ještě míň tmavou... a titulů má požehnaně. Posuzuje se teda nějak "tmavost" masky?! nebo je to jedno?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:41
- Nahlásit
ola
jo, Dante, vzpomínám si.
Mobidik je šikovný pes.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:42
- Nahlásit
Denisa
Maska nesmí být slabá. Ale jestli je výraznější míň nebo víc, není tak důležité. Pepin má myslím masku OK, viděla jsem ho několikrát a neuvědomuju si nějaký problém. Ale znám lidi, co masky před výstavou barvili..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:45
- Nahlásit
corleona
já se teď dívala na fotky, už si ho nepamatuju...
jo, taky jsem slyšela, že se to dobarvuje... takže troška uhlí rozmáznout po čenichu a je to jo?! Co ti lidi všechno nevymyslí!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:48
- Nahlásit
Denisa
Uhlí néééé. To by se umazal rozhodčí abyl by průůůůůůser..
Barva na vlasy - černá.
Jo, ještě jsem zapomněla na Vincka od Žarských! Taky pěkný pes.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:49
- Nahlásit
resp. Da Vinci Moravia Box
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:52
- Nahlásit
Denisa
Máš jedno, už to neřeš. Co výcvik G.? Pokračujete? Budou nějaké zkoušky? A co do hor, nepojedete? Mushering, to jste určitě ještě nezkoušely
|