Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:40
- Nahlásit

Zdravím vespolek..
Tak Tommy Puška bude mít umělý chrup,jo? To sou vjecy..

blažena
To já to mívám na střídačku. Buď kruhu bývám s elektrickou vzteklou veverkou (Viki) nebo vycpanou (přecpanou) veverkou (Heduš)

Právě nám odcestoval zpět k rodičům boston Fifin. Tom prohlásil, že další noc už by asi nepřežil. Nevím teď, jestli Tom nebo Fifin.. Fifin totiž spává v nohách pod peřinou, ale leží zásadně NA vašich nohách. Do toho nepřetržitě chrápe a píská celou noc. Poslední dny už nechtěl spát u mě, protože když chrápal, tak jsem do něj vždycky nohou drbla,ať tak nechrápe. Ale ty zvuky si ani ti s největší bujnou fantazií neumíte představit - něco neuvěřitelného! To bylo každé ráno na Oscara za zvukové efekty.

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

Vcelka
do Třeboně jedem s Artem vystavovat, možná vemem ještě jednoho, víc se nám do auta nevejde a vozík brát nechcem
Větší mazel je asi Buč, Irisa nevydrží chvíli na jednom místě ta si zase furt hraje a upozorňuje na sebe různýma blbostma.S balonkem i spí

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:54
- Nahlásit

Jinak jsem přijela ze stopy a pilně jsem trénovala na miss voslintaný maskáče. Jelikož jsem stopu šlapala na hlíně a u nás za několik posledních dnů docela pršelo, tak já i psi jsme obalený bahnem. Artovi to obzvlášť bude v kruhu slušet, když má normálně bílé ponožky.Sotva jsem ty holiny utáhla.

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:58
- Nahlásit

Vcelka
Řekla bych, že je Viky víc podobnej Artovi, ale s tím rozdílem, že Vikimu je 18 měsíců a má nárok se chovat jak štěně a Artovi jsou tři roky. To co Art předváděl s Libkou v Otěšicích, prostě hrůza, furt říkám, že má nedorostlej mozeček a chová se jak štěně

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

dnešní dopoledne taky za to stálo. Papoušek se naučil další slova, takže nedělá nic jiného, než to dokola opakuje Halo Taxi, Ahoj vole, tady Bobešek atd.To je na Brufen

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:02
- Nahlásit

corleona
hele nehoupej, jo dyk to je vítězů a šampionů co už jsi odvodila!

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:05
- Nahlásit

Michla
my taky hákujem dovopravsky a todle je bonus

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

blažena
Jo, jo, já se lopotím a klopýtám po kruzích s veverkama, stojí mě to nervy, hádky s partnerem, že špatně volá a minulý týden jsem se od jednoho hňupa dozvěděla, že jsme to měli všechno podplacené. Toš tak to sem mohla být klidná.

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:23
- Nahlásit

corleona
hádky s partnerem, že špatně volá
tak to by jste si s moji pulkou mohli podat ruce
ale kdyz to mas zaplacene, tak to je jina.... nac ty nervy?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:25
- Nahlásit

articek
hlavně že je veselo
Tak to když pojedete do Třeboně s Artem tak se budu jo snažit aby sme tam opravdu jeli, chci si ho pomazlit a zajímá mně co na sebe budou řikat s Vikym.
corleona
Viky taky rád chrápe na našich nohách, ale naštěstí při tom nevydává žádný zvuky, u vás ta noc musela být fakt veselá, docela bych to chtěla slyšet.

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:27
- Nahlásit

mno počkej nechci šťourat, ale co ty tituly před sponzorským darem?
se mnou už na výstavy nikdo nechce jezdit, páč to pak schytá,že volal blbě a málo a vůbec
šmarjá co sem to napsal, dyk v Třeboni mi má šášulu dělat Denisa a teď se z toho bude chtít vykroutit

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:34
- Nahlásit

Vcelka
Art se rve jenom s taťkou( zatím ) tak by se mu Viky mohl líbit. Když byl Viky malý tak se mu líbil, Viky se mu vždycky pověsil za pysky nebo si Art lehnul a celá malá smečka do něj kousala a on byl v pohodě

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:38 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
U nás to Bohouš taky vždycky schýtá, někde se vždycky zakecá a pak ho scháním po celém areálu a to říká, že na výstavy nerad jezdí. Pak je celý prokecá.I když vystavovat neumím, kdyby aspoň to volání bylo dobrý. Takhle se starám o psa a ještě o volače

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:42
- Nahlásit

Libka
no vidíte, že se předvádíte krásně! potvrezno od blažena
Michla
ty fachmanko to je teda hokna, fachat a přitom se čučet na obnažený bóři! a ještě mít v závodce tak dobré gábl! tccc!
pozdravuj roztomilá miminka a jejich maminku!
articek
jé, to je šikovný papouch!!! ten by mi za ten Ibáč stál no já mám dnes už taky jeden schlamstnutej a papouščí povídání žádný...

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:42
- Nahlásit

tak kuřačky, zrovna jsem si na serveru přečetla, že bude od příštího roku zdraření cigaret o 15 Kč

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:45
- Nahlásit

Denisa
No jo s ním je budíček každé ráno, něco strčí do svého repertoáru a jede celý den. Už umí asi 30 slov a pak je dává různě dohromady nebo zvuky mobilu, pak člověk letí, že někdo volá nebo posílá sms a nic. On to vidí a ještě se zasměje. Pak že jsou papoučci blbí

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:46
- Nahlásit

blažena
nó, to teda! ale tak nevykroutím neb taky nebudu mít sebou svého poskoka... takže to budu chtít oplatit
Marťan s náma byl na té první výstavě a tak si myslí, že to stačí... já bych byla nervní ještě z něho, takhle budu sice nervní z cesty autem neb jsem řidička začátečnice ale furt lepší než co 5min odpovídat kdy už pojedeme a vůbec...

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

articek
to je šikula!!! a jak se směje? jako podle lidí nebo po papouším?
my jsme měli jen anduláčka, ale taky to byl chytrolín a jaký měl přivolání!!! normoš na jméno přiletěl... sice nepředsedal, ani nepřisedal, ale přiletěl rovnou a přímo a byl úžasnej!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:53
- Nahlásit

Artroza
psala žaklína. včera v 15:44 hod. jsem jí poslal ten překlad a on jí nedošel, tak jsem jí to posílal ted znovu. fotky k článku dorazily od žaklíny již před časem ok, ty až budeš ten text upravovat, tak mi tam ty fotky taky vlož, abych věděl jak mají jít za sebou (souslednost a návaznost na jednotlivé odstavce). díky.

jinak nezapomen - uzávěrka toho bulvárního plátku je v pátek - všechno dodat - inzerce, články !!!!

uzávěrka přihlášek taky v pátek - v sobotu budem dělat katalog - tzn. pošli ty dvě vaše inzerce !!!!

PPP se taky moc nepředali, co? četla jsi ten návrh cen, co jsem včera přeposílal.

Legolasovi prej mají mít srub pro dva, bojí se ale zimy - tak jsem jí poradil elektr. přímotop s sebou nebo že jí půjčím můj smradlavej spacák do -25st.

Hele, když nemůžeš psát na mail, tak ti takový "normální" věci můžu psát sem, ne? co ty na to?

Od Posseidonů z NL zatím žádná přihláška nepřišla, tak jestli chtějí ještě nějako přihlášku poslat, tak je popožen. Stejně jako všichni ostatní zahr. i domácí vystavovatelé.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:55
- Nahlásit

corleona
prosím, prosím - už jsi koukala na ten doktorův PL překlad ? - poslal jsem ho na
e-mail: informace šnek maximálníbůh punkt cz
jak to vypadá - máš k tomu nějaké gramatické či slovnozásobní výhrady? děkuji.

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:56
- Nahlásit

teď jsem byla na stránkách ÚP Olomouc a závod ve Všechovicích přejmenovali na Memoriál Petra Sembola. To je hezký, to by se mu líbilo, jako každoročnímu účastníkovi

ola
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 12:59
- Nahlásit

Ač vystavovací laik a začátečník, tak musím suše konstatovat, že co se "volačů" týče, tak nejlepšího mám doma JÁ! Vzpomeňte na aférku mého mužíčka, jež kolovala vesele po netu - tj. hošša a lá růžová kabelka! Slzím ještě teď když si vzpomenu na okamžik, kdy jsem tu fotku viděla poprvé!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:01
- Nahlásit

Tommy Gun
aaaa vitej novy chrupe........ nebolelo to moc??

a ku*va.... nechci rict, ze jsem zapomnela, ale tu inzerci musim udelat, pan velkomozny si jeste nerozmyslel na ktery vorechy to bude...

PPP- no mohli pritlacit, ale lepsi nez dratem do voka...ne?
z NL se mi taky neozvali a vedi to, presvedcovat je nijak zvlast nebudu, navic maj titul z lonska, tak mozna ze ani jet nechtej..
jo s jacquele jsem mluvila a rikala ji, zes ji neco posilal, proto ti psala...
asi budu mit honku - prepsat clanek, napsat clanek a udelat inzerci - jak s tebou stravit hezky vecer, ze ? ( to jako, ze te budu cely vecer proklinat i kdyz za to vubec nemuzes...)
"fiflena" si zamluvila hotel misto srubu bez primotopu... doufam, ze to necte, jinak me zabije....

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:01
- Nahlásit

Denisa
směse se jak člověk, všechno to má odposlouchaný je sním sranda

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:02
- Nahlásit

ola
jo to byla super fotka

articek
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:07
- Nahlásit

jedete někdo na Moravu na ten výběrák?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:22
- Nahlásit

articek
co vim, tak snad tam jede Iva F., tusim ze do dvojek

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:27
- Nahlásit

blažena
takže CANIS LUDENS - hm, štěnata jak přes kopírák.
hezký štěkouši.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:32
- Nahlásit

Denis Včelka
Jen vám sem holky dávám típeček na nové vybavení koupelny...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:32
- Nahlásit

Michla, fotecky stenisek jsou super...jsou to uz asi pekny draci
Tequily, tak my jsme vychrtlici...Tna ma v kohoutku tak 59cm, ale vahove je nejvic do tech 25kilo...uz jsem ji radsi prestala vazit, pak se vzdycky zhrozim jak stale malo vazi
Tak ja jsem tu dnes cely den o caji, jelikoz je u kosa jako blazen a navic mam pocit ze na me neco leze...kamos je nemocny a videla jsem ho tak pred dvema nebo trema dnama, takze by to i mohlo vychazet...no jestli ja pak kvuli necemu takovymu neodjedu ani do toho Slovinska, tak me uz asi klepne pepina...
Jo a kdy je ta vystava v Treboni?

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání