Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:50
- Nahlásit

Libka
zatim nevim vůbec nic jen datum kdy to bude a kde to bude. Jak je to tam vlastně s tim ubytovánim? Tam jsou někde chatky o pár kiláků dál ne?
Já jen doufám že se mnou Zdeněk nakonec pojede, protože ho kluci furt lanaří na tu jejich poslední míli, budou to pořádat oni, tak se mu tam i docela chce. Musim použít všech přesvědčovacích prostředků, asi mu vmetu že když nám nevyšla dovolená tak že aspoň můžeme strávit víkend někde jinde.

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:52
- Nahlásit

alli
My už taky do mezitříd.......

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:54
- Nahlásit

Krista
tak to máš ještě dobrý já mám už teď

alli
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:56 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Krista
Dle tvého výčtu výstav jste se pěkně rozjeli , ale Brno nevidím, takže bychom měli v Brně o jednu konkurentku méně ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:58
- Nahlásit

alli
jó, super, tak vám budu fandit určitě, sl. Allis kuchařince! jo a zase se asi pojede do Kuřimi na stopičky, tak když to budu vědět víc dopředu, tak dám vědět...
Tommy Gun
jo jo, u pí. Ungelťákové na webu máme taky fota!
děkuju za upřesnění informací!!! to je možností... no půjdu se na to vrhnout!
buldočky právě znám, když se povedou povahově do boxera, jsou super!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:00
- Nahlásit

Kulajda, Krista
Díky.

Blažena
.... ahoj, spíš "Blašena" z mikrobio? Odhalil jsem tvou totožnost správně, at vím komu píšu.

corleona
...... oprava: Vašáryová - kdybych si to po sobě přečetl dřív než to odešlu.

Libka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:01
- Nahlásit

Blažena
Taky dobrý! Dorazily fotky??
Vcelka
My jsme spali vždycky zatím ve stanu, ale tenhle víkend jsem už docela klepala kosu. Asi devět kiláků od Otěšic je "penzion" Zelený háj, je to tam docela "sportovní", jsou tam i chatky, ale stačí.....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:04
- Nahlásit

Denisa
případně mi napiš maila - určitě ho někde vyhrabeš či najdeš.
domluvíme se na té přihlášce a způsobu platby.

..... no, my máme buldočka z boxeří CHS (nebudu dělat reklamu ) - a trochu toho boxera v sobě má - nějak tam k té boxeří povaze "přičichl". ))

Markét
Člen
- Nahlásit

Ahoj všichni,

mám smutnou zprávu: ve středu večer jsem přišla o Aninku - Catty ze Zámeckého Žerotínu. Běhala po překážkách s míčkem v držce a srdíčko už to nevydrželo. Bylo to rychlé a je jisté, že odešla šťastná. Nejlíp, jak mohla. Je to smutné, ale takový odchod psa bych přála každému....

alli
Člen
- Nahlásit

Denisa
Jo,když pojedete na stopičky, tak dej vědět . Kuchtění Allis zatím stále drží,teď k tomu přidala sundávání záclony a knoflíků u trouby .

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:05
- Nahlásit

Krista

Koukám koukám,že máme podobný plány.....
tak to si ani neškrtneme )) Plzeň a Budějky jsem chtěla taky ale jedeme na coursing tam nemám žádné nervi a baví nás to.Ještě by to chtělo nějaké placatky soupeřky.

Už se na Vás těšíme v neděli.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:07
- Nahlásit

Markét
..... je mi líto.

Dobrá nápověda s tvojí čubinkou. Tak ted už vím, kdo je Markét - z Opařan.

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:08
- Nahlásit

Kulajda
no,ale počkej až se dozvim jméno naší konkurentky...Počítám,že mě odvezou...
alli
Jojo,rozhodli jsme se,že když už máme vystavovat,tak pořádně...Aspoň letos...chovatel by chtěl příští léto štěnda,tak ať taky máme nějaké výsledky...
Brno jsme v našem plánu vynechali,protože Lukáš je v práci a já bych se do Brna asi sama neodvážila!!Takže budem držet pěstičky...
Denisa
já nevim...bojim se ...Tam budou určitě samý fešandy a my bysme si střihli nějakou ostudu...No,ještě je chvilku čas.......Uvidíme.
Podívat bysme se měli jet.Teda pokud do toho něco Lukymu nevleze.Ten jejich mistr v práci je fakt magor,pořád otravuje na přesčasy...

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:11
- Nahlásit

Markét
co na to říct...Je mi to moc líto...

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:12
- Nahlásit

Krista
to snad ne, třeba budeš překvapená bez konkurence z toho pak člověk nemuže mít ani radost.

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:12
- Nahlásit

Kulajda
Spíš my si neškrtneme.......taky se těšímeKoukala jsem,že jdete nejspíš až po nás,co?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:13
- Nahlásit

Markét

to mě moc mrzí

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:14
- Nahlásit

Kulajda
To je fakt,třeba se Megginka předvede jako nikdy a vítězství nás nemine...

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:17
- Nahlásit

Markét
...to je mi líto... ale jinak máš pravdu... a na takovou paní psici záchranářku jako byla, by se ani jiný odchod než "na bojišti" nehodil... čest její památce...

Tommy Gun
tak jo, mejl mám...

Krista
...s trapasy se počítá přece... no vyhodnoťte a pojeďte!

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:18
- Nahlásit

Krista
A jo koukám jak puk jdeme až po vás to mě tam nechaj pěkně vydusit

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:24
- Nahlásit

Kulajda
Proč myslíš?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:30
- Nahlásit

to čekání je příšerné a ještě toho nerva přenáším na Hatty to přijdeme na řadu někdy ve 12 h. ale co je to dobře zlatý jsou první pořád tak teď jste na řadě

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:38
- Nahlásit

Markét

Tommy Gun
Jo, mám zafullaný kaslík, já vím. Nějak se mi nechce ho čistit. Ale na mobil mi to chodí, takže vím, že mi někdo psal a i ty první dvě věty. Tak mi to stačí
Já myslím, že my do zahraničních úspěchů nic nemáme, naposled jsme byli v Krakowě a to v posledním Zpravodaji vyšlo. Mám akorát krytí 21.7. Queros a Daigi Sametový zázrak, p. Benešová, Praha. Čímž využívám vyčůraně této diskuze a žádám o zveřejnění Naše krytí a 999km tam a 999km zpátky (plus krycí poplatek) za Vadimem vyšlo bohužel naprázdno. Tak to nevím, jestli se uvádí, když už víme, že z toho nic nebude. ???
Já jsme byla člen v Rychvaldě, ale jestli jsem, to nevím. Platí mi členské za to, že jim dělám web. Ale Zpravodaj mi letos ještě nepřišel, tak asi člen nejsem a tak mi třeba
TK je v pobočce Ova a je tuze šťastný. Jak jinak..

Artroza
Plís, plís, zjisti mi, zda jsem letos členem. Ne, že by mě to drásalo, že nejsem členem tohoto spolku, ale přece jenom..

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:39
- Nahlásit

Kulajda
To jo,to je pravda...Ona je pak M. nervní sama od sebe,jak kolem ní pořád někdo chodí,ona si nemůže ani pořádně lehnout-musí přece hlídat....Pak to taky podle toho vypadá....
Vy to určitě zvládnete,neboj....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:54
- Nahlásit

corleona
OK, zahr. uspechy pro tentokrat nic, daigy a querose tam dám.
to krytí s tím vadimem - to jak chceš, ale asi bych to tam nedával. dej mi vědět esli to tam chcete či ne. ju?
jinak jsem koukal do celorepublik. seznamu členu - nějaká Corleona tam je, ale bydliště má v Ostrava-Vítkovice (mno, pak je tam ještě jedna Corleona se stejným jménem, ale ta byldí na Praze 10) !!! Tzn. řekni si člověku, který to má na starosti v Tvojí ÚP, at ti to změní na aktuální adresu a to obratem, at ti to tentokrát přijde v oukeji. Zajímavý je, že ten bulvární plátek je odeslanej na tvoji adresu a přesto se nevrátí, jako od ostatních, kteří se např. přestěhují. Divný.
No v OVA se to nějak mlelo či mele?! Ale to sem tahat nebudem.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:10
- Nahlásit

Tommy Gun
S tou pražskou teda nemám nic. To su neny já. Jo, tu změnu nahlásím Katce, jsem na to jakosi pozapo. Tak to su ščasná, že su člen. A když se Vítkovicích něco ztratí, tak je to úplně normální, tam spíš není normální, když se něco neztratí.. (Proto název mé bývalé chov. st. "z Bronxu") Je tam zkrátka černěji, než kdekoli jinde v černé Ově.
Tak krytí nedávat, když to být nemusí. Proč taky.
V Ova se to mlelo? Ne-e. Tam je pohodička pododa. Naprostý soulad. Mají těsnou "vazbu". A někteří doslova. Absolutní oddanost a stoprocentní účast na akcích,vyjma jednoho kverulanta

Lenda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:12
- Nahlásit

corleona
To jsem se chtěla zeptat,jestli se za krytí něco platí,i když se nepovede.Přece jen to trochu námahy je.
Jinak to je škoda,že se nepovedlo.Však máš ještě jednu holku na vdávání,né?Nebo ta nebude mít mimča?

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:17
- Nahlásit

Tak jsem dala fotky do galerie

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:18
- Nahlásit

Lenda
V zahraničí se platí hned na dřevo v den krytí. To jen tady je ten blbý zvyk platit po. Krytí se může jednou opakovat, pokud fena nezabřezne.
Jo, s Viktorou se počítá. Ona ale hárá nepravidelně, takže se s ní moc nedá plánovat. Pokud začne hárat, tak ji nakryjeme a pokud ne, dotáhnem ji ke zkouškám. Měla jít v létě, to se s těmi děsnými horky a se štěňaty a problémy kolem nich jaksi nestihlo, tak snad ten podzim. Aspoň doufám.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:22
- Nahlásit

Markét
to je mi moc líto A kolik jí bylo let?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání