Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:24
- Nahlásit

ježišmarjáááá! no to je moje noční můra
tohle by pro mně asi taky byla noční můra.
a ta o ruku požádala svého chlapce sama!
no to je taky dobrý, i když je fakt že někdy se ten chlap do toho musí trochu postrčit, protože jinak by se ta ženská taky ani nemusela dočkat. Já taky když Zdeněk prohlásil že teda když to vypadá že ten rok dostavíme tak že by sme se mohli do novýho stěhovat už jako manželé, tak jsem ho hned vzala za slovo a hned sme rozjeli zařizování aby už nemohl couvnout.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:58 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Vcelka
protože jinak by se ta ženská taky ani nemusela dočkat....a tak to je mi právě úplně fuk... no ale ten baráček, to už je jiná, tam kdyby to vázlo, tak popostrkovat budu...

Jinak mě to dnes i pustilo do zdejší galerie na cz-pes! tak jsem přidala fotku z čekání na coursing a fotku z killu na coursingu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:00
- Nahlásit

...jo u toho stromu je politá vodou, tak proto ty "olísalý" místa na kožichu....p

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:30
- Nahlásit

Tak to já se tady do galerky nemůžu dostat...tak musím ty fotky umístit někde jinde a pak je dást končně sem. No mě při pomyšlení mít tři děti taky jímá hrůza, zatím mi bohatě stačí Tina. Ty jo, to mě by se taky líbilo kdybych si mohla nechat svoje příjmení. Ale to se asi nepodaří. A moje kolegynně v práci má příjmení oboje.
Tak to zase moje kamarádka chodila s přítelem taak dloho okolo různých zlatnictví a stále žadonila o prstýnek s kamínkem, že ho nakonec dostala a teď už jee měsíc vdanou paní. Tak to u něj asi uměla

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:52
- Nahlásit

Denisa
na tý jedný fotce vypadá jak viking jak má ty uši nahoru a ještě zkroucený.

Chodka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:41
- Nahlásit

Ahoj,
tak jak to tady pročítám,tak mě to přijde jako v Básníkách,kariéra,auto,dům,dovolená děti....už si nepamatuju jak to tam bylo za sebou akorát u vás některých je první pesTo my za totáče kdo cse nevdal do 25 let tak bylo už pozdě a pro některé byl divný.Holt jiná doba.

Chodka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:47
- Nahlásit

Denisa
Teda fotka je moc pěkná docela vypadá jako zlý pes a není to takový dobrák,oči vyvalený,pěna u huby....no říkám tohle potkat čekala bych ,sežrání na místě a místo toho by bylo asi velký vítání.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:40
- Nahlásit

Denisa
Vcelka
Tak u nás teda žádost o ruku byla klasicky postaru i se žádostí u rodičů. Směju se ještě teď, když si vzpomenu, jak jsem se Zdenkem jela k našim (on jakože žádat o moji ruku), pugét v autě... naši byli zrovna na zahradě a jelikož to čekali, tak táta praštil s hráběma, mamina k kolíčkama na prádlo a mazali domů se "důstojně" ustrojit... Jóó, dojetí a slzičky... A frk a už je to deset let.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:51
- Nahlásit

Vcelka
...to ona tak mívá docela často, válečnice Vikingů bojující o střapeček!
Chodka
no za mě - kariéru neřeším, auto mám psí, dům je na rekonstrukci, dovolených jsem si užila až až, takže teď mě zajímají ty se psy, a děti... no sama nevím, sama si připadám jak dítě, dítě retardované, téměř 30leté...

na místě by tě oslizla velkým slizem a zatancovala ti tanec hula hula, tzv. prdelokroutivý!
jo, někdy vypadá i dost krvelačně, ale vždy jen chvilku a pak se zase "směje", jinak se jí většinou lidi nebojí, protože si myslí, že je to roztomilé štěňátko boxera!jsou zvyklí na ty "větší" boxery...

Achjo, pes kamošce včera napadl jejího malýho pejska... teď leží v psonemocnici... tak furt na něj myslím... a čekám na zprávy...

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:56
- Nahlásit

ola
téda, tak to je jak z nějakýho filmu...
10 let od svatby?!... Prosímtě a v kolikati jste se vlastně poznali? ještě v MŠ ne?!
no vidíš, kdybych to vzala jako ty, tak teď si s klidem už můžu pořizovat ke G. druhého boxera... kurňa, kdo to mohl tušit!

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:03
- Nahlásit

Denisa
Mno, brali jsme se, když mi bylo dvacet (a před tím spolu chodili čtyři roky ) Martina jsme měli dva roky po svatbě a Kubase o tři a půl později. Je to tak akorát. Zatímco moje děti už rostou do let, kdy je nebudu muset mít 24hodin na očích, tak moje vrstevnice bez dětí se děsí kolotoče okolo miminka. Např. moje sestřenka (o rok mladší) vyloženě říká, že si ještě nic neužila a do dítěte se jí nechce. Já jí říkám, kdy teda chce ty děti mít, když má třicítku na krku?!?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:13
- Nahlásit

Týjo, tak ty si se Oli vdávala ve dvaceti jo, tak to jde...ale co až ti kluci vyrostou tak budeš ještě mladice!

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:31
- Nahlásit

Paja s Tinou
Dvacet je málo? A já myslela, že už su stará baba... Néé, já holt věděla, že je to ten pravej, tak na co to odkládat. A ani po deseti letech nelituju. Lepší chlap se ještě nenarodil... Když to tak vezmu, tak až Marťoj bude 18, tak mě bude čtyřicet, mnóó, tudíž se za mě aspoň na zábavě nebude muset stydět! Snad...

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 16:45
- Nahlásit

ola
Já se vdávala poprvé v osmnácti/z lásky/ a podruhé v 28.A taky toho nelituju.Po mladým jsem si užila dost a teď se zavírají vrátka,tak jsem dostala chuť si v klidu užít ještě jedno.Ale hrozně se mi líbí,že jsem mladá mamina.Teď mám trochu strach,jestli to všechno ještě zvládnu/hlavně psychicky/.
Možná,až ti kluci povyrostou,přijde ještě chuť na holčičku.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 16:48
- Nahlásit

Lenda
Zrovna jsem si říkala, jak asi snášíš tyhle dusna a jestli ti není blbě? Necháš si říct, co to bude? Jo, a já bych holčičku stejně neměla. Určitě by to byl třetí raubíř. To si spíš pořídím ještě fenečku...

Krista
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 20:23
- Nahlásit

Denisa
pořád uvažuju a uvažuju...Výhoda je i to,že to neni zase až tak daleko a pak mě taky napadlo...Když posuzuje Ital,tak to by se mohli majitelé feneček zaleknout a i když konkurence bude určitě veliká,nemusela by bejt obrovská
Do 1. září máme čas...Třeba se k nám ještě někdo přidá....

To my jak teď marodili,tak když Meggince trošku otrnulo,tak to byl vážně horor udržet ji aspoň v rámci možností v klídku..

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 21:33
- Nahlásit

ola
Vedra snáším líp než Brauny.Ta je opravdu úplně vyřízená,to já se občas vybičuju k nějaké akci.I když převážně lenošíme obě.
Řict si to nechám. Je mi to jedno a alespoň budu vědět, jak na "TO" mám mluvit.

Chodka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 22:29 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

odbočuji od tématu,ukázka konce slavného bazénkuIvan vylil vodu s tím,že bazének vydrhnu a Meggina byla rychlejší.
důkaz:
ola
A budeš to mít dobrý až budou kluci velký a vy spolu vyrazíte tak jim budou říkat,že chodí s pěknou kočkou a ty se budeš naparovat.Lepší chlap se ještě nenarodil... jó a já mám jednoho takového taky doma ale už 19 let No jestli si tohle přečte ten se bude naparovat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 11:35
- Nahlásit

ola
jejda, tak to jsi v úplně jiným "světě" než já
v 16, ve 20... no to sem ani radši nebudu psát co jsem vyváděla... ale vzpomínáme na to s holkama furt... to bylo super období...

mno, my jsme včera s holkama zakalily do 5 do rána a pěkně jsme se utvrdily v tom, že na děti máme ještě času dost a svatba?! tak to leda kvůli tomu, že by byla príma rozlučka... ne, ale fakt úplně chápu tak moje vrstevnice bez dětí se děsí kolotoče okolo miminka. Např. moje sestřenka (o rok mladší) vyloženě říká, že si ještě nic neužila a do dítěte se jí nechce. Já jí říkám, kdy teda chce ty děti mít, když má třicítku na krku?!?... já si teda užila všeho dost a jsem za to moc ráda, ale klidně bych si ještě tak 10 let užívala...

Ale Marťan se vrátil včera ze své pařby dřív než já a byla mi poslána sms - Giordi 2x čury, 2x kaky, miska granulí! to bude aspoň otec!

Krista
...já to taky ještě nevím na 100%, taky si říkám, že uvidím ještě...
tak si budeme dodávat odvahy zatím jo?!

Chodka
jéééé, no já si říkala, že to nemůže vydržet... jsou to holt naši roztomilí kazisvěti!!!

JO a pokousaný pejsek je už v domácí péči, tak je to príma...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 11:38 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Chodka
ola
Lepší chlap se ještě nenarodil... ... ale o tom to vůbec není v mém případě nebo v případě kamošek... to je o mě/o nich ne o chlapovi...

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 12:16
- Nahlásit

opravdu již poslední pokus o foto
http://www.meggi.estranky.cz/archiv/inahled/159.jp g

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 20:14
- Nahlásit

Vcelka
vypadá to na zítřejí výlet vaším směrem,jestli ano tak se ozvu a možná se zítra uvidíme a Meggina s Vikym.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2006 15:47
- Nahlásit

Tak před chvíli od nás odjeli Chodka s manželem a Meggi. Psiska se pěkně vyřádili, dala jsem s toho nějaký nový fotky na Vikyho stránky tak se jukněte, jsou v galerii Léto.

Chodka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2006 21:15
- Nahlásit

Jenom krátce domů jsme dorazili od Včelkyv pohodě,Meggina byla v autě totál, celou cestu prospala,jednou jsme zastavili na pití a proběhla se a teď už je zase grogy.Bylo to fajn.

Chodka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2006 21:35
- Nahlásit

Corli má už nové fotky mimin a i s jmény.Je vidět,že dobře rostou a už koukají na svět.

Krista
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2006 22:35
- Nahlásit

Chodka
Tak jsem mrkla na fotečky a super!!!To jste měli pěkný výlet...

Miminka Corleony(teda Unitky) jsou krásňoučký,už se nemůžu dočkat až budu vybírat štěňátko-ať už od Megginky nebo odjinud

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 07:43
- Nahlásit

corleona
miminka jsou krásný
Chodka
Vikymu to vylítání s Megii asi nestačilo, protože stačil dělat jeden průser za druhym. Přišla k nám návštěva s malou holčičkou, tak dělal jak blázen a měl furt tendence na ní skákat. Takže to byl chaoz, byl jak retard a když ho odeženeme, tak na just to jde udělat znova. Pak odešli a Zdeněk si vyndal z lednice zbytek kachny od oběda. Nechal to na talířku na lince a stál opřený o bar koukal na televizi. Já sem přišla a koukám tam jenom jeden kousek, Zdeněk se otočil a řiká "ty si si tu svojí porci už uklidila?" A myslel že sem jí někam schovala, no tak mně to hned docvaklo jdu se podivat ven a Viky drží kus kachny v hubě. Tak nastala honička po zahradě, my se u toho tlemili jak blbý, a jestli nás někdo viděl tak se musel pobavit. Nakonec se nám jí podařilo ukořistit, mám takový fígl že když nám něco ukradne což je furt, tak vezmu něco do ruky a dělám jako že to po něm prudce hodim a on jak se lekne tak tu věc upustí. Kachny se ale jen tak vzdát nechtěl tak jí pustil až za dlouho. Tak dostal vynadáno, za trest zustal venku a pak dělal hrozně smutnýho že se s nim nebavíme. Hrál to na nás tak že sme mu na to zase skočili a šli sme ho pak pomazlit. Děsnej zmetek vychcanej.

Chodka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 08:22
- Nahlásit

Vcelka
No to je šikula to víš po takovém vylítání je hlad no a kachnička tý se nedá přeci odolat Jó a ještě,že vám není na zahradu tak vidět Vidět jak honíte Vikyho který drží v tlamě kus kachny....
Meggina dneska ani nevnímala,že odcházíme do práce jak chrněla.No a Ivan ten měl taky divoký spaní svojí peřinu si hodil na zem a v noci tu mojí ze mě stáhnul tak byla taková malá přetahovaná. Jo a je pěkně spálený vypadá jako cyklista když se vrátil z nějaké tůry nohy opálený jenom kde mu končí kraťasy a ruce to samý a to bylo jenom tam od vás.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 08:25
- Nahlásit

Vcelka
Tak koukám, že u vás bylo veselo! Úplně Vikyho vidím, jak byl šťastnej, že ten kus pečený kachničky čmajznul ze stolu... Následná honička musela být adeptem pro "Neváhej a toč!", že jo?

Jinak já včera s Fee byla na cvičáku. Stopa katastrofální. Prostě ji to nebaví (a to jsem kladla syr.krůtí prsíčka). Jirka řekl, že je FeeBee rozmazlenej fakan, kterýmu se všechno strká až pod hubu, takže se nesnaží něco hledat v trávě... (Sice jsem s ním diskutovala, ale v duchu mu dávala za pravdu) Pravil, že bych měla krmit JENOM na stopě! To by asi Fee do tří dnů chcípla hladem.
Ovšem v poslušnosti jsme prý byly nejlepší (prý suveréně špica) a obrana taky skvělá. FeeBee začíná být bojovnější. Na figuranta řve jak tur. Zákusy jsou lepší a lepší. Rukáv si nosí s hrdostí gladiátora.

Corleona
Dětičky jsou nádherný. Všechny. Nejvíc se mi asi líbí pejsek. Jak je vidíš ty - okem profesionála? Budou to šampioni??

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:54
- Nahlásit

Dětičky Unitky jsou oprvaud moc krásný, to je stejně rychlost jak rychle štěníci rostou.
Chodka, to si Megi ale parádně vyčistila bazének...
Jinak jak si na stránky dala ty "demoliční" fotečky, tak mi ta díra ledasco připomněla. Dnes ráno když jsem vyšla ven, tak před verandou velká díra, že by se tam hnedle ta tůje taky mohla zasadit. Ale Tina v tom teď ani tak prsty nemá, to pro změnu jezevčice.
Ta je zase tlustší, tak asi nebudu váhat a vydám se s ní na veterinu, ať mi zjistí jestli máme něco očekávat. Je mi divný že by až tak extrémně během pár týdnů stloustla...nebo fakt nevím.
Jo Denis, možná si tu má slova napsaná Tna vzala k srdci a je to divný, ale připadá mi že začíná přibírat. Dokonce se zaobalila v té části za hrudníkem (mezi břichem a zadkem), tam byla vždy jako lund. Připadá mi že se i více osvaluje...no ale abych to nezakřikla.
Jinak máš super výdrž, být na pařbě až do rána do pěti, tý jo. To já bych už asi padla, jak padně druhá ranní, tak na mě jde už šílená dřímota

Olo, tak to se Tina tváří asi na stopě úplně stejně...

Jo a včera mi Ondry mamka hlásila, že někde hlásili, že tento týden mají lvi nějaký výborný období a s kombinací se střelcem, by mohlo být i plodné...když to slyšel Ondra, tak se skoro orosil Já jsem lev a on střelec

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání