| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:14
- Nahlásit
corleona
Hrůza!
Snad budu takové zkušenosti ušetřena. Ikdyž...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:15
- Nahlásit
Denisa
.. ti, co chodí po závodech, by mohli vyprávět..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:16
- Nahlásit
ola
No že jsem něco psala..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
corleona
...jo, to je fakt, taky jsem cosi už slyšela, ani mi to nepřišlo možný kolikrát... ale prej se stalo...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
ola
Buď v klidu.Hlavně aby tam byl Dolejš.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:19
- Nahlásit
corleona
...tak náhodou člověk si pak třeba aspoň řekne, že není sám - za blba...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:20
- Nahlásit
corleona
Jo, co s náma chodí ten nový boxerek od Ringáčů, tak musím říct, že je úžasnej. Bude asi docela i bojovník. Jen se mi zdá, že má trochu delší čenich a nevyhrnutou nosní houbu... Ale zase když vidím maminu (Fretty), tak se není asi čemu divit.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:23
- Nahlásit
I když je fakt,že mi B. na těch ZZO nepřišla na přivolání.
Mnohokrát jsme to nacvičovali a vše bylo v pohodě-byla jsem si jistá,že tohle zvládne.No a na kraji zůstalo pár krásnech aportků a o ty se zajímala víc než o mě.Tak jsem s tím třetím přivoláním pěkně počkala,až si to všechno očuchá a pak celá mokrá hrůzou a vzteky zavolala.A naštěstí přišla.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:01
- Nahlásit
Teda vy mi dáváte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To nevim jestli má teda cenu to riskovat.Já myslim,že to zvládne,ale jak jste psaly,stát se fakt může cokoli!
corleona
My bysme právě za rok v létě měli krejt a zase si říkám,že je lepší jít na ZCH teď,když máme něco natrénováno a ještě něco natrénujem,než na jaře,kdy po zimě zas bude čučet na všechno jak bluma.My totiž přes zimu výcvik pěkně flákáme,hlavně v mrazech,páč u nás na cvičáku to neni na hodinu,ale tak na 4-6....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:06
- Nahlásit
Krista
tak to běžte teď..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:08
- Nahlásit
Jak tak koukám na ty čísla povah,tak my můžem dostat cokoli ze 4,5,6....Z každýho totiž máme něco-ze 4 : těžko zklidnitelný po provedeném zákroku(M. je jak magor),a pokud bude posuzovatel příliš družný,tak pokud se jí nebude líbit,může se stát,že na něj zavrčí...Z 5 vše co se týká střelby a obrany-krom té zklidnitelnosti a 6 by mohla dostat při špatnym dnu,kdy se jí nebude pozdávat figurant....
Docela hustý,to by mě zajímalo,jak to dopadne...
A v čem dávaj při takhle mixlý povaze přednost?Že bysme začali urychleně nácvik měření cizí osobou...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:10
- Nahlásit
corleona
já si to taky říkám,ale víš jak...Vždycky ve mě začne hlodat takovej ten červíček pochybností....
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:43
- Nahlásit
už mi to píše zase blbosti
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:45
- Nahlásit
já se taky chystám na ZCH a bojim bojim trénujeme od jara ale z přestávkama
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:50
- Nahlásit
Kulajda
a kam půjdete?Koukala jsem,že se uvidíme v Boleslavi...Teda nejspíš,jestli se něco nepřihodí...
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:17
- Nahlásit
Krista
do Prahy a ty jdeš taky ? Jo jo jedeme do M.Boleslavi tak to se tam potkáme nejspíš člověk nikdy neví pravda.Do jaké třídy jdeš a máš zlatou nebo žíhanou ?
Jo přiznejte kdo jde do třídy otevřené zlaté feny jsme tam 4
Byla bych ráda když se tam srazíme a pokecáme tohle cvakání mi moc ne ba
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:21
- Nahlásit
Ahoj,
tak abyste věděli, i já jsem jeden z těch magorů, co totálně podělal ZCH. Při nácviku pětka s hvězdičkou a nakonec to bylo za tři (mimochodem, Aida sice couvla, ale ne proto, že se bála, ale že nutně potřebovala vidět, kdeže se to ta panička uschovala... samozřejmě ve chvíli, kdy jí výhled zastínil procházející figurant. A to divadlo při měření a vážení... málem jsem se propadla hanbou). Kdo ji i mě trochu zná, tak jen kouká a nestačí se divit. Ale tak už to někdy bývá. Halt nám to ňák ten den nesedlo. Byly jsme naštvaný obě. Aida na mě, že musela celej den čučet v autě a já... vlastně už ani nevím. Chce to bejt fakt v pohodě.
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:55
- Nahlásit
Chci se zeptat víte něco
o Tréninku obran na Rychetách je 2 -3.9.
info :,tel: 607 930 019
jezdí tam nekdo ?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:59
- Nahlásit
Michla
Co štěníci??? A co Markét, úplně na nás prdí?!?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:00
- Nahlásit
Kulajda
Chtěla bych....Ale nevim...Ještě uvidíme-ale asi bysme jeli do středních Čech,praha je dřív a já se bojim....
Mám žíhanici,jdeme do mezitřídy,měli bysme tam být 2-taky by mě zajímalo,kdo tam bude s náma,když p. Müllerová posuzuje...
4 už jsou slušná konkurence
Tak se snad uvidíme a bude čas i trochu pokecat...
Michla
co dělala při tom měření????Toho já se taky děsim...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:12
- Nahlásit
Helou, kdo jedete výročku Třeboň?
Sice jsem si chtěla dát od boxerů oddych, neb mě vytočilo pár informací, týkajících se mě, Toma, našich fen (no, informací... lží, nesmyslů a pomluv). Bylo mi z toho na blití, co o nás dotyčný roztrubuje. A to ještě řekl někomu, o kom věděl, že mi to donese.. Co asi říká jinde.. No, škoda mluvit. Každopádně se chystám mu pročistit žaludek. Je mi z toho Boxerklubu a některých lidí něm krapet nevolno.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:17
- Nahlásit
corleona
My se asi pojedem jenom mrknout...Možná...Aspoň já bych teda chtěla.Vystavovat se neodvažuji,konkurence v otevřené třídě žíhaných fen bude určitě obrovská...
Vy pojedete vystavovat?Koukám,že asi zase někdo dobře závidí,nebo se pletu?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:20
- Nahlásit
corleona
Vyprdni se na pomlouvače. Pokud si někdo chce na tobě (vás) hojit pošramocený ego, tak s tím stejně nejde nic dělat. Ale humus to teda je...
Jo, a jak dopadlo nové krytí? Už víte, jestli budou další mimísci? Taky jsem koukala, že váš megašampion kryl čubinu z Polska z CHS Glogosia (tuším, že se to tak píše). Jaká byla ta feňule? Zdá se mi, že mají docela pěkný odchovy?!
Lenda
Taky mi přišla průkazka!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:23
- Nahlásit
ola ,Lenda
Mě taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:33
- Nahlásit
Krista
Vystavovat ne, nemáme co. Unita žádná hvězda není, Heduš je nakrytá, No a Viktorína přibrala, vypadá děsně.
Jo, patrně závist, protože takové bludy, že když jsme dali takový finanční dar, tak pro nás není problém podplatit rozhodčí a jezdíme jen tam, kde to máme domluveno, že máme hajtry, které se nemůžou k jejich psům ani postavit, že francouzský chov stojí za úplné hovno, že jsme se na jedné výstavě v Polsku hádali s rozhodčí, že celou výstavu vyhrála jejich fena a ne naše (to mi opravdu vyrazilo dech a nevěděla jsem, jestli se mám smát, protože to je zkrátka nesmysl, s tou rozhodčí jsem ani nemluvila a navíc vím, že naše fena na to ani neměla a do finále jsme se šli "jen tak proběhnout", protože proč ne, když jsme si to zapaltili Takhle zbytečných koleček už mám naběháno..) Jediný škrt na výstavě mám s tím Sucháčem ohledně toho posuzování jeho vlastních psů teď v Brně. No a zkrátka bla bla, ještě i pár osobních věcí, lží a polopravd a kydání hnoje i na ostatní lidi, hlavně teď z nového vedení a lidí kolem něj. Jeho vděčné téma Karban už není aktuální, odstavili jej za něj jiní, tak si zkrátka musel najít téma i nepřítele nové..
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:37
- Nahlásit
Krista
no já taky bojim ale už to nebudu odkládat doufám.
Tak žíhanici držim palečky. U nás to bude boj ....
corleona
tam raději ne kouknout bych chtěla pokud bude časík
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:39 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
se ti řekne, vyprdni.. děsně mě to sere
megašampion myslíš Stupída, jo?
Jo, Karina je pěkná fena. Těm lidem se teď poměrně daří mají nádhernou mladou fenu, jmenuje se Piotrusia.
Karina březí je, už psali. No a jestli i naše Heduš, se uvidí ve čtvrtek, jdeme na sono.
No a ty dvě feny, co Stupído kryl, porodily každá po osmi štěňatech. Což mu teda zvedlo průměr, takhle početné vrhy nemíval. Evidentně mu Beskydy a místní louky, lesy, háje, potoky prospívají..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:40
- Nahlásit
Jak vypadá průkazka, my máme zatím prdlačky..
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:52
- Nahlásit
corleona
taková jiná než byla oskenuji jo ?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:54
- Nahlásit
corleona
tys jí nedělala???Já myslela,že jo...
Je to taková otvírací karta,na přední stránce jsou obrázky boxíků a nápis,že to je průkaz BK ČR,když to otevřeš,tak tam jsou tvoje iniciály,hned vedle na stránce jsou kolonky na samolepky o zaplacení a úplně vzadu o ukončení a přejití do jiný pobočky...
Celý je to velký asi 8 krát 13 cm-odhadem..
To je fakt hnus!!!!!!!!!Aspoň kdyby to byla pravda,co?To fakt bněkdo jenom závidí,vykašli se na to...
Držim pěsti ať sono ukáže plno maličkejch štěnisek
Kulajda
Taky držíme pěstičky...Nějak snad tu ZCH zvládnem a budem mít klid na cvičení na zkoušky
|