Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 08:55
- Nahlásit

Michla
krásní prďolkové!!!
Libka
už jsem zkoukla fotos - párádní dokumentace, Ola, Soňa i Pavel, super! Díky!
jo a taky fotečky z LVT Ošíkov jsou moc hezký, tolik placatek fešných! A Éliška - ta určitě na výstavě trhne první cenu, mně se moc líbí!
ola
hééééj, tak teď už to vím přesně - je to psovodem! prosím o zapůjčení Kuby!!! jde jim to spolu parádně! anebo ještě - vyměním obraty za metrovku...
No my jsme včera skákali jen 60tku, ale za to aspoň pěkně, musíme si nejprve obě vyspravit chuť... a do metrovky jsem si včera aspoň s chutí kopla když jsem kolem ní procházela!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:06
- Nahlásit

Artroza, blažena
kolik vy vlastně máte celkem boxerů?

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:10
- Nahlásit

Vcelka
mno já jich mám 5 (samé holky): 8roků, 4roky a tří "šílená"
osmiměsíční trojčata.

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:15
- Nahlásit

blažena
...a co Ívn a Gracy?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:15
- Nahlásit

Vcelka
no a my mame boxery v cele rodine, kazda nase maminka, sestrenka atd maji boxera naseho takze dohromady jich je mraky, kazdy ma sveho vlstniho pana a vsichni jsou spokojeni... doma mame kluky a cubinu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:20
- Nahlásit

Artroza
...jsem zvědavá na vaši Bessy, jaká je povahově, dá se už říct, že se potatila a pomamila a jde jí výcvik?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:20
- Nahlásit

Denisa
bessy???

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:24
- Nahlásit

Artroza
ježišmarjá, sorry já si spletla nicky!!! já myslela artíček tak pardones...

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:25
- Nahlásit

Denisa
uz jsem se lekla, ze mam doma nejakeho psa o kterem nevim......

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:25 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

articek...jsem zvědavá na vaši Bessy, jaká je povahově, dá se už říct, že se potatila a pomamila a jde jí výcvik?

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:29
- Nahlásit

Denisa
aha, já taky nechápala.No, je úplně jiná než Art, není takový mazel, trochu svá po taťkovi, ale cvičí se s ní dobře, manžel je spokojený, zatím co na ní chtěl tak udělala, ale je to předčasný její teprve 18 měsíců

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:32
- Nahlásit

Artroza
Já jsem taky tápala, že neznám žádnou Bessy z Ringu

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:32
- Nahlásit

Denisa
no já měla loni moc špatný rok, v chovatelském i osobním životě.Ivn i Gracy mají nové pánečky, nejsem na to nijak pyšná, ale jinak to opravdu nešlo zařídit. Vybrala jsem jim ale hodné rodiny, jsou tam opečovávané jak princezny a jsem s nima neustále v kontaktu.A já začínám sestavovat smečku znova.
Při mé sběratelské "vášni" to nebude problém....

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

articek
...a Artík je jinej v čem?
mě zajímá jak moc se třeba ty povahy a vlohy dědí...
no to je asi těžký co?!

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

Artroza
četla jsi email?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:35
- Nahlásit

articek
nemuzu na mejl az odpoledne..... pokud neco hori, tak kdyztak brnkni nebo na lepsi polovicku...

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:37
- Nahlásit

blažena
...no jo, vlastně, si vzpomínám na jeden loňský smutný mejl...
achjo, to je mi líto, hlavně naší mamči, ale hlavní je, že se mají dobře a jestli jsou i samojediné v rodince, tak si to určitě i užívají...

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:44 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Denisa
To není těžký, v obou vrzích se rodiče dost prosadili,ale přesto jsou tam rozdíli. Art je pracovitej a za balonek by skočil pod auto, takový magorek.Art je takový mazel a trochu závislák, bessy je víc svá a tolik se nemazlí. Ta pracovitost a nadšení něco dělat je asi stejná, dobře koušou oba u Art je větší problém s ovladatelností u obrany.Bessina zas má ráda peška.Ten první vrh byl obrovský už od narození což je trochu u výcviku nevýhoda, ale přesto jsou ty psi temperamentní.S tím bráchou Bessy, který je v Americe, dělají Ring i IPO a jsou spokojený. Te´d to vypadá dobře, uvidíme. Trochu jsem byla zklamaná z tý povahy 6 u Arta moc jsme to uspíšili a podle mého názoru to posouzení rozhodčího bylo i špatné. I rozhodčí to pak přiznal, že ujel, když ho viděl po akci kousat. Ale s tím už nic neuděláme, holt to musí předvést na závodech

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:46
- Nahlásit

Artroza
nehoří nic, to byly jen informace, co jsem se včera dozvěděla, buď v klidu, to počká

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:57
- Nahlásit

Denisa
o Ivn se vůbec neboj, to je boxer s povahou ovčáka. Celý život byla ve smečce a teď je v pohodě jedináček - k ruce dostatek lidiček co se jí věnují. O Gracy jsem se dost bála - měly jsme se hodně rády, dlouho jsem brečela a vlastně mám slzy v očích i ted.
Ale její pánečci mi ji přivedli ukázat na výročku v Praze- vítala mně jen vlažně a očividně jsem jí nescházela. Asi si ty psy dost polidšťujem.Gracy má k ruce 2kluky boxery a vládne jim prý pevnou rukou - samozřejmě doma na gauči.

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:12
- Nahlásit

blažena
já si Ívn pamatuju dost dobře a že byla velmi vítací říkala jsem si, že přesně takovou bych chtěla mít a taky teda mám!
s G. máme velmi těsný vztah, ale odmala je velmi do světa a za každým a myslím si, že by se aklimatizovala taky dobře u cizích, jen by se jí museli extrémně věnovat. Akorát já bych asi bez ní nepřežila. U nás je jasný kdo je na kom víc závislej

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:14
- Nahlásit

articek
díky. mě to právě trochu zajímá i z důvodu, že G. má v rodok. stejné předky z matčiny strany... (a povahově je to magor v dobrým slova smyslu)
blažena
ale vzhledově je teda celá po linii do tatíka... to čučím jak puk, vidím u taty i jeho mamy a dál ty stejný výrazy v držkách, někteří jsou fakt jak kopie, aspoň já v nich teda G. úplně vidím

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:16
- Nahlásit

Denisa
no a vo tom to je

Vistra
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

Zdravím příznivce boxerů. Jsem sice majitelka 2 kníračů, ale ráda bych se podělila o včerejší zkušenost s návštěvou v chovateslké stanici boxerů. Bylo to super. Štěňátka tam odchovávají opravdu s maximální pozorností a péčí o ně i o matku. Poprvé jsem na vlastní oči viděla jaká je to šichta pečovat o početný vrh, sama jsem fenu nikdy neměla.
Takže kdybyste měli zájem o perfektně odchované štěně, mohu doporučit stanici Krčská Habrovka. Určitě by se tam našly i nějaké pěkné kousky na chov a výstavy. Ostatní profesionální chovatelé boxerů mi snad prominou, nechtěla jsem dělat reklamu, ale majitel sám se nijak nezviditelňuje, ale stará se perfektně. Mají tam 8 fen, 2 zlaté a zbytek žíhané, věk 5 týdnů. Samozřejmě s PP, po nějakém šampionovi, ale to by Vám chovatel všechno řekl.
Tak sorry.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:39
- Nahlásit

articek
jak to tak čtu tak přemýšlim komu je Viky víc podobnej, povahově mi to spíš příde že Artovi, mazel, závislák, magorek to by sedělo.
A to kousání asi maji v krvi, taky sme byli hodně chválený že mu kousání jde. Jen kdyby s nim panička víc cvičila.

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:44 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Vcelka
S Artíčkem jsme se mazlila o víkendu, a měla jsem co dělat, abych to ustála. Je boží!!
Denisa
No zas takový ambice nemám, hlavně aby jsme tam neudělaly Ungelťákům ostudu, na svodu jsme běžely jak postižený, ale to by mohla vyprávět blažena

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

articek
jedete do Třeboně s nějakym psem?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:59
- Nahlásit

articek
a ještě jeden dotaz, kdo je větší mazel Iris nebo Buc?

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

Libka
náhodou se předvádíte hezky
to my nejen běháme jak postižený, my i ve statickém
předvedení zdařile imitujem quasimoda

Michla
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:36
- Nahlásit

Zas nestíhám. To je tím, že já totiž hákuju dovopravsky a né jak vy. Dyk já na vás platím daně!!!! Tak šup šup, do práce!!!

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání