| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:28
- Nahlásit
no jo, asi budu muset v září odhlašovat některé klienty, abych stíhala diskuzku...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:28
- Nahlásit
Paja s Tinou
fotky z veteránů jsou moc pěkný a tvuj brouček taky. A Ondra je tam někde vidět? Který to je?
Na tu dovolenou teda nakonec pojedete do Slovinska? A berete sebou Tinu? Ježiš to je nějak moc otázek na jednoho člověka.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:30 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
...... Armani, Armani - ty dělaj psí žrádlo a potřeby pro psy, ne? A ty to nosíš na vočích, no ne?
Škoda, mohl jsem to dát do propozic, tu sbírku. Berete i naturálie?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:32
- Nahlásit
Denis, neco jsem fotila ja a neco Ondra...ja teda spis ty remenace a neco ze zacatku, pak jsem svuj pristroj predala Ondrovi at si s nim dela co chce
No nevim jestli je to spravna volba, ale doufam ze jo Jeste nam ke stesti tak trochu chybi nejake to spolecne bydleni...preci jen me osobne nebavi mit dva domovy, jeden u nich a jeden u nas. Navic ted delame pro jednu znamou spolecne jednu praci a je toho desne moc, takze jsem si k nim prestehovala uz i compa a tento tyden musime delat jak to jen pujde...tudiiz nevim jestli se dostanu domu a tak mam preci sveho milacka Tinu...u nich byt nemuze, protoze maji dve psice a moc si navzajem nesedi...to by samostane bydleni uplne vyresilo a byli by jsme pekne ve trech!
Krista a Denis, uz jsem to psala nekolikrat...mame ty nase tlamice v tomhle hooodne podobne...Tina si taky mysli ze ona je ten boss a k nekterym psikum ji nemuzu pustit ani omylem...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:34
- Nahlásit
To je sporťák,co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:35
- Nahlásit
Tommy Gun
...no a představ si, že nám zas jacísi Dolce & Gabbana sebrali naši zkratku D & G !!! Nehoráznost, nevím proč má naše zkratka zdobit spoustu jakýchsi módních hadrů!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
no mě se Ondra velmi zamlouval, je to sympoš a milej hošan! a že máte spoustu společných zálib!!!
Krista
tak ta je božíííí!!!!! a krasavica! snad jí to sporťáctví vydrží... no když ji v tom budou podporovat, tak určitě!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:42
- Nahlásit
Vcelka, dekuji za chvalu broucka...tam jsem se za nej trosku ale stydela, jelikoz jsem ho pres veskere slaveni nestihla ani nablejskat Takze on jediny tam byl takovy osumtely...ale uz jsme se dohodli ze ho na zimu dame k pannu opravari a on mi z nej zacne delat spolehlivejsi a krasnejsi stroj. Ondru napadla myslenka udelat z nej klasickyho mexikana jako taxi...tak nevim. Je fakt ze by si ho lide spise vsimly...ale takhle jak je jsem se docetla ze je zase z limimtovane edice...ooo to je ale tezke rozhodovani...
Ondra tam nekde urcite bude...
napr: http://www.virtualne.cz/veteranklub/=veteranklub=/ ladies_2006/galerie/img00155.jpg (uplne napravo) a nebo http://www.virtualne.cz/veteranklub/=veteranklub=/ ladies_2006/galerie/img00161.jpg (tam je ten v tom hnedem svetru a ten v tom zelenym je jeho tatulda, ma toho jeepa)...
Do toho Slovinska jedeme, ale nakonec jenom patek az pondeli (to uz se budeme vracet). Takze Tinu brat nebudu. Jedeme tam na vrhove zavody veteranu a vetsina lidi vcetne Ondry bude zavodit taky, takze uz vidim jak budu muset nekde vylejzat ten krpal nahoru (nevim jak je ta hora ci co dlouha a vysoka, ale stoupani ma 30%) a budu mit nastarosti veskere foceni...tak to by si Tina ani moc neuzila. Pak se vratime, protoze v praci toho budeme mit zase moc, tak nechci byt mrcha a nekde si uzivat ze Ale pak si vezmu asi volno 29.9. (ve ct je svatek), mozna i to pondeli potom a udelame si prodlouzeny vikend. Jeli by jsme nekde tady v Cechach a to uz bych Tinaka vzala
No snad jsem toliko otazek zvladla
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:45
- Nahlásit
Krist, tak to je krasavice, vyborny varaz!!! A ta treti fotka za pochodu je uplne bozi!!!
Denis, jo zaliby nastesti spolecne mame, to je fajn...ted ho jen jeste presvedcit na druhou bexeruchu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Krista
..... to je bombarďák.
Denisa
.... a já myslel, že je to zkratka DeGenere ..... fór.
Paja s Tinou
kam jedou?
http://www.virtualne.cz/veteranklub/=veteranklub=/ ladies_2006/galerie/img00161.jpg
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:48
- Nahlásit
Paja s TinouDenisa
Ona na tý třetí fotce táhla jak blázen...Fotila jsem ji několikrát,než se podařila nerozmazaně.
Ona na to jak je malá a má bejt líná,tak toho zvládne hrozně moc!Za celou cestu na Bezděz a zpátky ji nemusel nikdo nést...Je to holka šikovná. Sice pak padla za vlast,ale za 2 hodky uz byla zas v poho a lítala jak blázen...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:50
- Nahlásit
Tommy Gun,Paja s Tinou,Denisa
Všechny pochvaly prťousovi vyřídím
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:50
- Nahlásit
kam jedou?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:51
- Nahlásit
Krista
i ode mě!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:52
- Nahlásit
Info: Vincek má v italy působit only 2 měs.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:53
- Nahlásit
corleona
jasně,jasně....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:54
- Nahlásit
corleona
Hele a je nějak omezený,jak často může pes krejt?Myslim jako třeba max.1 denně....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:04
- Nahlásit
Krista
jo, max. jedna fena
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:05
- Nahlásit
Tommy Gun
DeGenere...no na mě by sedla i tato zkratečka, to jo!, ale na Giordinku nééé... to je tak leda můj Darling&Gangster zároveň v jednom boxím tělíčku
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:09
- Nahlásit
corleona
díky za zpřesnění infa, už jsem si dělala starosti, že se s ním na rodné hroudě hned tak neshledáme
a ve které že vyhlášené chovatelské stanici bude působit?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:10
- Nahlásit
Tommy Gun: dobra otazka
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:10
- Nahlásit
articek
no co bychom neudělali pro pobavení národa - zvláště jako svědomití státní zaměstnanci....
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:12
- Nahlásit
hmm, chybka se vloudila
Tommy Gun: dobra otazka tovis to to valili, daleeekooo a jeste se z te dlouhe cesty ani nevratili
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:13
- Nahlásit
Krista
fantastický mopsík , já jsem spíš na buldočky,ale tohle je fakt na 1.pohled akčňák
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:13
- Nahlásit
Krista, no snad ho to casem neprejde a zustane stale akcnim
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:16
- Nahlásit
heleďte se odborníci nemohl by tohle být kříženec boxera?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:20
- Nahlásit
Vcelka
já myslím že tutově mohl
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:20
- Nahlásit
Paja s Tinou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:22
- Nahlásit
Vcelka
..... řekl bych BOM a BOX dohromady.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:31
- Nahlásit
Tommy Gun
Boxlinois nebo Malibox.
blažena
Takysemse hrozně lekla. Na špagátku jej prý bude vodit Stefano.
|