Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:28
- Nahlásit

Tak abych nediskriminovala ty červené kousky, tady jsou:
Bertička: , Bevie: a obě dohromady:
A kdybyste náhodou zrovna nutně potřebovali - tak brabantička Barka (hladkosrstá černá) je k dispozici, letos totiž asi letí bruseláčci, přitom je to ta povahově nejsympatičtější průzkumnice a mazlíček (

ola
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:56
- Nahlásit

Markét
No to jsou plyšáčci! Nádhera! Nebude děsný se s nima rozloučit?! Jo, a je už definitivně jasný, že Barka je brabantička??

Vcelka
Teď mne tak najednou napadlo, jestli se na mě nezlobíš, kvůli mé ranní poznámce o Vikyho tahání na vodítku?!?!? To by mě mrzelo!!
PS : Neboj, i naše FeeBee mi dokáže pěkně vykloubit rameno, když po silnici letí list...

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:24
- Nahlásit

ola
Já jsem se nestihla přihlásit.Ale na tu výročku můžu,tak jsem zvědavá.

alli
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:45
- Nahlásit

Markét
Opravdu moc pěkní plyšáčci !

ola,vcelka
Také mám teď na sněhu kolikrát co dělat, abych Allis udržela na vodítku, když si usmyslí, že se vydá za nějakým psem , dělá mi problém se zapřít, abych s ní mohla pořádně cuknout, abych ji usměrnila, takže místo toho za ní jedu jak na lyžích .

Ale jinak v lese chodí na volno, ale také ji neustále něčím zaměstnávám, házení klacků, balónku nebo se o něco přetahujem. Ale je fakt, že nemá až takové lovecké sklony, honí jen ptáky a slepice (ale abych to nezakřikla) .

alli
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:54
- Nahlásit

Paja s Tinou
My s Allis také v Brně budeme.

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 06:14
- Nahlásit

Markét
No krásné, zdá se že jak jsou na společné fotce tak , že je jedna drobnější ,nebo se mě to zdá? Na kdy jsou naplánované jejich odchody k novým páníčkům, já bych to asi dost obrečela!!!

Včera jsme měly s Megginou štěstí našla si krásnou hračku,ztraceného zmrzlého kulicha a dokázala s ním tak dlouho blbnout, že se jí ani nechtělo domů.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 07:34
- Nahlásit

ola
prosim tě proč bych se zlobila, já to vzala normálně ani ne jako nějakou poznámku.
My do Brna nepojedeme určitě, ani jsem o tom neuvažovala. Vzhledem k tomu jak sme na tom s našima autama, tak by jsme museli leda taky vlakem nebo jinak. Dneska tady hlavně napadlo zase dost sněhu a furt padá, takže dnešní jízda do práce horor a děsný adrenalin. Vikyho sem dneska docela už naštvaně vyhodila z postele, protože se furt protahoval a nechtěl se přesunout do dílny, tak doufám že se mi za to zase nějak nepomstí.
Dostali jsme radu od šváry že když na něj zařveme tak se nás musí bát, protože jinak si z nás bude furt dělat srandu. Je fakt že on má rotweilera a když na něj zařve, tak ten udělá vše co si žádá. A to když s nim v začátcích jezdil na cvičák tak z něj byl prý totálně vyřízený ja nechtěl poslouchat. Mně se akorát bojí když něco provede a já ho honim z metličkou.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:13
- Nahlásit

Vcelka
Tak to jsem ráda!
My do Brna asi taky nepojedeme, ikdyž mám velký cukání! Taková příležitost poznat pár lidiček z drbárny.. Ach jo! A ještě to počasí.
Chodka
Ten zmrzlej kulich mě dostal...

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:20
- Nahlásit

Ahojtes!
U nás taky padá už od večera!

...ještě s tím posuzováním... nemáte takovou zkušenost, že napíšou, že posuzování od 9h, ale tady v Brně jsem vždy přišla na 9.h a bylo to už dávno rozjetý a když bylo málo psů, tak už někteří byli dávno posouzeni! Oni totiž asi udělají přejímku a pak už asi můžou jít na věc?! Nevím. Ale já po min. zkušenostech půjdu radši už na půl devátou ať to zkouknu všechno...

Vcelka
Giordina bezpečně pozná kdy jsem totál nasr... Ono to nebývá často, mě totiž máloco vytočí, takže ani taková Giorďaska zlobivá, no ale to ani nemusím řvát, prostě to pozná a je ze mě posr... Ale když se zlobím tak nějak normálně, že se mi nezvedne žluč , tak si můžu i řvát třeba strašidláckým hlasem a ona to bere tak jakože no jo, tak jo, ať je klid, ale hned za chvilku zas blbne... Psi nás mají přečtený.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:39
- Nahlásit

Denisa
Začíná se vždy podle propozic. Nikdy ne dřív, podle mých zkušeností. Možná jsi přišla v deset a posuzování bylo od 9:30. Ale teda od devíti, to pro mě bude poprvé v životě. Obyčejně se posuzovalo od desíti, teď to začínají nějak posouvat. To by se mi tedy nelíbilo, já jsem spíš ten noční typ.
Taky se nám loni stalo, že jdeme od přejímky vycházkovou chůzí (pomalý Cirkus Humberto) ke kruhu boxerů a najednou koukáme a tam už končili zlatí psi a volali mladé zlaté feny. To byl šrumec.. Chrchlíky jsem Gině čistila až u rozhodčího a pak přiběhl do kruhu Tomáš a přilepil mi číslo a já jsem se začla vztekat, že nahoru to nechci, že to chci nalepit na nohu a Tom říkal, ať si to teda nalepím kam chci, že to myslel dobře... a rozhodčí na tu scénku jen udiveně zíral. Býváme někdy trošku nervní..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:42
- Nahlásit

Denisa
to máš naprostou pravdu že nás maji přečtený. Já i když ho třeba někdy honim že mu nařežu, tak to jak přede mnou zdrhá a má staženou prdel to stejně vypadá tak komicky že on s toho mýho řvaní pozná že se přitom směju. No ale v tu neděli jak nám zdrhnul sem byla naštvaná dost, jenže to sem se jen zmohla na to mu trochu vynadat.

Včera už mu přišel dárek k narozkám ta zateplená vesta, tak jí můžeme hned dneska vyzkoušet.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:49
- Nahlásit

Vcelka
no to je právě taky problém, že oni jsou takoví komici, že málokdy se člověk naštve fakt doopravdy... nebo tě sice vytočí, jenže vzápětí se té tlamě a situaci zasměješ...
corleona
jóóó?! no tak doufejme! já uvidím jak to budu stíhat, tak asi přijdu až na tu 9.h, musím Giorďasku ještě řádně vyběhat, aby si tam pak vklidu nechala na stáncích na sebe strkat různý serepetičky co jí chci zakoupit...

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:55
- Nahlásit

Vcelka
doufám, že je barevná? Viky se v tom sněhu ztrácí jak je bílý,a hlavně aby se nezpotil až poběží za zajícem

Jinak jsem celý týden doma sama tak Meggina dělá v posteli společnost hned toho využila, že vedle nikdo nespí a upíchla se tam.Hlavně, že spí, přes den mě totiž poslední dobou pomalu znásilňuje jak vidí, že mám nohu dole nedej bože nohu přes nohu tak hup a jede.A to když ji nadávám, že to má častějc jak já tak to dokáže hodně dlouho se mnou diskutovat,někdy to vypadá jako když mluví a hádáme se spolu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:58
- Nahlásit

Chodka

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:04
- Nahlásit

Chodka
no tak to je dobrý

Jo vestička je modrá, když sme mu jí včera nasadili tak se na ní ale moc netvářil a chtěl si jí servat. Tak doufám že venku se jí nebude všímat. Když sněží tak bude rád že má něco teplýho na zádech. A až poběží za zajícem a myslivec uvidí že je oblečený, tak mu snad dojde že to neni žádný tulák ale tzv. pes gaučoví.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:06
- Nahlásit

Chodka
U nás se znásilňují děvčata navzájem. Ještě když se snesly všechny tři, tak dělaly vlak a do toho ty kopulační pohyby... Jsme furt museli klepat na okno a rušit ty orgie, protože jak není listí, tak je vidět od sousedů.. Největší sranda byla, když lezou i Nundu, který nekryje. On stojí, nechává se oprcávat fenou a zoufale na nás hledí. Tak na něj křičíme "Uteč, Vladko!"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:11
- Nahlásit

corleona
"Uteč, Vladko!"
jo tak to sedí

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:12
- Nahlásit

corleona
...

Giordina je taky velká sexuální loudilka...

Vcelka
modrá je dobrá! ta mu bude slušet! tak doufám, že ho vyfotíš a hodíš nám to sem!

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:13
- Nahlásit

corleona
Tak takhle jsem se už dlouho nepobavila,úplně to vidím a ještě teď se tlemím, DOBRÝ

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:15
- Nahlásit

Olo kde jsi se svýma hláškama? Dej do placu nějakou dnes to vypadá, že tu bude psina.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:19
- Nahlásit

No tak to je taky super!!!
To Tina me taky rada nekdy ojizdi...a ja ji vzdycky nadavam ze ne a kdyby jste vzdycky videli ten vyraz...jako proc ne???
Kdyz je tu rec o te nastvanosti, tak ja jsem rano nekdy kolem jedny sla vypustit Tinu. Byla nervni, tak si rikam, ze se ji fakt asi chce. No jenze to me nenapadlo ze to asi ten pravej duvod nebyl...po dvaceti minutach kdyz nesla, jsem vylazla na verandu a piskala na ni a chtela jsem ji privolat. Slysela jsem ji nekde funet a nechapala jsem proc nejde. To uz mi byla fakt kosa, tak jsem zalezla a sla se podivat z obyvaku na druhou zahradu kde se coura. No a co jsem nevidela...cernyho psa, ktery tam poblaznene lita a znackuje a dela vsechno mozny (s nim mela uz nase jezevcice stenata ). Tak jsem se naprosto vytocila nasadila bundu a boty a ritula se ven, jenze jak jsem vylezla na verandu akorat prichazela...no ja jsem ji dala nadavek. Ale bylo videt ze si to plne uvedomovala. Tak jen doufam ze se tam nic nedelo a ze jeji haracka opravdu zacala ve stredu. Mela oslintanou hubu, u pysku, takovou tu klasickou bublinu...a pak si este jako prvni dovolila vlezt do postele, tak to jsem ji zase upozornila ze teda nejdriv panicka, tak slezla a az nekdy do peti spala na zemi...
Ja jsem dneska s pritelem zase po mesici byla na squashi a musim teda konstatovat ze jsem naprosto K.O. Tak jsem zvedava jak to tu nekdy do peti teda vydrzim...
Olo a Vcelko, ja bych tam taky autem nejela, jela bych vlakem!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:22
- Nahlásit

Jednu fotku už jsem udělala to když si v ní nešťastně sednul na svuj pelech a stejně tak nešťastně koukal, nemám jí ale tady.

Viky ten tak maximálně obšťastňuje polštář a nebo když měl velký plyšáky to bylo deno denně, teď už je zničil tak má po sexu.
Zajímavý ale je že vůbec neskáče po jiných psech, to našich Fík je mladší než on ale skáče po něm furt, zkouší to ze předu ze zadu, no hrozný, chudáček náš malej je tam furt znásilňovanej.

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:35
- Nahlásit

To my jsme psí sex probírali o víkendu,to byla u nás návštěva a Meggině je jedno jestli je u toho víc lidí.Zrovna se jí chtělo.
Říkali jsme: švagr má kokra (holku) ta je na polštáře, synovec ty mají čivavu (psa) a ten je zase na kluky.

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:38
- Nahlásit

Tak jsem sem na chvilku nakoukla.Škoda,že jdu na větší procházku.Tady to vypadá na zábavné dopoledne.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:40
- Nahlásit

No taky je to posledni dobou cim dal vic zabavny

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:52
- Nahlásit

Nevíte, jestli je někde na netu nějaký video boxíků z výcviku? zatím jsem nic nenašla...Pořád samí belgičáci, němečtí ovčáci.... Taky bych ráda viděla nějakýho boxíka.... Ani z MR nikde nejsou videa?

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:54
- Nahlásit

Lenda
Taky bych šla radši na prochajdu, ale musím si odbouchat svých 8 hodin.Odpoledne vyrazím ale zase budeme s Megginou samy.Kamarádka je na horách.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:06
- Nahlásit

Dannie, kamoska je silenej sberatel tehlech videi a myslim ze boxiky taky nikde nenasla...jinak me taky necim zasobuje, ale jak presne rikas, bud to jsou belgicaci nebo nemecky ovcaci...

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:13
- Nahlásit

Paja s Tinou
No já jediný,co jsem zatím našla, tak je tady www.belire.co.uk/video_1.htm
a ty mi přijdou hrozný... Tak pořád pátrám,ale nic nemůžu najít...

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:36
- Nahlásit

Dannie
božinku, to je dílo... ale tak jako takový okýnko do historie (1985) dobrý, i když teda...
jak se asi tehdy cvičilo u nás ve Svazarmu...!?

Chtělo by to něco aktuálního, ale taky nevím, já se po tom nijak nepídila...
Aspoň, že máš ty BOM a NO, to já nemám nic

Tak asi se budeme muset vzájemně natočit na LVT to bude dílo!

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání