Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Michla
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 17:42
- Nahlásit

ola
ahoj Olo, stalo se to, co jsem čekala. Ale dělám na tom, neboj.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 17:58
- Nahlásit

Michla
Super, už jsem začínala mít depku, že to zase nevidím jen já!

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 19:10
- Nahlásit

Halóóóó pomóóóóc právě jsem zjistila, že má Fee u kaďourkové dírky bouly jako pingpongový míček!!! Co to je? Ucpaná žláza? A co s tím? Jsem před srdečním selháním. Nebylo to vůbec vidět, až teď v parku, když jí pod ocas zasvítilo slunko... Ohmat jí nedělá dobře! Pište, raďte, informujte...

articek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:08
- Nahlásit

ola
možná, že by to mohli být ucpané žlázy, jdi co nejdřív na veterinu, ať to nepraskne

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:14
- Nahlásit

articek
Pofrčím hned zítra odpoledne - dřív nemůžu! Ach jo! Čím to vznikne?

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:18
- Nahlásit

ola
Držím pěstičky,ať to není nic vážnýho !!!!

articek
no, ono možná stačí trošku poradit... Já teda než teda něco použju na Bonnie,tak si to důkladně promyslím,jestli to nan ní bude sedět...A tak si myslím že by to měl dělat každej, aby něco nepokazil....

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:27
- Nahlásit

Markét
Děkuji za ten postřeh.... Snažím se to tak více méně trénovat.... Ale dělám to většinou když je Bonnie trošku víc unavená, takže se nám zatím daří

Michla
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:31
- Nahlásit

Tak snad už by to mělo fungovat. Mějte se všichni krásně a hádejte, hádejte.......

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:36
- Nahlásit

Michla
No, je to jasný! Na posledních fotkách už je z ní ženská! Bříško má určitě plný šampionů, že jo?

Michla
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 21:55
- Nahlásit

ola
Ahoj, to jsi teda rešpión č. 1. Je to tak, malí Gastonci a Aidušky už jsou na cestě. Věřím, že na dobré.

Doufám, že u vás nebude nic vážného. Dej vědět. Ahoj M.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 22:14
- Nahlásit

Michla
tak to moc gratuluji k miminkům a přeju vám až to příde aby bylo všechno v pořádku a narodilo se vám minimálně pět mrňousů.
ola
a vám přeju aby ta boule nebyla nic vážnýho.

My byli dneska zase cvičit a na to že nás tam dneska bylo asi šest, tak jsme toho udělali teda víc než v pondělí. Bylo to docela v pohodě, dělali jsme sice jen poslušnosti, ale pak nám to už i docela šlo. I když je tam příjemný stín, tak ze mně teda chvílema lilo jak z vola. Zastavil se tu zase brácha s Bártem, tak se pejsani vykoupali zase v rybníku. Ten Bárt je hroznej jak Vikymu furt všechno krade, je schopnej ho i utopit aby získal klacek co sme jim hodili a když jim hodíme každýmu jeden, tak stejně mu ho pak musí vzít a narve si je do huby oba dva. Sem řikala že jestli jednou bude mít brácha i takový děti, tak teda potěš. Něco jsem i vyfotila, tak zítra něco vyberu a dám to na stránky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 22:40
- Nahlásit

Michla
jé, tak mrňousové (GastAidušci ) opravdu na cestě!!! Držím pěsti ať je vše v pohodě!
ola
téda, doufám, že to nebude nic hroznýho... taky držím pěsti-štěstí!
Vcelka
je hroznej jak Vikymu furt všechno krade, je schopnej ho i utopit aby získal klacek co sme jim hodili a když jim hodíme každýmu jeden, tak stejně mu ho pak musí vzít a narve si je do huby oba dva. hm, tak to je jako Giordinka! TAky bych nechtěla taková fakáňata!

Achjo...právě jsem se vrátila z večerního venčení a byla svědkem toho jak 1 chlap a 2 ženský vylezly z hospůdky s mladým špringršpanělem a ženská posilněná alkoholem se jala pejska cvičit na chodníku... no hrůza, děs, pes vyšiloval, protože s ním škubala, smýkala, nakopávala ho a vydávala nesmyslně zároveň povely lehni, k noze, k levé, pravé,... pochybuju, že to ten pes měl vůbec naučený... když se mu něco náhodou povedlo, tak pochvala žádná, jen "no konečně debile" atd. úplně opilí na šrot nebyli a ti ostatní jen koukali a nic, ale mně bylo jasný, že kdybych se do toho začala vměšovat, že ženskou leda ještě víc naséru a pes na tom bude ještě hůř... co jsem si ale neodpustila bylo, že jsem jim v klidu řekla, že jednou se jim to vrátí... achjo a pak jsem už jen z dálky slyšela jak v tom furt pokračují... no a pak se člověk (já teda už dávno ne) diví, že pes kousne vlastní lidi. Chtěla bych vidět tu babiznu jak takhle machruje na rotvíka třeba.
Chudáčku hafíku, doufám, že už spíš a dají ti pokoj...

articek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 23:11 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

ola
jestli jsou ucpaný žlázy, tak tam vznikne zánět a pak ta boule, někteří psi na to trpí musí se to pravidelně vyprazdňovat, ale neviděla jsem to ,může to být cokoliv

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 06:10
- Nahlásit

Michla
Jé to moc gratuluju,doma jsem neviděla nemohla jsem soutěžit ,ale neva teda tady bude psích miminek.

ola
snad to nebude nic vážnýho dej hned vědět

ola
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 07:40
- Nahlásit

No, mám z toho docela nerva. Nejradši bych s tím tady v práci sekla a jela k vetovi zrovna. Hned jsem si na odpoledne zabukovala hlídání, takže vyrazím tak v 15,30hod. Zvláštní je, že jsme si toho vůbec nevšimli, a to jsme ji koupali na tu výstavu, u veta byla atd. Nevím, jestli to jde pak tak rychle u těch žlázek. Určitě ji to ale bolí, protože včera, když jsem jí to ohmatávala, tak po mě mrskla hlavou... Snad to nebude nic horšího. Ségra to měla u své liškojezevčice a prý nějakou zahnutou jehlou to vet čistil antibiotiky... Ach jo!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 07:52 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

ola
Já tě chápu taky bych měla nervy, člověk se o ně bojí jak o děti. Viky tuhle když sem přijela z práce, tak začal tak divně slinit a polykat jako na sucho až vyběhnul ven a začal se tak divně motat, že Zdeněk na mně volá že mu asi něco je. Tak já celá vyplašená, uplně mi s toho bylo v tu chvíli špatně a Viky pak vyzvracel takovou žlutou vodu, no a pak už to bylo v pohodě. V tu chvíli to jsou ale nervy.
Hlavně aby to nebylo nic vážnýho, ale to snad nebude, hned nám večer napiš jak jste dopadli, držíme pěsti.

Krista
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:14
- Nahlásit

Michla
taky gratuluju k miminkům...
ola
Snad to neni nic vážnýho a FeeBee bude v pořádku,chudinka...

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:35
- Nahlásit

Michla
Aidušce to moc sluší, určitě to budou krásný mimina, jo a Gaston je náš "strejda"
ola
Držim palečky, aby to bylo v pohodě........

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:01
- Nahlásit

Teď nám tady nešel dvě hoďky internet,a poznala jsem závislost už mě to chybělo,někdy jenom alespoň to podívání co je tu novýho.ale je asi okurková sezóna moc nemusím při čtení dohánět.
ola
Zrovna jsem chtěla napsat jak jsem si prohlídla foto tvých ratolestí,moc pěkný.Nevím jestli si to tu nepsala mám dotaz kolik je klukům?Podoba je,že je každý jiný viď vlevo je podoba na maminu a vpravo podoba na taťku no a to prostřední dítě tam je podoba.....Říká se,že jsou si páníček se psem dost podobný tak nevím...

Jinak tady je na padnutí ,větráky se točí nechuť k práci veliká Snad to nečte vedoucí ikdyž je na tom podobně.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:39
- Nahlásit

Díky všem za slova podpory. Už jsem volala vetoj a máme kolem čtvrtý hodiny přijet. To bude mazec!

Chodka
Starší Martin bude mít teď 22.6. osm a mlaďoch Kubas měl v lednu čtyři. Jsou každý jiný. Vzhledem i povahou. Mates je vědátor, Kuba praktik. Zatímco Martin ve 3 1/2 letech četl, tak Kuba ve čtyřech vyvrtá díru pro hmoždinku! Pochopitelně to prostřední dítě je celá maminka-hodná, rozesmátá, drobet slintající holčička.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 13:03
- Nahlásit

ola
nebojte, to bude v poho...

kluci - tý jo, tak já teď vůbec nevím, kterej je mladší a starší a ani jsem nějak nezaregistrovala, že jsou od sebe o 4 roky! toho světlovlasýho bych vůbec nepoznala ty fotky co jsi mi kdysi posílala... no je jasný, že vyrostli a změnili se ale letos v únoru na té výstavě si pamatuju 2 tmavovlasé klučiny skoro stejně velké, myslela jsem, že jsou tak o 2 roky od sebe, samo jen od pohledu...
jinak už je jasný kterej z nic je po kom z vás a Fee je teda po tobě jo?! no asi jo.
u nás Giordi je taky po mně, už jen proto, že jsme jedna duše, jedno tělo...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 13:24 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

ola
takhle jak tam sedí na bobku, tak vypadaji jako kdyby byli stejně starý, že jsou čtyři roky od sebe to bych taky neřekla. No ale jsou to fešáci, no jo když jsou hezký rodiče, tak i pak ty děti vypadaji k světu. A Fíbušce to tam taky sekne, nevim ale jestli vám to třetí dítě v tý porodnici nevyměnili, ten ksicht to má nějaký divný. Připomíná mi to jak byli Flinstounovi doprovodit ty svoje přátele který si šli pro adoptovaný dítě a oni jim tam přinesli v zavinovačce toho malýho šimpanze. A oni se k němu hnali a pak divně koukali a ta pani řiká ale né to je tady pro manžele......a tam stáli dva šimpanzi
Dneska se jedu podivat na bratránkovo měsíc a půl starý miminko, tak už se těšim. Musim ještě naložit mámu a babičku a vyrazíme na dámskou jízdu.

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 13:40
- Nahlásit

ola
Proto jsem se ptala na věk protože mě přijdou ,že jsou nějak těsně za sebou narozený.Ale je to dobrý ty když se dají dohromady tak nebudou špatná dvojka jeden to připravý a druhý to provede.Jó a ty přeci nemůžeš mít osmiletý dítě tomu nevěří ani moje dcera. Když jsem jí řekla,že máš dva kluky tak tomu nechtěla věřit.Sorry

Vcelka
Tak se pomuchlej mimčo a potom to u vás taky přijde.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

Chodka
jo kéž by už
Taky bych neřekla že má Ola už dvě děti a takhle velký, prostě vypadá moc dobře a mladě. Některý osmnáctky by jí mohli závidět.

Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:38
- Nahlásit

Vcelka
Já jsem se po pořízení Brauníka dala dohromady po neúspěšném pokusu.Pochovala jsem si v březnu mimčo a k jéžišku mám jedno objednané!!:
ola
Držím pěsti,ať to u toho veta nic není.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

Lenda
cože to chceš říct že čekáte mímo? No tak to moc gratuluji, to je moc hezký. To bude Brauny nadšená že bude mít sourozence.

Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:46
- Nahlásit

Vcelka
Doufám,že bude.Teď si to spolu užíváme,protože jsem už dva měsíce doma,tak jsme skoro pořád spolu.Pak to bude možná horší,ale snad to půjde.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:58
- Nahlásit

Lenda
to bude v pohodě, Brauny bude nadšená že je s ní furt někdo doma a mrňouse si oblíbí, oni to vycítí že patří do rodiny, tak ho bude určo ochraňovat.

Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:06
- Nahlásit

Vcelka
Já si taky myslím,že to zvládne.Ona je navíc opravdu strašně moc hodná.
Tak si mrně taky pomuchlej a ať má Viky taky sourozence.

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:51
- Nahlásit

Lenda
Jé no to je pěkný jedno pochování a je to gratuluju taky, vida kam jsme se dostali přes děti Oly a čekání na štěníky už budeme čekat i malý človíčky.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání