Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:44 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Přepošlete mi to někdo, ať vím, o co gou..
nejlíp na: corleona@seznam.cz

Ještě si v tom Boxerklubu asi užijem.. Slyšela jsem, že u jiných plemen - těch finančně atraktivnějších - je to ještě horší a pomluvy a naschvály v boxerklubu jsou jen slabý čajíček..

Na "svého" pomlouvače se chystám, dám mu to vyžrat. Pěkně z očí do očí a hlavně před lidma. Protože mi je jasné, že tím nakrmil uši všem kolem sebe. Jak ho znám, bude točit a přetáčet a žvanit..

Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:46
- Nahlásit

ola
jedeme do Itálie,směr Gargáno.Už jenom to,že vypadnu z rachoty.
my jsme na tu Itálii nějak zatížený,to víš Italové, pizza...
Tak se mějte "bonžórno"

articek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:49
- Nahlásit

tak to máte přeposlaný
Lenda
Ty jsi instrimentářka na zubárně?

articek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:52
- Nahlásit

Chodka
V Gargánu je pěkně, jezdili jsme tam asi 5let po sobě

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:57
- Nahlásit

articek
Jsem v šoku! To už je na přesdržku..

articek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
teď zrovna mluvíme s Robertem, bohužel je do toho zatažený tím, že to někdo napsal jany jménem, jak jednoduše se dá zneužít jméno

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:04
- Nahlásit

articek
Na operačních sálech.
Já taky-to nebyl člověk,ale zrůda!

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:05
- Nahlásit

articek
Ten, kdo to psal bude pěkná kurva..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:05
- Nahlásit

articek
já chci takýý m.dusinka@seznam.cz

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:09
- Nahlásit

Co mě děsí-že takovej primitiv sem leze.To aby se tu nakonec psalo jen o počasí.

articek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

Vcelka
už to posílám

articek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:12
- Nahlásit

Lenda
všechno se dá zneužít, už nikdy to nebude takový

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:17
- Nahlásit

articek
tohle je na žalobu nebo dotyčného zavřít do psych.léčebny-NIKDO JINÝ NEŽ CVOK TOHLE NENAPSAL

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

Dotyčný patrně pozapomněl, že pro Policii je dohledatelný, adresu si udělal na Seznamu. Pravděpodobně tupeček

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

Articek
Teda co se to tu deje...uplne to vyznelo jako kdyby nekdo ty maily psal z nasi diskuse, no to snad ne...

Olo nevim, nevim...ani jsem vlastne ani nikdy nemela moc moznosti posoudit jestli vic nici jeden pesan nebo samotny. My vzdy meli tak dva...ale myslim ze to spis asi vyjde tak nastejno...u nas je teda nejhodnejsi bassetka...ta je vcelku uplne v klidu.
Jinak ta myslenka o tom ztraceni me napadla na posledni vychazce s Tinou...vysli jsme narychlo, takze bez obojku, bez voditka a sla jsem s ni na pole...uplne me napadlo co kdyby se ztratila...nemeli by zadne info komu patri...asi ji uz fakt necham ocipovat. Me by z toho ale stopro klepla pepka, protoze ja jsem na ni uz silenej zavislak...

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:25
- Nahlásit

Lenda
Na žaloby DVĚ! Jednu i od Jany.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:28
- Nahlásit

articek
to psal fakt nějaký magor, kdo taky jiný píše anonymy že, než magoři. To aby sme si tu za chvíli dávali snad pozor na pusu když toho dokáže někdo takhle zneužít. Je to hnus. Teď sme tady všichni napsali svý mejli, tak za chvíli můžeme čekat něco podobnýho.

ola
Člen
- Nahlásit

Já si to přečtu až doma. Ví se, kdo to psal?

Paja s Tinou
Člen
- Nahlásit

já než napisu tak je tu dalsi stranka navic...jezis jsem desne pomala...tak mi to taky nekdo prosim poslete: paja.vesela@seznam.cz

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:29
- Nahlásit

corleona
To je pravda.Přece tohle je fakt strašný.Doufám,že se na to přijde a vyřeší.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:30
- Nahlásit

Olo tak velký nakup skolnich potreb jo, tak to bude teda labuzo...jezis vzdy kdyz si vzpomenu kolik jsme toho meli, tak se nedivim ze se penezenky prohybaly...

tequily
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:35
- Nahlásit

articek
Ahoj, můžeš mi to poslat také: shudagi@cpoj.cz. No pokud myslíte tu janu (která se k nám chovala bezvadně), tak by mě zajímalo, co někdo jejím jménem může napsat.
Jinak zatím s těma Košicema čekáme, jak nám dopadne verdikt v Lounech.

All
mám rentgeny-originály a potřebuju je dostat do počítače a poslat e-mailem-nešli naskenovat. Víte někdo, jak na to?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:38
- Nahlásit

já sem si to musela přečíst ještě jednou, fakt s toho nechápu....

Ola
já zítra taky nejdu do práce, vezu Zdeňka na kontrolu zase až do Pelhřimova a to už se do práce vracet nebudu. Jen doufám že mi dneska stihnou opravit auto protože jet tam tou jeho herkou to by mně asi mrsklo, dneska sem s ní v práci a ta jízda to byl zážitek, má v pytli tlumiče takže v tom autě děsně skáčete, docela se s toho v tom autě tlemim jak debil, je to fakt srandovní hopsání.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:40
- Nahlásit

tequily
rentgeny do počítače? Tak to teda nevim, to snad ani nejde ne?

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:40
- Nahlásit

tequily
Zeptám se svého veta.

articek
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:42
- Nahlásit

díky všem za ty emaily,

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:44
- Nahlásit

Ahojky!!
Tak po dlouhé době mám zase chvíli času vám pár slovíček napsat.... Sice pořád čtu,ale času na odepsání je málo.. (( Tak až teď...

Denisa
Koukám že na ty závody jedeš kouknout..To je dobře,aspoň budeš vidět co tě jednou čeká )).. Máte pro mě to jedno volný místečko jak jsme se domlouvali na táboře? Ráda bych jela kouknout s váma...

Pro všechny
Pošlete mi taky někdo ten mailík abych byla v obraze? Sice to asi bude pěknej hnus podle toho co píšete...... ((

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:45
- Nahlásit

tequily
Jedině speciální scanner, nebo na negatoskop (???) tj. to, kde se dávají rtg číst a vyfotit to digitálem. Takže chce to nějakého známého v nemocnici..

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:47
- Nahlásit

Trošku se tam pomíchali smailíci... psala jsem je totiz jen na klavesnici a nemela jsem tucha ze z toho neco takovyho vyleze...

jo, a taky jsem zapomnela napsat svuj mail: d.senkova@quick.cz

Libka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 16:15
- Nahlásit

Ahoj holky!!
Tak já včera skončila megapracovní maraton, dneska jsem konečně dala na net fotky z tábora od Katky.
Denisa
Uvidíme se v Třeboni

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání