| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:54
- Nahlásit
corleona
takže k tý výbavě na výstavu přibalíme ještě sádru
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 18:00
- Nahlásit
Hola hoj, zdravím všechny "nováčky"
Teda než jsem to přelouskala, tak syn stačil sežrat celou krabici sušenek, neb maminka nevnímala svět...
corleona
"veselé příběhy z natáčení"
Ani mi nemluv. Dnes se opět naše mršice vyznamenala. Byla u mne známá s malou cca 2 letou holčičkou. Ta při příchodu hrdě třímala v ruce kornout zmrzliny. Zálibný pohled naší Fee mě měl varovat. Zatímco se holčička trošku bála a já ji uklidňovala, že ten velký pes jen tak škaredě vypadá, ale nic nedělá... naše psí dáma očuchávala botičky, pak punčošky, pak zástěrku a najednou "chramst" a milé holčičce "učuchla" celou zrmzlinu i s ubrouskem!!! Řev dítěte šílený, známá si strachy cvrkla a mám takovýho tucha, že to byla jejich poslední návštěva.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 18:45
- Nahlásit
ola
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 20:11
- Nahlásit
ola
Tý brdo, taky dobrý.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 20:14
- Nahlásit
articek
No já se vrátila ze stopy před chvílí a vodu vylejvala i ze spoďárů, no ale těžko na cvičišti - lehko na bojišti. Odetka je pohodářka, došly jsme a našly pískací žížalu i pacholíčka.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 20:19
- Nahlásit
corleona
jé tak to máme skoro stejně staré potomstvo. Marťasovi bude teď v září 11. No škola už je fakt za dveřma, já dnes kupovala novou školní výbavu a začínám pomalu setřásat synátora z větví.Taky máme na dveřích dětského pokoje různé výstražné nápisy, no zrovna jsem to nerespektovala - vstoupila a synátor má po Kobře 11. Pořádek muší bejt (aspoň trochu)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 20:25
- Nahlásit
Tommy Gun
Plís.. pro méně počítačově gramotné by příště v onlájn přihlášce mělo být u kolonky e-mail už v tom chlívku předepsaný zavináč. Předchvílí jsem mluvila s kámoškou, která na této položce málem zkolabovala. Jakékoliv mé rady byly bezvýsledné a svou "šikovností" to korunovala kompletním smazáním přihlášky. U rychvaldské onlajn přihláškye mě na to lidi taky upozorňovali, tak jsem tam toho zavináče nakonec raděj taky předepsala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:30
- Nahlásit
...teda opravdu vypečená diskuzka
my jsme byli s G. a psíma kámošema v lesích - já jí dám, že mi zítra bude na cvikoši dělat obstrukce s metrovkou!!! - v lese skákala z místa z cesty na stráň dva metry! a to samé ze srázu dolů, sice ryla hubou v jehličí, ale jinak žádný problém - takže zítra se může těšit...!
s návštěvama - ola - u nás se dnes zase stavil na otočku M. kamoš, odložil kšiltovku v předsíni na stoleček a G. byla nějaká hodná, neopruzovala hošana a to se mi nezdálo... no jo, jí stačila jeho kšiltovka, byla celá oslizlá, mokrá, ožvejkaná... ale pan státní orgán říkal, že si může nafasovat novou... Giordina velice ráda krade pokrývky hlavy, má na kontě kamoščin slamák, moji kšiltovku...
zde G. jako policejní komisařka! kšiltovka očištěna, usušena, no je jako nová! skoro zánovní...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:34
- Nahlásit
corleona
oops I did it again - http://www.diamond-box.web4u.cz/UP_Krumlov/Pages/p rihlaska_online.htm
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:36
- Nahlásit
Denisa
jo, o jednu kšiltovku jsem také přišel na návštěvě u boxerkářů. ukradena, odnesena pod lavici, rozžvejkán kšilt.
náš monďa má kšiltovky také tuze v oblibě.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:49
- Nahlásit
corleona
..... paní IT z Hrabůvky se zadařilo. Přihláška dorazila v oukeji.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:49
- Nahlásit
Tommy Gun
...no takhle byla naštěstí odebrána brzy, už mám na její lumpárny radary, takže nedopadla tak zle. To ten slamák, ten to už nerozchodil...
já jsem se hlavně bála, aby G. neobvinil a abych za ten Giordí přečin nemusela za ni skládat kauci, až by ji vsadili do lochu... s čím bych jela na výstavu, že?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:59
- Nahlásit
Denisa
..... jak už tady padlo - k čemu pes na výstavu, když je třeba ve "vazbě"? Stačí brusle (či lyže), plavky a hubertus.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 01:59
- Nahlásit
...... tady je ale mrtvo.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 06:15
- Nahlásit
all
....tady se fakt člověk dobře pobaví
Allis se jednu dobu bavila na procházkách tím, že kradla kšiltovku synovi...jedním skokem ho povalila na zem, sebrala mu kšilkovku a už lítala kolečka kolem něho s kšiltovkou v tlamě a výrazem chyť si mě.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 07:29
- Nahlásit
Tommy Gun
no, normální lidi mají ve dvě ráno půlnoc
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 07:47
- Nahlásit
corleona
trochu pozde.... ale clenem jses a jste opravdu dve se stejnym jmenem... mate ale dva datumy narozeni, tak ses asi nerozdvojila.... prukazka byla poslana na pobocku a byla tam zrejme tva ostravska adresa...tusim...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:18
- Nahlásit
koukam, ze nas topgun tady strasi v noci a rano se mu nechce vstavat... tak hola hola!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:26
- Nahlásit
articek
to je blbost, jak můžou mít normální lidi VE DVĚ v noci PŮLNOC - tj. myšlenka dne, prosím zapsat.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:31
- Nahlásit
Tommy Gun
hele slovensko se ti nahlasi pry dnes.....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:31
- Nahlásit
artiček, artroza
no, ja jeste dodelaval nejaky veci na VSV. michodem artrozo, mas tam ten preklad, kdy se na to vrhneš?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:32
- Nahlásit
Denisa
Super! Od takovéto fešné chlupaté policistky by mi ani ten odebraný bodík nevadil...
Dnes tu leje jako z konve. FeeBee ráno pootevřela oko, protáhla v pelechu nohy, zavřela oko a pokus jít se vyčurat ani neučinila!
Tommy Gun
Musím prásknout, že moji kluci milují tvoje webovky. Vždycky chtějí vidět boxera "s bublinkama". Máte oba pesany fešáky. Chtěla jsem se zeptat na buldočka - chrochtá, chrčí atd.? Mně se buldočci taky moc líbí, ale známí ho mají a ten vydává tak děsivé zvuky, že nevím, jak by se na to naše bobule tvářila.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:33
- Nahlásit
Artroza
kolik, pošlou to mailem? jakmile to dorazí, pošlu jim potvrzení o doručení.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:37
- Nahlásit
ola
ahoj oli, boxera "s bublinkama"? co se myslí těma "bublinkama" - už to zase začíná a to už jsem vzhůru (ale corleona asi jeste spi, nebo rovná mop) - nechápu to?
Kulekouš nechrochtá, nechrčí. Zato jeho kámoš FB Béďa - je na našem webu v kamarádech - chrochtá 24hod. denně i ve spaní a štěká hlasem podobným RTW.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:41
- Nahlásit
Tommy Gun
nevim, jestli to neposlou na me.... na preklad se vrhnu odpoledne ( jestlis mi nejakej poslal), na mejl pujdem az odpoledne...
vim o 2 fenach z SK ( taky maj problem tam najit neco usatyho )
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:43
- Nahlásit
Tommy Gun
No, dřív jste měli úvodní stránku zelenou a když se jezdilo myší, tak se dělaly bublinky, nebo si to pletu??? Čím to je, že jeden chrčí a druhý ne? A jak se snese buldoček s dětičkama? (Mimochodem - Béďa je taky fešák!)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:53
- Nahlásit
Artroza
to je jedno na koho to pošlou - hlavně, že pošlou
jo, je toho cca 10 řádek max.
díky moc.
ola
jojo, byla zelena s flešem - "hladina s dopadajícími kapkami". to máš pravdu - tak to jsou ty bublinky, aha.
buldoček a dětičky. tak my žádný dětičky bohudík zatím nemáme, ale k cizím dětičkám se chová v pohodě - pokud pod slovem v pohodě rozumíš stejný význam jako já - snaží se je povalit a "vojet". Ne, to se stalo jenom jednou, že mi utekl za hrající si školkou a začal se tam sápat po dětech - ale to mu bylo cca 1/2 roku. Jinak k cizím dětem je obezřetný, když ho chtějí pohladit. Asi je bere trochu jako svůj "druh", protože jsou malá.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:54
- Nahlásit
FeeBee ráno pootevřela oko, protáhla v pelechu nohy, zavřela oko a pokus jít se vyčurat ani neučinila!
tak u nás to bylo uplně stejný, Viky protáhnul nohy tak že Zdeňkovi nohy odsunul skoro mimo postel a chrněl dál. Pak ho Zdeněk překlopil na mojí stranu, Viky si jen odfrknul a měl zase půlnoc. Zdeněk si ješte začal chrochtat jak je mu v těch peřinách dobře a tak sem radši odfrčela do práce. Má to někdo život.
Zdeňkova máma taky měla buldočka a ta docela chrochtala, takovej malej vepřík....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:55
- Nahlásit
Tommy Gun
Sem vytírala, ne.. Po noci tam opět byla sodomagomora. S tím zahnutým smetákem se rozhodně nudně nevytírá, nicméně tím, jak ten mop ždímám v tom košíku, tak se mi smeták ohýbá víc a víc. Ale Tom říkal, že do mě ještě vrazí nějaké prachy a koupí mi novou násadu. Ale jak ho znám, tak půjde do lesa ostrouhat nějakou větev.. Bo šetřit se muší.
Tak přihláška nakonec došla v okeji? Neke? I se zavináčem? Tomu nevěřím, to nedala.. Ona furt opakovala: "No jsem debil, debil, debil, jsem prostě debil.." Tak jsem ji uklidnila a řekla jí,ať to klidně pošle bez té adresy, že to přijde jako běžný mail.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:58
- Nahlásit
corleona
ze vim o kom mluvis???? vcera mi ta dotycna osoba volala kvuli sk cislu zapisu... pletu se??? snad konecne dorazi!!!
|