Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:04
- Nahlásit

denisa
zdar. díky za přivítání.
s kým se bavím? - naznač prosím tvou identitu. moji najdeš uvedenou výše - viz. www odkaz.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

Tak dnes jsme měli hned z rána husto přehusto. Začal se nám rvát Queros a Viktora. V tu chvíli nemeškaly ani Heduš s Unitou a práskly do nich taky, tak jsme měli na zahradě takovou obří žíhano-zlatou kouli. Neb jsme zrovna vytírala v domě spoušť po El-Ňiňovi a Katrině (zbylých dvou štěňatech), tak jsme vyběhla ven i s kýblem a celý obsah i s Mr.Properem jsem na ně chrstla. Pustil se jen Queros a Unita. Známé naše "trvalky" Heduš a Viki opět holdovaly pitbulímu zápasu. Mlátila jsem je mopem Vileda, načež se ohnul a o to velmi. Tomáš je hodil zakouslé do sebe do bazénu a šel zavřít Querose a Unitu. Ve vodě se pustily, protože metr sedmdesát je hloubka, že.. Já jsem obcházela dokola bazén akdyž se nějaká snažila drápat ven, tak jsem ji tam zase shodila. Ony jsou totiž takové mrchy s vymydlenými mozky, že by do sebe šly znova. No, vidět mě někdo, tak mě práskne Kubišové. Tak si tam holky plavaly a plavaly. Heduš už ztácela sílu, tak jsem ji vytáhla ven. Stála u bazénu, chrchlala a měla dost. Viktorka vypadala, že je úplně oukej, jela si svoji čubičku směrem k Heduš s cílem zardousit ji a já jsem ji proto stále bránila ve výlezu z bazénu. No Iveta Hlaváčová hadra, Viktora by pokořila La Manche v cuku letu, ale museli by před ní na loďce táhnout Heduš. Tak jsme je potom ještě seřezali, vysušili a zavřeli opět do kotců. Takové pěkné ráno raníčko..
Děkujeme výše uvedeným výrobcům a firmám:
Vileda, Procter & Gamble a Bazény Diamant Valašské Meziříčí

Tommy Gun
Žoli je Angelina (rozuměj Angelina Jolie)

articek
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:17 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy Gun
už jsem tady, ale za chvíli jedu pryč. Přijeli se žrádlem a zase 4000Kč v háji!!!!!! No hrůza
Já furt váhám s tou výstavou, mám před zkouškama a snad bude mít Art konečně IPO1.Ale na obraně to bude asi velké přemlouvání.Když jsem viděla tu konkurenci v Bráníku tak by jsme tam dělali jen strašáka. Ještě mám chvíli časna přihlášení.
Jinak jsem mluvila s pí. Ungelťákovou a prý se taky přihlásí, líbila se jí jedna super přezdívka, aby zapadla mezi artrózu a jiné, tak uvidíme

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:19 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Tommy Gun
hmm tak to jste tam dorazili asi nějak co sme mi zrovna odjížděli, teď už ani nevim do kolika jsme tam byli ale asi po tý jedný sme odjeli.
A kolik metrů má ten komín? Docela by mně to lákalo. Sice výšky moc nemusim ale o komínářích sem už něco viděla a četla a je to zajímavý.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:20
- Nahlásit

Tommy Gun
ing. z rychvaldsky pobočky kterého ing. máš na mysli? Ten můj být členem v rychvaldské, tak dostane psotník.
PS: Nikam nelezu. Si přece nepobleju šatičky..

Artroza
Kongratulejšn k Vítězce roku! Tatíček dnes ráno dotal po držce za tu bitku a ni jsme mu nestačili říct, jak má šikovnou cérku!

articek
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:21
- Nahlásit

corleona
To je super napsaný, už vás všechny vidím na té zahradě s koštětem v ruce

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:22
- Nahlásit

corleona
tak to jste meli veselo!!! docelas me pobavila po ranu.... doufam, ze jsou vsichni o.k. a jen se strasili bez naslednych nasledku....
neni nad klidne pondelni rano, ze....
articek
jasne dalsi artrozu, revma nebo ischias berem

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:23
- Nahlásit

corleona
diky ! vy jste na tatinka pekne osklivy teda!!!! to aby mu dcerenka poslala sms, kdyz mu nechte nic rict....

articek
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

Artroza
Gratuluju k úspěchu
corleona
A taťkovi taky

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

Tommy Gun
no odkaz je príma, zpívala jsem si u toho kalamajka mik mik mik..., ale daleko víc se mi líbí stránky Mondi a Čendy...občas tam vlezu a parádní fotky!!! taky chci jednou k boxeřici franc. buldočka, znám buldočky atlety co běhají i coursing, tak takovýho nějakýho!
já nejsem nijak známá osobnost boxeřího světa, ale pár fotek máme zde: http://mujpes.cz/galerie.php?galery=597
a budu vystavovat v Třeboni, naše 2. výstava, takže určitě bude šou dva tři...

dotaz: když chci poslat přihlášku mejlem a zaplatit to složenkou - jaký je postup prosím?! to pak mám už poštou poslat jen ten ústřižek? nebo jak? jsem na toto velký trotl!

articek
s pí. Ungelťákovou jsem si mejlovala min. týden a těším se, že se tam zas uvidíme... a to se fakt na něco hlásíte všechny?! jaké jsou ještě volné přezdívky?! už je obsazená Alzheimer?! tu bych si kdyžtak vzala já, takže si ji blokuju...

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:28
- Nahlásit

corleona
ta vaše Vikina mi silně v těch popisech připomíná Giordinku! že ona je taková urputná buldočí krev?!
máte veselo až k pláči!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:29
- Nahlásit

Corleona, tak to bylo vskutku akcni rano...stesti ze si vytirala a mohla vyuzit veskerych prostredku! Je neskutecny jak se do sebe dokazi zakousnout. Hlavne ze nemusite na nejake siti!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:41
- Nahlásit

Denis, takze vystavovat se tedy budete? Tak to je super, skoda ze vas neuvidim.
Ja byla v osbotu opet fotiit svatbu, tentokrat svymu byvalymu sefikovi a kdyz me nabrali, tak tam mel sveho strejdu...pan mi zacal ukazovat nejake fotky vnuka a tak a nejadnou koukam po nima fotecka boxeruchy. Ma doma 9. mesicni zihanici, tak jsme si hned padly do noty A vse radne probrali
Ma ji nekde od Trebice, ale jmeno stanice jsem uz vtipne zapomnela

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

Paja s Tinou
no škoda... taky bych tě ráda zas viděla... jo, jedu, bude legrace, já jsem to chtěla vidět a když už pojedu, tak ji vystavím, aspoň že můžu vyzkoušet nějakýho jinýho rozhodčího než furt ty stejný domácí... je mi jasný, že skončíme někde na ocasu, ale zúčastníme se
hele, ty už seš profi fotograf svateb, že jo?

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
No moc sranda to nebyla. Nicméně tržné rány asi žádné, Tom mi nic nehlásil. Já mám na ně vždycky takovou zlost, že si říkám "vykrvácejte mrchy", tak jsem na ně zlá.
Artroza
Ať mu nic neposílá, zabavila jsem mu mobil. I televizi má zakázanou.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:08
- Nahlásit

zdarec pondělec

blažena
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:09
- Nahlásit

ahojte všichni.Vaše diskuze jsou kouzelné, často velmi úsměvné,ale někdy mi z nich i zatrne.Zdravíme všechny "ungelťáky", třeba i jen ty "poloviční" (Michla, Markét).

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:11
- Nahlásit

Denisa
nechcete přijet do Rychet,Hluboké na coursing ?

Libka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:11
- Nahlásit

Teda, tady to frčí.......
Denisa
Jo, jo, sebrala jsem odvahu a výstavní premiéru si střihneme v Třeboni. Byla jsem v Otěšicích na čumendu, mám nějaký fotky, tak to zítra hodím na net, určitě tam najdeš i tvoje kámošky
Vcelka
Díky za vzkaz, zatím to vypadá, že na sraz blonďáčků pojedeme, už víte kde budete bydlet??? Já jen aby jsme se všichni nějak domluvili a mohli si střihnout nějakou decentní pařbičku.
Všem úspěšným
Velká gratulace!!!!!!!!

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

corleona
To teď budou mít ty bestie zaracha,co?
To my máme doma samonasírací čubinu...Nikdo jí nic neudělá a najednou jí jebne a jen tak po svý oběti skočí...Je jí jedno,jestli je malá nebo obrovská...
Kulajda
Ahój...Jak se chystáte do boleslavi?
ArtrozaTommy Gun
Zdravím!!!!Ani jsem si té záplavě příspěvk nevšimla nově příchozích...

Jdu se prohrabat novejma fotečkama a pak je dám do galerky..

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:17
- Nahlásit

Libka
Tak ať vám ta premiéra vyjde co nejlíp!!!Třeba rovnou 1. místem

To já jsem srab....Asi to vzdáme...

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:27
- Nahlásit

huúúú tady toho je .

Artroza Tommy Gun také Vás tu vítám.
Velká gratulace úspěšným !!!

Krista
Ahojky no ..zatím ne času dost.Radši si to nepřipouštím mám pak nervíky
V sobotu máme jet na železného psa nevím jak bude fit na neděli asi to necháme na příští rok to železo.

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:32
- Nahlásit

Blažena
jé, kdo to jé?! že by...? tuším... ale to by byla spíš Blašena... ten kdo zdraví Ungelťáky, ten je tu víc než vítán!
Libka
premiéra bude určo povedená!
na fotky se moc těším, hlavně na fotky Olči, Soni a Pavla! Já si je najdu!
Kulajda
bohužel máme už obsazený všechny víkendy až do listopadu různýma psíma akcema... coursing jsem tento rok byla jen na soustředku a teď pojedu zase na soustředko na jih Moravy - závod do vrchu! Tam byste nechtěli přijet?!
Takže bohužel tento rok už s coursingem jakožto závodama nic dalšího... jen tréninky v Brně, ty jsou i v týdnu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:34
- Nahlásit

A budete někdo teď na národce v Brně???

Kulajda
ty s Hatty myslím, že jo?! budu vám fandit! Přijdu asi i s G., snad se poznáme.

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:43
- Nahlásit

Kulajda
to já mam nervy spíš až na místě...Když vidim konkurenci...
Blažena
Ungelťáci sice s mojí placaticí nejsme...Ale stejně zdravíme

Kulajda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:43
- Nahlásit

Denisa
je to mazec taky máme ty víkendy nabouchaný. To je škoda, já jsem v práci 8.9. do Brna nejedeme jedeme do Boleslavi, Prahy, Liberce, Rychet a úp Loun.

Krista
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:47 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Kulajda
Koukám koukám,že máme podobný plány.....to asi Krajskýho vítěze v Liberci mít nebudem.
My se chystáme do Boleslavi,Liberce,ÚP Plzeň,České Budějovice,ÚP Louny a Praha...

alli
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:47
- Nahlásit

Denisa
My s Allis jdeme na národku v Brně, poprvé do mezitřídy.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:48
- Nahlásit

corleona
my včera trhali Kulekouše (byl pod lavičkou) a Monďu. Monda si ho vytáh. Kulekouš pokousanej na pyscích zevnitř, Monďa díra v bradě + pohmožněný horní pysk zevnitř. Já ruce od krvavých slintů + dlouhý tlustý fialovo krvavý šlic na nártu od boxeřího drápu, jinak dobrý. Monďa přidušen a seřván, Kulekouš dostal do držky a byl mu paničkou "ubrán kyslík".

Jinak dobrá skrytá reklama na výrobce týracích prostředků na boxery. )) Srstku na tebe !!! ))

Na komín se v šatičkách neleze - nejsi přece jako Vašáriová - můžeš lízt třeba ve voslintaných maskáčích - tam už se to mezi tím mezi těma slintama a bahnem ztratí. ))

Jo aha, mi nedošlo. Já myslel, že TK je v Rychvaldu - mi to vůbec nedošlo. Tak kde jste vůbec členy?

Ať mu nic neposílá, zabavila jsem mu mobil. I televizi má zakázanou.
Ten tvůj ranní příspěvek - to jsem fakt učurával, a při přečtení s tím zabaveným mobilem a zákazem TV jsem se málem regulerně pos**l smíchy.

corleona, artroza
corleona ma plnej mail box - psal jsem, ze uzaverka to bulvarniho platku je natvrdo 1.9. - jestli jsou nejake prispevky (zahr. usp., kryti apod) - poslat co nejdrive, prosim. dekuju.

artíček
my jsme od pátka také lehčí cca o 5,5 tis. Kč za žrádlo. Kdyby to vydrželo aspon rok. . )))
Jo, ještě je čas na přihlášení na VSV.
Jo, s Jančou Ungeltákou je taky sranda - mohla by taky něco přispět. ))

včelka
no, nějakej komín bychom v Třeboni vybrali. Většinou se ale leze v noci, jistě asi víš proč. Bud v patek navečer (přijedete-li dřív nebo v sobotu navečer - jindy to bohužel asi nepůjde).
V tom Braníku jsme se tedy asi minuli.

DENISA
...... tu fotku z coursingu už jsem někde viděl. asi u paní Ungeltákový na webu - že jo? Takže Tvopjí čubinu znám. Kdyžtak dáme řeč v Třeboni. )
Přihlášku pošli mailem nebo on-line přihláškou -určitě víš, kde ji hledat a zaplat bud slozenkou nebo na účet nebo až na místě v den konání. Kopii mi pošli, originál ve s sebou. Potvrzení o zaplacení pošli - bud postou nebo nascanované mailem.
Jojo, FB jsou k BOX fajn společníci. Samozřejmě bych raději 2 a více box, ale současné podmínky to nedovolují. ((
Ale u FB jako u dobrého doplňku BOX asi zůstaneme - je to fakt dobrá dvojka, tahle dvě plemena.

Paja s Tinou
...... od Třebíče - tam znám dvě CHS - Dračinec nebo z Babáku pana Pospíšila z Hrotovic (tam jsou ale stenata k odběru terpve koncem září - otec je jeden takovej vořech gladiátorskej - určitě ho nebudete ani znát - ještě, že to tu nečtě Jacqueline ani Artroza )))) ) http://sweb.cz/posppp/%c5%a1t%c4%9b%c5%88ata.boxer .html

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:50
- Nahlásit

Kulajda
já jsem v práci 8.9. do Brna nejedeme ...aha, takže nakonec ne, já už v tom mám taky chaos kdo co hele, ale ta národka je 3.9., no to je fuk, to už stejně asi nejste přihlášení...
tak to byl někdo z fóra lidé.cz kdo jede na národku do Brna asi... nebo pak už nevím...no, mám v tom pěknej zmatek...
Krista
nebuď labuť a přihlašte se! nebo tam budete aspoň na čumendu ať se potkáme...?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání