| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:06
- Nahlásit
ola
Jinak všem díky za gratulace
Markét
tobě taky vše nejlepší k tomu dnešnímu svátku.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:13
- Nahlásit
ahoj všichni!
Všem,co meěly nebo mají svátek všechno nejlepší!!!!!!!!!
Anelka
Aliska je krásná a přeju jí,ať celé těhotenství i porod a pak výchova dětiček proběhnou bez problémů...
Jinak já mam doma žíhanou čertici Megginku-19 měsíců.Na stránkách jsem teprve začala pracovat,ale máme tady galerii-Naše milovaná boxerka.
Libka
To video je pěkný,to musela bejt Eliška potom zlatá boxerka a spinkala,,viď?
corleona
To je mi líto........ Chuděrky malý.........Ale snad už to bude v pohodě a mimča vám budou dělat samou radost.Držíme s Megginkou pěstičky.
Denisa
Kde ty pořád bereš nový a nový figuranty?To je sháníš někde od známejch?Já bych totiž taky potřebovala změnu,protože my máme na cvičáku začínajícího figuranta a ten samozřejmě není úplně perfektní...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:17
- Nahlásit
ola
To se FeeBee vyznamenala,co?
Jinak-Megginka už nekašle!!!!Prý už můžeme zase začít cvičit...Po 3 týdnech to bude asi masakr,pro mě poslušnost a stopa,pro figuranta obrana. Ale M. asi bude mít opět drsnou falešku...Včera dohárala a dneska už má nateklou lištu a cecíky...Myslíte,že máme počkat,jestli to není jen po hárání,nebo radši dát rovnou obklad?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:25
- Nahlásit
Krista
Pokud je hodně nateklá, tak to "obkladuj" hned. Aby jí to nezatvrdlo. Faleška je děsná věc. Já už Fee vrátila hrošíka, protože už je v pohodě, ale taky z toho mám vždycky nerva.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:44
- Nahlásit
Krista
no já je sbírám už mám docela slušnou sbírku ne, tak to chce se tam u vás v okolí pídit po dobrých figurantech... mně to taky trvalo než jsem tak různě prorazila nebo se někam vtírnula nenuceně...
no hurá, že už je zdravá! jinak faleška není hned po hárání, ale až za měsíc, dva po hárání... ale ty cecíky může mít nateklý klidně od hárání po konec falešky... jsou to prsatice, některý, třeba G. taky...
ola
že konečně dostala rozum...... já myslím, že ho má, taková chytrá placatka! Je to pracovní plemeno, tak chtějí pracovat, ty taky makáš, tak tě v tom nechtěla nechat, to je sympatické přece... Nuda, nuda, tak si udělala program Nebo má jiný názor co se týče zahrádky, tak si to chtěla přetvořit k obrazu svému. Holt boxeři jsou velice kreativní!
G. je zase někdy velice kreativní při výcviku!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:45 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak to je ta naše úroda. To jen, abyste měly co závidět.
Hadánka č. 2:
Kolik jich je? Až se dopočítáte, očekávám typy na počet feneček ku počtu pejsků.
Tak Pá.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:02
- Nahlásit
Michla
Jůůůůůůůůůů, tak ty jsou super. Už máte jména? A co ocásky - necháte? Počet feneček sem už tuším někdo nabonzoval, ale už si to nepamatuju (3kluci a 2holky?)
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:07
- Nahlásit
Michla
No nádhera,doufám,že vy nemáte takový problémy jako Corli, jó a bonzovala Denisa. Hned jsem se dívla na stránku kde o tom psala,to byla ta úroda miminek.A počet co napsala Ola souhlasí.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:49
- Nahlásit
Jo a ještě,
ví někdo, jak je to teď s placením za krytí, podle čeho se máme s paní ženichovou řídit? Nevíme asi ani jedna. Dík moc, Michla
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:55
- Nahlásit
Cháááá,
špatně!!! Musíte počítat, neboť......
A to vám řeknu až uhádnete, jak to nakonec všechno bylo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:59
- Nahlásit
Michla
no ti jsou hezoučcí! boxeříci malincí! jo jo, já to nevydržela a nabonzovala tuto radostnou událost i sem... zde taky Aidě drželi lidičky pěsti-štěstí!
s placením za krytí... nevím, ale třeba zkuste zavolat paní Ungelťákové anebo určitě mezi přáteli boxíkáři někdo bude vědět ne, třeba Kamča...?!
no a já jsme si myslela, že se to domlouvá a platí předem... asi záleží na dohodě vždy...
a dávej fotečky ať se můžeme kochat miminkama!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:00
- Nahlásit
Michla
no já vidím 7! 7 statečných?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
Michla
hm, tak teď vidím 6... tak 6 je ďábelksé číslo, tak že by 6 ďáblíků...?!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:06
- Nahlásit
Michla
Je fakt, že tady na té fotce mě přijde jako bych jich viděla 6 ,ale nevím.Leda,že by Denisa měla špatné informátory Ale neva čím víc tím líp.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:08 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Michla
Krásné štěňátka, tak ať pěkně rostou a jsou zdravá.
Denisa
Já myslela, že jsem sama, kdo jich vidí šest .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:10
- Nahlásit
Chodka
informátor byla sama Michla
ale jak sama píše, bylo nějaké neboť tak hlavně že asi bylo radostné to neboť...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:13
- Nahlásit
Denisa
No to jsem tedy blázen to si musela dát Aida na čas s tím neboť
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:15
- Nahlásit
Chodka
však uvidíme jak nám to Michla objasní... jen jestli si to šestý "nepůjčili" někde od sousedů...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:17
- Nahlásit
ola
Také jsem myslela, že Allis dostala rozum, ale hrubo jsem se mýlila...již několikrát měla sundanou záclonu z okna, buď úplně celou nebo aspoň půl a to i když byla doma sama jen hodinu! Taky to schytala záclonou . A ještě bylo vidět, že se pokoušela dostat do spišky, byl vypadený klíč a okolo poškrábané, si myslí, že když se jí to jednou povedlo, tak proč né znovu....
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:21
- Nahlásit
Tak já bych si jich tedy taky tipla rovných 6...ale jistá si stopro samozřejmě nejsem
Corli, tak snad už to zbylí mimísci zvládnou a vyrostou z nich pořádný draci a vše vám vynahradí!!!
Michle také gratuluju k přírůstkům
A taky tedy všem Markétám...ještě že tak se jmenuje i moje sestra, si to člověk alespoň pamatuje, ikdyž vy jste vždy rychlíci a já se pak stíhám tak maximálně už jenom přidat
Oli, naše tři zahradnice devastují co se dá. Ještě že teď tam máme část kde si zatím můžou hrabat jak chtějí, ale potom, to už bude asi daleko horší...
Jinak hlásím že Tina teď výborně baští až z toho mám neksutečnou radost, dokonce to vypadá že si zvykla i na raní příkrmy a vyhovuje jí to.
Jo jinak asi jezevčíkokříženci nebudou, alespoň to tak vypadá. Cecíky nenatékají mlékem, takže asi opravdu jen dobře baští!!!
A já jdu vlastně taky na oběd, tak všem dobrou chuť!!!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:31
- Nahlásit
Michla
No ty jsou boží!!! Vypadá to na šestku, a Gaston je náš "strejda", takže to jsou vlastně Elišky sestřenice a bratránci Chvilku jsem myslela, že jich je sedm, že je jedno schovaný u maminky pod hlavou, ale nevim......Tak už to rozlouskni!!!!
Krista
Byla pěkně urvaná, byli jsme v sobotu, a dospávala ještě v pondělí.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:35
- Nahlásit
Denisa
paní Ungelťákové
To je dobrý, já vždycky říkám, že jsem potkala pani Zanzikovou, že přijeli Sárinkovi a tak...... Když Renata, panička od Sáry zjistila, že jsem jí říkala pani Sárinková, kdž jsme si ještě vykaly, tak se mohla potrhat smíchy.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:36
- Nahlásit
Michla
Tak nás nenapínej! Prostě jsi po pěti kouscích považovala porod za hotovku, nabonzovala jsi to Denise, Denisa to práskla nám... no a v tom bonzovacím mezičase vylezla ještě jedna holčička. Že mám pravdu???
alli
Paja s Tinou
Dnes jsem sdělila "proutěnou aféru" Zdenkovi se slovy : "prostě musíme mít ještě jednoho psa, aby se FeeBee nenudila" A Zdeněk odvětil, že to je fakt, proč ne, vždyť sis vlastně ty proutěný truhlíčky koupila dva, takže jeden zbytečně zůstal nedotčený...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:46
- Nahlásit
Michla
já myslim že šest jich tam je určitě. Tak tři holky a tři klucí?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:57
- Nahlásit
Libka
no my si normálka i mezi sebou - pejskařkama venčitelkama říkáme - Giordinová, Aginová, a celé rodinky, páry jsou Giordinovci, Aginovci atd.
a z ulic jsou to paní Beníková atd. Např. jeden pán měl Arisku a teď má Blackynu, ale už je to nafurt pan Ariskovej...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:02
- Nahlásit
Denisa
Tak to je asi celorepublikový postižení, protože když jsme teď dělali seznam na ten kynolog. sraz, tak z 90% jsme nevěděli příjmení, tudíž jsme si psali : Woodyovi, Dorinkovi, Samovi, Apolenkovi, Issarovi....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:11
- Nahlásit
ola
celorepublikový postižení... no kynologů postižení! pejskaři jsou takhle máklí asi všude...
určitě je v kynolog. světě obvyklí i to, že si lidi víc pamatují jména psů než pánečků...
co už jsme kamošky a nemeleme jen o psech, tak vím i jména, heč, příjmení občas, ale jinak v mobilu má takovou tu povětšinu co se scházíme jen kvůli psům pod jmény psa!!! Samozřejmě že si pamatuju jméno psa a rasu, ale jméno páníka...
no a nejlepší je, pokud jsou to lidi z netu pod nějakou přezdívkou třeba jako kamoška z fóra venčení cz-pes Brno Puna, jmenuje se úplně jinak ona a ani její pes není Puna ani puma...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:35
- Nahlásit
fotografko Pajus!!!
hele, se mi podařilo vyfotit konečně fotku, která doufám technicky vypadá trochu k světu, kde je ostrý objekt a máznuté pozadí tak mám radost. co člověku stačí ke štěstí!
no akorát zas ten tupý výraz v tom vedru... no furt lepší než ten můj tupý vlastně...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:36
- Nahlásit
kurňa to mám v práci jen v malým rozlišení... no tak neva no...
jdu domů, stejně mě to nemyslí...
jsem zvědavá jak budu "čilá" na obranách... no však já kousat nemusím...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:49
- Nahlásit
Olo, to je dobrý nápad, počkej až proběhne pak nějaké dvojí spiknutí
Je ale fakt že tak nějak Odru stále připravuju na to že bych jako jednou chtěla mít boxery dva...a on vždycky odvětí že si vždy přál jednoho vycpanýho a druhýho sádrovýho...no tak co by jste mu na to řekli
Je ale fakt že když se bavíme o nějakém autíčku které by jsme si pořídili, tak se shodneme na typu seat Alhambra a na dalších podobných značčkách...prý to má velký kufr na veterány a dva boxery!!! Takže mám třeba do budoucna vyhráno a nebo taky ne...
Denis, Libko, Olo, já myslím že je nás rozhodně více, ani se radši nebudu dívat do telefonu kolik jmen tam mám psích...když on si na to člověk hnedka lépe vzpomene jak na páníčka. Teď u toho boxera mám napsáno Bubák - Honza...
Denis a fotečka simyslím že je moc povedená!!! Až skoro to vypadá jako kdyby za to pozadí byla Giordi domontovaná! Ještě že ti takhle pěkně pózuje, to u nás moc nehrozí...
|