| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:44
- Nahlásit
Artroza
Čoveče, na to regma mi nic nezabírá.. Jak je změna počasí, tak snídám, obědvám, večeřím Ibalgin 600.
A co new haf? Dovedeš si představit, jak to některým "žvanilům" a "drbnám" musí vadit? No už se těším na ty fámy.. Hned jak se něco dozvím, zatepla Ti přinesu..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:52
- Nahlásit
corleona
me pomaha bezinkove listi. mam to ale na kyclich, takze si predstav jak se belham po zahrade a oskubavam kere, pak prikladam na kycle, na to igelit a na to obinadlo- vse tak, aby se clovek mohl jit v noci vycurat..... fakt vesela historka
Tino ( alias Kretino - doufam, ze to italove nectou, tomu by asi rozumneli...) je italskej ňuňánek , je dobre uklizenej, ale bude ho mozne videt na Slovenske a Ceske vyrocce- tam asi s kulichem na hlave....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:00
- Nahlásit
Artroza
Tak to Ti nežeru.. Běháš jak laňka. To vím, běželi jsme spolu přece v PT na metro, ne? Ty jak laňka a já jak raněná slonice.
Kulich super. Dobrá finta. Už vidím ten posudek: "kulich správně nesený.." Plís, jestli máš, vem mi taky kulicha pro našeho Stupída. Doufám, že to taky Sonia nečte
Vidím, že Italové jsou tuze oblíbení v Čechách.
Stupído & Kretíno, fakt dost dobré!!! To nevymyslíš!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:08
- Nahlásit
corleona
to byl v PT asi nakej dobrej den
tak je seznamime?? ale nesmi mi ho ten vas sezrat... moc by si stejne nepochutnal, sama kost...
Jedete na ceskou? s Ivanou od Oli se snad uvidime na Slovenske...sice brblala, ale snad prijede
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:15
- Nahlásit
Artroza
S tím seznámením to tak husté nebude.. On Stupído moc na seznamování není. Ledaže to hárá. Což teda u Tina asi bude problém..
Jo, českou dáme. SK nejedem, máme tady eště bábetka, byla by to komplikejšn. Ivana zas plantala, že nejede. Přemlouvá mě, ať s ní jedu. Ale když si představím jeden určitý ksicht, který tam bude, je mi nevolno a jet se mi nechce. Navíc, jak víš, Danillo z našeho psa neučurkává a Viki už má na Slovensku konečně hotovo.
Ale, tam co se pasou ty koně, tak tam budem Ale jenom na kukačku. Budu po delší době na výstavě fotiti, páč na to budu mít klid.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:28
- Nahlásit
corleona
jo, vim o jakej xicht se jedna.... co rict, smutny pripad
buh vi, jak to tam dopadne... my Danilla zazili akorat na EBC- posuzoval Genny...nejdriv byl hodne neprijemny, pak jsme pochopili, ze si mysli, ze ma Genny plastiku , pak zjistil, ze ji to tak narostlo samo a najednou dost obratil a byl v pohode... takze pro nas zatim dobry, treba po vikendu budu mluvit jinak
tak se aspon uvidime na ceske, fotak vem, treba ti vypadne zas takova fotka jako Mumy
a slovenskou taky prezijes....budes mit dost casu na konfrontaci a inzultaci...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 13:15
- Nahlásit
konfrontaci a inzultaci
Inzultaci zrovna nechystám. Konzultáciu hej, ale chci k tomu patřičně zasvěcené publikum, tj. jeho pobočku.. No, uvidím.
Mumínka cvaknu, to si piš.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 13:42
- Nahlásit
corleona
to jako ze pujdes na jejich schuzi??
no nevim, mumin je takovej plachej na to foceni )......
co stenaci? kdy jdou?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 14:35
- Nahlásit
Artroza
Na nějaké to sešn se chystám.. Nebo sezvu sama užší okruh. Ještě nevím. Každopádně se chci na ty jeho názory zeptat před někým. Chci se ho zeptat, jestli tomu, co blije kolem sebe, skutečně věří.. Všichni mi říkají, ať se na něj vykašlu, že je to pablb.. Ale kurňa, proč by na mě měl byť pablb kydat hnůj, proč by mu to mělo procházet. Nechce se mi nad tím mávnout rukou, jako už x-krát předtím. Není to poprvé, moje trpělivost přetekla, nemám chuť si říkat Moudřejší ustoupí. Zvlášť mě sere, jak na mě hraje největšího kámoše, když mě potká.
plachej na to foceni ha ha
Jedno mimino jde zítra. Asi budeme plakat
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 14:49
- Nahlásit
corleona
ty hele nasranou corleonu bych nechtela videt.... no ...nebo mozna jo
jo to je nejhorsi, kdyz jdou z domu......
my taky truchlime- Ňuňánkovi umrel tatinek.... jsou z toho uplne vyrizeny, sice mu bylo skoro 12, na boxera super, ale je to clen rodiny, byl to PAN PES, mela jsem ho moc rada
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:01
- Nahlásit
Paja s Tinou
to je moje psí miminko, díky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:04
- Nahlásit
Artroza
Ňuňánkovi ??? komu kdo ? Nechápu? Baron?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:07
- Nahlásit
Artroza
Konečně vím, kdo jsi
Nechtěla jsem dávat to na web, právě proto, že je tam tvoje jméno a vím, že ty jsi to nenapsala, ale tím že tam to tvoje jméno je jsi stejně zasažená tím blbem jako já
My ho najdem
|
corleona
Člen |
- Nahlásit
Artroza
My máme Nunýnka, vy zase Mumínka a Ňuňánka.. to je fakt na doktora Chocholouška, jsetli to někdo čte
|
Artroza
Člen |
- Nahlásit
corleona
jo.... vzdyt pisu nunankovi, ne muminovi...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:10
- Nahlásit
articek
to doufam!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:11
- Nahlásit
Artroza
Týýýýý brďo, toho je fakt škoda.. To byl pro mě takový prototyp boxera. Poprvé jsem ho viděla v Holandsku ve veteránech a i když mu bylo 9 nebo 10, tak jsem z něj byla připoserinkaná.. fakt supr supr haf.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:14
- Nahlásit
tequily
volal jsi na to Slovensko?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:19
- Nahlásit
corleona
umira nam stara dobra garda boxeru
Terzo umrel pred 4-5 mesici ( 12 a neco mu bylo)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 16:15
- Nahlásit
Artroza
Týýý brďo, Terzo už měl 12.. tak to už jsem pamětník..
Co Výročka? Budou mažoretky, tombola, večer soutěž Miss Mokré maskáče a tak? Ať má Alessandro nějaký pěkný kulturní zážitek z Čech..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 16:49
- Nahlásit
Articek, no na miminko uz vypada docela velkym dojmem
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 18:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
už jsou mu tři roky, ale chováním je stále miminko
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 18:05
- Nahlásit
Paja s Tinou
to je Vikouše o dva roky starší brácha takže už takový starší miminko.
Jste se zase rozkecali člověk tu jeden den neni a nestíhá číst.
Těm komu se líbil ten pětiletý kupírovaný boxer s PP na boxerech v nouzi chci říct že už dneska šel do nové rodiny. O hezounka byl zájem ani se tam neohřál. Sem ho ani nestihla ukázat Zdeňkovi že jako třeba by sme si ho mohli vzít. Sem zvědavá jak dlouho budem odolávat než si stejně nějakýho vezmem.
tequily
díky za poslání tý relace o Zdeňkoví dopravní nehodě, moc dobře to pro něj teda nevypadá, sem zvědavá jak to nakonec uzavřou.
Dneska byl na kontrole a na rentgenu tak to má dobrý, už začne chodit na rehabilitace.
Jak jsem tak četla ty všechny rady jak se máš rozhodnout s Mery, tak asi bych nakonec s tou operací taky ještě počkala, dávala bych jí něco na ty klouby a počkala bych až skončí růst a pak šla znova na rentgen.
No a já se jdu přičísnout a pomažu na cvičák na chlastačku, ta Jitka co tam chodila taky s boxerem po prázdninách odjíždí na trvalo pryč, takže rozlučka. To zas dostanu určitě vynadáno že sem tam o prázdninách nechodila. Sem zlenivěla jako prase
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 18:13
- Nahlásit
tequily
teď jsem koukala na bílých boxerech na povídání a fotky jak se Mery setkala s Baronkem, moc pěkný.
Pojedeš na to setkání bílých boxerů?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 22:36
- Nahlásit
Zdar pípl, zdravím všechny - zj. starou artrozu, mafianku corleonu, articka a vcelku. :p Muzeme zacit pomlouvat starou "artrozu", ta si to do pondelka nepřečte. :biglol: Tak kdo na ní co víte? :up:
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 22:37
- Nahlásit
aha, ja měl vypnutý smajly.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 22:41
- Nahlásit
TAG TAGLE TO MJELO VYPADAT PŮVODNJE:
Zdar pípl, zdravím všechny - zj. starou artrozu, mafianku corleonu, articka a vcelku. Muzeme zacit pomlouvat starou "artrozu", ta si to do pondelka nepřečte. Tak kdo na ní co víte?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 09:48
- Nahlásit
Artróza, Corleona:
V rámci JSZ CZ proběhne řada akcí, které by měly vystavovatelům a zj. rozhodčím tuto výstavu poněkud zpestřit. Momentálně děláme nábor na mažoretky a soutěž Miss Voslintaný maskáče. Nechcete, se přihlásit, děfčata? At má Alessandro ňákej ten kulturní zážitek.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 12:34
- Nahlásit
Tommy Gun
No tys´tu chyběl, kominíku..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 12:45
- Nahlásit
Tommy Gun
Bych odpověděla vtipně až převtipně, ale právě slzím.. odjelo mi před půlhodinou směr PL moje vlastnoručně kojené dítě.. štěňátko, ňufátko... Už máme jenom dvěéééééééééééééé, béééééééééééé
soutěž Miss Voslintaný maskáče. Nechcete, se přihlásit, děfčata?
Artrózu by fiklo v kyčli, mě by se blokla páteř a bylo by po výstupu. Jedině by to moh zachraňovat Láďa Žáček se svýma cvičenýma myšema. Myšima. Myšmi. Či jak.
|