| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:02
- Nahlásit
Vcelka
Zdeňkova máma taky měla buldočka a ta docela chrochtala
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:05
- Nahlásit
ola
...no to G. chrochtá a funí a frká a pšiká a vydává děsivé zvuky... chro chro prasopes... Fee nee?! u nás by se tedy asi FB ztratil... báječně by se doplňovali... ale je fakt, že FB zvučí ještě trochu jinak, no jak kterej, znám jednoho co přímo sípe jak kdyby to s ním mělo každou chvíli seknout a to by mě teda znervózňovalo...
ale jinak já když chvíli G. neslyším, tak se dívám co je, kde je... už si ani neumím představit "tichého" psa...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
tak to jsem přehlídla
Artroza
Dotyčná osoba mi včera z děsem volala, co má říct Jožovi, že jí poslal sms, proč nepřijela na výstavu..
Já nevím, jestli nakonec pojede.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:10
- Nahlásit
Vcelka
...... moje mamina říká, že je to vietnamský prasátko.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:12
- Nahlásit
Artroza
Hej! Kde jsou nějaké podrobné výsledky z JSZ v Malackách? No toto?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:13
- Nahlásit
ola
dle mýho to maj jinak narostlý do ce týče dutiny nosní, krční, ústní.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:14
- Nahlásit
Denisa
giordince to mimořádně sluší!!!!
Co se týče výkonu Čertíka na Obojku - pejsek byl v pohodě, Olinka už méně. Byl to její 1.závod a navíc jí přijelo fandit dost lidí z jejich cvičáku. Při poslušnosti přišla zbytečně o body -měla tam povely navíc hlasové i posuňkové. Rozhodčí posuzovali přísně, ale korektně - nepískají žádné pouťáky ale výběrové závody ovčáků. Olinka byla smutná, ale naštěstí ji to neodradilo a slíbila účast na Justičáku - tak tam by jste se mohly vidět naživo.
V jedničkách měli vůbec smůlu - fenky které skončily s nulami na obranách naopak předvedly nejlepší výkony, ale dojely na neovladatelnost. Kdo to neviděl a přečte si jen výsledky má o nich třeba zkreslené mínění.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:15
- Nahlásit
Krista
moc pěkné fotečky z dovči ve fotogalerii! jste měli na dovči i psí partičku, príma!
prosímtě a ten dlouhatánskej jazyk Meggi...! to je teda bomba!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:19
- Nahlásit
Artroza
Jo kde jsou podrobné výsledky a fotos ze slovenské výročky.....prej 100 zahraničních účastníku....se chcem taky kochat.... a zvlášť my tací chudánci co musíme tvrdnout v práci
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:23
- Nahlásit
blažena
ó děkuji, vyřídím Tlamě!
no já se Ole vůbec nedivím, to muselo být docela psycho ještě před lidma, který samozřejmě nechce zklamat... psala jsem jí, že jsou jedničky a basta!!! Martina Pejšu znám, byl u nás chvíli na cvičáku...
fenky které skončily s nulami na obranách naopak předvedly nejlepší výkony, ale dojely na neovladatelnost...hm, to si dovedu představit, protože ze cvičáku znám třeba Soninu fenku a ta je třída, ale ještě horší pako než Giorďaska... a sama už tak trochu vím, co je to učit takový raply ovladatelnost při obranách, vidí to jen ten rukáv a jinak tma a ani cihla po hlavě nepomůže... že by traversa...?!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:26
- Nahlásit
blažena
asi nebudou, neb je nemam
musim se priznat, ze jsem fotak za celou dobu nevytahla z brasny.... jsem ostuda co? dala jsem na pandoru akorat vysledky Vitezu roku i v mladych a gladiatoru, vic jsem si ja ostuda nenapsala.....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:27
- Nahlásit
Denisa
.... vyprdni se na traverzu. Stačí dobře mířená rána mopem.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
Artroza
.... tak jsem si stáhnul z toho odkazu zveřejněnýho na pandoře 190MB videjko ze sk gladiátora, krásně si to spojím, rozpakuju - mno a vono to nehraje, kuwa !!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:30
- Nahlásit
Tommy Gun
hmm skoda... zeptej se andreje.... mozna by se to dalo poslat na ty videa z vystav, jestli tam nechteji i tohle....
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:35
- Nahlásit
Jo tak z Giordi je policistka, ta ty profese taky ale st?ídá
Tak než jsem zase vtipn? p?elouskala všechny stráne?ky, tak jsem se dokonale pobavila...je tu te? ale živo
Akorát si tedy ?íkám zdali si po?izovat k Tin? druhou fe?uli, když to tady ?tu, tak nevím zdali bych m?la náturu na ?asté ošet?ování a sešívání a b?h ví co ješt?...jsou v?bec p?ípady kdy jsou feny k sob? naprosto v pohod????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:36
- Nahlásit
Tommy Gun
...no to by ten mop dopadnul, chudák!
a nebude na výročce nějaká vtipná soutěž, nějakej gladiátor nebo tak...?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:37
- Nahlásit
Paja s Tinou
čau paní fotografová
no u vás přece máte fenečky v pohodě ne? vždyť máte taky smečku 3 fen!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:41
- Nahlásit
Denisa
Sonina feňule je bomba, tak nádhernou - živou a přesnou poslušnost jsem už dlouho neviděla, myslím že 96bodů hovoří za vše. Na obranách čubinu rozhodil ne zcela ideální zákus při kontroláčku.... a tak začala nekontrolovatelně napadat, do té doby vše v pohodě. Soňa se pak radila s figurantem, dospěli k závěru, že Ixie to ještě nemá technicky dotažené a bylo by lepší to v tréninku dodělat. Tak asi Všechovice vynechají. Ale je to velký příslib do budoucna.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:44
- Nahlásit
Artroza
Týýýýýýýýýýýýýýýýývole. Teď se ke mně dostala info ohledně jednoho psíka odputovavšího v Italy. To sou wjecy..
A taková byla ta jeho majitelka vždycky pobouřená, když někdo půjčoval někam psa..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:44
- Nahlásit
Artroza
mno tak na souhrné zpravodajství jsme se těšili zbytečně.... a gladiátor taky nejde pustit
a gladiátor na naší výročce - bude bude?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:48
- Nahlásit
blažena
tak tak no a taky v rukách Soni že... ... jsem jí viděla cvičit a jde na to přímo vědecky a vůbec...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:49
- Nahlásit
blažena
odpovim za topguna.... ne, protoze se bojej doufam, ze mi neprijde rozbit h....
a ted vazne, neslysela jsem, ze by ho chystali. a pritom je to takova legrace...!
corleona
jsou vjeci mezi nebem a zemi....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
blažena
jeste jsem zapomnela- bude clanek o JSZ ve zpravodaji od p. Spicery, tak ten snad celkove vysledky mit bude
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
corleona
wo co gou, o kterého hafa se jedná, není-liž to teda tajný?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:54
- Nahlásit
hmmm, to je škoda, že nebude Gladiátor...
a tak aspoň ještě něco jinýho...
třeba když je tam ten rybník, tak závody v plavčení nebo skocích do vody... hm, asi ne co?!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:56
- Nahlásit
neni tu nekdo z Prazske pobocky???
Upozornuji, ze svod a chovnost se bude konat o tyden pozdeji tj.: 14.10.2006 !!
Budete vitani, kdoz chcete prijit....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:58
- Nahlásit
blažena
DaVinci
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:11
- Nahlásit
Artroza
.... neznám se s ním, zkus mu to navrhnout, plís.
Denisa
..... budou tam již avizované mažoretky, soutěž Miss voslintané maskáče, lyžarské a bruslařské závody. To se ti zdá málo?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:12
- Nahlásit
corleona
tý vole.......to jsou vjeci to by jeden neřek!!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:14
- Nahlásit
Denisa
á tady si někdo dělal zalusk na Gladiátora roku....no mě by si pak taky dmula prsíčka chovatelskou pýchou! no tak nic no, příště holt musíte s Giorďaskou na Slovač.
|