| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:41
- Nahlásit
corleona
Jo, nahlaš to Katce "Ptáčkové", at ti zaktualizuje adresu. Tzn. že musíš mít blbje address i na průkazce.
z Bronksu - ju, o tom mi vyprávěla ještě Zuzka Kos. v Pze na nábřeží, když jsme venčívávali s Abraxasem z Vítkovic a já žádnou Corleonu ještě neznal.
Krytí tedy nezveřejníme.
Mají těsnou "vazbu". - - dva metry čtverečný na dva metry čtverečný?
Artroza se nějak fláká a nepíše.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:43
- Nahlásit
corleona
v OVĚ je to jasný, tam se jich sejde pět a maj 100% účast.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:44
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak.. tak
Artroza je teď nafrněná, že vyhráli na Slovač, ta už se s nějakýma plebejcama, jako my, zahazovat nebude..
Ledaže buší komplít výsledky z výstavy, to jediné by ji omlouvalo!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:52
- Nahlásit
corleona
to jo, máš pravdu - ta teď bude pěkně nafrněná.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:59
- Nahlásit
Corleona, Artik, Artroza a všichni ostatní
Kudy na JSZ:
A) směr od Prahy:
Praha - Benešov - Tábor - Veselí n. Lužnicí - Třeboň
Na konci obchvatu okolo Veselí n . Luž. odbočit směr Třeboň. V Třeboni na kruhovém objezdu (sousoší s kapry) rovně směr centrum, stále po hlavní ulici (cca 500m), odbočit doprava směr Domanín na hráz rybníka Svět, který budete mít po pravé ruce, pokračovat dále cca 3 km stále směr Domanín. Cca po 3 km po pravé straně cedule Sportcentrum Doubí - jste na místě.
A) směr od Brna:
1) Brno - Třebíč - Telč - J. Hradec - Třeboň
2) Brno - Humpolec (dálnice) - Pelhřimov - J. Hradec - Třeboň
Od Jindřichova Hradece do Třeboně přijedete na kruhový objezd (sousoší s kapry) na němž se dáte doleva směr centrum, stále po hlavní ulici (cca 500m), odbočit doprava směr Domanín (Branná) na hráz rybníka Svět, který budete mít po pravé ruce, pokračovat dále cca 3 km směr Branná. Cca po 3 km
po pravé straně cedule Sportcentrum Doubí - jste na místě.
V sobotu 9. 9. 2006 od 6:00 hod. bude cesta značena ze všech možných i nemožných příjezdů šipkami s hlavou boxera.
Pokud by se Vám nepodařilo trefit (což nepředpokládám), ptejte se místních na Doubí nebo zavolejte na můj mobil 777 679 105 (Vodafone) nebo 721 656 455 (Eurotel).
jednoduché ubytování přímo v areálu JSZ v chatkách:
http://www.doubi.treb.cz/
další ubytování v okolí do 5 km od areálu:
http://www.trebon.cz/ubytovani.html
areál výstavy - sportcentrum doubí (kapacita cca 1000 lidí) s veškerým
sportovním zázemím, na které pomyslíte a rybníkem s pláží:
http://www.doubi.treb.cz/
výstava bude probíhat na fotbal. stadionu (přilehlá sportoviště, restaurace,
minitribuna, rybník, stíněno vzrostlými stromy):
http://www.mapy.cz/?query=doub%C3%AD%20u%20t%C5%99 ebon%C4%9B&portWidth=678&portHeight=487&zoom=5&map Type=base¢erX=135549861¢erY=134989697#cent erX=133879328@centerY=132026688@typ=ophoto@zoom=15 @vizType=none@vizIds=none
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
teda lidi,tada to dnes frčí, nestačím číst - natož reagovat.No přeci se tady nebude drbat "ungeltov" bez své stvořitelky - že.
Aninky je mi moc líto (Markét) kolik jí bylo? Ale určitě odešla rychle a důstojně a ty jsi byla ušetřena rozhodování do budoucna, zda už nenastal její čas....
(Libka)fotečky Čerta dorazily, hned požádám o jejich umístění na stránky, díkes.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:02
- Nahlásit
Tommy Gun
A počasí zajištěno též?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:02
- Nahlásit
Corleona, Artik, Artroza a všichni ostatní
Omyl se mi stal - v závěru nepokračovat směr Domanín, ale směr Branná - platí pro příjezd od Prahy.
Pro příjezd od Brna už je to uvedeno správně.
TAKŽE ZÁVĚR CESTY JE SMĚR BRANNÁ !!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:03
- Nahlásit
corleona
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:04
- Nahlásit
corleona
Tak to bude v zimě ještě jeden výlet?Těch 999 tam a zpátky?
Jaký zkoušky by Viktorka dělala?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:05
- Nahlásit
corleona
co bys chtěla slyšet? nezapomeň, že nové ÚV umí poručit větru dešti.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Toš to si mě fčil uplně splantal!!! Teď tam netrafím!!!! Se tam budem plancat mezi rybníkami a ptát se po placatých držkách..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:08
- Nahlásit
Tommy Gun
poručit větru dešti To jsem chtěla slyšet!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:10
- Nahlásit
Směr od Brna je správně - jenom Pražáci pojednou na závěr na Domanín, tam to otočí a pojednou zpět na Brannou. Moraváci pojednou správně. ))
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:17
- Nahlásit
Tommy Gun
já trasu znám sem tam byla před měsícem, promenádovala sem se tam s tou naší placatou hubou po náměstí a všichni ho obdivovali a on furt chtěl ochcávat všechny rohy....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
Vcelka
no to je dobře, aspon někdo trefí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:27
- Nahlásit
Tommy Gun
akorát že my jezdili tim směrem na Domanín, protože sme tam kousek měli chalupu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:29
- Nahlásit
blažena
no tak jsme tu skrytou identitu odhalili správně!
Olča s Čertem jsou machři, už jsem mrkala na výsledky a Olča psala, že teda nic moc poslušnost...ale vždyť to jsou parádní výsledky, já teda smekám!!!
corleona
v té záplavě příspěvků jsem si nevšimla... škoda dalších mimuší, ale třeba to tak mělo být a budete se zase těšit z těch příštích od Vikiny (to je moje favoritka )
Tommy Gun
hm, jsem zvědavá jak trefím já , to abych vyjela den předem...
potvrzení přihlášky přijato + ještě ten můj dotaz stupidas... díky!
vypadá to tam takhle zprostředkovaně moc pěkně, doufám akorát, že z místa vystavování nebude vidět na rybník, jinak jsem brzo v něm i s mou vodomilkou-skokankou...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:38
- Nahlásit
Lenda
Nejspíš jo. Vikina měla jít původně na IPO, ale to myslím nehrozí.. Takže národní jednička.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:47
- Nahlásit
Tommy Gun
trošku Janu popoženu, protože články typu corleona do téhle diskuze fakt potřebujem
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:01
- Nahlásit
Vcelka
...... no tak to jste jezdli pravě na tu blbou stranu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:02
- Nahlásit
Tommy Gun
to je servis s tou trasou, tak já se přihlásím teda, aspoň bude sranda
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:02
- Nahlásit
Denis, no nevim jesti profi fotograf svateb...neco na nich odfoceno mam, ale ze bych za za profika chtela vydavat to akt ne...to uz jsem mela jet fotit zase dalsi v zari, ale nastesti na ten vikend jedeme do Slovinska, tak jsem to zrusila...letos jsm jich odfotila alespon pet a mam toho uz plne zuby...nejlepsi si honem uvedomit jak fotit na maual...obcas totiz zapominam priclonit a pak se divim proc to mam stale tak prepalene No snad se to uz jednou radne naucim, nebo nevim...
Jo a nevim proc by jste meli koncit az nekde na ocasu, aby si pak nebyla prekvaena pekne jako Dannie...Giordi se urcite perfektne vystavi a mate to v kapse
A presne jak si napsala, dulezite je zucastnit se!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:04
- Nahlásit
corleona
vidím to, že sraz na výstavu je u nějakého rybníku v Čechách
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:07
- Nahlásit
Tommy Gun
No takže jediný účastník na výročce bude Včelka, ostatní sraz u rybníka
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:07
- Nahlásit
articek
ahoj, nikoho nenutíme. máme zatím přihlášeno cca 55 zvířat, z toho cca 8 zahraničních. Ale vono se to ještě rozjede. Ted na slovenskym JSZ pry meli 123 prihlasenych, 23 slovenskych zvirat a 100 zahranicnich. Budem rádi za 80-100 zvířat. Mno uvidíme. Jestli se ti chce tak přijedte, jestli ne, tak to nelamejte přes koleno. Řečeno upřímně - bez okolků.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:08
- Nahlásit
všichni účastníci JSZ Třeboň-Doubí
...... plavky s sebou.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:12 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
udělám večer rodinnou radu a uvidíme
A ohledně tich plavek víš, že má být zítra jen 16 Stupňů? Já bych to viděla spíš na brusle
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Něhlupni synku. Chceš viděť moju celu litidu?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:16
- Nahlásit
articek
Kurňa, brusle ni! Na bruslach něumim, bych sebu šlahla. Rači na lyžach, to mi idě: "Skáču dobře - skáču rád"
|