Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Libka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:04
- Nahlásit

Ahoj všem!!!
Tak nejdřív musím pochválit štěníky u Michlů i Corleonů, jsou to nádherný prckové

Teď ještě reaguju na páteční debatu o vdavkách a mímech. Mě je 26, mojí mamce 44, babičce 62 a je to fajn mít mladý rodiče, akorát mám občas pocit, že mojí praštěnou maminu musím lehce převychovávat, nebo ji občas aspoň usměrňovat v určitých situacích Jinak já bych brala mimčo klidně hned, ale máme ještě nějaký závazky, a zase to nechci lámat přes koleno, takže si musím ještě chvilku počkat, ale nevidím to na moc dlouho......
VcelkaChodka
Jé vy se máte, že jste se viděli, Vikoušek a Megginka se úžasně vyřádili, moc pěkný fotky!
Vcelka
Hele, a ten zbytek kachny, co jste nakonec ukořistili, to jste ještě dojídali??

Taky jsem se chtěla zeptat, kdo z vás plánuje štěníky?

Jo a taky mě ještě napadlo, že by jsme si mohli třeba na konec prázdnin naplánovat celodenní výlet s těma našima placatkama, nějakej jenom lítací, někde v přírodě...........

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:10
- Nahlásit

Libko, to jako píšeš o to výletě pro všechny z fóra? Týjo taková "fórová lítačka" to by bylo super...ale výběr místa by byl asi hódně složitý...

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:18 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jo, jo, třeba kdyby jsme to začali plánovat už teď, tak by jsme se na nějakým místě mohli shodnoutNám by to bylo třeba vcelku jedno.

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:29 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

Libka
teda já si musela blbec vzít kalkulajdu nějak mě tam nechtěly vycházet ty roky,no to máš hodně mladou babču teda vlastně všechny
Já na tom byla naopak,naši mě měli 35,40 a když jsem byla na základce tak jsem měla období,že jsem si říkala,že mám starý rodičeVe srovnání se svýma spolužákama i se stalo,že jsem se za ně styděla puberťačka teď bych je klidně brala ale už zase nejsou.Tak tady mají holky srovnání starší rodiče a mladší rodiče.

Jo a ta domluva toho místa by byla asi složitá už jsme tady něco podovnýho probíraly.My včera měli cestu směr Včelka tak jsme udělaly ten mini srazík.Ale bylo to bezva.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:32
- Nahlásit

Libka
No my jsme to opláchli a snědli, vim že sme čuníci ale jinak by sme byli bez večeře. on to vlastně ani nestačil ochutnat, jen to měl v zubech a pak to mrsknul do trávy.
Výlet by byl super, ale vybrat to místo to asi fakt bude problém.

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:37
- Nahlásit

Vcelka
Viky to držel v zubech a ne v tlamě tak to bylo i dost suchý tak jste to pod kohoutkem smočili. Hlad je dobrý kuchař.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:38
- Nahlásit

Libka
u nás je to trošku opožděnější, babička měla mámu ve 28 letech a mně máma taky, ale mam bráchu o 3,5 roku staršího takže první měla ve 24 letech. Zatim mám ale i babičku která je stále čilá a to jí letos bude 85 let. Leto se jí narodilo první pravnoučátko.
To vlastně tvoje babička se stala babičkou už v 36 letech co?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:54
- Nahlásit

Tak to mě naši měli někdy ve 28 a ségru ve 25. Jedný babičce je tuším 79 a druhý 71 a tátovi je 51 a mamce by bylo stejně, takže to i docela jde Ikdyž tátovi přítelkyně...no hrůza...ono by to možná šlo, ale to by jsme nesměli být pod jednou střechou...

ola
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:15
- Nahlásit

Tak mamina měla moji ségru v 18 a mě až o šest let později. Ségra mě nechtěla a když měla hlídat kočár před obchodem, tak vždycky smlouvala s lidma, který tam měli uvázanýho pejska, že by jako mohli udělat výměnu - vořecha za kočárek... Maminu vždycky mohla ranit mrtvice. A můj tatínek, když přišel z porodnice (kde se byl na mne prvně podívat), tak si sedl na židličku a brečel. Babička z něj nemohla vyrazit kloudný slovo, bála se, že se něco stalo. Pak z něj vylezlo, že je to holka, ale děsně vošklivá, s chlupatýma ramínkama a dlouhou tmavou hřívou... Pchaáá a jak je teď rád, že mě má...
Jo, a jedný mojí babičce je 85 a druhý bude 99. Dědečka už nemám ani jednoho.

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:36
- Nahlásit

To já mám ségru o 14 let starší, a to bylo hlídání co já dostala nadávek..kvůli mě chodila pozdě do školy( to byla ale výmluva),musela mě vodit na rande....

ola
Tak to podle babiček tady budeš hodně dlouho

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:47
- Nahlásit

No to je pravda, jestli to dtáhneš jako babičky, tak to budeš mít generace boxerů

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:48
- Nahlásit

ola
To já mám o šest let mladší ségru a taky jsem jí vyměňovala za ledasco.A když se narodila byla taky strašně tmavá a chlupatá a já si přála bráchu!
Chodka
Moje děti by taky měli být o 14 let,to mě docela děsíš.Ale že by si mladej vzal mimčo na rande,o tom pochybuju.I když holky vábí na Brauny,tak možná.

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:08
- Nahlásit

Hmmm, tak koukám, že výlet mi asi neprojde, škoda....
Já musela chodit pro ségru do školky a vlastně jí tam i vodit. Když jsem byla malá, tak jsem byla tlustá, brejlatá a musela jsem nosit okluzor, taky jsem měla krátký vlasy, a když jsem jednou pro ségru šla, tak na mě volala taková bába, kam jdeš kluku! A mě se to strašně dotklo

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:20
- Nahlásit

Lenda
Je pravda,že takový věkový rozdíl už je dost,vyrůstaly jsme jako dva jedináčkové a potom se ségře narodila holka a s tou jsem o 7 let tak tak jsem byla brzo teta. A to zase vadilo mě protože chtěla chodit všude se mnou a jednou kvůli ní zlomla o mě máma vařečku. ,byla jsem na ní zlá a na písku do ní strčila,jako by to bylo dneska.Tak jsem okusila oboje,jak starší ségru tak i jako mladšího sourozence. A vysledek mám jedno dítě.

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:22
- Nahlásit

Libka
Ten výlet,by pro nás možná šel až by jste byli zase na Šumavě,to by se dalo udělat a domluvit se na nějakém srazíku.

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:27
- Nahlásit

Vcelka
No my jsme to opláchli a snědli
No co, já se taky s Elinkou dělim o zmrzku, pořád se pusinkujeme, občas schytám i pořádnýho francouzáka, já bych to ani neoplachovala

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:30
- Nahlásit

Chodka
No když to vyjde, tak pojedeme ještě v září, tak to bych dala určitě vědět. To by bylo určitě fajn.

Jo a my pojedeme taky na tu výstavu do Třeboně, a asi budeme i vystavovat, v srpnu jdeme na svod, tak uvidím, jak nám tam Elišku ohodnotí. Takže vlastně tam by se nás taky mělo pár sejít.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:04
- Nahlásit

Libka
jo ta Třeboň by mohla být dobrá, mám jí taky v plánu že by sme se tam zajeli podivat.
No dyť stejně se s Vikym furt pusinkujeme, tak to že měl v hubě naší večeři před náma nás zase tak nerozházelo.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 09:33
- Nahlásit

Tady to včera nějak usnulo, no jak je to jen možné???

Krista
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:25
- Nahlásit

Tady fakt nikdo neni?To máte všichni dovču a užíváte si s placatkama?

Čím mám Meggince obkládat ty cecíky?Má je nateklý jak blázen...Stačí studený,nebo je potřeba něco speciálního?
A nevíte o něčem proti komárům?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:39
- Nahlásit

Já myslím že studené obklady by měly stačit, ale myslím že jsem slyšelo cosi i o octovém obkladu, ale jistá si tím teda nejsem
Jo proti komárům bych něco taky potřebovala, Tina je šíleně přitahuje a pak vypadá jak když se po něčem osypala, jak to má všude naběhnuté...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:51
- Nahlásit

Krista
proti komárum by měl být obojek Scalibor, píšou to na krabičce, jestli to ale fakt funguje nemůžu potvrdit, protože ho máme teprv krátce. Jinak se leda podivat po nějakym spreji.

Krista
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:52
- Nahlásit

To Meggi už má cecíky jak zasloužilá matka a to se teprv před ani ne týdnem přestala hárat,by mě zajímalo,co budem dělat až na ni přijde ještě faleška...
My právě když jsme teď v neděli byli na cvičáku,tak jsem pak M. vzala vykoupat k potoku a do rybníka a odcházeli jsme jak s kopřivkou...Navíc v srpnu jedem do jižních Čech k rybníku,tak to vidim na moooře komárů...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 11:57
- Nahlásit

Aha, tak to my nemusíme jít ani k rybníku

Právě jsem skoukla stánečky HenyBox a mají tam štěňátka od obou fenek...Connie frit je taková moje favoritka a její jedna fenečka se mi docela líbí...ach jo...hned bych si přivezla ještě nějakou společnicic k Tině...

Krista
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 12:42
- Nahlásit

Paja s Tinou
tak jsem mimča taky skoukla a jsou moc hezký...
Connie se mi taky moc líbí ata feňulka je váženě pěkná...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 12:58
- Nahlásit

Paja s Tinou
hezký šťěňátka mně by se líbil ten Endy od Connie
Jak tak koukám na toho Vaganta Optima Grata na tý fotce vypadá že má pěkně široký hrudník. Nevíte v kolika letech přestane boxer sílit a růst? Viky už má tak půl roku furt 32 kilo, myslela sem že ještě přibere ale zatim to nevypadá.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 13:17
- Nahlásit

Já myslím že tak do těch dvou let je to stále možný, i tak je to dost individuální a klíďo může i po dvou letech. Tina se teď docela zaobaluje, tak doufám že jí to vydrží a neshodí to zase jako vždy.
HenyBox je celkově takovým mým favoritem, tak doufám že si třeba jednou od nich něco dovezu.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:49
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:51
- Nahlásit

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:53
- Nahlásit

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání