Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:15
- Nahlásit

Dannie
volat zpátky jí nemusíš, ale pokud ti ráda nosí balonek,tak je to lepší, vlastně ti běží rychle pro balonek,no a až to bude umět tak tam dáš lehni a je to, hlavně musí mít radost

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:16
- Nahlásit

ola
Jezdí k nám do Prahy, asi jednou tydně, dělá výběráky, někdy na něj koušem

ola
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:18
- Nahlásit

articek
Jak se ti zdá?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:20
- Nahlásit

ola
jó, fotečky jsem zkoukla, pěkné! akorát, jaktože tam nemáš prsingovou! jsem se těšila na sprosťárnu...
jo, na toho taky... no kdo by neznal Glisňu...
Mně "do sbírky" chybí ještě Šilhavý a Ščučka - ty bych chtěla jednou vyzkoušet... ale zatím budu ráda když si kousneme vůbec na někoho - o prázdninovém volnu...
Ještě na tom táboře by měl být Konečný-na toho máme nakousáno dost, pak Kupka, Zbygnievski nebo jak... no ty už neznám...

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:20
- Nahlásit

Denisa
teď jsme vymysleli s manželem, až to bude aktualní, tak v Praze je jeden super zařízený cvičák s restaurací a kontakty tam máme

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:22
- Nahlásit

ola
upřímně?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:23
- Nahlásit

articek
no supér! do Prahy by to bylo v poho pro všechny myslím... v Práglu znám jen jeden cvikoš a to v Rychetách, ale to už vlastně asi není Praha...?! no to je jedno...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:23
- Nahlásit

articek
Jak jinak?

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:29
- Nahlásit

Denisa
tak si to uhádla, zkusíme se domluvit s Mirkou jestli by to někdy šlo a k tomu spojit figuranta a vás všechny. To bude dřina

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:34
- Nahlásit

articek
no tak to je dobrý, kolik je v Praze cvikošů...?
no já tam byla jednou! a to na coursingu - Mistrovství ČR. jinak to tam neznám. ale je tam hezký zázemí! akorát kde by se tam spalo? doufám, že by to bylo na víc dnů... víkend... kdyby se dalo ve stanech... místa je tam habakuk
To bude dřina... to jo. tak aspoň - budeme vám zavázáni, blahořečit atd. !

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:35
- Nahlásit

ola
Já si myslím, že je dobrý figurant, docela i komunikuje. Manžel se s ním nějak nepohodl, takže ho nemůžu moc vychvalovat. Vydělala jsem video z Roudnice a tam někdy dával rukáv pozdě, ale jinak v tréninku je hrana a rukáv tam, kde mají být, dělá delší boje než muj figurant. Můj figurant má zase jiný styl a je komunikativnější, takže pocit z tréninku mám lepší od něho. Kubec neublíží a i pomůže. Myslím, že dobrý. Ve čtvrtek jdu na něj zrovna kousat.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:37
- Nahlásit

Denisa
nevím kolik má Praha cvičáků 10- 20 určitě

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:39
- Nahlásit

Nevím vůbec na jaké období to plánovat, máte ty tábory dovolený? Poraďte

ola
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:44
- Nahlásit

articek
Mno, mně se to z pohledu laika zdálo dobrý. Navíc Jirka mu zcela jasně říká, co po něm chce a on to tak dělá. Možná i proto, že zná Fee a ví, jak na ni. Oproti tvým zkušenostem je tohle moje první čubina a navíc původně pořizovaná spíš pro gaučing a k dětem. Že jednou budu hltat slova výcvikáře a zjišťovat kvality figuranta, to se mi ani nesnívalo...

articek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:49
- Nahlásit

ola
to je dobře, že si se tak rozhodla, víc takových. Tm je důležitá ta hrana, aby nebyla moc dolů nebo nahoru, aby nešlapal psů po předních ( to se stává, když jsou líní je zvednout) u toho se rádi lámou prstní kůstky a bolí je to

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:55
- Nahlásit

articek
no je fakt, že já mám třeba hodně akcí už téměř na celý prázdniny... ale víkend by se našel... v září toho je taky dost o víkendech... ! no ono asi furt...! a asi i ostatní to tak mají... ale přizpůsobí se to nějak.
tak dejte návrhy a uvidí se.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 22:21
- Nahlásit

Tak, my máme nakryto během prvních pěti minut, co fena vešla na zahradu. Svázaní byli tradičních Kverdových 30 minut. Páneček fenečky byl tak yv pohodě, takže jsem to přežila

Jo a Viktorka se dnes na cvičáku vrátila do původních kolejí a kouše zas jak dřív. Na Gladiátorovi v Praze se mi zdála už lepší a dnes prý to bylo úplně ono

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 07:44
- Nahlásit

Ráno, když jsem šla pouštět Fee, tak zvedla víčko a s výrazem "zbláznila ses?" odmítla vylézt z pelechu! Je z toho včerejšího kousání nějaká unavená!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 07:49
- Nahlásit

Teda vy jste toho zase napovídali za včera odpoledne, já než to včera večer přelouskala, tak my mezi tim Viky obsadil postel a pak sem ho nemohla odtud dostat.
My jsme se včera domluvili s bráchou že přijede s jeho psem a vezmeme je vykoupat. Tak se pěkně vyplavčili na koupališti, Viky teda plaval divnym stylem, dokud stačil tak se odrážel nohama a v hloubce se tak divně plácal že vypadal že se utopí. No ale pak už mu to šlo líp. Loni uměl plavat hned hezky sotva viděl prvně rybník, tak to asi zapomněl nebo co.
Krista
jo to samý Michal taky řikal o Baskervilovi že přivolání má hrozný a předváděl to jak to probýhalo.
Jinak jak si se ptala na ten postroj, tak já mám od Gappaye, Michal si je dost chválil, tak sem si ho od něj vzala, je to ten 532a ten je s úchytem, takže můžeš toho psa pak nosit jako nákupní tašku. Je to srandovní, občas to Vikymu schválně udělám, že ho chytnu za ten úchyt a nesu si ho. Takhle je krásně lehoučkej.

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 08:18
- Nahlásit

Krista
Já mám taky Gappajáckej postroj, přesně ten co Vcelka
. Zatím na něm žádný mínusy nevidím,je fakt dobrej...

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 08:22
- Nahlásit

Denisa
Tak až se ti někdy bude chtít, můžeš se přidat.... Pokud začnem jezdit na cvičák do Jedovnic, můžeme vytáhnout i makety. Teď trénujeme na hřišti, takže tam žádný nemáme... Jenže figurant to má blbý s dojížděním do Blanska,tak to možná bude občas bývat u nás.... Tak se pak můžeme domluvit a můžeš přijet a udělat si s ním co potřebuješ....

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 08:25
- Nahlásit

articek
Bonnie mi dělala s balonkama pěknej bordel...Když jsem ji ho dala za odměnu, nechtěla přijít, jen kolem mě lítala jako blbeček.... Po chvíli teda přišla.... No,ale už jsem si to spravila a teď chytí balonek a maže s ním co nejrychleji ke mně. Tak jsem dneska zkoušela tu vysílačku... Dala jsem jí tam balonek, vyslala jsem jí, ona pro něj metla rychlostí blesku a pak ke mně... Tak jsem ani nemusela volat... No a stopička ráno taky úplně super!!!! Jen kdyby nechodila tak rychle.... Buď mi pak bude přecházet lomy nebo se časem zpomalí (což myslím že ne).... Ale jinak šla pěkně.... Tak mám radost...

corleona
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 09:35
- Nahlásit

My máme postroje zakázané. Když jsme začli jezdit s našima třema holkama trénovat na ZCH, tak nám řekl: "A jéje.. zase ty postroje.." a dal nám svoje obojky. Koušeme tedy na širokém látkovém obojku, dle přání našeho guru ze cvičáku. Holky dovedl ke třem pětkám, Viki se zlepšuje a tři postroje visí v komoře Ale po tom lítání iks let po cvičácích mě to nepřekvapuje, co figurant, to jiný přístup, jiné požadavky..

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 10:10
- Nahlásit

co figurant, to jiný přístup, jiné požadavky..

no jasně např. u mě zhruba těch 6-7 figurantů, na který koušeme tak po různu v průběhu roku každej taky něco jinýho... jednoho omývají když vidí šňůru 4m, druhej když vidí zase jen krátkou, třetí postroj, čtvrtej obojek, pátej chce aby se psi vyvěšovali, šestej že naopak nee, ale lehat, sedmej že obojek i postroj a pracovat s oběma šňůrama (nezvládám ) a vůbec styl práce každýho... každej chce po psovodovi něco jinýho ve stylu práce se šňůrou atd. ... a co teprve psisko, ten si musí pěkně pohlídat jak to vychytat u každýho figuranta!
dřív jsem z toho měla schízu, ale teď to naopak vítám a dělám si úsudky...

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

Ahoj všichni, mám teď trochu fofr a nestíhám, čekají mě příští týden státnice , tak jsem mimo...

Dannie
Ještě jeden postřeh k vysílačce - je dobré nezávisle na vysílačce trénovat povel "lehni". Tím nemyslím u nohy, ale když pes pobíhá kolem, tak na něj houknout, aby si spolehlivě lahnul kdykoli a kdekoli - o a pak se to jen spojí s tím míčkem. Jednoduché, že? Teda když se všechno daří podle plánu...
Jinak povel lehni je skvělý taky v krizových situacích, kdy je pes od nás dál a nestíháme přivolat apod. Já to využívám, když jdeme s celou smečkou a jede např. dítě v kočárku, cyklista, jde proti nám pes apod. Zabírá to spolehlivě (teda když si dámy spolehlivě lehnou).

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:54
- Nahlásit

Markét
ať ti to dobře dopadne!!!

Michla
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:00 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Ahoj holky, tady jsem já, Michla od Aidy. To jsem se dlouho neozvala, což? Já totiž mám na to ségru. Ona je totiž starší, víte. Neboť ale sama nemá momentálně čas, nezbývá, než abych vám dala hádanku sama. V dalším příspěvku pošlu fotky Aidičky a vy napíšete, jaký mezi nima vidíte rozdíl (mezi první a dvěma pod ní). Tak zatím, jdu se snažit nějak to sem dostat.

Michla
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 15:45 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

......................no, tak schválně.................

articek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 16:03
- Nahlásit

Dannie
že by se výcvik po internetu dařil?

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 17:31
- Nahlásit

Michla
Já chci vyluštit hádanku..., ale fotky tam nejsou a ani při kliknutí se mi neukážou?? Ostatním jo???

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání