Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:36
- Nahlásit

Tak jsme se před chvílí vrátili od veta a Allis má falešnou březost a v tom jednom cecíku má zatvrdlou mléčnou žlázu , tak má držet dietu, míň vody, více pohybu a cecík ledovat, pokud se to do dvou dnů nezlepší, tak by nám dali nějaké prášky...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 19:32
- Nahlásit

alli
No tak snad to bude dobrý. Chladivé obklady nebo octanová mast - to by mohlo přinést úlevu. Fakt je, že pokud zatvrdlina přetrvá, je lepší to řešit.

Před chvílí jsme se vrátili z parku. Kluci si nasbírali pár lesních jahod a dokonce už jsou i borůvky! FeeBee úplně samozřejmě vlezla do řeky. Čekala jsem jestli se odváží do hloubky. Už to vypadalo, jenže pak u břehu něco objevila a vrtala frňákem a dloubala do bahna. Asi žába. Najednou s sebou cukla a začla prskat a vztekle hrabat, tak bych řekla, že jí žába uštědřila lekci...

elza
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 20:52
- Nahlásit

Ahojky všichni,
chtěla bych se vtísnit do Vašeho boxerpokecu a zároveň poděkovat všem za návštěvu nových stránek bílých ksichtíků.
Musím máknout na zaplnění a jelikož jsem dnes byla celý den fotit pesany, přibude do štěňat jedna bílá malinká holčička.

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 21:04
- Nahlásit

elza
Ahoj,vítám tě hu nás jak se říká na Chodsku.Sice nejsem rodilá Chodka,ale už tu jsem 20 let tak se už tak cítím.Stránky jsem navštívila a přeju aby se brzo zaplnily,co nejvíce spokojenýma bílýma boxíkama.

Jinak my jsme se s megginou vrátily z venku bylo už fajn tak snad bude chrupčit.

alli
Allis přeju aby tu zatracenou falešku měla co nejdříve pryč.My měli štísko po prvním hárání nás (Meggi) faleška minula.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 22:29
- Nahlásit

alli
to je dobře, teda i když lepší by bylo kdyby neměla nic, ale hlavně, že to není nic horšího, tohle hravě zmáknete!
elza
vítej v klubu!
máš super stránky, moc se mi líbí a celý provedení, barvičky a přehlednost... super!
ola
... tak žábu ještě Giordina neviděla, jen placatý rozjetý na silnici, ale bohužel si pochutnává na zahradě na šnecích (no gurmánka, francouzská kuchyně) a 2x jsem ji přistihla při mordu ještěrek! aby jednou nenatrefila, koza!, na jedovatou ropuchu! no snad ne...
mňam, borůvky...
Chodka
a takovýto "huž" (ne huš!)...? to se u nás používá na brněnsku nebo možná všude, ale původ to má asi u vás že jo?!

elza
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 23:42
- Nahlásit

PastelkaTed jsem si přečetla, že bydlíme kousek od sebe. Kámošku určitě bereme!!! Na cvičák jsem měla jezdit do Loun, ale nějak to padlo. Kam chodíš ty a jak jsi spokojená?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 07:40
- Nahlásit

elza
Ahojky!!! Díky za mejlíka, já jezdím do Soběchleb, jsem spokojená, ale nějak mi nevyhovuje ten čas.Cvičí se o víkendu vždy od 14.hod. Sobota obrany a neděle poslušnost.Teď jsem domluvená na čtvrtek na čumendu na obrany do Novosedlic. Myslela jsem, jestli třeba někam nechodíte, proč do Loun? To je docela z ruky...?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:04
- Nahlásit

elza
ahoj tak tě tu též vítám taky doufám že se stránky bílých boxíků co nejdřív zaplní, dala jsem to vědět třem lidem, teda počítám tady odtud tequilu a Fanánka a pak ještě někoho odjinud co maji bělouše, tak uvidíme jestli pošlou foto.
Na oboje stránky sem baner taky dala, tak za chvíli o tom bude vědět dost lidí.
tequily
poslala sem ti z domova to video, ale vrátilo se mi to zpátky, takže to takhle velký nejde poslat. Dala bych to na stránky jenže tam je to asi jen do velikosti 5MB, takže to taky nejde. Tak tim chci říct že máš asi smůlu a že to ze mě nedostaneš.

Včera sem se šla s Vikym v sedm hodin projít a ono ještě furt bylo tak hnusný vedro, že sem byla zase hotová. Chtěla sem aby se vyčvachtal na koupališti, jenže on když vidí že já tam nejdu, tak tam vleze jen pod břicho a dál nejde. No tak se zase pořádně osvěžil až když mi pomáhal zalejvat.

tequily
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 09:24
- Nahlásit

Vcelka
To jsou holt blbý pracovní omezení
my jsme byli sMery venku kolem 21.h a natrefili jsme na ročního dobrmana-řádili spolu asi hodinu a půl a když jsme přišli domů, Mery se téměř bezvládně zhroutila a 20 minut vypadala jak když má infarkt.

Vcelka
elza
Stránky jsou výbornej nápad, já když si pořizoval Mery tak jsem našel stránky bělouše, kde bylo i info, jak se postupem měnil přístup k nám "nestandartům" od utrácení a zatloukání až po dnešní stav. Bohužel už nefungujou. Tak až sezbíráme slušnou armádu, tak "standarťáky" zválcujem. Uděláme si vlastní výstavu a "barevní" přijdou jen na čumendu

p.s. jen sranda, to bych neudělal, když jste nás s Mery tady na fóru a na výstavě v Praze tak hezky přijali/y.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 09:49
- Nahlásit

tequily
Uděláme si vlastní výstavu a "barevní" přijdou jen na čumendu
To není špatný nápad! Já bych teda určitě přišla mrknout. Výstava by ale musela být rozdělena na víc výstavních kruhů - čistě bílá srst, semtamflek, pihatí, částečně barevní, 100% albíni atd. Samostatný výstavní kruh by měl Viky - klaun. Určitě žádný jiný boxer nemá tak specifický čárky pod očima jako on.

tequily
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 09:56
- Nahlásit

ola
tady: http://www.boxeri.estranky.cz/stranka/Nasli-domov je jeden boxer, který sice není klaun jako Viky, ale taky má zajímavě řešený "maskování".

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:10
- Nahlásit

tequily
Taky zajímavá varianta, ale na Vikyho nemá.
Když jsem si byla pro Fee, tak její bráškové byli oba čistě bílí. Chtěla bych je ještě někdy vidět. Možná, že pihy se jim teprve udělaly. FeeBee měla taky náprsenku čistě bílou a až časem se jí udělaly pod srstí pihy.

tequily
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:16
- Nahlásit

ola
Mery měla na začátku jen hnědý flíček na uchu-hnědá srst, pak se jí udělal černej pod okem, pak hodně na zadku,další pod druhým okem a teď jak se namočila při koupání s Vikym, tak sem si všiml dvou na hřbetě. ty černý má jen na kůži.

tequily
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

Tak už jsme taky na stránkách běloušů. Klobouček dolů, webmasterka je rychlá jako blesk.
Trošku jsem si vypůjčil fotku od včelky z koupání a něčí z výstavy, protože net mám pouze v práci a většinu fotek doma a nemám to jak přetáhnout-doma nemám net. Tak se omlouvám za porušení autorských práv.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:45
- Nahlásit

tequily
to nevadí já sem si taky řikala že by jsi tu fotku jak jsem Mery vyfotila v postoji mohl použít.
ola
Viky když sme si ho brali tak měl jen ty hnědý uši a pih pomálu a ty klaunský čárky taky neměl. Postupně začal pihovatět, flekatět, na očích se mu udělali zpočátku jen malý pihy a ty vyrostli do těch čárek. Oni se věkem vybarvujou. No ale na Fanouše nemáme, ten je snad kříženej z nějakym loveckym psem, jak byl strakatej. )

Jo a vlastní výstava to by bylo skvělý

tequily
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:01
- Nahlásit

Vcelka
Jej, až teď, co jsi psala že baner na bělouše jsi dala na obě stránky,jsem zjistil, že Boxer v nouzi je taky tvoje stránka, tak to tě šlechtí. Když jsem koukal na odkazy různých plemen v nouzi, říkal jsem si, že tam chybí "páníčci v nouzi a na pokraji zhroucení", to bych tam byl umístěn obden

elza
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:21
- Nahlásit

Pastelka
Ahojky,
víkendy by taky byly občas problém. Jak jste ve výcviku daleko?
My bychom byly úplné začátečnice. Do Loun jsem mela jezdit kvuli lidem, kterym delam web ( www.odstribrnaku.info ). Ztroskotalo to tam na figurantovi.
tequily
Výstava, nebo nějaká podobná hromadná bílá akce by byla určitě super. Vzdyť ti naši gesichti si krapet toho obdivování zaslouží.
Nedávno jsem na německých webech vyhrabošila zajímavé diskuze o bílých boxerech. Byly už staršího data a točilo se to okolo práva na život atd. Je dobře, že doby, kdy se bílá štěňátka musela utrácet patří minulosti.

Jo a pokud někdo najdete něco zajímavýho a budete mít pocit, že to stojí za zveřejnění, sem s tím. Stanete se váženými přispívateli

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

elza
Předem tě tu přivítám (rovněž i Pastelku ) a mám takový trošku dotaz mimo mísu. Jak děláš ch.stanici ze Stříbrňáku web, tak není to tak dlouho, co tam měli info o očekávání štěňat od Europy Six-Er. Teď to tam vůbec není. Něco se stalo?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:12
- Nahlásit

elza
Aha, tak to jo.No jestli ti to někdy vyjde, bylo by fajn, kdyby jste se třeba někdy zastavili u nás na cvikoši. Nejede se tam na kurzy, takže záleží jen na jednotlivci jak dochází a jak trénuje doma.Chodím tam ráda, máme tam psí kámoše a když se pesani pustí do smečky, tak je o zábavu postaráno. I my jsme začátečnice, na podzim bych chtěla zkusit ZM. Nechci na čubinku tlačit a ono to ani u rotvíků nejde. Myslím, že to znáš sama, protože bych řekla, že jsou si v lecčems s boxíkama povahově podobní.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

ola
Díky za přivítání! Nějak jsem se vám sem vetřela, doufám, že nevadí...

tequily
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

ochcal jsem systém. Tady na cz-pes bylo v encyklopedii mimojiné napsáno u Boxera: "Boxer je středně velký společenský nebo služební plemeno. Hodný k dětem a milující celou svojí rodinu. Srst je krátká bez podsady, barva je zlatá s černou maskou, zlatá s bílými znaky nebo žíhaný s černou maskou, žíhaný s bílými znaky. Bílé znaky nesmí přesáhnou 50%, bohužel se vyskytuje i bílý boxer, tento pes je spíše voříšek s PP." , no zjistil jsem že to jde přepisovat, tak jsem jim to trochu pozměnil, vyměnil fotku a hned to zní lépe. je to přesně: http://www.cz-pes.cz/encyklopedie-detail.php?detai l=25

monika
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

Pastelka
jak se domluvila ta tvoje kamarádka? Jede se kouknout na prcka?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

ola
no tam je od Europy vrh R, pět štěnátek, to neni ono? Je to když si klikneš na odchovy

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:18
- Nahlásit

Nazdárek!
Hlásím se z Tomova kompu, neb můj chcíp. Jestli definitivně, to se dozvím zítra, jede k počítačovému lékaři..

Před chvílí jsem se učila starý dobrý program Front Page, abych mohla aktualizovat. Tom má totiž na svém notebooku jen Front Page a pokaženou CD mechaniku, takže jsem si tam nemohla nainstalovat program ve kterém dělám www. No, komplikace jak sfiňa. To je tak, když se furt něco odkládá. Mě se počítač kousal už před několika měsíci, až se kousl definitivně.

Právě jsem zaktualizovala náš web. Kverdovi přišel (konečně) certifikát na intra. Na FCI si fakt pospíšili, trvalo jim to víc jak dva roky. Čerstvý Interšampión před chvílí málem zakousl natěrače, co u nás momentálně natírá plot. Natěrač si totiž myslel, že boxer jako boxer. Jenže Nunda je "vítač" kdežto Kerin "hlídač". A byl zrovna puštěný Kerin, když natěrač přišel ze sváči..
V sobotu v PL se nám dařilo, Heduš zvítězila nad polskou fenou, obdržela CWC a tímto se stala šampionkou Polska. Kerin to vyhrál celé, V1, CWC, CACIB, BOB.
Zato v Brně Vikina skončila až V3. Každý den není posvícení..
Posuzoval Sucháč a opět si posuzoval svoje "Jisuka". Asi mě nebude mít moc rád, protože jsem mu po výstavě řekla, že by to už dělat neměl. Na to mi řekl, že on za to nemůže, že nemůže ovlivnit, kam hlásí majitelé jeho psy. Na to jsem Suchému "suše" sdělila, že si myslím, že to teda MŮŽE ovlivnit. Takové báchorky ať si nechá pro někoho jiného. To mu teda nežeru. Tři jedinci byli v majetku Šulcové. Jestli s ní není v kontaktu, tak já jsem medvídek koala.
Každopádně jsem u řekla, že to jeho jednání sice není proti řádu, ale proti ETICE určitě. Někdo už mu to říct musel. Řekla jsem mu o " vlně odporu", která se proti němu zvedla na internetu. Byl překvapený, protože on na internet nechodí. Tak abyste teda věděli..

V Brně byl i Yugo - otec našich ještě nenarozených štěňat. Chovatel nemohl pochopit, proč jej nemůže vystavit, když je sice kupírovaný, ale ze země, kde se kupírovat může. Když jsme mu řekli, že u nás kupírovaný nesmí ani na zkoušky, ani uchovnit a že se chystá, že nebudou smět ani na cvičák, tak si myslel, že si děláme srandu. Prý neuvěřitelné, co se to tady děje.

No a jinak.. ještě nerodíme, měříme teplotu a čekáme. Unity vypadá jak Zeppelin, jen vzlétnout. Termín máme pátek - sobota, tak držte palce, ať to proběhne v pohodě..

Vcelka
Ten zlatý boxer, co je v útulku v Ostravě, už má paničku. Akorát musí počkat do pátku. Už se jej nemůžou dočkat a každý den si do útulku volají. Měli boxera, dožil se jim 13 let. Bude to soused naší známé, co má Olinku (K´Napoli Floyd Fender Edda).
Pokud jsi mluvila s Šárkou, co organizovala jeho záchranu, tak právě ona má toho bílého boxera Edíka (Edward Moravia Box) - máte dalšího bělocha do klubu.. Pokud tam teda ještě není.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:19
- Nahlásit

Vcelka
Ne, to je vrh z roku 2005. Teď tam byla čerstvě a už tam není. Je tam jen ten jeden vrh. Moc se mi líbí ten zlatej pes s velkou hubou...

tequily
Ty si teda číslo! Dost dobrý! Hele vysvětli mi trošku původ tvýho jména?!?!

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:22
- Nahlásit

corleona
Slááááva! Už jsme měli/y depku, že jsi prodala svých sedm kousků a dala ses na pudlíky!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:23
- Nahlásit

ola
na bišonky..

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:24
- Nahlásit

corleona
Už víte kolik nových pidiplacatek bude? Jak to snáší - ty vedra, pupek atd.?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:27
- Nahlásit

monika
Jéje! Ahojky! Když jsem jí to včera volala, tak říkala, že se domluví a že ho chtějí, ale jak to nakonec dopadlo, nevím. Chtěla jsem, aby si o špuntíkovi promluvili raději ony dvě, já nejsem schopná posoudit, jestli je zrovna její rodina nejvhodnější. Kamarádce zavolám a dám ti určitě vědět.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:27
- Nahlásit

corleona
jo tak to je skvělý, tak to já ho už asi vymažu. Jo psala mi to Šárka, to sem nevěděla že je to zrovna majitelka Edíka. No tak ať nám ho taky pošle do klubu bílých boxerů ať se nám to tam rozrůstá.
Jinak velká gratulace ke všem výstavním úspěchům. Sucháčovi jsi to řekla moc dobře, bylo to potřeba.
A jinak držíme pěsti ať se porod vydaří.
ola
tak to nevim s tim vrhem, ten zlaťák se mi taky líbí.

Mám dotaz, když chce jít někdo se psem na zkoušky musí být členem nějaké ZKO?

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání