| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:53
- Nahlásit
Vcelka
U vás je to naopak Meggina zase strašně ráda chlapy a fousatý, ty by ulízala k smrti.Jinak si myslím,že domů by pustila asi každýho.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:56
- Nahlásit
Vcelka
Kdyby Meggi dostala kýbl žrádla,tak ho sežere a ještě bude mít hlad... Kdyby mohla,jí pořád.Taky místo 350g dostává přes 400 a neni to nikde vidět...
M. je taky perfektní hlídačka,nikdo si bez dovolení netroufne strčit ani nožku k nám na zahradu,což třeba v případě vlezlejch a zvědavejch sousedů není zrovna na škodu..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 14:22
- Nahlásit
Chodka
tak to se jí bude líbit Zdeněk, to ho pro ty vousy ulízá.
Esterka
Viky se taky hned kroutí, to včera zrovna Michal na cvičáku řikal že ty boxeři jsou všichni stejný s tim kroucenim se. Člověk na něj promluví a on už stáčí prdel do podkovy.
A taky leze dost psum na nervy, taky by si s každym hrál a hned se ke každýmu řítí, jenomže ne každýmu psovi se to líbí. A mladší pesany taky pěkně valchuje. Švagrová jak má ty stafbulky, tak jedný je teprv pět měsíců tak toho využívá a dává jí kapky, že si k ní dovolí víc než k tý starší.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
Vcelka
tak se teď neděste. Arta jsem vážila asi v zimě a měl kolem 40 Kg, ale byl taky furt hubený, tak jsem tu denní dávku rozdělila na dvě a je to lepší.Taky jsem dávala strašně moc jídla a nic z toho. Tohle byla změna dávám míň a vyšlo to. Aspoň víte kolik bude Viky vážit v dospělosti. Je to dobrá posilovna.
Včera jsem byla na cvičáku a zpevňovali jsme zákusy na siloňáku. Art byl na vodítku a figurant řekl ať táhnu pořádně. Byla jsem bez šance, figurant nás táhl oba. K tomuhle je dobrý strom. Udělá se tam víc prace a nejsou vytahaný ruce.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 15:35
- Nahlásit
Tak to ja Tine stale neco pridavam a nemuzu rict ze by se nejak extra obalila. Je fakt ze uz je to lepsi, ale zebra nam jsou stejne videt. Jeste jsem ji nikdy bez toho ze by ji nejak nelezly nevidela...ted davame jeste kazdy den do granulek konzervu a kazde rano davku. Jako nez ji trochu vykrmim tak to je des, ale shodi tak rychle ze to zase snad ani neni mozny.
Jinak se vcelk taky hrne ke vsem, jen doma je z ni taky hlidac...pry uz jednou jednoho chlapika upozornila stipnutim do lokte. Dovolil si totiz odlozit svoji rucku na sloupek a vycuhoval mu k nam na zahradu loket...tak mu rekla ze tak tedy ne...ten chlapik z toho byl slusne prekvapenej.
Tak doufam ze budete v sobotu poradne fotit vas i pesany a dostane se to na net...chci se alespon tak pokochat. No snad se uvidime na nejaky jiny vystavicce!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 19:03
- Nahlásit
Brauny má 26,5kg.Já se jí teda snažím udržet štíhlou dle Propanu.Tam mi to právě moc nesedí,že by její dávka mohla být až 600g denně,zatím co u jiných krmiv to je třeba jen 400g.Já ji dávám 500g a zdá se mi to akorát.Kolik baští vaše bobule?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 22:31
- Nahlásit
OKAMZITE musim bonzovat na Denisu! Kupirovat Giordi v jejim veku...!
Tady je dukaz!!!
(Deni, se zbytkem fotek si budu hrat jindy, mozna zitra, a videa vysla naprosto uzasne - i ta Lumpova!!! )
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 06:01
- Nahlásit
Denisa
Teda lišta se G po hárání upravila,ale koukám, zato jí to postavily uši. Moc povedená fotička.
Lenda
No na Acaně je napsáno kolem 400g,nevím přesně, zdá se mi to málo, když ji to nasypu,tak přilepšuju,myslím,že to je taky kolem půl kila.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 06:39
- Nahlásit
wami
tak to je moc pěkný
articek
no vy mi dáváte, 40 kg to už nezvládnu, nééé to nechcíííí. Včera jsme byli cvičit a Viky už si trochu zakousal a já mám docela problém to ustát. Furt se mnou cukal, nemohla sem se udržet na místě. Byla sem vyfluslá víc než on. Ale jinak včera to bylo dobrý, ty individuálky jsou fakt o něčem jinym. Taky už si i zaskákal, metr ještě ne, chyběli mu tam ty dvě řady, ale docela dobrý. Gleníček ten si dvakrát dost hustě škrtnul o metrovku, až mi zatrnulo, pak když to skoušeli znova tak už začínal před tim brzdit, no a vzal ho do ruky Michal a ten to přelítnul že tam měl ještě rezervu. Fakt vždycky zírám co ty psi v jeho rukou dokážou.
Já taky rozděluju krmení do dvou dávek, nějak se mi to nezdálo dávat mu jen jednou denně. No ale třeba když srovnáme toho Glena s Vikym, Glen je o tři měsíce starší, tak Viky vypadá víc mohutnější, má větší hlavu, a už jen na ocase je znát rozdíl, Viky má pořádný průměr a Glen má o dost hubenější.
Paja s Tinou
fotit budeme, budu se snažit to dát hned v sobotu na net.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 07:47
- Nahlásit
wami
Ještě že jsi nás informovala ! Chudák Giordi .Moc pěkná fotka .
Denisa
Také nám začíná Allis nějak "ceckovatět", pořád to bylo celkem dobré, ale teď před výstavami , jí nějak víc začínají plandat ...
Tak všem vystavujícím držíme pěsti, ať na zítřejší výstavě dopadnete co nejlépe a všichni si to pěkně užijte .
Pojedete někdo na MVP v Brně ?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 08:45
- Nahlásit
Denisa
Nevim, kde si to prectes driv, jestli tady, nebo na venceni cz-pes Brno...
Hodim ti tu link na tve video s Giordi - pokud by to neslo pustit primo ze stranek, tak si to nejprve stahni. Ono z tech stranek to jde tak, ze poprve to jede strasne trhane a nic moc, teprve pri druhem pusteni to jede plynule. Ale jinak si to asi stejne spis stahnes, co...?
Giordi na obranach
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:05
- Nahlásit
wami
jé, děkuju! no ale jinak jsi teda práskačka! no tak to už si teď s "kupírákem" neškrtnu...
a za vídejo taky díky!
sice to není zrovna záběr toho nej, spíš si tam málo vyskočila a ten prohoz a jen na peřince navíc, nic moc, ale jinak je to např. sranda jak tam poskakuju, já vždy jak se vidím, tak bych se nejradši neviděla...
jé a to jsem ráda, že i tvá videa by me se ti líbí, že to vyšlo... chicht a nechceš nám sem hodit odkaz jak jsi škobrtla... takové malé neváhej a toč...
už se těším do té Kuřimi...
alli
měly bychom tam být příští čtvrtek od 17.30h, tak kdyžtak přijď na kukandu a na pokec...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:16
- Nahlásit
wami
teď jsem na to koukla víckrát a jo, aji si vyskočila... každopádně je to pěkná památka!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:25
- Nahlásit
Denisa
si myslim, ze je to docela dobry!
Jinak teda ta "kupirovana" Giordi me vazne strasne pobavila...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:28
- Nahlásit
wami
jo jo, ta kupírovaná je vážně dost dobrá! to by člověk nevěřil! a pak co je teda přirozený!!! že jo!? asi ta kupírace ne?
musím to ukázat Marťanovi, ten si furt přeje kupíráka...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:34
- Nahlásit
Denisa
tak mu vysvetli, ze ho ve sve podstate ma, jen kvuli ochranarum se Giordi schovava za plandaky...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:39
- Nahlásit
wami
no jo, to by šlo... však on kolikrát G. ty uši narovnává a staví a ona když leží, tak jí to normálně tak chvilku stojí!!! vždy teda jenom jedno ucho se takto dá postavit. a dívá se pak z profilu a říká jak by jí to prý slušelo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:41
- Nahlásit
Denisa
Jsem si ted predstavila, jak se ji snazi to stavet ve stoje - to by musel vyztuzit spejlickama...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:44
- Nahlásit
wami
hmmm... cha, ale já to nafotím jak jí to stojí, to je nápad, aspoň to jedno, bude to zajímavý profil...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:46
- Nahlásit
Denisa
Tak to určitě příjdeme ! Čtvrtek si tedy blokuji na vás. Video bych měla ukázat Allis, jak se loví peřinka . V úterý figurant peřinku Allis taky vytáhl, ale ona k ní byla nedůvěřivá...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:49
- Nahlásit
jé, mám chaos, teď jsem vlastně na box. foru!
ovšem je tu nějak mrtvo, to nejspíš všichni boxíkáři co jedou na výstavu do Prahy tak už leští své boxíky, čistí jim zoubky a vůbec probíhají poslední přípravy!
Ať tam všichni uspějete a spoustu krásných zážitků!!! A foťte ať se pak můžeme kouknout!
Libka podzravuj paní chovatelku, psala jsem si s ní sice, ale když si vzpomeneš, tak pozdravuj, díky!
Jo a bude tam prý náš polobráška co nedávno tak úspěšně složil ZVV1, tak myslím že bude v pracovní třídě, zlatej... je to takovej čert a i se mu tam říká... Čert (Chester), tak toho taky někdo pozdravujte od Giordiny z LVT...!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:50
- Nahlásit
Denisa
wami
Tak to jste mě holky dostaly. Asi z půl centrimetru jsem zírala na monitor jestli je to Giordi, nebo ne?! Skvělá fotka. Video si bohužel pustím až doma.
Jinak už fakt začínám chytat nerva z toho zítřka. Navíc jsem včera našla Fee pěkně hnusně přisátý klíště na krku, tak doufám, že tam nebude mít hrču... Chudák. Je těch potvor kousacích letos nějak moc.
Jo, manžílek mi volal, abych jako dnes vypucovala auto, když jedeme zítra do Práglu. Ptala jsem se proč, když se tam Fee stejně určitě pobleje... Pouze zaúpěl...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:52
- Nahlásit
alli
jo, budu se těšit, snad bude čas i pokecat... jo určitě.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:53
- Nahlásit
ola
Tak aspon nekoho jsem dostala!
Ptala jsem se proč, když se tam Fee stejně určitě pobleje... Pouze zaúpěl...
Neni nad vecnou diskuzi...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:41
- Nahlásit
No tak ta cesta vam Olo snad nebude trvat moc dlouho, ikdyz v nasem pripade bych se o to pobliti taky bala...
Prinejhorsim si vypucujes auuto jeste v sobotu. A kluci jedou s vami taky?
Jako vcera jsem vypozorovala ze se to nase masko na Tine zacina pekne projevovat a uz vypada lepe. Odjizdela jsem na skutru a kdyz tata otevrel branku jako ze jde domu, tak Tinak se vydala me pronasledovat...kdyz jsem ji videla letet, tak uz to neni jen ta kost co vzdycky pribehla. Asi ji o vikendu zvazim a doufam ze budu mile prekvapena.
Wami a Denis, podarena fotecka...Giordaska je skoro jak nejakej zabijak
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:44
- Nahlásit
Jo a video taky super...doufam ze bylo na shlednuti i nam
Jo Denis a mas tam pekny gatata!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:47
- Nahlásit
ola
aby se od nervů nepoblinkala spíš panička
Vypadá to že bude zítra krásně, snad nebude ale velký hic, aby nebyli boxíci vyflusaný.
Co máš teď teda za účes aby jsme tě poznali?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:56
- Nahlásit
Denisa
Video parádní!!! Určitě budu pozdravovat!
Holky, já zítra přijedu sama, Ondra bude hlídat, odpoledne se ještě přesouvám na Smíchov, kde máme zaměstnaneckou párty, takže Ondra poveze Elinu k "babičce" a pojede za mnou do Prahy až odpoledne. No co z toho plyne, prostě tam budu za sirotka, tak doufám, že se mě tam někdo ujmete
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:04
- Nahlásit
Libka
neboj jak jsme počítali tak nás tam bude asi 8 tak to se snad nějak poznáme i když já poznám asi jenom Včelku,na fotkách jsem ji viděla a podle kluků co bude mít sebou.
Já teda nevím nebyla jsem na žádné výstavě tak nemám představu o lidech kolik se jich tam tak schází ale snad se nějak poznáme.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:19
- Nahlásit
Libka
mně poznáš spolehlivě podle Vikouše, tak se kdyštak ke mně hlaš, protože tebe jsem asi na fotkách ani neviděla, tak když budeš bez Elišky i Ondry, tak tě ani nepoznám.
Taky nemám představu kolik tam bude lidí, ale vypadá to že asi dost.
|