| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:56
- Nahlásit
corleona
Tý jo, takovej zážitek, to by mi asi hráblo. Ještě, že to dobře dopadlo. Jo a Žoli je kouzelná, myslím, že budoucí majitelce se o ní minimálně každý den zdá. Jo a zůstane v čechách, nebo pocestuje do světa?
Ola
Je to v galerii tady na CZ PES
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 09:39
- Nahlásit
Aha, tak to já to taky hledala na stránkách maximus deus. Žoli je ale opravdu fešanda...je neuvěřitelný jak jsou veliký a jaký měla pěkně napapaný bříško
Jinak žážitek s Kverdou, byl teda něco, hlavní je že to dopadlo dobře a nic se nestalo!
Tina večer funěla jako blázen, byla šíleně uhřátá. Tak jsem na ní na chvíli hodila mokrej ručník, ale že by jí to nějak pomohlo, to se říct nedalo. Během noci byla u nás pěkná bouřka a ta druhá byla docela veliká, tak Tina přišla ke mě do postele...strašpytel
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:13
- Nahlásit
Ahojky holky,
tak já mám dovolenou a on nám nešel od pátku internet, už sem začínala mít absťák. Dneska mi má přijet kámoška, vyjela v devět z Čáslavy, v Praze přesedla na rychlík sem jenomže za Vršovicema někoho ten vlak přejel tak chudák už skoro tři hodiny sedí ve vlaku a čeká až se zase rozjede. A já čekám až zavolá abych pro ní pak dojela na nádraží. No vypadá to ještě na pěkně dlouho v tomhle pařáku jí to teda nezávidim.
Zdeněk na dovolený zatim taky v pohodě, byli dva dni na Ukrajině a dneska snad přejedou už do Rumunska.
corleona
teda ty se vždycky dlouho neozveš ale když pak jo tak to stojí za to. Musel to být infarktový stav Kverda zamčený v autě a na slunci. Asi by mně s toho kleplo, ale když to tady tak čtu tak mi to příde spíš k smíchu.
Žoli je krásná, už vám to teda pěkně roste dětičky.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:44 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit
Ahoj všichni (všechny), tak jsem tu dlouho nebyl a zápřah v práci mi ani nedovolí číst to tu 14 dní zpátky. Tak mám za tu dobu pár věcí ke sdělení...
Jednak jsme byli před 2-3 týdny na společném venčení s pejskařema ve složení: Mery, maďarský ohař (8měsíců), výmarská ohařka (2roky) a Fanouš-pro ty co ještě nebyly na stránkách "běloušů" tak Fanda je 5měsíční bělouš, no a Mery to tam těžce šéfovala. Napřed ta ohařka a pak i Fanda si dovolili na Mery zavrčet a ta se do nich pustila. Pak jsme byli u kolegyně na chatě a tam se pro změnu pustila do 3 leté feny rhodesáka která má 35 kilo- tak jsem zjistil, že Mery asi bude dost dominantní. Takhle vyjíždí ale jen, když je s těma psama delší dobu a né na všechny, když nějakého jen potkáme, tak nic.
Před týdnem jsem s ní byl u veterináře, protože semtam kulhala na zadní levou nohu a když jí otírám druhou zadní, tak jak na té levé musí stát, tak sebou strašně cuká, jinak na dotek a prohmatání to nemá bolestivé. No a veterinář-ortoped říkal, že trošku kulhá na obě nohy, tak jdeme dnes na rentgen obou kyčlí a levého kolene-prý s částečnou narkozou, protože jí musej ty kyčle vytočit a to pro ní není nic příjemného , tak 24 hodin před rentgenem (17"00) nemá jíst a 6 hodin pít. Taky se může prokázat, že to bude trvalého rázu . Tak držte palečky-výsledky budu mít snad zítra odpoledne.
Teď příjemněji:
Byli jsme na týden v Maďarsku u Balatonu a vše bylo super-počasí,ubytování-aparmán i majitelé-měli 3-letého boxera Maxe, takže první co jsem uměl madarsky je kutya ("kuťa"): pes , jen škoda, že jsme tam byli bez Mery, ale zase jsme nebyli otrávený z končící dovolené, ale těšili jsme se na Mery.
Jinak už jsem našel Mery sestřičku Mayu-je prý v lounech, mám e-mail na majitelku, tak snad by jsme se mohli i setkat.
Vcelka
Tak můj veterinář říkal, že bílý boxer je výmysl chovatelů a že nejsou bílí, ale albíni a že jde jen o to, jaký stupeň albinismu mají. Prý buď můžou mít hodně pigmentu-Fanouš,míň- Mery, nebo bez pigmentu i ty oči (modrý,červený) a s citlivou kůží, jako lidští albíni, tak jsem z toho trošku zmatený...
|
elza
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 17:04
- Nahlásit
tequily
Ahojky všichni, vůbec nestíhám, takže jen občas juknu, co pěknýho si píšete.
Na stránkách blonďáků je v úvodu napsáno, z čeho že se boxíci kdysi dávno vyšlechtili a údajně to bylo z bílých a strakatých psů, proto se dodnes občas rodí bílá štěňata, která nejsou albíni. O albinismu by se dalo uvažovat snad jen v případě modrých očí atd.Chystám na běloby něco o historii, kde bude ( pokud se mi to povede dát do kupy ) i tzv. pramáti boxíků. Jinak jsem na netu našla klubový článek z dob, kdy se bílá štěňata ještě utrácela a už v té době zdůrazňovali, že v žádném případě nejde o albíny. Ať si vetík říká co chce, hlavně že nám dělají radost.....
Jinak Mary moc moc moc držíme palečky, ať RTG dopadne dobře!!!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 07:59
- Nahlásit
Tak Mery byla na RTG úžasná, držela dobře, tak ani nemusela do narkózy , koleno má v pohodě, ale levý kyčelní kloub jí úplně nesedí v jamce - podrobnosti o léčbě,stravování atd. se dozvím dnes od veterináře-ortopeda. No každopádně má prý mít Mery omezený pohyb... Tak to chci vidět, jak to zvládnu. To určitě bude mít ten rapl pochopení pro moje snahy a způsobně bude chodit u nohy...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 10:17
- Nahlásit
Tak "drobná" změna. V levém koleni prý ještě všechno nemá dovyvinuté a problém je v obou kyčelních kloubech, v levém více, prý se to může do úplného dorostení ještě zlepšit, ale taky zhoršit. Zítra se mám k vetovi dostavit pro všechny instrukce. Chudinka moje motorová myš....
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 10:30
- Nahlásit
tequily
No tak snad ten doktor něco vymyslí, aby se to už jen zlepšovalo, každopádně ti to vůbec nezávidím a držím palečky, aby se z toho dostala beruška. Máš nějaký fotky z lítačky s Fanoušem, ohařem a ohařkou?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 10:44
- Nahlásit
Libka
Mám fotky doma na CD, neměl jsem vůbec čas je dotáhnout do práce, ale polepším se...
Teď jsem si četl tady na cz-pes články o dysplazii kyčelního kloubu a skoro každá 5. věta zní, že toto onemocnění se léčí, ale nikdy nevyléčí... Tak jsem z toho dost špatnej.... Holt Mery se dostala do rodinky s doživotníma nemocema...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 10:50
- Nahlásit
tequily
No tak snad se to dá alespoň nějak usměrnit, každokpádně legrace to asi žádná nebude. Uvidíš, co ti zítra řekne ten doktor, Mery ještě roste, tak snad nebude nic definitivního. Na fotky se těšim, kde jste vůbec byli venčit?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 10:51
- Nahlásit
tequily
Tak to ti nezávidím. Udržet boxera v klidu je nadlidský výkon! Pokud má horší obě kyčle, tak to jde o dysplazku? Kolik vlastně Mery je? Jak na tom jsou s DKK její rodiče? Aspoň, že ji nemusel vet uspat. Je to hrdinka, že to vydržela...
Jinak v neděli na cvičáku bylo mrtvo. Všichni byli z vedra grogy. Psi i pánečkové. Ani se nekousalo. Dělali jsme nácvik na speciální cviky (šaškování s balonem + psovod + lidi = následné přivolání). FeeBee to zvádla suprově.
Včera na procházce jsem potkala malou yorkšíračku a Fee byla unešená. Prcková dělala ramena, ňafala, provokovala a pak se schovávala za pánečka. FeeBee byla úplně smutná, že jsme si ji nevzali domů...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:00
- Nahlásit
ola
No my jedeme v sobotu na ten tábor, tak doufám, že se nám počasí trošku umoudří, a bude aspoň krapet dýchatelno. Včera jsme potkaly pětiměsíční jezevčíkovou, a ta byla naprosto boží, takovej malej nezmar, s Elinou lítali, akorát jsem Elišku musela neustále napomínat, protože chvílema byla jak buldozer. No a pak šel pán taky s yorkšírkem a asi dvouletym prckem - človíčkem, ten prcek se rozeběhl k Elišce, no tak já radši taky, a on jí začal objímat, pusinkovat, no byl kouzelnej......
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:08
- Nahlásit
ola
No jako napotvoru nemůžu najít ten její rodokmen. Na tom rentgenu to vypadalo, jako kdyby ten levej kloub měla skoro napůl mimo jamku... Mery je 7 měsíců.
Otec:Ch. JOSHUA z RINGU
*22.06.2003
spondylóza 0, ED 0
vyšetření srdce negativní
chovnost- povaha 5
IPO1, VPG1, SVV1
Grand šampion Slovenska ( splněny podmínky)
Šampion Slovenska,
Junior šampion Slovenska,
Klubový šampion České republiky,
Klubový vítěz České republiky,
Středo-východo evropský juniorský vítěz,
Vice-juniorský vítěz roku Slovenska 2004,
Nejlepší mladý jedinec SK, PL, H
Matka:
AZZA Ze Starého mlýna - 2x vítěz třídy, vždy výborná, spondyloza 0, ZCH - povaha 5
(majitel - Dana Prokopová, Chlum
chovatelská stanice ze Šárovce)
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:19
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak zas vyhrála OLA. Protože na fotce venku je jejich maminka Aida a v bedničce jejich bábička Any. Dobrý, ne. Přijeli na návštěvu zrovna když Anča měla falešku, tak si to tam chudinka odsoužila. Mějte se, M.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:26
- Nahlásit
tequily
Tak jsem mrka na Deckerův seznam a Joshua tam DKK nemá (což je škoda, když je tak často používán na krytí) a Azza má DKK 2/2, což ještě není tak strašný.
Michla
Tak to je super. Co na to říkala Aida? Jo, a kolik miminek už máte zabukovaných?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:33
- Nahlásit
ola
Azza má DKK 2/2, což ještě není tak strašný
No jelikož jsem pejskař nováček, tak o tom,abych si toto zjistil, jsem vůbec neměl páru. A pokud má Mery tuto "vadu", to budou mít asi i někteří sourozenci? Co je ten Deckerův seznam? A kde ho najdu? Máte někdo s tou dysplazyí nějaké zkušenosti?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:48
- Nahlásit
tequily
http://www.decker.cz/dkk_boxer.htm
Najdeš ho tady.
Sourozenci to mít nemusí. Z jednoho vrhu může být štěně s DKK 0/0 (což je super!) a druhé štěně může mít 3/4 (což není zrovna OK). Rtg DKK není zatím povinný. Je povinná pouze spondyloza (což je Rtg páteře k určení stupně srůstů na ní). Dělá se to tuším po roce věku boxera. Je spousta psů, kteří i se špatnou diagnózou ohledně DKK jsou v pohodě. Víc by asi věděla Corleona, Markét, Michla.... Taky znám pána, který musel nechat svého boxera uspat s DKK 4/4 - prý to nebylo k životu. (Tím tě nechci strašit.) Např. naše FeeBee má DKK 1/0 a spondy 0, což jsem byla ráda, protože její tatík (maxiplemeník) má tuším 2/3. Ale asi se tomu nedá předejít a u každého psa je to hóódně individuální...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:03
- Nahlásit
ola
Díky. No uvidím zítra, co mi "kat" řekne. Tak snad mi děvčata napíšou svoje zkušenosti a snad i něco povzbudivýho. Každej, kdo nás vidí, říká, že Mery máme jak miminko, no a podle toho se taky cítím...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:42
- Nahlásit
Tequily, taky držím pěsti ať to dopadne co nejlépe. Mery je určitě bojovnice!!!
Jinak jak bylo v tom Bulharsku? My taky uvažujeme že by jsme zkusili jen taky někam tam...týjo a kdyby jsme se dostali ještě k majitelům co mají boxera...no to by bylo labůžo!
Jinak Tina je na některé pesany taky pěkná mrcha. Na některého vyjede aniž by to člověk čekal...takž já musím být pokud možno ta obezřetná. Rozhodně kdyby jsme potkali jorka jako ola a Libka, tak by se s ním nekamarádila...to by ho nejradši sežrala...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:56
- Nahlásit
Paja s Tinou
Byli jsme v Maďarsku na jižním pobřeží Balatonu. Majitelé měli boxera, ale u toho apartmánu nebyl pes povolen. Převážně tam rozumněj jen německy. Balaton je docela čistej, ale jdeš 300 m a máš vodu po břicho. Ceny srovnatelný s náma, benzín cenově taky stejnej.Silnice tam maj daleko lepší než u nás a na Slovensku.Jeli jsme tam Favoritem a na D1,D2 jedeš jak po tankodromu, ale tam nebyl jedinej problém.Dálniční známka 10ti denní za cca 250 Kč. Je tam dost komárů, ale vylejzaj většinou až po setmění. Maďarsko je posetý lázněma s účinností na větčinu problémů. A je tam cca +3 stupně než u nás.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:17
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jestli se chystáš do Bulharska, tak vřele doporučuju. My byli s Ondrou myslím v 2002, moře bylo parádní, měli jsme to bez jídla, ale ceny byly taky hóóódně moc slušný. Fakt se mi tam líbilo, navíc od té doby tam prý výrazně zvýšily kvalitu služeb, minulý rok tam byl můj šéf, a taky byl maximálně spokojený. Snad tam pojedou letos znova.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:34
- Nahlásit
Zdravím..........
Teď nějak nestíhám skoro ani číst,natož psát.Makáme na baráku a v tomhle hice jsou to vážně lázně...Megginka ale vytrvale pomáhá.Už aby jsme to měli zbouraný a postavený nový...Nemůžu se dočkat až budem bydlet ve svym...
corleona
Žolinka je krásná To je ta co jde k polský paničce?
Hlavně,že ta příhoda s Kverdou dopadla dobře...
tequily
Jedna chovatelka mi říkala,že Joshua má kyčle docela blbý,ale stupeň nevim...Ale možná tě něčim trošku potěšit můžu..Naše M. taky nemá kyčle úplně v pořádku,ale zatim žádný problémy nemá a ani neměla.A že zápřah má pořádnej.Vetka a ještě ortoped vet říkali,že nezáleží jen na tom,jaký jí Decker našel stupeň,ale že jde hlavně o to,jak vypadá kloubní hlavice a chrupavka.Tu my prý máme v pořádku,ale Decker určuje stupeň i podle nějakých úhlů a ještě něčeho dalšího a ty M. nemá ideální.Nám naopak pohyb doporučili s tím,že když nebude chtít,nemáme ji nutit-což u ní nehrozí.Máme dávat kloubní výživu,aby chrupavka byla i nadále v pořádku a máme M. držet dobře osvalenou a hlídat,aby zbytečně netloustla-což taky nehrozí.A pak kdybychom chtěli mít štěnda,tak pro jistotu s negativnim psem.
Jinak o spondylóze jsem toho nikde moc nenašla,ale taky je to asi blbý onemocnění-to máme naštěstí negativní.Na cvičák k nám choděj s boxerkou,která má sp. těžkou a jsou jí 3 roky a už je vidět,jak divně chodí a záda skoro neohýbá.
Snad vám to dopadne dobře(nebo aspoň co nejlíp),protože boxera udržet v klidu je snad nemožný.
A mám opět dotaz-Megginka už stopu čuchá docela obstojně.Jde samostatně,když pominu přecházení pamlsků a vlečení,tak jsem spokojená.Na to,že jsme se stopou pořádně začali v dubnu.Hrozně jí to baví a kdyby mohla,tak bude čuchat skoro pořád.Ale máme menší potíž.Ona se mi občas na stopě otočí a čuchá si jí zpátky,tak jí vždycky otočim a ona poékračuje.¨tohle udělá cca 2-3 krát za 100 metrů.Co s tim a s tim tahánim?Myslíte,že by chtělo třeba nachat stopu chvíli odležet?Zatim čucháme čerstvou...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:50 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
DKK
K dysplazce asi jen tolik, že se poslední dobou o ní hodně povídá a o to méně ví. Přikláním se k názoru, že u boxíků to není díky stavbě těla až zas takovej problém jako např. u NO. Důležité je nazatěžovat psa mladšího 1 roku skoky, dávat želatinku a hlavně nebát se nechat boxera lítat až do úmoru, protože jedině tak se zajistí mohutné hýžďové svaly a silné vazy, které pak kyčel udrží na správném místě i při nedostatečně vyvinutých stříškách. Tož tak. Ale to želé, to bych rozhodně nepodceňovala. Když už ta možnost je...
Jo a ještě něco. U naší Aninky to s RTG kyčlí bylo tak, že jeden vet řekl, že nic horšího neviděl, že je to tak 3, spíš 4, jinej řek v pohodě, to je v normě a nokonec to bylo už ani nevím jak, každopádně Any je ve svém věku (9 a 1/2roku) stran pohyblibovsti pohodová bábinka.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:56
- Nahlásit
ola
Zatím volají lidé, co by rádi bez PP a pokud možno zadara. Tak ahoj, paní bystrá, měj se, M.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:01
- Nahlásit
Krista
Vetka a ještě ortoped vet říkali,že nezáleží jen na tom,jaký jí Decker našel stupeň,ale že jde hlavně o to,jak vypadá kloubní hlavice a chrupavka.Tu my prý máme v pořádku,ale Decker určuje stupeň i podle nějakých úhlů a ještě něčeho dalšího a ty M. nemá ideální.
No právě, to nemá špatný úhly. To jsem viděl i laik na tom rentgenu, že ten levej kloub má oproti tomu pravýmu o 1-2 cm jakoby dál ven z tý jamky. To čekání na informace od veta je tedy strašný...
No určitě by mohlo být hůř. Na tom Deckerovi jsem našel vrh-
Hubert ze Zlatušky 2/4 , Heny ze Zlatušky 1/1 ,Hedy ze Zlatušky 4/4 ,Hasan ze Zlatušky 4/4.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:55
- Nahlásit
tequily
Jak psaly holky, výše.. je to velmi individuální. Některý se špatným výsledkem DKK nemá třeba celý život problémy. Je to jako se spondylózou. Ale nula např. ve vyšetření spondylózy v raném věku ještě nic neznamená. Jak už jsem tady kdysi psala, Nunda má oficiálně nulu a loni ten rtg vypadal mezi 3-4. A problémy občas mívá. Jeho starší polosestra měla zase trojku a dodneška je bez jakýchkoliv obtíží a je po třech štěňatech a výcvik a zkoušky taky absolvovala. Pokud už tam dysplazku máte, tak podle odposlouchaných zkušeností (vlastní nemám) je prý dobré psa normálně zatěžovat, ale nepřetěžovat a rozhodně podávat nějaký kloubní preparát, kterých už je na trhu dostatek a veterinář jistě nějaký doporučí. Ale to už psala Michla, takže se jen opakuju. No u feny vybírat ženicha pokud možno s nulou, ovšem to je pouze teoretické snížení rizika. Pokud nulový pes nakryje nulovou fenu, není řečeno, že štěňata budou mít taky nuly. Jo, genetika, to je mrcha. No a pokud vybíráte nějakého evropského plemeníka, tak mají většinou všichni nuly. Na srdce, spondylózu, DKK.. až je to volaaké podezřelé.
Krista
Jo, Žolik jde na jihovýchod Polska. Bubu (Alcapona) taky, ale ta jde až na sever, k moři, do Gdaňska. Tam už mají bráchu naší kamarádky Olinky (K´Napoli). Mají pejska K´Soprano, takže tam s Alcaponou utvoří mafiánský gang No a pejsek Aki (Atakka) jde k mému kamarádovi a jeho chov. stanice na východ Slovenska - Indiánsky brloh. Mít ještě deset štěňat, tak jsou taky zadané. Všechny lákal nepříbuzný rodokmen v těchto končinách. Ale byly tam i žádosti o "jenkámoše". Bylo to hrozné, nevěděla jsem, jestli se mi z těch problémů v prvních dnech vyhrabou a lidi nás bombardovali telefonáty a maily, že pošlou zálohu, ať jim je rezervujem. Musela jsem vyhlásit informační embargo. Jsem pověrčivá, nechtěla jsem rezervovat, když štěňata z toho nebyla ještě úplně venku a byla hodně malá. Ale naštěstí mě chápali.
A jinak..
Na fotky nemám čas, protože tady mám pro změnu elektrikáře, na místo zedníků. Navíc Tom je v Hamburku, je tam na krytí. Heduš už ode dneška 9.00 středoevropského času není panna Tak Francouzku (Unity) jsme nakryli Italem (Yugo) a Italku (Heduš) jsme pro změnu zase nakryli Francouzem Jeho fotku a rodokmen už jsem dala na stránky.
Protože pořád nemám nový komp se svým programem, tak to plichtím na notebooku ve Front Page. Trošku se mi tím rozhodily stránky, ale to by mi až tak nevadilo, to se potom spraví. Ale ani za boha mi tam nejde dát "pop up" okno. Normálně dávám do html kódu tento script:
<script language="JavaScript" for="window" event="onload()">
<!--
window.open("http://www.něco.cz/" "vb", "scrollbars,resizable,height=500,width=500")
//-->
</script>
Už tady od rána sakruju a furt se s tím nemůžu poprat. neumíte to někdo s tím Frontpejdžem zatroleným?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:26
- Nahlásit
corleona
Michla
Krista
Děkuju za odpovědi . Aspoň s tím pohybem jste mi udělaly radost ikdyž veterinář pořád něco říká o omezení pohybu. Asi podle toho, co mi řekne se obrátím na boxerklub, jestli je jinej přístup k boxerům ohledně toho pohybu. Protože aby náš miláček neběhal, neskotačil a jak říkal vet: "vyčůrat,vykakat a šupem domů-to vše na vodítku", to si neumím představit. No mít Corvettu a muset s ní jezdit maximálně 50 km/h,to je prostě nepřestavitelný!!! (Corvetty bych se zbavil, ale Mery nedám ani za sto "nepajdásků" )
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:22
- Nahlásit
tequily
Snad se jí to kulhání zlepší,dávej jí ty kloubní preparáty...Třeba se jí to hodně rozhodilo z růstu.Nám několik vetů řeklo,ať zatěžujem tak,jak je zvyklá,že svalíky jsou vážně potřeba Držíme s Megginkou pěstičky
Michla
Škoda,že už nemáme ten baráček postavenej,hned bych si jednoho bumbrlíka vzala...
Některý lidi jsou v tomhle vážně děsný,za kámoše,kterej jim bude dělat společnost třeba 10 i více let je jim líto dát nějakou tu kačku navíc
corleona
Taky už jsem koukala,při prohlídce evroských plemeníků,že mají z 95% všichni všechno negativní...Nemůžou to tam mít třeba nějaký mírnější?
Až budeš mít chvilku času,tak se těšim na nějaký fotečky mimísků...Pozdravuj děcka a Unitku a ať se jim daří
A Heduš ať pěkně roste bříško...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:50
- Nahlásit
Tak už jsem to otvírací okno komplikovaně do kódu narvala. A snad to funguje i vám a nejen mě v mém kompu. Pokud teda nemáte zakázano v PC otvírání pop up oken. Po najetí na naši úvodní stránku by se měl otevřít banner Virginia-Vadim. Doufám..
Krista
mít třeba nějaký mírnější?
Jako nenapravitelného pesimistu mě napadá jedině, že tam mají víc podvodníků.. Fakt nevím.. Ale třeba jsou fakt zdravější Asi nemá ani cenu se tím zabývat..
Dík za přání. Snad Heduš vůbec zabřezne. Veterinářovi se to moc nezdálo a radil nakrýt nějakým psem blízko. Prý to nemusí vyjít. Málem už šel Kverda do akce Ale toho si necháme na třeba na příště. No, uvidíme..
Jdu opět krmit. Předevčírem dostaly štěňata poprvé syrové naškrábané hovězí a málem mi ty piraně sežraly prsty..
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 23:21
- Nahlásit
tequily
ahojky, tak to taky drzime s Fanou Mery palečky ať všechno dobře dopadne.
No Fanouš byl pěkně zhryzanej , ale je to magor a vůbec se neponaucil a lítá za každym psem a chce si s nim hrát a je mu úplně jedno, že je to třeba pitbul kterej vůbec nevypadá na to, že by měl náladu ne nějaký hrátky s Fanoušem a tak se mi vyplatilo cvičení a zatim se mi vždycky podařilo ho včas přivolat. No nevim nevim kdyby mě neposlech tak už je asi na dvě půlky.
Až budeš mít ty fotky v práci tak je mi je prosím pošli na meil jsem zvědavá.
|