| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:40
- Nahlásit
Sorry že se sem vtírnu nemajíc boxera, ale chtěla bych vás požádat o reference na přípravky s mořskou řasou - vím, že jste se tu o tom kdysi bavili/y - bylo mi to doporučeno pro štěně jakožto preparát pozitivně ovlivňující úúúplně vše pigment vylepšovat nepotřebujeme, ale co by člověk neudělal pro pocit, že pro psa dělá něco blahodárného čili: jak se to jmenuje? kde to kupujete? lze i po netu? Díky.
tequily
O DKK bych se mohla bavit třeba celý týden. Mám veteránku (přes 10 let) které byla v roce a půl naměřena DKK 4/3. Nejdříve nám ji doporučili uspat pak to, co říkají vám - minimální pohyb, na vodítku vyčurat vykakat a šupky hupky domů na gauč. A udržovat minimální váhu.
Po probrečeném týdnu jsem se rozhodla dopřát jí normální pěkný psí život s dostatkem pohybu i s tím rizikem, že kdyby se artróza rozvinula a už to nebylo k žití, tak jí zkrátka do toho psího nebíčka necháme odejít.
Takže běhala u kola, samozřejmě plavala, chodila s námi po horách- např.Alpy až do výšky přes 3000 m, byla kus na Mont Blancu atd. Každou zimu běžky. Štěňata neměla, protože u nás se do chovu pouští max.dvojky.
Teď v tom věku už trochu zvolnila, pomaleji chodí do kopce (to může být i srdíčkem), ale NIKDY V ŽIVOTĚ NEKULHALA A NEMĚLA ŽÁDNÉ PŘÍZNAKY BOLESTIVÉ CHŮZE. A to ještě má celý život sklon k nadváze.
Dysplazie je děsně složitá, nikde není psáno že pes s 4/4 bude chromajzl, ani že jiný s 2/2 bude bez problémů.
Udělej to co radí holky - kloubní preparáty, v pohybu nešetřit ale naopak, aby se osvalila. Výborné je plavání.
Hlavu vzhůru!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:51
- Nahlásit
Ketrin
Zdravím labrouše,
s tou mořskou řasou jsem tu opruzovala hlavně já, neboť jsem potřebovala vytmavit šňupák naší depigmentované bobulce. Bohužel názvy a výrobce ti písnu až odpoledne-z hlavy si to nepamatuju. Snad jen jeden byl od výrobce (tuším) Canine. Zkoušela jsem cca čtyři druhy. Některý v pilulkách, některý v prášku (sypací). Fakt je, že čubě to na srst dělá moc dobře. Čenich už je celočerný - spíš taky tím létem a slunkem. Není to teda žádná láce, ale co by člověk neudělal pro to svoje kozlisko, že jo? (Pokud si přes den vzpomenu, tak ještě nějaký název přidám.)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:00
- Nahlásit
Ketrin
http://www.nutripets.cz/project/item.asp?idi=16
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:26
- Nahlásit
ola
Díky
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:36
- Nahlásit
ahoj všem,
mám dovču tak si užíváme tepla a vycházek.Pár fotek je na stránkách.Samozřejmě taky sportujeme vyrážíme na kola a zadek už mám otlačený až běda.Ale dnes ráno jsem se dozvěděla smutnou zprávu od kamarádky, že nám umřela naše boxéří nejlepší kamarádka Korina. Byly jí 4 roky.Minulý týden jsme měly jít na venčící a blbnoucí procházku a kamarádka volala,že Kora napadá na jednu nohu,tak jí dá nějaký den oraz a potom si to vynahradíme.No a v pondělí když jsme ji potkali tak říkala,že to vyadá na boreliozu,že dostala Kora teplotu,hrozný třes,nemohla se ani jít vyvenčit museli jí nosit,krmit i dávat jí pít, bolelo jí asi celé tělo.No v úterý s ní šli na krev aby věděli co a jak i vet k nim jezdil.No a dneska jsem dostala sms,že od včera už nemají Korinku.Mluvit s ní zatím nebudu ale napsáno ke konci sms bylo pozdravuj Megginku a vyřiď ji,že ji seženeme novou kamarádku.Oni jsou rodina kde už měli pět boxerů a bez boxera se tam nedá být.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:57
- Nahlásit
Chodka
To je mi moc líto, koukala jsem na fotky a Korinka byla nádherná. Musí to být strašný, vůbec si to nedokážu představit. Jinak jsem prohlížela fotky z Modravy, u Vydry muselo být parádně v tom horku. Úplně mě osvěžil jen ten pohled na ledovou vodu
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:01
- Nahlásit
Michla , Corleona moc pěkná štěňátka, rostou jak z vody. Michla tak u vás kojí i babička? aspoň si mamča odpočinula. Corleona - Žoli tak fotka před zrcadlem je kouzelná. Chci se zeptat čím jste krmily březí fenečky, procházím stránky na internetu a jde mi z toho hlava kolem. Čekáme mimča začátkem září.
tequily - přejeme s Aliskou brzké uzdravení, vyzkoušej doplňkové krmivem Caniton forte 30 - obsahuje stopové prvky, želatinu L-karnitin, antioxidanty a vysoce koncentrované glykosaminoglykany (snad jsem nezpřeházela písmenka, bo mám jazyk celý zamotaný) podporující pružnost chrupavek, pevnost a ohebnost vazů a šlach, zabezpečující fyziologickou látkovou výměnu pojivového aparátu.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:05
- Nahlásit
tequily - oprava jmenuje se to Caniviton forte 30 - nějak mi tam písmenka ty písmenka přeci utekli.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:23
- Nahlásit
Tak jsem se vrátil od veta, s tím pohybem říkal, ať vůbec neběhá, nechodí po chodníku, neskáče, jen krátké procházky po měkčím povrchu a pořád jen na vodítku. Na osvalení prý má dost času až se ukončí vývoj kostí-12. až 14. měsíc. Takže Mery má dětství "v čudu"-půl roku bez běhání???No a nějak jsem vetovi říkal že rodiče mají ty klouby "horší" a o tom Deckerovi, ale on to pochopil tak,že bych to chtěl udělat a na to mi řekl, že tam má tak velkej nález, že to ani nemá cenu...
Jdeme na kontrolu za 14 dní-teď má na 7 dní prášky Tolfedine 60mg- snad na ulevení. A "dostali" (za 475 Kč) jsme Alavis MSM s glukosaminem sulfátu.To má pro zahájení léčby na 14 dní a pak bude mít jedno balení na měsíc...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:25
- Nahlásit
tequily
ahoj, Alavis je želatina určená zvěři, ale mnohem lepší jsou humánní, čili člověčí přípravky. Poraď se v lékarně, neměl by být pro ně problém zjistit, kolik glukosaminu obasahují a mzslím, že by to i vyšlo levněji. Na přípravcích pro zvěř se totiž rejžuje snad ještě víc, než na lidskejch. A mimochodem, na osvalení není nikdy dost času. Co se nenabere v mládí, ve stáří se dohání těžko. Tak nevím. Rozhodování je určitě těžké. Kamoška to řeší tak, že svou fenu nechává odpočívat jen když pokulhává. To třeba vynechá velkou prochajdu a jdou až druhej den, ale o to dál.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 16:07 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Chodka
tý jo tak to je mi s toho uplně do breku, Korinka tvořila s Megii pěknou dvojku. Je to děsný, je mi jich líto.
Zrovna dneska jsem dávala na boxeri v nouzi do rubriky daruji nabídku pětileté boxerky, umřel jí páníček a panička je invalidní tak se o ní nemůže starat, tak kdyby třeba měli zájem.......je to zlaťanda ale bez PP prý má nějakou vadu jakože delší čumák, nevim fotku nedodali.
tequily
vám budu držet pěsti ať to nemá Mery tak hrozný. Ona je zrovna takový ďáblík, tak to pro ní musí být hrozný nějaký omezení v pohybu.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 16:48
- Nahlásit
Vcelka
No právě. A ještě k tomu půl roku? To je jako by člověk nemohl 4 roky běhat-takovej kus života...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:14
- Nahlásit
Zdravím po ránu,
musím vám teda říct, že ačkoli je venku pořád vedro, tak naše FeeBee má tento týden speciální ničitelskou náladu.
V úterý vynosila ven snad všechny boty, co kde našla, takže naše pidizahrádka budila dojem, že si tam otevřel kšeft švec prťavec. Navíc k mé nelibosti rozkousala dětem takový lapač na míček (ještěže nejsou doma-musím hrát habaďůru, že nevím, kam to zmizelo ) K tomu má na svědomí jeden petrklíč i s květináčem, plastový cedník určený k vybírání nečistot z bazénku a rozcupované noviny... No a včera mě šokovala, když po mém příjezdu vylezla z původně zazipovaného stanu, celá rozespalá a odpočinutá. Při bližším ohledání jsem zjistila, že prostě urvala spodní zip a rozdrbala síťku proti hmyzu a klíďo píďo si tam celý den vegetila... Člověk by řekl, že se v tom pařáku ani nehne a ona tam dělá takovou devastaci... Už se děsím, co bude dneska!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:39 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit
ola
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:56
- Nahlásit
Libka
jsem zvědavá, co na ten tábor řekneš? Teď jsem se dozvěděla, že je to tábor Tondy Karbana, který vybírá lidi, kteří tam můžou a nebo ne. My jsme se tam chtěli jet podívat, ale jelikož s ním máme problémy, tak máme zakázaný vstup, i když tam máme zaplacený příspěvky a platíme měsíčně za karavan, který tam máme. I takový je náš starý předseda.
Ty problémy se táhnou už roky, ale teď, když ztratil moc buzerovat lidi jako předseda Boxerklubu, tak je aspoň buzeruje jako předseda pobočky.
Moc jsme o problémech s ním nemluvili, ale je čas o nich napsat.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:23
- Nahlásit
articek
Aha, tak to jsem vůbec netušila, on v souvislosti s tím táborem nikde nefiguroval. Takže to tam jako bude šéfovat? No nic, kdyby byl nějaký problém, tak si sbalíme svých pět švestek a vymyslíme náhradní program. Vím právě, že jezdíte do Otěšit cvičit, takže jsem nějak automaticky počítala s tím, že by jste se tam mohli objevit. A co ti ostatní, co se budou podílet na organizaci toho tábora? Třeba Míla Fialová? Tam je taky nějaký problém?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:24
- Nahlásit
Dnes jsem fotila děcka venku na trávě, tak v nejbližší době dám na stránky fotky mimin. Teď už vlastně batolat..
ola
My jsme včera pro změnu zjistili, že nějaký neznámý pachatel rozkousal plastový kryt odvzdušňovače na bazénu. Další neznámý pachatel protáhl část pytle s odpadky mezi šprušlemi dvířek "domečku" pro popelnici, užral roh pytle včetně nevábného obsahu, nacházejecímu se na dně onoho pytle. Vzhledem k vysokým teplotám, délce pobytu pytle venku a smradu, jenž se kolem šířil odhaduju, že viník se prozradí sám totální bestiální sračkou. Jen doufám, že to nebyl nikdo z bytových
articek
máme zakázaný vstup
Bože, to je fakt vůl.. Vzorový příklad toho, jak někomu zachutná moc. To pak všechno dobré, co pro BK kdy udělal, ztrácí trošku váhu. A může si za to teď sám.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:24
- Nahlásit
Chodka, tak to je blbý, to je mi taky moc líto. Taky si neumím představit kdyby mi takhhle skoro ze dne na den měl odejít pesan. Ale hlavní že si pořídí dalšího!!!
tequily - jsem to ale popletla co. Nevím nějak jsem hned myslela na to že si byl v Bulharsku a ne v Maďarsku. Jinak věřím že to tam je taky super, teď tam byla i teza, tak zjistím ještě nějaké reference od ní
Libka na Bulharsko jsem už taky slyšela plno chvály, tak snad se do nějaké takové země mrkneme.
Včera jsme šli někdy kolem deváté na procházku, vzali jsme celou smečku, což je šílená ostuda. Histercká jezevčice vláčící se na vodítku řve jako blázen na každý plot, Tina z ní byla taky vyjuchaná, takže navolno lítala a provokovala veškerý pesany za plotem (tak jsem ji šoupla taky na vodítko) a jediná normální laxní basetka. Tinu jsem musela trochu zpacifikovat, protože jak jde se všema třema tak se hrozně předvádí a na svůj mrav totálně zapomíná, no ale pak už šlapala jako hodinky. A když jsme přišli domů, tak byla tak utavená tím vedrem, že nechtěla ani baštit. No ráno už si teda ale říct dala. Ještě když jsem jí v půl sedmý pouštěla na čůrandu a pouštěla jí domů v sedm, stihla vyhrabat dírečku, tak jsem zvědavá co na to otec až to zjistí...jsou to šílený likvidátorky Psali nám ti co mají Bubáka kdy že zase jako půjdeme na společnou lítačku, tak se s nimi musím domluvit...no a foťák asi s sebou nezapomenu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:36
- Nahlásit
corleona
totální bestiální sračkou. Tak to nezávidím... Být tebou, radši bych s tím počítala. Fee včera venku taky kajdila rozcupovaný čestvý denní tisk...
Včera večer, když jsem se svalila na zem a jala se cvičit cviky na zpevnění zadku (po vyzkoušení několikero typů plavek jsem si fakt řekla, že to bude asi prdelí a ne malou velikostí spodního dílu... ), tak Fee to brala jako výzvu k pomazlení, tudíž jsem cvičila s boxerem sedícím chvíli na hrudi, chvíli na hlavě. Při lehu na břiše se mi zoufale snažila mohutným funěním a olizováním uší zachránit život... Fakt o nervy!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:12
- Nahlásit
Libka
ona s ním peče, jinak Míla je fajn, ale je na dvě strany. Je spíš chovatelka. Chtěli jsme tam na den dva jet. Včera jsme volali Míle a ta řekla ať přijedem. No a dneska přišel email od Míli, že si ten plac rezervoval Karban a ten nás tam nechce,, vlastní členy, kteří jezdí po závodech za jeho pobočku,,.Asi tam bude spíš jenom oxidovat. Výcviku nerozumí, takže si myslím, že to bude organizovat Míla, ale jak dalece to se uvidí. Jinak bacha Karban se tváří mile a pak udeří. Je hodně zákeřný.
Zkusit to můžeš a uvidíš.Odjet můžeš vždycky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:17
- Nahlásit
corleona
je fakt, že za tich 10 let udělal něco dobrého, ale problémy s lidma to už má dlouho. A ne jenom s boxerkářema.Ví kdo je mu prospěšný a kdo ne a podle toho se k lidem chová.My osobně s ním máme problémy už několik let, stále se to stupňuje. Vždycky jsme mlčeli a nejde to furt. Já jsme se rozhodla i odejít z pobočky, protože to takhle dát nejde.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:22
- Nahlásit
už jsme začali trénovat v Praze na tich Rychetách a je to super.Figurant jezdí až z Otěšic, ale ta přátelská atmosféra se nedá srovnat. Je to zhruba jednou týdně, což stačí a Otěšice vůbec nepotřebujem. Nakonec tam Karban zůstane sám, všechny vypudí.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:25
- Nahlásit
Libka
doporučuju sebou vzít vodu, tam je jenom užitková. Prostředek na komáry se taky hodí
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:46
- Nahlásit
Asi tak před třema měsícema jsem doma nadhodila, že by bylo fajn pořídit si novej foťáček. Bylo mi to zamítnuto a do starýho jsem dostala novou baterku, prý ještě nějakou dobu vydrží. No a teď jsem žehlila a zjistila jsem, že tu novou jsem vyprala. To jsem zvědavá, jak budu vysvětlovat, že to nebylo schválně
articek
Díky za info, alespoň budu vědět na koho si dát pozor Stejně si myslím, že budu ze všeho tak vyjukaná, že nějakýho Karbana ani nezaregistruju, každopádně jsem na to moc zvědavá!!! Vlastně ani nevím, jak ten pán vypadá No je to jak jsem řekla, když bude nějaký problém, tak to balíme......
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:17
- Nahlásit
Libka
Kdyby jste balili dřív tak to vemte přes Domažlice
Já toho Karbana taky neznám jenom takhle z vyprávění a vím,že je ze Staňkova a to je kousek od nás a ještě k tomu tam mají tento týden pouť. Tak možná budou koláče.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:24
- Nahlásit
Chodka
No vzhledem k tomu, že spoustu věcí necháváme na poslední chvíli, tak si myslim, že budeme rádi, že tam vůbec v tu sobotu dorazíme. Ale v průběhu pojedeme domů a pak se zase asi budeme vracet, tak kdyby se vám to hodilo, tak by jsme se zastavit mohli.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:57
- Nahlásit
Esterka
kam přesně razíte? Nebudete někde poblíž Třeboně?
Já sem dneska vstala až po desátý hodině, na kole sem si sjela pro čerstvý houstičky a v plavkách jsem si sedla ven že se nasnídám a přečtu noviny. No moc dlouho sem tam nevydržela protože bych na tom sluníčku asi zdechla. Tak asi pojedu na tu dovolenou jak sejrák.ola já si tenhle týden nový plavky už koupila, ale vyzkoušela sem jich docela dost a ve všech sem si připadala taky jako buřt. Ještě že tam se mnou byla kámoška že to byla docela i sranda.
Viky ten teď chce v noci docela spát venku, tak ho tam vždycky nechám třeba dvě hodiny a když mám pocit že tam nějak často štěká, tak na něj zavolám a vezmu ho domu. Je sice hezký že hlídá, ale to by sme se nikdo z okolí nevyspali.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:58
- Nahlásit
Libka
Ten je k nepoznání. Malej ,vzteklej a je všude slyšet.
Třeba budeš mít jinej názor!!!!!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:04
- Nahlásit
articek
No podle toho, co jsem o něm zatím slyšela, tak si myslím, že s tím jinym názorem to nebude až tak horký
Vcelka
To je můj sen, mít jednou baráček a ráno snídat na zahrádce. A to jsem nikdy barák nechtěla, až od tý doby vlastně co máme Elinku, tak jsem si to tak nějak začala vysnívat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:19
- Nahlásit
Libka
no až jednou budeme mít tu terasu a pergolu tak to bude lepší, teď je to tam na uvaření se, protože stín tam bude až za pár hodin. Ještě nemáme ani větší stromy, takže se neni kam schovat. Ale určo je baráček lepší než byt, hlavně i pro toho psa. Už sme si to několikrát se Zdeňkem řikali že je to na Vikym vidět jak je šťastnej když může být venku. Jak bylo po zimě tak uplně pookřál a byl na zahradě spokojenej.
|