| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 17:11
- Nahlásit
articek
Tak jsem dorazila domů a přečetla si ten hnus. Nechápu, co to může být za člověka?! Dle indicií to musí být někdo z tvého okolí, ze cvičáku atd. Ani to nemusí být boxerkář, nebo jo? Víš o koho jde? Ať už má o tobě a tvém muži jakékoli mínění, tak jeho prezentace jasně ukazuje na chatrnou inteligenci a použité výrazivo na duševní jednoduchost. Být tebou podala bych trestní oznámení buď na neznámého pachatele případně na osobu skrývající se pod meil. adresou, ze které to došlo! Určitě bych to nenechala být. Tohle si přece nesmí nikdo dovolit ať tě nenávidí (a evidentně ano) sebevíc! Jsou věci, které nelze tolerovat!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 17:13
- Nahlásit
tequily
Jak píše Corleona - vyfotila bych to digitálem - buď suprově podsvícené nebo s dovolením ve špitále na rentgenu. Co ti z toho vyjde, když to scanuješ??
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 17:37
- Nahlásit
articek
ahoj mužu taky poprosit ? hatty.hatty@seznam.cz
děkuji
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 18:04 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
pro všechny
řekla bych, že jsme se na jménu shodli s manželem, dál to bude zjišťovat odborník přes počítače.
Akorát jsem zjistila, co mám v manželovi za podporu i když máme věkový rozdíl.
Když vám přijde nějaký email, jde tu adresu zablokovat, pro další příjem a nebude vám chodit.Ale vám se to nestane. To je někdo z našeho okolí a my to zjistíme.
A pro písatele těhle emailů, víme, že tuhle diskuzi čteš ,ale tím emailem jsi udělal dost podstatnou chybu, jak je v emailu napsáno, přes internet se dá všechno najít i anonym
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 18:41
- Nahlásit
articek
Je to hnus všech hnusů.... Nevím co na to napsat.... Vy se nemáte za co stydět,ale spíš ten pisatel... A nikdo tomu věřit nebude, když se člověk ani nepodepíše a píše jako anonym....
Opravdu hnus všech hnusů....
Co jinýho dodat, než- chce se mi z toho blejt,velebnosti....
Myslím,že nebudu mluvit jen sama za sebe, když napíšu, že stojím při vás... Určitě to tak cítí všichni na tomhle fóru....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:01
- Nahlásit
zdravím všechny!!!!!!!
koukám,že se zase děje něco hnusnýho....
Můžu taky poprosit?Abych byla v obraze: megca@centrum.cz
Právě jsme se vrátili z výletu...Byli jsme na Bezdězu a byli s náma i dva psí kámoši(teda spíš kámošky).Až to dam do compu,tak se o fotečky podělim,nafotili jsme toho plno
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:03
- Nahlásit
tak člověk sem přijde po takové době a tohle se tu děje já ty diskuze a fóra ... nemám rada
articek
držím palce ať to dobře dopadne.Psát meila umí každej ... ale říct to do očí ... je to srabárna.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:04
- Nahlásit
Vcelka
ten boxer je krásnej!!!Kdybych mohla,hned bych si ho vzala....Škoda
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:21
- Nahlásit
holky a co založit ten chat?
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:25
- Nahlásit
articek
jo jeden už je na seznamu www.lide.cz nebo se dostanete tudy http://www.sweb.cz/boxer.chat/ dole Navigace ...
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:38
- Nahlásit
tak lidičky mám za 20 minut padla jdu se chystat a letím za prdelkou placatou
ahoj hezký večer pokud možno.Markéta
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:40
- Nahlásit
articek
Ještě jsem doma a nemůžu vydržet co jsi dostala za tu sprosťárnu.Prosím prosím,já takyEva.Murinova@seznam.cz.Dík
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:55 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Chodka
už jsem to poslala
já jsem rejdila kdysi dávno na lidé. cz a nevím, to by jste tam museli přejít taky, už vím co si s váma psát,znáte moje problémy a já vaše
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 19:59 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Zdar kočeny,
vůbec vás nestíhám.
Kristo, při měření a vážení se ta moje nejmilejší tvářila, že tohle po celodenním sezení ONA absolvovat nebude, a že tudíž urychleně mizí. Když zjistila, že to neprojde, celá ztuhla v okamžiku, kdy jsem s ní potřebovala manipulovat. Ani blbou držku, kterou ukáže div ne na potkání nechtěla otevřít. A já jsem to završila tím, že jsem ji krapet podebrala u slabinek...... Ale né naschvál, to né, jen už jsem byla úplná mimóza, protože tohle jsem fakt nečekala.
Olo, štěníci jsou čím dál tím božštější (to je ale pitomé slovo) a já je proto nikomu nedám
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 20:02
- Nahlásit
Michla
Děláš dobře. Nikomu je nedávej! Ještě bys je ale mohla čerstvě nafotit a hodit sem pár foteček. Ať se taky pokochám. Já bych tak chtěla maličkou žíhanou placatku...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 22:20
- Nahlásit
articek
Jako tak to je drsný!!!!!!!!! Fakt tak akorát toho dotyčnýho zažalovat!Jak vůbec může někdo něco takovýho napsat,to nechápu,ale určitě by to do očí říct nedokázal...
snad se to co nejdřív nějak vyřeší
Michla
Tý jo...tak toho se taky bojim...No nevim,asi sjedem na nějakej ten nácvik a uvidíme,co nám tam řeknou.doufám,že když to bude na nic,že tam bude něko,kdo nám to řekne...
Nafoť štěníky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosím....!!!!Já už bych tak strašně nějaký štěnítko chtěla!Škoda,že ještě neni domeček...
Připadam si jak nějakej magor,pořád couram po netu a zkoumam,kde maj nějaký boxeřátka a stahuju je do kompu.jak ty odsud,tak z ciziny...A pořád si představuju,jak si nějaký robátko vezu dom...AAAAch jo,ještě si musim počkat.Ale zrovna teď je tolik hezoučkejch štěňátek...
Prostě CVOK!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 09:05
- Nahlásit
Tak vcera jsem se na net uz nedostala a ten mail jsem cetla az ted rano a je to opravdu ubohost. "ten dotycny" je pekne zakomplexovana osoba...urcite to jen tak nenechej, preci si nenechas kazit naladu takovym debilem. Jee jk ja bych mu prala dohledani a pripadne nejaky poradny trest. "oko za oko, zub za zub" )
Articek - Jinak ta fotecka v hlavicce tveho mailiku je moc krasna!!!
Krista, nejsi samozrejme jedina kdo stale cuci na net a kocha se stenikama! Ja uz bych si nejradeji jednu placatici odvezla v tu dbu jak jsme byli u pana Silara!!!
V noci na dnesek me to nase telatko zalehlo...jak s Ondrou spime na jedne valende, tak si jeste uprostred noci Tina usmyslela ze pujde spat k nam. Kdyz uz jsem mela mravenceni v nohach, tak jsem vstala a prevexlovala jsem ji do pelysku, pak jsem ji prikryla dekou a to uz byla spokojena
A rano jak se ji nechtelo vstavat...no hruza, ale me se do toho deste taky nechtelo...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:07
- Nahlásit
Zdravim vsechny,
je mi lito Articka, ktera musela cist takove kraviny napsane mym jmenem a jak uz tu bylo napsane, podnikaji se spolecne kroky ke zjisteni odesilatele. Verte, ze to chceme vsichni dotahnout do konce!
Opravdu velka invence zalozit si e-mail s cizim jmenem....
Presto bych se ti rada omluvila za toho kr..., ktery te musel zasahnout jeste vic nez me...
Neboj, nedame se!!
Jana
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:20
- Nahlásit
Artroza
Dobrý den, jsem rád, že jsem vás tu zastihl. Mluvili jsme spolu o mém pejsku - bílá boxerka Mery,doporučila jste mi na DKK pana Duchka, chodíme (teď spíš nechodíme) k vám na cvičák: Nějak jsem od začátku prázdnin nestíhal cvičák, tak jestli nás bude kam zařadit, kdybychom přišli (asi přespříští týden)? Jinak pan Duchek zjistil Mery DKK 4/4 a prý by byla vhodnějším řešením operace (obě nohy za cca 40-50tis), nebo samozřejmě můžem léčit konzervativně-omezení pohybu. Tento týden uhnala jiného pětiletého bílého boxera ke kolapsu, takže se zdá, že zatím jí to nijak neomezuje.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:26
- Nahlásit
jo jo, cetla jsem to.... probirali jsme to doma, nejak se nam to moc nezda...stresovy rentgen. Nejsme veterinari, ale asi by jsme to resili pridavanim veci na klouby, C vitaminem ( ktery pomaha absorbovat latky do kloubu) a zopakovali rentgen po ukonceni rustu kloubu tj. kolem 2 let ( pokud nebude mit Mery velke problemy). Pripadne bych zasla na rozbor krve do LABVETu, kde Vam reknou, zda ji nechybi nejaka latka ve vyzive. Chodime tam take a je to dobra kontrola pri rustu stenete. Doufam, ze bude vse o.k.!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:43 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:48
- Nahlásit
Artroza
Toš vitaj!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:53
- Nahlásit
Corleona
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:56 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ahoj všichni, posílám vyžádaná fota.
Tak tohle je Daltonek po vose.....
....a todletoto Aida po včele. Pak po kom ty děcka mají být, že
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:56
- Nahlásit
Proč Artroza, přece Rišelijé, ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:00
- Nahlásit
Michla
Pěkné plné čenichy..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:07
- Nahlásit
corleona
tak to me zrovna nenapadlo....
ale vzhledem k tomu, ze jsem pekne stara a mam artrozu tak uz byl muj nick na svete....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:09
- Nahlásit
Artroza
Asi se taky přejmenuju - přemýšlím nad Obezita, Celulitida či Slepota. Ale možná bude nejlepší Revma. To mám totiž taky..
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:22
- Nahlásit
Přeji Vám krásný pátečéék
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:27
- Nahlásit
corleona
hele Artroza je vobsazena takze fakt asi se prejmenuj na revma.....
ted muzem resit babske rady na revma
|