| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:22
- Nahlásit
corleona
dobře povinná výbava pes a lyže
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:37
- Nahlásit
articek
Na co pes???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:38
- Nahlásit
2 all
změna propozic JSZ !!!
Povinná výbava psovoda - pes, plavky, brusle či lyže dle vlastního uvážení, schopností a dovedností. V případně velké nepřízně počasí - hubertus.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:40
- Nahlásit
Market, tak to je mi taky moc lito, ale preci jen je pravda ze takovy odchod je pro pesana tim nejlepsim! Taky by me zajimalo kolik ji bylo let?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:43
- Nahlásit
corleona
to je fakt
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:46
- Nahlásit
Tommy Gun
Oukej, ale já beru leda psa plyšového.. Já mám psů "dost" a chci si užít hezký den.
To mi připomíná tu známou slovenskou hlášku nějakého chovatele či rozhodčího, už nevím:
"Tje výstavy, to je bezvadná, nádherná vec, ale po kokot tých psov."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:47
- Nahlásit
articek
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 15:59
- Nahlásit
corleona
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 16:01
- Nahlásit
corleona
.... to sou hlášky, kam na to chodíš?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 16:44
- Nahlásit
Tommy Gun
To mi říkal Joža Šuster..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 16:58
- Nahlásit
Tak jsem byla obhlídnout dům a podívat se, jak štěňátka pěkně hajají a jsou vděčná, že jsem je nefrkla do kotce k jejich krkavé matce, která jim bere všechny hračky.
Štěňatům se v jedné policové skříni v obýváku enormně zalíbila naše sekce Zábava-Relax a v touze krapet zrelaxovat rozhryzaly a následně pochcaly dřevěné mikádo, žolíkové karty a okousaly krabičku s dominem. Na šachové krabici (podle vzhledu podlahy) nejspíš jezdily po dalších svých loužích jak na skejtbórdu..
No, cítila jsem zradu, hned jak jsem vešla do obýváku a kolem mě proběhl El Ňiňo s pikovou dámou v tlamě..
Ach jo. Tak jsem to vytřela tím ohnutým z ranní bitvy mopem.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:07
- Nahlásit
Tommy Gun
corleona
Šmarjá ty vaše hlášky to je super, už dlouho sem se tak nepobavila. Dyk já jsem už za tu chvilku co o té diskuzi vím už na ní závislá.....nic neudělám - psi i dítě strádaj....
corleona
To je slovník. to je vyjadřovací pohotovost a smysl pro humor - mohu jen tleskat a tiše závidět. To krytí s Vadimem mne mrzí, taky po něm pošilhávám. Zkazek ze psích rvaček mám taky nepřeberně, ale mám jen feny a tam to jde až do krajnosti. Už jsem zažila hodně ošklivé chvíle a mohutné šití a drenáže u veta.
Teď mám snad cca na rok pokoj, hierarche ve smečcce je prozatím vyjasněna. Ale až začnou dorůstat "šílená trojčata".....
už teď se toho děsím
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:09
- Nahlásit
corleona
tak mi připadá, že chovatelství je o loužičkách , zníčených věcech a práce na plný úvazek. Asi by jsi potřebovala sponzora na mopy. Kolik jich za týden ohneš?Ty tvoje příběhy to je prostě bomba
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:11
- Nahlásit
corleona
...... jen víc takových příhod u vás. Sqjele se to čte. Hlavně že se to neděje u nás. Takhle se to líp čte.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:12
- Nahlásit
blažena
navrhovala jsi jinou přezdívku.A já se tak těšila.
Jo u nás to s prací taky nějak vázne, psinec už pošilhává kdy se uráčím jim to zalitý krmení dát
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:13
- Nahlásit
blažena
Dík, ale to nepíšu já, to píše život..
Jo, taky jsme už hodně šili.. Ale když se porvou psi, není to tak hrozné, jak když do sebe vjedou ty potvory. A zvlášť je zrádné, jak se vlastně normálně všechny tři snesou - jezdí spolu v autě a kdybychom je běžně poštěli, atk do sebe taky hned neskočí. Jim zkrátka občas rubne v bedně a jsou v sobě..
ad Vadim: snad to vyjde za půl roku nebo s jinou naší fenou. Teď zas někde vyhrál, tak doufám, že tu sumu za krytí nevyšroubují ještě výš.
psi i dítě strádaj tak tak.. jako u nás..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:15
- Nahlásit
blažena
souhlasím, corleona to je spisovatel !!!
pohotovost a smysl pohovor sobě vlastní.
corleona: to mě napadá - mrkni na boxer-forum, odkazal jsem tam jednu paní, která mi včera psala ohledně jakýchsi ilustrovaných příběhů o psech, at to pověsí tam. tak gdybys neměla zrovna co vytírat, tak se paní ozvi a něco hezkého můžeš napsat.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:17
- Nahlásit
..... kuwa, smysl pro humor sobě vlastní ....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:17
- Nahlásit
articek
Náhodou tenhle vydržel dlouho, cca tři měsíce..
No nevím, jestli další vrh bude "bytový". Protože až Tom uvidí ty dva ohryzané rohy na stěně v obýváku, tak to s ním střelí. Já pořád zatahuju žaluzie,ať je tma a není to vidět, ale donekonečna to tutlat nemůžu. Je to tam už týden a ještě to neviděl. Což se divím, zdi jsou oranžové a ty bílé ohryzané rohy tam úplně svítí.. Mamma mia..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:18
- Nahlásit
Toš aji pohovor može byt..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:27
- Nahlásit
corleona
Něhlupni synku. Chceš viděť moju celulitidu?
momentálně mi bylo peťou při stříhání a holení měsíčního obrostu hlavy a tváře oznámeno, že mí řídnou vlasy na kebuli, zj. nahoře na šišce. tak co je horší?
Dyk ještě před 20 lety si stála frontu na pomeranče. A teď se jim bránit a stydět se za ně ? Nesmysl.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:32
- Nahlásit
articek
No u mne se to pralo mezi alzheimrem a obezitou, příznaky obého jsou u mne v pokročilém stádiu. Sem nakonec vymyslel tohle, no, já vím nic moc originální....corleona
No to je přesný u našich jezinek - třeba týdny spolu lítaj svorně po zahradě a klídeček, pohodička a pak najednou nějaké skvrny na slunci a jsou v sobě a to klidně když jsem s nima na zahradě
a čumím na ně. Blbý na tom ale je, že jakmile se mi takhle natvrdo sežvejkaj 2 čubky - tak ta nenávist je doživotní, nezapomenou si to. Jednou takhle vyparádily mojí výstavní "hodobóžovou" krasavici Chagy, byl jí rok. Než se mi jí podařilo vysvobodit , měla ucho urvané přímo u hlavy a houpalo se jen na kůžičce.
No probouzí se ve mne matka a výcvikářka - jdu vytáhnout švestkový koláč z trouby a hurá s Odetkou na stopu - jednou to snad potvora blbá pochopit musí!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:32
- Nahlásit
Tommy Gun
Ty brďo.. v první chvíli jsem se lekla, že ji máš na hlavě (celou tu litidu).. To by fakt bylo blbé. Ale že tam je řídko..
"Furt synku lepši řidko na glově, niž v galatach.."
před 20 lety si stála frontu na pomeranče
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:38
- Nahlásit
corleona
....... já můžu mít na hlavě maximálně pleš bo máslo.
nic, musím letět na počtu, než mi tam zavřou.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:39
- Nahlásit
corleona
tak teď už jsem fakt smíchy spadla ze židle.BRAVO!!!
akorát mi tam ňák nejdou ty smajlíky, aleTommy Gun
mi to zase objasní, viď....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:41
- Nahlásit
blažena
Já jsem před chvílí byla říct synovi:
"Štěňata ti rozhryzaly a pochcaly mikádo.."
Ani neotočil hlavu od svého počítače: "Hm."
Ta říkám: "Posluchej, za pár dní už je škola.."
A on: "A co jako."
Tímto rozhovor skončil. To je mu teprve deset, už se těším na pubertu. Na druhou stranu je fakt, že na dveřích svého pokoje má upozornění: VSTUP NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ.
No nic, jdu si uvařit čajík, schroupat další Coldrex, ať jsem do Třeboně fit a neudělám na těch lyžích ostudu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:42
- Nahlásit
blažena
To já byla včera a během našlapání a vypracování stopy jsem třikrát zmokla a Irisa byla totálně durch.Nejvíc začalo pršet v polovině prvního úseku a bylo to ,,erko,,. Ta mikina byla strašně těžká celá nasáklá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:44
- Nahlásit
corleona
to tady si pokecáš víc, co?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:44
- Nahlásit