| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 13:09
- Nahlásit
mafianka corleona
chápu. asi bych to taky "vořval". škoda toho druhého krytí - snad příště. No vidíš, Vláďa by se mnou mohl v Třeboni pokořit. Byl by určitě radostí bez sebe. Ted jsem koukal na mého věrného společníka www.pravidla.cz - říká že prý 7. pád plurálu od slovo myš je správně myšmi.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 13:10
- Nahlásit
corleona
kdy že je ten slovenskej járezzígr - neska bo zejtra?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 13:13
- Nahlásit
corelona
koukám, že comp už je v bašce OK?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 13:59
- Nahlásit
corleona, artroza
...... tady je to samej ňunínek, mufínek apod. - ale určitě nemáte doma Kulekouše. My jo, heč. A není to boxer.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 14:23
- Nahlásit
Tommy Gun
Ale máme.. sice jen na týden, ale máme. Boston Fifin.
JSZ je zajtra..
Komp není spraven, ten je prý na skládku. Čekám nový. Chodím si zatím půjčovat Tomášův notebook. Bohužel..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:38
- Nahlásit
corleona
to je teda velká škoda že to druhý krytí nevyšlo, mohli sme se tady zase kochat mrňouskama. No snad to vyjde příště.
Hele bostoni a buldočci si koušou kule? Ty jsou ale šikovný
Tommy Gun
pochopila sem to dobře že Tommy Gun je Tommy Pf.....?
Sem se tě taky chtěla zeptat nemáte náhodou vínovou feldu? My jak jeli tuhle do Prahy na výstavu do Bráníku, tak sme jeli docela dlouho za touhle feldou a měla vzadu hlavu boxera a vaše intern.stránky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 18:25
- Nahlásit
Vcelka
Ne, on je kouše Nunýnovi..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 19:39 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
tak výsledky z Otěšic nic moc startovalo 10 psů z toho 3 limity
MR je Míša Martinů z 243 b, konec byl až 15.15h
Líbili se nám IPO1 tam se dalo na něco koukat, nový lidi a překvapili
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 19:44
- Nahlásit
Tommy Gun
to se mám teda ještě přihlásit? Dneska mě lanařilo víc lidí, tak nevím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 21:06
- Nahlásit
corleona
Dík za info o JSZ SK - jedete nakonec?
.... no, ale my máme vopravdickýho. Je to jedna z jeho nejoblíbenějších zábav - takhle "terorizovat" našeho Mondu.
Pro neznalé věci psa Kulekouše:
Lord se rozhodne jít na lov opic, a tak jednoho dne povídá Jeanovi: „Jean, půjdeme lovit opice, připravte mi palici, pytel, pušku a psa Kulekouše.”
Jean přikyvuje a při tom se lorda ptá: „Dobře, lorde, ale vysvětlete mi, k čemu potřebujete palici a pytel?”
„To je prosté,” vysvětluje lord. „Já si vezmu palici, vylezu na strom, praštím opici po hlavě, ona padá, vy ji chytnete do pytle a jdeme domů.”
„Dobře, lorde, ale k čemu je nám tedy pes Kulekouš?”
„To je prosté,” znovu objasní lord. „Já si vezmu palici, vylezu na strom, praštím opici po hlavě, ona padá, vy ji nechytnete, okamžitě vybíhá pes kulekouš, chytí opici za koule, dotáhne ji k vám, vy ji chytnete do pytle a jdeme domů.”
„Dobře, lorde, a k čemu s sebou máme tu pušku?”
„To je taky prosté,” praví lord. „Já si vezmu palici, vylezu na strom, rozmáchnu se, netrefím opici a padám dolů, vy okamžitě berete pušku a zastřelíte psa Kulekouše!”
včelka
Vysvetlení Kulekouše - viz. výše.
Odhalila jsi mě správně.
V jakém úseku směr Praha vás náše "fialová dělová koule" zdržovala? Jak dlouhá byla kolona za náma ?
Tvoje identifikace našeho "přibližovadla" taktéž správná.
artík
hlásíš se mezi mažoretky nebo do Miss voslintaný maskáče?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 22:03 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
voslintaný maskáče jsou lepší, stejně vždycky vypadám od psů jako dobytek
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 22:11
- Nahlásit
...... takže, píšu si ..... dobytek .....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 07:56
- Nahlásit
Ahojky všichni!!
Tak se vám musím pochlubit s naším včerejším úspěchem. Byli jsme s Bonnie na krajské výstavě v Brně.... A nakonec je z toho V1, vítěz třídy a krajský vítěz...!!!!! Sice Bonnie ocenění získala v konkurenci sama se sebou,ale po těch našich VD mě to moc moc těší!!!
Ještě tam byla jedna zlatá fenka Iška Dračinec a ta má taky V1, VT, KV...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 09:06
- Nahlásit
Dannie
No vidíš, pak že to nejde
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 09:07
- Nahlásit
Volali mi z Polska, že Žoli je úplně vzorná. Prý, kdy jsme ji stihli naučit chodit na vodítku a sednout k noze, když se zastaví
Všechno prý jí, ničeho se nebojí a v noci spinká a nekňučí. Tak takové mám šikovné děcko.. Ale ořvala jsem ten její odjezd hrozně.. Další jde v pátek
Dannie
Gratulace!!!
Tommy Gun
Náš takhle terorizuje Nunýna. Navíc ho začal už i nakrývat..
PS: Hlásím se taky k dobytkům, tj. Miss Voslintaný maskáče.. Divácky atraktivní bude promenáda v maskáčích. Můj trumf budou ty zablácené bagančata, co mám v garáži.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 11:05
- Nahlásit
corleona
u nás je teď sucho, ale až bude na poli bahno tak si půjdu našlapnout stopu. To by bylo abych Miss voslintaný maskáče nevyhrála
Já bych docela taky ještě štěňata, ale právě kvůli tomu odchodu si dáme pohov. To jsou vždycky probrečený dny. . Počkej až ti budou posílat fotečky, to je zase radost se na to dívat
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 14:52
- Nahlásit
corleona
Fakt škoda,že to krytí nevyšlo...Tolik jsem se těšila na nový prcky
articek
Se musim pochlubit...I když tak trochu cizím peřím...Ale co,vítězka IPO 1 cvičí u nás na cvičáku Tak jsme to dneska oslavili...
Dannie
Gratuluju!!!!!!!!!!
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 17:17
- Nahlásit
ahojky všem, douho jsem tu nebyla.
Musim se pochlubit,že jsme s Bety úspěšně složily zkoušku ZZO. Sice to není žádná super těžká zkouška ale zkouška je to naše první. Mám dotaz ohledně hárání
Je jí už 15měsíců a pořád nechce hárat . Veterinář říká že je to furt OK že má ještě relativně čas,ale mě se to nějak nezdá v 15měsících a pořád nic. Podělte se se mnou jak jsou na tom vaše bobuchy.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 17:28
- Nahlásit
zzizalka
tak nejdřív gratulace k úspěšné zkoušce!!!
A k hárání-Megginka hárala skoro v roce,takže taky ne nějak extra brzo... Myslim,že vet snad ví,co říká,nám naše vetka taky-když jsme ji v 10 měsících otravovali-řekla,že je to individuální a normální je to cca od 6 do 22 měsíců.Takže byste měly mít ještě vážně čas...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 17:45
- Nahlásit
Tommy Gun
já sem si to hned myslela že jste to vy, ještě sem koukala jestli neuvidim za sklem boxeří nebo buldočí hlavu, ale nic nebylo vidět. Jeli sme za váma z Votic a až někde na starý Benešovský jsme vám předjeli, zase tak pomalu jste nejeli aby byla nějaká kolona. On byl celkově docela provoz.
A vy jste na tý výstavě byli nebo ne?
corleona
Ne, on je kouše Nunýnovi.. jo tak to jo to musí mít Nunýk radost
zzizalka
tak to jste šikuly, gratuluji. Od nás ze cvičáku se teď chystá asi 7 lidí že v září pudou na ZZO , kdyby sme to bývali neflákali tak sme mohli jít taky.
Výcvikář teď udělal se svym dobrmanem IPO1 a chystá se na ZVV1 a taky udělal nějaký figurantský zkoušky. Se mi musel hned pochlubit v pátek na tý akci. Tak sem slíbila že ve středu přijedem pocvičit.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 06:13
- Nahlásit
zzizalka,Dannie
Gratuluji!!! Allis začala hárat ve 14 měsících, také si dávala načas.
My teď celý měsíc necvičákovali neb cvičák nefungoval,ale příští pondělí opět začneme.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 08:16
- Nahlásit
Hola všichni, tak do Mery se zatím řezat nebude. uvidíme, jak se s tím popere s chondroitivama apod. Snad se jí to do ukončení růstu ještě nějak upraví. Byli jsme u toho Veta v Lounech, ten říkal, že operace by byla třeba, kdyby měl takovýdle snímky třeba 60kg pes-doga, malamut atd. u ní to zas takovej problém nebude, nesmí akorát nikdy ztloustnout nad únosnou míru, není to na běhání u kola, maratony, nebo chrtí závody (což by mohla být sranda-placatka vlající na chvostu chrtího startovního pole).
No a jelikož jsem strašně vlezlej a od chovatelky Mery jsem zjistil, že v Lounech má sestřičku-dvojče, tak jsem po peripetiích kontaktoval majitele, no a jsou si ve všem tak děsně podobné- podrobné vyprávění určitě pošlu na bílý boxery.
Vcelka
na sraz "blonďáků" určitě jedu. Majitelé Mayy říkali, že by jeli taky. Takže tam naše rodinka bude v přesile
P.S. Viky se má na co těšit, protože ta Maya používala jako autobus i Mery, takže Vikouše připrav na dvousedadlovou úpravu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 08:58
- Nahlásit
tequily
tak to bude Viky nadšenej, zase tolik ženskejch kolem sebe, myslim že po těch dvou dnech tam, pak bude celý týden vyspávat.
To je fajn že se do Mery zatim řezat nebude, tak hlavně aby neměla nějaký problémy a bude to snad dobrý. Zatim to na žádný problémy nevypadá je to furt blázen. Četla sem vaše vyprávění jak se poznala s Baronkem, moc zábavný, chudák Baronek s toho měl málem infarkt.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:08 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Zdar lidi!
Teda já jsem se nakoukla po 4 dnech bez netu (dovča) a trošku se neorientuju...?!
akorát slyšte, že na závodech v Otěšicích startoval náš polobráška Chester z Ungeltu-kamoška začátečnice a šla do toho a prý druhý místo! A ten kámoš s Brenci prý ve dvojkách 1.místo. Oba mi teda psali, že spokojení s výsledky tak moc nejsou, no ale já je obdivuju i tak!!!
No jdu si přečíst pořádně co se tu řešilo...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:37
- Nahlásit
Hmmm... articek
...mejl jsem sice nečetla... ale nenechte si dementem kazit radost ze života, to bude nějaký ouchyla, psychicky vyšinutý pako, který závidí...
dannie
na ten Otěšický závod jsem právě nemohla jet, psala jsem, že jsem to zvrtala, ty termíny... ale do Olomouce i Prahy chci jet, na kukandu... tak myslím nebude problém tě vzít!
jo a gratulace Bonnynce!!! Jsem ti psala zda tam jdete, že jsem tě viděla v soupisce... no nakonec jsem ale nebyla v Brně, jinak bych se stavila.
Libka...Jo jo, ahojky v Třeboni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Psala jsem si s chovatelkou, takže vím, že jdete určitě, jsem moc ráda a těším se až vás s Eliškou poznám osobně!!! Ungelťáci do toho!
zzizalka
gratuluju!!! jé, že jsi nedala vědět, bych přišla očumovat kdybych mohla... tajnůstkářky! gratulace šikovné Betynce!!!
ahojte noví diskutéři artroza a tommy gun
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:38
- Nahlásit
corleona
kdo je žoli? jaké štínko.
jo, vojíždět si zkusil Kulekouš jednom párkrát a se zlou se potázal, takže vojíždění nechal, ale kulekoušování ne.
pořádám další nábor: na komín. kdo se hlásí? )) když se mnou už vylezla artroza, tak to dáte opravdu každej. ))))
stará artróza, artíček:
gde sou, no gde sou? už se poprali, už se poprali? ))
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:42
- Nahlásit
Tak ja nez to tu vzdycky prelouskam, tak me driv ceka kupa parce...ale dnes snad neco napsat stihnu
Dannie, taky moc gratuluju, nakonec budete vystavni a na ty zacatky hnedle zapomenete!!!
ZZizalka, tak k vasi zkousce taky velka gratulace...sice je to prvni zkouska, ale me treba osobne taky stacila, preci jen ty nerviky jsou i u te prvni!
No nic a je to tady - porada...tak snad potom!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:44
- Nahlásit
Vcelka
..... mno nemohlo bejt nic vidět, jelikož Mondu (boxera) jsme nechali doma - byl celej vylinanej a mel po sobe vylysaly fleky a problemy se srsti a kůži. Takže radši zůstal doma. Měli jsme s sebou pouze Kulekouše-vzadu v kufru v kleci. Mno do Prahy jse dorazili sice v 10:00 hod., ale první zastávka na Florenci - vybrat pohory, druhá zastávka Letňany - výstava stanů, třetí zastávka Vršovice - další výstava stanů. Boty nakonec vybrány, stan bohužel ne. Cca ve 13 hod. jsme dorazili do Braníka na výstavu a byli tam do cca 18:30 hod. Grilovaná kuřátka tam fakt podávali výborná !!!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:56
- Nahlásit
Tommy Gun
když se mnou už vylezla artroza, tak to dáte opravdu každej.
mam to brat nejak osobne???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:02
- Nahlásit
Artroza
..... ber to jak chceš, třeba osobně. Ale nezapomeň, že pokud PZ bude tam co byla Konfera, tak že je tam v areálu MSKS ještě jeden a nemám spolulezce!!! Takže už ted si tě zamlouvám, jako spolulezkyni. Ledaže bych umluvil Corleonu, bude-li přítomna, či jednoho doktora či ing. z rychvaldsky pobočky. Tem druhej dymník je menší a s klecí na bilighorzi-takze bezpečno.
|