| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:17
- Nahlásit
blažena
nebude.
ale byl v Praze, myslím, že stačí ho dělat 1x do roka - myšleno s vyhlašováním titulu Gladiator roku, aby to pak neztrácelo na prestige. Jinak já jsem pro, aby bylo lidem umožněno předvést svého svěřence na každé klubovce. Vždyt nejde o nic jineho než o to sehnat plac - toho je všude habaděj, figuranta max. na 2 hodiny (to zvládne převlečení, rozvičení, kousání, vobjed a ještě 3 piva) + nějakých 5 pohárků navíc.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:17
- Nahlásit
blažena
nebo na klubovku do Prahy
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:19
- Nahlásit
Tommy Gun
no ja bych jeste udelala povine Gladiatora pro pracovni tridy a tridy vitezu.... ( i kdyz teda vitezove na klubovce nemusi mit zkousku ze..)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:23
- Nahlásit
artiček
přihl. dorazila - jdu ted na 3/4 hodky fuč, pak ti to potvrdím mailem. tak mě tady moc nepomlouvejte.
corleona
...... The Da Vinci code - to je taková sledovanost a popularita tohoto "filmu" v rodné zemi fotbal. rozhodčího Pierluigi Coliny?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:25
- Nahlásit
Artroza
..... a kdo by ty poschovávané psy po těch křovích hledal. Zn. fór. Ne ted vážně, ve vítězích máme přihlášeného jednoho psa/fenu bez zkoušky.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:27
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:29
- Nahlásit
Tommy Gun
...no to jsou pěkný soutěže, to jo ale já myslela něco pro hafany!!!...se tam budou nudit...
blažena
cha cha, zálusk... no to by se vidělo, ale takhle se uvidí prd! ale tak třeba G. vyštěká i Tanoniho, to by ovšem nebylo na pochvalu!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
denisa
..... sice to tu už jednou padlo, ale ptám se znova - ty s sebou bereš psa? na co?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:35
- Nahlásit
Ach jo! Vy se máte, že se všichni sejdete... Nechápu, proč tyhle akce musí být od nás tak daleko!? Já mám sice teď na pět týdnů absolutně zabukovaný víkendy, ale stejně mě to mrzí.
Jo, teď v sobotu máme na cvikoši brigádu a večer točíme čuníka (divočáka) - říkáme té akci "kynologické prase"! To bude mazec. Už se vidím, jak se mi chce v neděli ráno na plac...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:36
- Nahlásit
Tommy Gun
...no tááák no jenom... protože bych si v autě ty 3 hoďky co pojedu neměla s kým povídat...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:53
- Nahlásit
Co furt máte s těma psama?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:54
- Nahlásit
Denisa
Vyštěkaný Sandro, no to bude řiť.. Už se těším!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
...... The Da Vinci code - to je taková sledovanost a popularita tohoto "filmu" v rodné zemi fotbal. rozhodčího Pierluigi Coliny? Jo, jo. Asi to bude "kasaštyk"
a kdo by ty poschovávané psy po těch křovích hledal
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:06
- Nahlásit
nezvládám psát, tak akorát číst, vyřizuju úřady a přítom ještě dělám domácí práce. Dneska je docela honička
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:10
- Nahlásit
Tommy Gun
corleona
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:15
- Nahlásit
corleona
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:16
- Nahlásit
Tommy Gun
Veliká pochvala za odborný článek o DKK na Pandoře!
Jen tak dál - více osvěty na nás chovatele.... ))
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:18
- Nahlásit
blažena
no vidíš, že už ti ty smajlíci jdou.
corleona
..... "do kina" na ten kasaštyk to bylo kousek, sotva co by rachejtlí z bašky dostřelil a vy jedete nějakých 2x999km....... nechápu. sem drzej, "synek", co?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:19
- Nahlásit
blažena
..... to byla náhoda, že jsem to našel. To víš, je třeba se vzdělávat. Všichni se pořád učíme. Sice to není o placatkách, ale poučné.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:22
- Nahlásit
Denis to jo, ale kdyz tu slysim co dokazi dve boxerice...tak bassetka si myslim ze je tam tak nejak splachovacii...no ale stejne si jednou dve poridim a basta
Si rikam ze mi to pocasi uz silne pripomina podzim...to je desny...na patek mam konecne zase naplanovany cvicak, tak doufam ze zrovna nebude prset to uz by me asi kleplo...
Jo jinak kdyby jste chteli videt jak probihala ta ladies rallye a zavod remenovych motocyklu tak mrknete na: www.veteranklub.wz.cz a tam to je!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:29
- Nahlásit
Tommy Gun
mno nejdou, sem to zase zvojtila
hele oprava -funguje to
no už zase ne......
achjo já nevím jak jsem mohla dovršit vysokoškolské vzdělání - no snad jen díky tomu, že v té době ještě počítače neexistovaly.....
tak já jdu zase honit zrádné bakterie - to mi jde líp
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:29
- Nahlásit
Nastesti tam ale moc mych fotecek neni, a kdyz uz, tak Ondra musel vybrat vzdy tu nejhorsi
Ty posledni foteky jsou z jedne akce, kam jsme hned po ladis jeste ten vecer jeli...byl to koncert 20 - 30let a vybiralo se na obnovuu toho zamecku, a my tam meli dokreslovat tu atmosferu Tam jsem nastesti fotacek mela v rukou stale ja, takze me foto ani jednou...
Jink skoda ze ted nechodi vsechny fotky veteranklubu...myslim ze by jste se pobavili
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:34
- Nahlásit
Nějak nestíhám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Denisa
Jo,kámošky byly fajn,ale mnohdy jsem večer padla za vlast,jak jsem byla hotová.Berňačka je Lukášovo rodičů a mopsí štěník sousedky.Taky jsme si na dovče celkem slušně zlepšili ovladatelnost...Meggi má totiž hrozně zvláštní způsob hry-jde kámošovi po krku,visí mu za kůži,různě útočí....ale je to jen hra.To samozřejmě někdy špatně rozdejchává páníček ''hračky'',ale i ''hračka'' samotná.Berňačka už je na to zvyklá,protože naše domina ji nenechá se ani vyčůrat první,natož pak štěkat nebo si něco dovolovat.Jenže to chtěla zkoušet i na mimčo-párkrát na ní nechtěně hantla,pak se divila,proč mrňous řve,tak ji chtěla chytit packama kolem krku,jenže jak byla mopsice maličká,tak ji zmáčkla celý tělo... Prostě hrůza,neumí se k malejm chovat.Vždycky dostala vynadáno.Pak už to bylo celkem v poho,pokud šla malá jen vedle ní nebo jí lízala tlamu.Ale když pak přišla achtěla po M. šplhat,tak jí M. okamžitě setřásla a dokonce na ní zavrčela.Ale úspěch,že se sní snesla bez větších problémů...
To jo, jazyčisko má M. pořádný a co teprv když tě s nim umyje
My měli taky ráno zábavu...Náš postelový psík se šel vyčůrat,hned mezi dveřma ji ovanul studenej vítr a chtěla se otočit.Tak jsem ji vystrčila ven a šla jsem za ní.Došla do půlky dvorka,ani náznak toho,že by chtěla čůrat a najednou stáhla ocas,sklopila uši a mazala nahoru.Když jsem k ní došla,tak se celá stažená klepala jak kdyby bylo -10 a cvakala zubama.Tak jsme šli dovnitř a ona rovnou do postele a nechtěla ani vylízt na jídlo...Potvora zhejčkaná
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:07
- Nahlásit
Tommy Gun
To víš, jak jsme staří, tak jsme blbí. Navíc hogofogo dary klubu a lednička prázdná. Už šilhám hlady. Tak raděj nosím sluneční brýle Armani. Doufám, že se na nás na výročce BK vyhlásí sbírka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:13 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Paja s Tinou
to musela být sranda podle těch fotek! a to fotil taky Ondra? fotky jsou super! vy dva jste se hledali až jste se našli co?!
Krista
ježiš, to mi silně připomíná G.! taky si myslí, že je psí boss a všichni psi budou skákat jak ona zahafá! a k malým hafům, ty buď láskyplně zfackuje anebo ji k nim radši nepouštím... to musí být leda takoví ti malí odvážlivci, se kterýma se dá drsněji hrát, to se pak klidně i nechá od nich kousat do hlavy, ale takoví ti malí upištěnci, ukvíkanci…to si asi říká, jééé pískáček na hraní!
to jazyčisko je neskutečný!!!
a co mopslík, to je taky pěkný roztomilý placateček že?!
tady třeba bylo velmi drzé štěně a ještě na její půdě a G. si ho úplně zamilovala…
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:19
- Nahlásit
Denisa
Tak to je přesný,Allyna kvíkala pořád a M. to ještě víc rozdovádělo do akce.....Pořád po ní packama a právě pak už toho obtěžování měla dost a zavrčela na ní,setřásla a to už jsem se teda docela bála!!!Naštěstí zavrčení a přiťápnutí pomohlo a Allyna se jí pak do večera bála...
Je to perfekní placatec,vůbec neni línej,jak každej říká...Možná zleniví věkem...Hodim sem nějakou fotku...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:20 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Od té doby co se sem přihlásiliTommy Gun blažena Artroza tak nějak nezvládám číst,vy jste to teda rozjeli. Přes prázdniny nám stačila jedna stránka i na několik dní, teď pomalu ani na hodinu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:25
- Nahlásit
articek
souhlasim, taky nějak nestíhám číst, natož se nějak zapojit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
blažena
...... dej jim zabrat, mrškám jednim. Jak už jsem ti psal, pozor na to, bakterie, to jsou sv*ně, aby z toho nebyl druhej Bhópál.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
articek
no jo, ale nezapomeň, že přes prázdniny byla okurková sezóna! dovči atd. jinak v začátcích i prvního fóra (BOXER I) co jsme někteří přešli z můjpsa jsme to i v pár lidech slušně roztáčeli... nedávno jsem se začetla a musela jsem se smát co jsme řešili... no jo no...
|