| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:44
- Nahlásit
Libka
No to by bylo fajn,jestli můžeš napiš mě na email co mám na stránkách, tvůj telefon, je to do práce a počítač je jenom můj,tak ho tam klidně můžeš,napsat nikdo jiný to nečte já ti potom příští týden pošlu moje číslo a to by jsme se nějak domluvily.Jinak jenom příští víkend nejsme doma.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:49
- Nahlásit
Chodka
Tak super, číslo mám na stránkách v kontaktu, tak mi pošli tvoje číslo, a já písnu jak jsme na tom. Bylo by to fajn, kdyby to vyšlo.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:33
- Nahlásit
Esterka
S tim háráním-myslim,že je to neprosto v pohodě-M. taky poprvé hárala skoro v roce
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:49
- Nahlásit
Vcelka
Našla jsem jednoho opuštěnýho boxíka :
http://www.milackove.net/animal.php?id=4313
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 11:35
- Nahlásit
Esterka, mě Tina začala taky hárat až skoro v roce, takže buď v klidu
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 11:38
- Nahlásit
Dobrý tam je ten popis barvy: tříbarevná!!!
Tak dneska je už ale pořádnej pařák, docela se těším jestli bude zítra pršet. Dneska by jsme měli jít venčit zase s Bubákem, tak se těším až pojedu z práce pěkně domů pro Tinu a pak s ní hurá na lítačku!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:38
- Nahlásit
ola
Díky za typ na boxíka, už jsem ho tam dala, je docela hezký.
Od zítřka nebudu týden na netu, takže kdyby jste ještě o nějakém boxerovi v útulku věděli, tak ho napište na stránky do návštěvní knihy ať je aspoň tam.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:47
- Nahlásit
Jdu jen na skok
.. dala jsem slíbených pár nových fotek do galerie MD.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:51
- Nahlásit
Vcelka
Je fain, že to děláš. Aspoň mají ti odložení, ztracení, nechtění atd. větší šanci mít se jako ty naše nevděčný opice, který vesele devastujou majetek movitý i duševní...
PS : Včera FeeBee kupodivu beze škod. Asi jí nějaký šestý smysl napověděl, že přijede páníček, tudíž by nebylo záhodno dělat průsery...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:54
- Nahlásit
corleona
http://www.maximusdeus.cz/pu_001.jpg
Tak tahle fotka nemá chybu! Ježíš, úplně jsem zaslzela dojetím! Já bych je brala všechny. Jsou super!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:30
- Nahlásit
Fotečky úžasný!!! Já chci taky domů takový malinkatý mímo...jéé to by si Tina užila...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 18:38
- Nahlásit
Tak jsem se na tu naší společnou dovolenou asi moc těšila, protože z ní nakonec asi nic nebude. Zdeněk se vyboural na motorce a leží v nemocnici. Nějaký kamion ho vytlačil ze silnice 40 km od domova. Zatim teda čekal na nějaký vyšetření, volal mi on, tak snad to nebude nic vážnýho. Doufejme...., je mi s toho pěkně blbě.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 23:33
- Nahlásit
Vcelka
Ahojky, tak to držim palečky ať to dobře dopadne a neni manželovi nic vážnýho.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 00:38 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ahoj,
jen tak pro potěchu sem dávám foto
babičky s vnoučetem...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 00:42 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
... a krmení
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 11:36 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Fanánek
no tak je po operaci pravý ruky, má potrhaný svaly a vážnějc zlomenou ruku a asi si tam chvilku poleží. No aspoň že tak že to neni nic vážnýho a snad to bude v pohodě. Řeknu vám že tohle byla snad moje nejhorší noc v životě, jak řikal že večer zavolá tak nezavolal a já se do rána mohla zbláznit. Ráno už sem to nevydržela a volala sem do tý nemocnice. Za chvíli za nim jedu.
Na tu dovolenou nakonec pojedu, ale až zítra a vezmu sebou mámu a tchýni s tim že kdyby Zdeňka v týdnu pustili a měl chuť tam jet, tak že oni odjedou a budeme tam samy.
Michla
moc krásný miminka, je to nádherný jak jsou takhle vyrovnaný u těch misek.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 12:26
- Nahlásit
Vcelka
Včera byl nějakej blbej den.Na genetice mi řekli šílenou diagnozu mého miminka.Téměř jistě o něj přijdu.Je to vymodlené dítě a teď tohle.Jsem úplně na dně.Dnešní noc jsem vůbec nespala a tuším,že přijdou ještě krutější noci.
Místo dovolené budu objíždět nemocnice.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 12:28
- Nahlásit
Týjo, tak to taky držím pěsti aby bylo se Zdeňkem vše v pohodě a brzy se uzdravil! Alespoň že není tak daleko od domova a hlavně že se mu to nestalo ještě v cizině. Někteří lidi prostě na těch silnicích jezdí jako prasata. A je fakt že hodně aut lidi na motorce naprosto ignoruje...což je hrůza.
Tak si tu dovču zkus co nejvíce užíj a přeju aby ho brzy pustili a mohl tam pěkně za tebou přijet!!! A že zdravíme Víťu!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 12:30
- Nahlásit
No tak holky co si to vybíráte za dny. A Lendo je nějaká šance že by ti ho nevzali? Tak se hlavně drž a snad to vyjde, třeba se nějak spletli...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 12:45
- Nahlásit
Vcelka
Přesně tak, aspoň že to není nic vážnějšího, pokud tě někdo srazí, když jedeš na mašině, většinou to dopadá hůř... Tak ať se brzo uzdraví.Takže Viky bude mít doma přes den společnost? Pokud by pak ta bouračka byla řešená u Český pojišťovny, a byl by nějaký problém, dotaz, tak dej vědět. Podíval bych se na to. Dělám tam na likvidaci škod na motorových vozidlech.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 13:05
- Nahlásit
Paja s Tinou
Víceméně asi není.V pondělí jedem do Motola,jestli je to slučitelné se životem.Jesli není,tak to ukončí.Kdyby bylo,tak mě čekají odběry a pak se uvidí.Ale šance téměř není.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 15:11
- Nahlásit
Vcelka
taky přeju, aby se brzo uzdravil a ty si užij dovolenou.
Lenda
já byla v motole taky na genetice a jsou tam moc hodný. držim palce ať to dopadne co nejlíp.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 15:49
- Nahlásit
Pěkné jobovky..
Vcelka
To měl tedy štěstí v neštěstí. Motorkáři to obyčejně "slíznou" víc. Já mám z kamionů úplnou hrůzu. Jak vidím, jak v noci před náma kamion "tančí" na silnici, protože tam snad za volantem chrápou, tak umírám hrůzou. Je pravda, že když třeba jedeme od někud z daleka, tak strach mám až u nás. Věčné uzavírky, převedení do jednoho pásu.., je to na mrtvici, člověk už je unavený a ten nejhorší úsek cesty jej teprv čeká. Navíc tady chybí dálnice, cesty jsou přecpané - cestě Nový Jičín-Příbor-Ostrava se už říká "Cesta smrti" (vypadá totiž, že je široká a vybízí k předjíždění, ale opak je pravdou).
Věřím, že budete mít "páníka" brzy v pořádku..
Lenda
Přeju hodně sil.. Naděje umírá poslední. Mám něco obdobného za sebou. Pomohlo mi neohlížet se dozadu a myslet na nové věci a plánovat budoucnost. Jen díky tomu jsem se neutopila v sebeužírání a smutku.
Tak kéžby vás aspoň na chvilku potěšily a odreagovaly fotky těch našich malých psích rarachů. Přidala jsem pár fotek.. http://www.maximusdeus.cz/galerie_17.htm
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:06
- Nahlásit
Lenda
tak to je mi strašně líto, musí ti být hrozně.
Jestli se nám jednou podaří mít taky dítě tak doufám že mně tohle mine, protože bych se asi zbláznila. Dneska otěhotnět to je docela věda a pak ještě tohle.
Přeji ti aby ti bylo zase líp a aby to všechno nebyla pravda.
corleona
štěňátka jsou k sežrání, takový rarachové, fakt supr
Já se před chvílí vrátila z nemocnice, snad se neobjeví nějaká komplikace a bude to v pohodě. Oddechnu si stejně asi až bude doma, protože jeden kámoš takhle po nehodě taky v pohodě komunikoval a druhý den byl mrtvý, dostal embolii, takže člověk nikdy neví co se může objevit. Přivezla jsem i jeho oblečení, tak džíny má roškubaný, bundu mu rozstřihali a helma je z jedný strany zedřená. Motorku už kluci taky přivezli, ale tu jsem ještě neviděla, má prý docela dost. Dneska sme kolem toho místa jeli a taky široká silnice, docela pohodová. Zdeněk předjížděl ten kamion a on prý najednou začal taky se cpát na tu levou stranu že ho uplně vytlačil do příkopu, fakt štěstí že mu přejel jen ruku, protože tam chyběli asi jen milimetry aby to nebylo něco víc.
Zítra před obědem odjíždim na tu dovču, ani se mi tam bez něj moc nechce, ale asi lepší než sedět doma a užírat se nad kravinama. Na návštěvy za nim budu jezdit, z Třeboně je to 70 kiláků stejně jako od nás.
Viky ten když viděl že jsem přivezla páníčkovi věci, tak byl celej šťastnej a lítal kolem auta kde že ten páníček je a ono prd. Už se mu taky stýská šmudlovi.
tequily
jo to zatim nevim kde to pak bude řešený, taky záleží na koho nakonec padne ta vina. Policajti s nim zatim ještě nemluvili takže zatim nevíme jak to vyšetřujou.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 18:52
- Nahlásit
corleona
Raraši jsou super.A perfektní je strýček,ten s nimi má teda trpělivost.
Vcelka
Ta ruka bude snad v pohodě.Myslím si,že měl opravdu velké štěstí,že to takhle dopadlo.Jen mu tam asi dali nějaké šroubky nebo tak a bude asi muset jít na vytažení.
Opravdu je asi lepší vyrazit někam z domu.Doma to na člověka všechno strašně padá.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:15
- Nahlásit
Po delší době jsem si zaserfovala po netu a naštívila oblíbené boxerstránky. Neím, jestli jste už někdy byli na stránkách francouzského rozhodčího - pana Bernarda Kafky, stránky se jmenují Le Chien Boxer. Má tam galerii fotek u které se snad každý nasměje
http://www.chien-boxer.com/Galeries/Insolites/0-in solites.htm
http://www.chien-boxer.com/Galeries/Famille/0-fami lle.htm
I ta další galerie na jeho stránkách, týkající se všeho s motivem boxera, není k zahození.
http://www.chien-boxer.com/Galeries/Collections/co llections.htm
No a v této je i Nunýk a Maxík s ostaními dvěma sourozenci, jak nahánějí vyděšeného lvíčka. http://www.chien-boxer.com/Galeries/Eleveurs/Eleva ge/moraviabox.htm
Kdo pozná, který je Nuny, má bod. Kdo pozná i Maxe, má dva.. Ať tady nedává kvízy jen Michla
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:42
- Nahlásit
Vcelka
Tak jestli chceš, tak mi napiš spz motorky, já se můžu podívat na předběžnou relaci PČR-posílají je na internetový portál pro pojišťovny. Nevím kdy tam bude, ale asi dřív, než se něco dozvíte vy.
Ikdyž tohle je teď podružná záležitost, hlavně aby byl Zdeněk OK. Tak od nás s "kulháčkem" Mery vyřiď brzké uzdravení.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:43
- Nahlásit
corleona
Ha, ha - mé zkušené oko FBI vidí, že vaši dva klučíci jsou ti cválající štěndové vpravo. Úplně na pravé straně je můj oblíbenec Nunýnek a Ulli je ten vedle něj (bráno z pravé strany)... Nebo ne?
Lenda
Vcelka
Teda dámy, přečetla jsem si vaše nové "zprávy" a tak nějak mám po náladě. Je to děs, v jak krátkém čase se naše životy otočí naruby.
Doufám, že Zdeněk se z toho dostane a nebude mít žádné trvalé následky (blbá zlomenina dokáže pěkně dlouho potrápit) a Lendě strašně moc přeju, aby zjištění doktorů byl omyl a ukázalo se, že to bude OK. A pokud ne, tak ať to rychle přebolí a zkusí štěstí ještě znovu. Věřím, že bude líp.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 13:29
- Nahlásit
Tak my se včera vrátili z dovči na chatě na vysočině, byla to pohoda, Allis se chodila venčit sama na blízké území nikoho (ob jednu chatku, dříve tam stála chata, ale tu smetla povodeň v roce 2002). Když jí bylo vedro, tak se šla (a my též) zchladit do potoka, který teče přímo u chaty, vyblblá byla také vždy pořádně, je z ní vášnívá fotbalistka a i lítací talíř není k zahození a dokonce se i potápěla, hlavu až po uši ponořila do vody, aby vylovila balónek na šňůrce a skákala jak kamzík po kamení, až jsem měla strach, že si ublíží, na procházky jsme vyráželi až k večeru.
Vcelka
Přeji Zdeňkovi brzké uzdravení, my měli úraz v rodině minulý týden, brácha si v práci rozdrtil špičku prstu na ruce, takže přišel o jeden článek prstu, doktor řekl, že se nedalo nic jiného dělat a pak do toho chytil ještě infekci , naštěstí silná antibiotika zabrala...
Lenda
Drž se,třeba nemají pravdu...naděje umírá poslední.
corleona
Moc krásná batolata.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 13:56
- Nahlásit
ola
Máš plný počet bodů!
A jako výhru získáváš na 14 dní celou naši smečku včetně štěňat. Moc děkujeme! Ten odpočinek už jsme potřebovali jako sůl.. Určitě nezapomeneme a pošlem Ti pohled z Kanárů.
|