| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:17
- Nahlásit
Taky mám dotaz.Někde jsem zahlídla Boxer magazín nebo tak nějak.Nevíte někdo,kde by se dal objednat?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:44
- Nahlásit
Boxer magazín ( stejně tak jako Kynologickou revue) je možné objednat na této adrese:
kynologicka-revue@dogsk.sk
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:10
- Nahlásit
articek
Ahojky tak to je super že to bude často tak já počkám na příště pojedu na železného psa ten je jednou za rok.Moc hezký fotečky rádi se přidáme určo do jaké pobočky přecházíte jestli se můžu zeptat ?
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:13
- Nahlásit
To moje prasátko tu prdíííí chudáci zákazníci
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:20
- Nahlásit
Teď jsem zase přidávala na boxery v nouzi do rubriky daruji pětiletýho boxera. Je pěknej s PP a má kupírovaný uši.
Jak sem tam dávala v pondělí tu čtyřletou boxerku tak díky těm stránkám už v úterý mi volala pani že by o ní měla zájem a už je dohodnutá s majitelama že si jí v pátek předaji. Tak to mi udělalo radost.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:24
- Nahlásit
corleona
tak tam je Giordi obranařící! to jsem teda hrdá, pyšná matka! hned jsem to ukazovala doma, no někteří i pochopili jaká je to pro nás pocta!
a ještě je Giordi na těch stránkách boxeři v nouzi u Vcelky, no tak to mám úplnou boxí fotomodelku vlastně...
Včera jsme byli venčit s kamoškou co dělá pěkné fotky, tak na fóru Venčení s cz-pes Brno hodila nějaké fotky 6 pejsků co se spolu venčili...
Vcelka
to jsou fakt potřebný stránky, je to super, že se o to tak staráš!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:28
- Nahlásit
Vcelka
Ten je fakt pěknej! Nechápu, že ho dávají pryč...
Vylíčím vám svůj včerejší příjezd domů :
Už z auta jsem zjistila, že nastávající ranní chlad donutil naši psí "bezdomovkyni" vytáhnout opět několikero vydání denního tisku. Rozdrbané noviny se vesele točily v poryvech větru, některé zdobily plot, stromky, keříky... S laškovným hubováním jsem se to jala sbírat. Po několika sebraných kouscích jsem zjistila, že ne všechno jsou noviny. S hrůzou jsem konstatovala, že na oslintaném kousku papíru jsou mezi černými ťápotami patrny známky nějakých výkresů a plánů. Stavebních plánů mého chotě. Rychlostí blesku jsem posbírala veškerý materiál a v garáži začla skládat promočený puzzlenákres. Fee seděla a se zájmem mě sledovala. Ještěže se ukázala moje skautská zručnost při práci s izolepou. Z cca 50ti kousků deštěm, slinty a bahnem obalených jsem s vypětím veškerých sil poskládala čtyři stránky stavebních nákresů. Uprostřed hlavní stránky plné čar, značek a potřebných údajů zela megadíra 15x15cm! S tikem v oku jsem se odhodlala zavolat Zdenkoj, co se stalo. Nedovedete si představit, jak mě vytočil, když po ověření všech dostupných údajů pravil, že to jsou starý plány, a že to můžu vyhodit. Téměř dvě hodiny mojí izolepové práce!!! Nevím koho zabiju, jestli Feebulici nebo Zdenka až dnes přijede...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:58 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
ola
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:17
- Nahlásit
ola
teď mám na stránkách v návštěvní knize vzkaz že nějaká pani poznala svojí fenku která se jí ztratila, je už ale bohužel v jiné rodině. Je to myslim ta jak si na ní měla taky zálusk, ta žíhaná jak byla v Ostravě.
Tak mně napadlo, co by jste dělali kdyby se vám ztratil pes a vy pak za několik měsíců jste zjistili že si ho někdo jiný vzal z útulku? Pátrali by jste po něm?
Já bych to asi nezvládla vědět že je někde jinde a nechat to být.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:52
- Nahlásit
Vcelka
Esterka
Já bych ji taky dopátrala a požadovala zpátky. Je to teda děsná představa. Musí to být těžký pro obě strany, ale přes jakoukoli komplikaci bych trvala na vrácení!
Sice to je mimo mísu, ale mám dny, kdy mě všechno dojímá (asi jsem v přechodu ). Např. dnes ráno při cestě do práce jsem se ploužila 20km/hod za valníkem, na kterém byla naložená kráva. Jeli na jatka. Ať mi nikdo neříká, že to zvíře neví vo co gou. Ona byla smířená se svým osudem, rozhlížela se smutně po kraji, vítr jí plácal ušima a ty její oči... Ach jo, život je někdy hnusnej...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:05
- Nahlásit
ola
to je uplně normální myslim že tyhle dny má každá ženská, prostě během měsíce ti hladina hormonů kolísá a odvíjí se to na psychice, že někdy tě nic nerozhází a někdy se rozbrečíš nad uplnou kravinou. Mně bylo dneska smutno nad tim pětiletym boxerem, myslim že po pěti letech to pro něj taky musí být těžký jít do nový rodiny. Nikdy bych to nechtěla zažít že by se třeba u dětí vyskytli vážný zdravotní komplikace kvůli psovi a museli sme se rozhodovat jak to vyřešit. Sem na něm taky strašně závislá.
Jinak s tou krávou si myslim že to to zvíře tuší že to jsou jeho poslední hodiny.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:08
- Nahlásit
Denisa
Tak to jsem ráda, že jsi ráda Já jsem potřebovala nějakého boxera v akci a nechtěla jsem tam nějaký známý boxeří ksicht, ať zas někdo neremcá, že jde o propagaci nějakého krycího psa. Vím, jak to chodí..
articek
To není nikdo z nového výboru. To jsou jedni z těch, kteří se tam nedostali, měli málo hlasů na funkce, no a teď si připadají zneužití, že hlasovali ve prospěch nového předsedy a sami chudáci ostrouhali.. Takoví ublíženečci.. No je mi na blití. Ještě dnes.
ola
skautská zručnost Noukoment..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:31
- Nahlásit
Pro všecny
teď už budu bohužel jenom číst, bohužel někdo čte naší diskuzi a pak dostávám hrozný emaily, sice jsou podepsaný,ale nevím co si mám o tom myslet. Osoba je známá všem a proto bych nejdřív chtěla zjistit, jestli nedošlo k chybě
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:34
- Nahlásit
articek
???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:35
- Nahlásit
corleona
Hele moc se nechechtej. Já měla málem infarkt.
A zrovna se tě zeptám - pořád zvažuju jestli druhýho psa nebo ne. Taky právě ohledně toho ničení atd. Jak to je? Když je jeden sám tak zničí víc a když jsou dva, tak se zabaví, nebo je to tak, že se dva zabaví ničením víc než když je jen jeden???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:37
- Nahlásit
ola
Ničení je dvojnásobné, trojnásobné, čtyřnásobné, atd..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:39
- Nahlásit
articek
Proto je lepší chat, než diskuze..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:45 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
nějak jsem si to neuvědomila a moc nevěřím podpisu na tom emailu, to snad ženská ani nemůže napsat.
pro všecny
Když by jste něco potřebovali tak na emailu budu
Kdyžtak vám napíšu, jestli ten podpis byl pravej, ale to si snad člověk tak postavený ani nemůže dovolit
Bylo mi s váma dobře, fakt jsme toho dost rozebrali
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:50
- Nahlásit
articek
Přece nemusíš končit s příspěvky do diskuse - např. co se týče rad ohledně výcviku atd. ??? Nevzdávej to! Až zjistíš víc, tak se ozvi! (Jsem tak rozčílená, že nevím, jestli jsem před tím tykala nebo vykala)
corleona
To ´s mě teda nepotěšila. Já doufala, že napíšeš, jak jsou spolu dva pejsci hodní, hrají si a nic neničí...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:58
- Nahlásit
ola
no to já taky, taky Zdeňkovi zdůvodňuju to proč ještě jednoho pejska že by se s Víťou zabavili a nedělali kraviny.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:07
- Nahlásit
ola
mě je to jedno jestli tykáš nebo ne,ale psali jsme si tady dost osobní věci tak by asi tykačka byla namístě, ještě nevím jak ten email budem řešit, možná ho budu i přeposílat, ale to až se potvrdí ten podpis
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:53
- Nahlásit
ahojky co se to tu děje to je mazec chat je lepší to je pravda.
hezký den všem Markéta
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:54
- Nahlásit
articek
Já to tu jen tak přelítla,tak nevím,jestli jsem to správně pochopila.Fakt tě někdo dovedl takhle nadzdvihnout?Ty lidi jsou fakt šílený svině.Pardón.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:59
- Nahlásit
articek
to sou vjecy, to sou vjecy...... Já nevim co má jako kdo psát někomu ošklivý mejly, vždyť se tu neřešili žádný špatný věci, normálně se tady bavíme, radíme si navzájem, tak jestli se to někomu nelíbí ať nám políbí a vícekrát sem neleze.
To by mně teda zajímalo kdo to byl.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:03
- Nahlásit
Mě taky a pokud to tak je,tak bych ho teda zveřejnila.I my ostatní by jsme měli vědět,kdo nám sem leze.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:48
- Nahlásit
ahoj nějak nestíhám zítra jucháme na dovču,tak v práci ještě dělám nějaké věci.Už ale na ni kašlu.
articek
lidi jsou opravdu někteří sviňáci,mě tohle taky tak rozčílí a když chtějí ať nepomlouvají a řeknou to na rovinu a né psát nějaký trapný a hnusný maily. Nevzdávej to jak někdo psal tak se tu bavíme i jinak než,že by se jenom pomlouvalo,je fakt,že když si naštvaná tak se musíš nějak ventilovat.
Ola
Dík za pobavení skautko.
Jinak jak jste tady psaly s těma hormonama já četla tady někde na diskusi příspěvek dneska ráno o labradorovi a měla jsem plný oči slz ani jsem ho skoro nedočetla.Ještě že někdo nepřišel seděla jsem u počítači a slzela.
Včelka
Si šikulka,že se opravdu takhle staráš o ty stránky. Ta boxerka byla opravdu moc pěkná a já nevím jestli bych ji mohla dát takhle pryč.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:13
- Nahlásit
po všechny
Tak podpis pisatele se naštěstí nepotvrdil, bylo by mi to strašně líto kdyby zrovna on to byl. Bohužel asi víme odkud vítr fouká,ale tolik zloby to je neuvěřitelné
Bavíme se tady o věcech, který bolí a písatel to použil
Jste všechny moc fajn a děkuji Budu pokračovat
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:16
- Nahlásit
já vám ho přepošlu na email, zatím nechci aby to bylo moc veřejný, kdyžtak ho sem napište
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:29
- Nahlásit
articek
zdenek.stojan@quick.cz - pošli mi to, ať vím jací dovedou lidi být hnusáci...
Chodka
Nazdárek, tak kam razíte na dovču? Hned bych taky někam vypadla. Kamkoli. Já mám vlastně zítra taky dovču, protože potřebuju donutit mužíčka, abychom vyjeli na velký nákup - nejen žrádlo, ale i školní potřeby. To zase bude...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:30
- Nahlásit
articek
Já jsem ti napsala mail.Tak mi to napiš.
|