Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:20
- Nahlásit

Krista
No právě, že jsem ji dělala, ale pak mi klekl komp a bylo třeba něco dodělat, tak jsem nevěděla, jak to dopadlo. Dodneška vlastně pořád nemám svůj počítač. Zatím stále tápu a vybírám..
Na průkazce by měla být Giordi při zákusu.. tak snad bude mít Denisa radost

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:28
- Nahlásit

Krista
No já bych to neuspěchala, to není zkouška, která se dá opakovat to je na celý život. Neudělejte chybu jako já, Arta jsme zbytečně hnali do ZCH a teď má povahu 6, i když je to 5, ale bohužel nejde to opravit.Musí to ukázat až ná závodech, ale stejně je poznamenaný na celý život naší blbostí.
Jinak nevím jak u vás, ale pust je zkouška vycvičenosti a neměla by být součástí posuzování ZCH.To je až u bonitace.ZCH je jen zkouška povahy

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:35
- Nahlásit

Denisa
máš pravdu spíš by mělo jít o chuť než o zákus. Pokud pes do toho třískne a prostě mu to tou razancí nevýjde tak by to měla být pět než chcíplí s dobrým zákusem, ale někdy je to naopak. Bohužel, někdy se divím kdo všechno může posuzovat povahu

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:41
- Nahlásit

corleona
jéé tak to je tvoje práce je moc hezká a příští rok nám přijde jen ten kolek a tam se nalepí jo ?

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:42
- Nahlásit

Kulajda
já ti dám kdyžtak info o Rychetách, pořádáme je

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:45
- Nahlásit

corleona
mám stejný názor o některých lidech v boxerklubu, proto se všem akcím kde budou vyhýbám, nechceme si s nima kazit náladu
Chce to klid

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:47
- Nahlásit

articek
jéé děkuji to bych moc ráda děkuji

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:48
- Nahlásit

corleona
Já myslela, že si s novým vedením boxerklubu rozumíte?

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:51
- Nahlásit

Kulajda
A co chceš vědět?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:55
- Nahlásit

No jak to tak pozoruji spory jsou bohužel v každém klubu je to smutné že se lidi nesnesou a jsou závistiví lžou atd.. je to …..

Lenda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:57
- Nahlásit

corleona
Nic si z těch lidí nedělej.On si kdekdo myslí,že má všechno nej a ostatním úspěchy závidí.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:58
- Nahlásit

articek
od kolika hodin se kouše, kolik se platí a jestli tam můži i když nejsem člen cvičáku rychet.Už mě nic nenapadá

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:07
- Nahlásit

Kulajda
kouše se tak od 10h předtím se dělá poslušnost, dělají se dvě kola, platí se 150Kč protože figurant je až z Klatov, když napíšeš že přijedeš budem s tebou počítat je omezený počet míst aby se při tréninku něco udělalo a nebylo tam 30 lidí

Kulajda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:25
- Nahlásit

Jo a platí se jen 150,- za poslušnost nic ? Já to ještě promyslím máme jet na železného psa 2.9. a 3.9. je MB výstava bude se to ještě konat třeba v říjnu ? Možná pojedu radši cvičit 2.9. zítra dám vědět díky za info .

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:40
- Nahlásit

Kulajda
za poslušnost nic, ty tréninky budou jednou za 14 dní někdy jednou za týden někdy dvoudenní, všechno je na webu

articek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:47
- Nahlásit

Kulajda
za chvíli pošlu na web poslední fotky z tréninku teď víkendu

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:20
- Nahlásit

corleona
...pomluvy jsou děsná věc a bohužel se s nima nedá nic dělat... boxerobulvár, ty jo, čeho se člověk nedočká!

jo, jestli tam Giordi bude, tak to víš, že budu mít mega radost, průkazku si vyzvednu dnes u našich teprve (bábi mi to rozbalila, takže vím, že průkazku už mám)

hééééj, corleona a lidičky co radši nechcete vystavovat na té výročce - já když už tam pojedu, tak jsem si říkala, že G. vystavím... vím, že konkurence bude veliká, ale tak snad to není taková troufalost, no co kdyžtak budeme poslední... vždyť je to normoš výstava ne jen šampiónů... Có?! Nebuďte srabíííí
Krista - ty jsi myslím říkala, že budeme vystavovat ne...?
Nebo ještě někdo jiný to byl...?!

articek
Bohužel, někdy se divím kdo všechno může posuzovat povahu
...no právě jsem taky slyšela... ale to pak člověka fakt naštve!

Áchjo, včera Giordi na cvikoši tak krásně cvičila, fakt začínám být spokojená jenže ta překážka! To snad není možný, aby naše "kariéra" skončila na blbé metrovce...
Včera mně říkala výcvikářka, že můžeme jít na podzim na jejich klubový závody v IPO, dokud ovšem neviděla náš boj s překážkou - když nedá tu metrovku a s aportem už vůbec ne, tak je to naprd...sice říkala, že to časem snad skočí, no ale já tomu nevěřím...kamoščina boxerka takhle neudělala IPO1, protože nedala metrovku a pak se jí vyprdla i na áčko... taky nesnášela překážky... asi jsme se od ní nakazili dáme se k záchranářům, tam mají jen 80 cm! Tak!

ola
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:47
- Nahlásit

Denisa
To je zvláštní s tou metrovkou. Jaký máš u toho z G. pocit? Jakože se bojí, nebo jí vadí doskok atd.? Určitě to ještě zmákne. Fee teď v neděli skákala metrovku a výcvikář mi nadával, že jí nechávám jen malej rozběh. Někdy má zase tendence se nevracet přes, ale okolo. To bych jí majzla...

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:05
- Nahlásit

ola
...no já jsem jí to sama zprasila kdysi... jsem to sem psala jak jsem jí ještě strhávala na vodítku jsem debil no a nikdo mi tenkrát nic neřekl a neporadil... pocit mám, že se tomu chce G. vyhnout, že jí to vadí, možná má i psych. nerva, i když na ní to poznat není, ale ví, že se tam "něco" řeší a musí i ze mě cítit, že já jsem na nervy... že si zas něco udělá... asi ji fakt svěřím kamošce ať to s ní pocvičí to přehópávání, abych jí to ještě víc nepokazila...

ola
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:16
- Nahlásit

Denisa
A zkoušela jsi to dělat jen tak jakoby mimochodem? Jakože s ní lítáš po place, navedeš ji před metrovku, běžíš vedle ní a ona skočí? Bez vodítka, bez aportu? Jen tak pro radost? Fee v zápalu hry mnohdy udělá i něco, do čeho se jí jinak vůbec nechce.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:30
- Nahlásit

ola
...já s ní teď skáču jen nižší, ne metrovku a i to dělám jakože velmi radostně, nijak ji na tom nedrtím atd. Ona je u toho radostná, to by jsi nepoznala, že má nějakej problém... všechno cvičíme "jen pro radost"... ale bez vodítka - do toho nejdu radši neb jí nevěřím, že by to neobešla a nechci ji u toho teď tepat, prostě jí nedávám možnost udělat chybu a samozřejmě chci ještě aby ani neměla možnost se tam opět dobouchat, zranit, tak právě s ní vyloženě na metr nejdu... neb na to ani já nemám... postupně na ten metr bych ji
dala někomu kdo to umí a já se budu jen dívat a křižovat se...

Fee v zápalu hry mnohdy udělá i něco, do čeho se jí jinak vůbec nechce. to je dobrá věc! jenže F. ti to normálka skočí, jenže G. mi to neskočí, nemá ani tu techniku... ona by to v zápalu hry tak leda zbourala... A aport taky ještě nedávám, jen na nižších...
no zatím dělám to co mi radilo nejvíce lidí a to že s ní mám skákat na nižších a přidávat postupně... jenže to je na pěkně dlouho! no dobře mi tak!

articek
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:50
- Nahlásit

Denisa
a co jí tam házet balonek nebo jí tam krmit?

ola
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:57
- Nahlásit

Denisa
No, určitě to časem půjde. Pokud uvidíš, že si je jistější a budeš opatrně zvedat laťku, tak nakonec tu metrovku pokoříte. Nedivím se ti, že se bojíš, protože není hezkej pohled na psa chycenýho za kyčle na překážce. Viděla jsem takhle labrouše a nic moc.
Jinak Fee mě včera děsně naštvala. Zabila jsem na chodbě obrovskou mouchu (takovou tu masařici hovniválovou) a než jsem si došla pro lopatku a smetáček, tak ji to naše prase sežralo. Humus. Člověk s ní dělá jak s miminkem a ona do sebe nacpe nějakou mrchu plnou bůhvíčeho. Tfuj!

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:04
- Nahlásit

articek
toto taky zkoušeno a blbý... jedni lidi to viděli a řekli mi, že toto pro ni ne, že taky mají tyto magory a neosvědčilo se jim to, protože jí se jakoby "zatmí" a vidí už jen ten balonek a právě byla schopná "jít skrz"! prostě se asi tak soustředila na balonek, že už jí asi nevyzbylo místo v mozku se soustředit na ten přeskok! to bys musela vidět! ale ty máš zkušenosti, myslíš že je to možný?!
teď to dělám, že na vodítku na nižší, skočí, hned jí dám odměnu + výskám radostí... ještě co bylo dobrý, že s ní skákala kamoška a já jsem stála za a dala jí hned balonek... Co myslíš?!

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:12
- Nahlásit

ola
...a tak třeba se toho opravdu jednou obě dožijeme... a to víš, samozřejmě je mi přednější její zdraví než aby... ani to nebudu psát!
jo, G. taky klidně sežere různý hmyzáky hnusáky... fůůůj, pak jí nedávám pusu, až na to zapomenu...

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:54
- Nahlásit

Ne, opravdu na vás nekašlu, jen jsem celé prázdniny mimo civilizaci, to víte, nezaměstnaní....
Jinak celá smečka v pohodě, Charley už se léčí "plesnivá hlava" - měla tam malý štípanec a ostatní se jí o to tak hezky staraly, že jí tam vylízaly flek na půl dlaně. Tak jsem ji musela držet zavřenou, aby se to mohlo vyhojit. Ach jo.

Co ta výročka v Třeboni? Já bych hrozně jela, ale máme zrovna výběrák na mistrák )záchranářský) a já mám fungovat jako vedoucí družstva - nechtěli byste si někdo odvystavovat jednu pracovní žíhanou čubinku??? Mileráda zapůjčím....

Denisa
no zatím dělám to co mi radilo nejvíce lidí a to že s ní mám skákat na nižších a přidávat postupně... jenže to je na pěkně dlouho! no dobře mi tak! - Jo, tak to je ta njespolehlivější metoda - a taky zkouška psovodovy trpělivosti A nebo se dám k záchranářům, ti mají jen 80 Tak to vřele doporučuju, pokud ti skáře 1,5 metrovou dálku a dělá dvoumetrovej žebřík tam a zpátky, máte to v kapse

articek
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:54 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Denisa
určitě bych začala od nižší jak píšeš, určitě na vodítku,běžela sní a pomohla a pak aby dostala balonek nebo peška nebo pamlsek pokud by byla klidnější
To co se ti stalo se prostě právě u takových magorů stává, chce to klid, hodně chválit a trpělivost
Všechny možnosti jsou možný, ale pozor nemělo by se ti to už stát

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:26
- Nahlásit

Markét
Tak to vřele doporučuju, pokud ti skáře 1,5 metrovou dálku a dělá dvoumetrovej žebřík tam a zpátky, máte to v kapse... jujky, no tak to bylo myšleno jen obrazně samozřejmě oboje jsme sice už zkoušeli, ale je to taky pěkná dřina, hlavně ten žebř!
nechtěli byste si někdo odvystavovat jednu pracovní žíhanou čubinku???... já bych se bála, že jí to zkazím... ale nebudeš tam mít copak někoho známýho z pobočky? fakt by bylo škoda ji nevystavit když už máte tu pracovní tř. Nebo pošli Michlu, aspoň s ní pokecám...
articek
díky, no takhle to teď přesně dělám... to je přesný co jsi napsala, takhle to taky cítím, že půjdeme správným směrem...
pozor nemělo by se ti to už stát - právě na toto velmi dbám!!! Nesmí mít teď už blbou zkušenost, jen samý pozitivní a získat právě tu jistotu a klídek... no uvidíme jak se nám to povede.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:41
- Nahlásit

Ahojky všichni, potřebovala bych radu. chtěla bych koupit Fandovi nějakej pěknej postroj vim, že se to tady už řešilo, ale nemůžu to teď najít. Tak mi prosím někdo pošlete odkaz na nějaký stránky s postrojem, který máte a jste s nimi spokojeni. díky moc

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:12
- Nahlásit

Fanánek
my máme ten GUARD od Manmatu: http://www.manmat.cz/produkt.php?jazyk=cz&kategori e=2
jinak jsou ještě dobrý na www.gappay.cz třeba...

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání