| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 17:11
- Nahlásit
Vcelka
...... přijedeš se podívat do Třeboně na výroční výstavu?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 17:11
- Nahlásit
Ahoj všichni, můžete se mi svěřit u svých boxerek s váhou, výškou a věkem? celou dobu jsem si říkal, že mám vyžle , ale v pátek jsem byl v Lounech a setkali jsme se s Mery sestřičkou a ta má o 2,5 kg míň než moje motorová myš. Mery je 8 měsíců a má 23 kg, výšku nevím, protože jsem někam zašantročil metr a zatím jsem si ho nebyl schopen koupit. Kuju, kuju za informace.
Taky se tu na netu musím pomalu loučit, společnost, která mne zaměstnává od 1.9.2006 omezuje přístup na net jen na stránky potřebné k práci a se souhlasem vedoucího týmu, tak se bojím, že cz-pes neokecám , leda, že by jste přešli na forum o motorech, vejfucích ... atd, to bych obhájil. Snad se občas uvidíme v Praze nebo okolí na nějakých akcích,přišel bych na čumendu. Vyberu si tady jednu oběť (Vcelku ) a budu po ní "požadovat" aby mě informovala o termínech akcí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 17:56
- Nahlásit
tequily
To nemyslíš vážně, že bys nás opustil??? Tak si dej net domů nebo řekni šéfům, že bez cz-pes nemůžeš dobře vykonávat svoji práci, že máš absťák atd.
Dala jsem pár fotek (čerstvých-teď jsme dorazili ze cvikoše) do galérky. Spešl pro Denisu tam je metrovka. Ovšem focení s Kubou bylo náročné. Fotky, kde jsem já, fotil on - ale náhodou na 4,5 roku nefotí zas tak špatně, ne?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 19:01
- Nahlásit
ola
sluší sluší dobře to Kuba vyfotil....
Mně dneska Viky po příchodu z práce taky pěkně poskákal, začal mi rvát i za rukáv.
tequily
hmm tak to budeš mít teda na pytel když sem nebudeš mít přístup, toho se u nás taky obávám aby mi neblokli cz-psa protože už nám nějaký stránky zablokovali. Bych se asi zbláznila, sice bych na něj mohla doma ale to by mi asi nestačilo.
Tommy Gun
no já bych tam chtěla jet, ještě spracovávám manžela, myslela sem že by sme tam už jeli třeba v pátek jakože výlet apod. no ale nějak se mu to nezdálo. Řikal že na tu výstavu jo ale že tam vydrží tak max.4 hodiny. To nevim jestli tam má pak cenu vůbec jet. Budu to vědět asi až den předem jestli pojedem.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 19:04
- Nahlásit
corleona
Hm, Stefano,tak to jsem tam kde předtím to řekne asi něco jen Artroze. Dyk já ty šampiony i jejich tvořitele znám jen z Handbooků, kde je něžně hladím prstíky no a taky z webu abych nekecala....
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 19:10 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ahoj všichni,
posílám mnoho pozdravení z chalupy, v níž se nám uhnízdily kukačky.... . Vlastně nevím, protože ptáci většinou nesají mateřské mléko.....
Tak takhle si labuží v posteli, ve čtyry hodiny ráno. A já pak nemám kde hlavu složit...
zleva: Daisy, Della, Dirie, Debye, Dalton a vzadu Darwin
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 19:49
- Nahlásit
Michla
Ty sou kvásný, tlamy černý, ale žádného Gastončíka mezi nima nevidím. Už dlouho marně z Jiřky doluju nějaký fotky. Tuhle hned s tvým dovolením nechám uveřejnit na svých stránkách. Máš-li ještě nějaký podobně vypečený - prosím o zaslání na mail: zungeltu@seznam.cz. A jak jste na tom s pánečky?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 20:41
- Nahlásit
no a tady nikdo, přiznejte se, že všichni koukáte s otevřenou pusou na "Ordinaci v růžový zahradě"
tý vole - my už topíme
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 20:56
- Nahlásit
blažena
Stefano - psů víc než vlasů, vždycky vystavuje v teplákách ..... )) Kapišto?
...... tý woe, tady je taky "samec" jako prase - my netopíme, my klepeme a oblíkáme se.
No, právě mi skončily eRPéčka.
vcelka
tak uvidíš, jak vám to vyjde. třeba to vyjde.
michla
..... tak ty teda jsou jak přes kopírák. ňuf.
Z jaké jsou CHS a z jakého spojení (o x m)?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 20:59
- Nahlásit
blažena
Já nekoukám!!!!!Jen jsme byli na prochajdě.....Jinak by se ta malá bestie asi dneska nevyčůrala-fakt,od rána nebyla,pupek už jak balón,ale prej jí je venku kosa!
Michla
Ty jsou kouzelný!!A jeden jako druhej...
tequily
to je škoda........Nějak to zkus s netem zařídit....
Naší Meggince je 21 měsíců,váží 24-25 kg a měří cca 54-55 cm.Takže takovej hubenej prcek...Ale s přibývajícím věkem už nevypadá tak vychrtle jako dřív.Spíš je taková jemnější,atletická-můžeš mrknout do galerie na foto.Aspoň každej pozná,že je to čuba.U některejch mamutích fen vždycky přemejšlim,co jsou zač
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 22:27 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
Ztrácím se, ztrácím..................je tady toho strašně moc!!!
Krista Michla ola Articek
Všem musím pochválit krásný fotky
Tommy GunPaja s Tinou
kam jedou?
To jsem málem nerozdýcha, dost dobrý!!!
Tady je pár fotek z obojku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 23:35
- Nahlásit
corleona 29 Srp 2006 10:54
Denisa
Vyštěkaný Sandro, no to bude řiť.. Už se těším!!!
ŘIŤ, AŤ JEDEŠ LIP.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 23:36
- Nahlásit
Zase mrtvo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 00:11
- Nahlásit
fůůůůůrt mrtvo.
ani bakterie, tady.
prostě nikdo. ach jo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 00:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
když mrtvo, tak mrtvo.
jdu taky spat, at mě ráno nebudíte.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 06:13 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Michla
Krásní štěníci a fakt jeden jak druhej!
Tak jsem včera doma nadhodila, že bude výstava v Třeboni, jestli bychom třeba nejeli, ale bohužel jsem neuspěla.
ola,articek,krista
Moc pěkné fotky. Olo máš moc šikovného psovoda !
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 06:59
- Nahlásit
Tommy Gun
Budíček vstávat, já už hákuju od šesti
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:27
- Nahlásit
Tommy Gun
tak topgune vstavat a cvicit!!! bakterie a artroza jiz nastoupeny!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:40
- Nahlásit
Já se taky hlásím. Bohužel už nadopovaná Brufenem, neb jsme měli těžkou noc. Kuboj asi včera nafoukalo opět do ucha, tudíž od tří jsem chlácholila, kapala, čajíčkovala atd. Ach jo!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:44
- Nahlásit
ola
tak to je mi lito
perna noc....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:05
- Nahlásit
já už jsem taky vzhůru
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:12
- Nahlásit
já už taky hodinu hákuju, radši bych se ale zavrtala do peřin je tu hnusně zataženo a zima
Michla
štěňata jsou boží jak jednovaječný šesterčata jeden jak druhej
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:23
- Nahlásit
Než zapomenu, potřebovala bych poradit, jak doučit otočku u nohy - vlevo. Fee má tendenci mě obcházet. Včera jsem ji tak vybuzerovala, že při překážkách šlapala jako hodinky, dělala i věci, který normálně neděláme! Ona je fakt cíťa, když se panička zlobí, tak si to snaží žehlit aspoň jinde...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:26
- Nahlásit
2 all
mno, budu až před polednem - jdu venčit vořechy a k zubaři.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:28
- Nahlásit
ola
No to se fakt blbě vysvětluje, lepší je to ukázat. No při tom obratu vlastně řekneš k noze a rukou jí šoupneš ten zadek do toho směru
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:31
- Nahlásit
Tommy Gun
tak ať tě moc nevrtaj
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:38
- Nahlásit
Tommy Gun
zase ti na vyrocce budou vsichni zavidet tvuj thymolinovy usmev....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:44
- Nahlásit
Artroza
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:52
- Nahlásit
Tommy Gun
já to vím ty krásný šesterčata jsou z ch.stanice CANIS LUDENS.Taťka je Gaston z Ungeltu a mamka Aida Canis Ludens.
Takový mimi v hojném počtu a bez bílých znaků na tlamce....jo to už je dneska rarita. Moc pěkný, su pyšná.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:54
- Nahlásit
ola
jo máme to my ženský těžký... ((
|