Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

ehm, tak ještě ten link...

http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=1&topic=3573

tequily
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:22
- Nahlásit

ola
Když my se jí schováme, tak nic. Přítelkyně říkala, že jí pozorovala za roštím, Mery se rozhlídla, zjistila, že páníček nekontroluje a odběhla ještě dál... Ona má silnou vazbu na všechny. Jak nikdo moc bílýho boxera neviděl a ona se ještě pořád roztomile vrtí, tak na ní každej dělá posunky a volá už na 200 m a to běží jak buldozer. Nějaké zústaň je zcela bez odezvy...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:28
- Nahlásit

tequily
Hodně pamlskovat! Fakt začni tím, že ona odběhne na dva metry, ty čapneš na bobek, ukážeš kus sýra nebo piškotek a když už přibíhá, tak hulákáš "ke mně!" a radostně odevzdáváš odměnu! Aspoň u nás to tak fungovalo. Chce to začít na malou vzdálenost, vědět, že otočila hlavu a vnímá tě + vidí mlsku v ruce a když už si pro ni maže, tak teprve vydat povel. Je zbytečný hulákat "ke mně!" když věnuje pozornost absolutně jiné věci než je páneček!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:34
- Nahlásit

tequily
Giordina je sice hnědá, ale jinak jako kdybys popisoval ji před lety...
každej mi říkal, že štěňátko se bojí se vzdálit od pána, že ho všude pronásleduje... tak leda prdlačky... samostatnej průzkumník...+ oblizovač všech kolemjdoucích...
čím byla starší tím víc si mě hlídala!!! chce to "cvičit" a časem uvidíte, že to bude lepší... berte to z té lepší stránky, že je nebojácná, pěkně socializovaná...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:39
- Nahlásit

jinak jak psala ola anebo ještě na balonek, pešíčka, hračku... postupně... až si "očuchá svět", tak to bude lepší...
anebo musíte být pro ni fakt tak zajímavý, že nic zajímavějšího v okolí nenajde! je to pakec, ale funguje to. já se to musela naučit - udělat ze sebe totálního magora, abych štěníka zaujala...

Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:44
- Nahlásit

tequily
mě takhle utekla jednou Meggina za autem, bylo to na polní cestě kde jsou zahrádky, auto nás minulo a chvilku jsme čekaly a najednou M.vzala roha za autem,já hulákala,potom jsem se s ní i loučila naštěstí auto zastavilo a odchytlo.Poradili mě když takhle utekla abych zkusila otočit se a běžet na druhou stranu a hulákat je pravda,že jsem to zkusila a ona přiběhla.No a teď už si mě dost hlídá,když se ji schovám ,jak pak začně větřit a hledá mě.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

tequily
tak s timhle my jsme tak do 7 měsíců problém neměli, Viky si nás docela hlídal, někdy třeba běžel napřed a pak se otočil a čekal na nás a zase znova. Pak ale začal jít po zajících, srnkách, takže klidně zdrhnul a bylo mu jedno že sme na něj řvali, přiběhnul až za chvíli kdy mu zajíc zmizel z očí. Teď s nim chodim na volno jen v místech kde si sem jistá, že nás tam nic nepřekvapí, za barákem máme louku která je teď dost zarostlá, tak když odběhne, tak se mu schovávám do trávy a on mně pak hledá, napřed skáče do výšky aby mně zahlídnul a pak letí jak střela ke mně. Mery je ještě malá a je to pěkný živel, to přivolání teprv pořádně nacvičíte, třeba když jdete na procházku a ona se trochu vzdálí, tak na ní zakřič Mery ke mně a když přiběhne tak jí hned odměň pamlskem. Když nebude chtít tak zkus zdrhat aby běžela za tebou. My to přivolání taky furt trénujem na cvičáku i doma a stoprocentní ho nemáme ani náhodou. A zůstaň to jsme taky začali trénovat nedávno a někdy už zustane v pohodě a někdy zlobí a vstává mi.
ola
to nakopnutí je asi fakt nejlepší a nebo aby někdo jiný se jí snažil nalákat k sobě a ty pak udělala přivolání.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

volno
pokud to chce ola na zkoušky, tak by měla vycházet z toho jak to bude v reálu na zkoušce... Vcelka aby někdo jiný se jí snažil nalákat k sobě a ty pak udělala přivolání.
jenže na zkoušce tam nikdo lákat nebude... leda by ji učila na rozhodčího... no ale...
viz. téma volno v tom linku co jsme sem hodila...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:04
- Nahlásit

pak to vypadá tak, že pes odběhne na 2 kroky a čumí kdo že ho bude lákat... to jsem si zažila s G. taky... blbej nácvik na cvikoši! jako do "praxe" (parku atd.) to neva, to je v pohodě, ale na zkoušce už nee...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:08
- Nahlásit

Denisa
Na zkoušku bych musela vybrat způsob "přivolání za pochodu" - to nám jde. Nakopnutí do p*dele by u nás vyvolalo asi velký šok ze strany Fee a nejsem si jistá, zda by se následně vůbec hodlala vrátit k paničce, která ji tak potupně načutla?! Jinak např. v parku na povel "volno" vystřeluje do okolí a čuchá atd., na cvičáku to je jiná - to se musí panička hlídat! Někdo radil odhazovat pamlsek, ale to si myslím, že je blbost - na zkouškách bych těžko mohla vrhat klobásou... ?!?!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:12
- Nahlásit

ola
"přivolání za pochodu" - to nám jde no vidíš, tak to neřeš a vyber tohle! a navíc máš natrénováno už i na ZVV1 - volno!
do p*dele právě proto jsem ti házela ten link (ono je nakopnutí a nakopnutí a taky pes a pes...)
odhazovat pamlsek to je největší krávovina, to nee!

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Denisa
máš natrénováno už i na ZVV1
Jóóó, Jirka přinesl nakopírovaný zkoušky - prý na přečtení. Vzala jsem si všechny tři papíry, načež mi ZZO vyrval z ruky a já zírala na ZM a IPO1. Asi se chudák z prvního sluníčka úplně zbláznil!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:37
- Nahlásit

ola
no však já nevidím důvod proč byste rovnou nešli na tu ZVV1! Narozdíl od nás máte i tu blbou metrovku, tak co... a navíc narozdíl od ZM má lepší bodování, jakože můžeš ztratit víc bodů...
ZZO - na co ztrácet čas... to si řekni, že byste udělali a jděte dál...
ZM, ZVV1 - v poho si myslím...
IPO1 - to teda nevím jak myslel, to bych být tebou pilovala dýl...
Jirka přinesl nakopírovaný zkoušky ty jo, dobře se o vás starají... to se mnou ani tu ZM nikdo dopředu neprojel...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:40
- Nahlásit

Prosím, kde se dá shlédnout foto pána s růžovou kabelkou?
Byla jsem pár dní pryč a nemám čas všechno číst, ale tohle si ujít nenechám

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

Ketrin
já to prásknu! zde! http://www.meggi.estranky.cz/fotoalbum/klubova-vys tava-praha-branik-2006/praha-branik/99

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:47
- Nahlásit

Denisa
Hezký!

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:50
- Nahlásit

Denisa
Ketrin
Vy potvory! Takhle to medializovat! A to ještě chudák potom pískal s hrošíkem...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 14:51
- Nahlásit

Ketrin
no je to hezký že jo?!
ale aby nedošlo k omylu, jsem jen práskačka. ten pán je Oly manžel (což je ale vlastně z popisku jasný) a nafotila to panička od Megginky...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 17:37
- Nahlásit

Tak jsem přidala do galérky fotky z Prahy. Mrkněte.

Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 17:58
- Nahlásit

oprava pána s růžovou kabelkou nafotil páníček Megginky,nevěděla jsem že bude takový zájem,doufám Olo,že se mu pochlubíš, jo a jenom upozorňuju,začíná nám to taky číst.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 18:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Tašššššštiška je suprovoušššššká.. Znám jednoho polského rozhodčího, kterému by se Tvůj manžel líbil.. a kdyby posuzoval místo toho heteráka Perniše, možná byste si i vezli vrtačku!

No a v Polsku jsme dopadli s Kverdou blbě a s Viktorou skvěle. Kverda tam měl dva psy, které znám. Vím, že jsou hezcí, takže obavy jsem samozřejmě měla. Ale a pak jak nastoupili, tak jsem si řekla, "Toš tak su klidná........" Jeden házel hrbem jak sviňa a druhý byl tlustý jak sviňa. No a skončili jsme V3 Rozhodčí řekl, že jsou to všechno psi na stejné úrovni (souhlasím) a rozhodly jen detaily a příští týden by to mohlo třeba dopadnout obráceně. Jako důvod, proč dal Kverdu na 3. místo, prý bylo, že je dlouhý. Tak jsem si řekla "Synku, tak to jsi eště asi dluhého čokla neviděl, jen počkaj, až ti tam za chvilu vlezu s Viktorem, to se z teho po*ereš"
No a na Viktoru řekl, že je téměř kvadratická (?!?!?!?!?!?), dal jí V1, CWC a to tam měla ve třídě ještě dvě konkurentky.
Tak po té neděli tomu už vůbec nerozumím. Ale to je fuk. Viki je tímto šampion Polska. Gratulace přijímá na adrese Baška 452

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 18:18
- Nahlásit

Jo a počítač se konečně umoudřil a dala jsem na stránky fotos z výstavy a gladiátora.

Vcelka
Tímto mnohokráte děkuji za snímečky z kruhu. Podle Viktorky jsem poznala, že ta prasnice v zeleném, jsem já. Před chvílí jsem ku kávě sežrala dvě kremrole. Fakt nechápu, kde jsem od loňska nabrala těch 10 kilo ...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 19:03
- Nahlásit

corleona
Musím říct, že máš dobrý postřeh, neb můj choť je bohužel fakt ten typ, co na něj "hošové" letí (cizinci mu říkají "Irisch) Dokonce už ho jeden i obtěžoval. A to neměl mojí růžovoučkou kabelčičku!

Jak psala velice decentně Vcelka, že její fotky opticky rozšiřují, tak to byla velice tolerantní připomínka, neb na většině fotek mi připadá, že mám ksicht pak prdel a pak boty... Ach jo!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 19:16
- Nahlásit

ola
ksicht pak prdel a pak boty

articek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

ola
jeden chyták na přivolání : Najděte si místo kam by měla odběhnout (k překážce, k maketě) a tam dejte žrádlo nebo hračku ať to vidí. Pak jí vyšlete po dvacátý se tam půjde prostě podívat aniž by věděla jestli tam něco je. Potom jednou bude něco tam jednou budete mít něco u sebe. Kde to je?
Vcelka
Pro Brixi to byl fakt úspěch, když dostala na mezinárodce VD tak jsem se dost divila, sice to není nějaká šampionka, ale VD se mi zdálo moc přísný. Kdyby byla předvedená ještě trochu jinak, možná to bylo ještě lepší ( jako chovatelka jsem se trochu zlobila ), Ale jinak jsem byla pyšná. Má i dobrý posudek.

articek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:37
- Nahlásit

Vcelka
teď jsem četla na pandoře , že se našel boxer v Radotíně

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:09 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

corleona
ola
no já myslela že ten náš foťák rozšiřuje, jenže pak sem se viděla na fotkách od Chodky a Libky a jsem tam stejně vyprasená, takže to asi nebude foťákem.
ola
tvuj manžel s tou kabelkou ještě udělá díru do světa. Musela jsem se na něj znova podivat, protože ta fotka zaručeně vždy pobaví.
articek
boxer v Radotíně, to asi mysleli toho bílýho kterýho jsem dala na stránky už v sobotu. Je chuděra děsně vyhublej. Potom když jsem viděla v sobotu ty spokojený boxíky na výstavě, tak mi ho bylo moc líto.

Tak mi dneska byli cvičit a jsem s toho docela otrávená, Michal místo v pět přišel až v šest, takže já tam hodinu čuměla zbytečně a pak tam blbnul se svejma psama, pak vzal Glena a pak teprv já šla s Vikym. Dělali sme zase poslušnost, tu chůzi u nohy máme děsnou, Viky mně vůbec nechce sledovat. Pak jsme si ještě zakousali do peška a to bylo celý, protože pak Michal dělal obrany na svý dva dobrmany. Já se v osm sebrala že už musim jet, tak se hrozně divil, že myslel že si Viky ještě zakouše a uděláme ještě jednou poslušnost. Za ty tři hodiny jsme absolutně nic neudělali. To byla teda individuálka jak stehno.
Tenhle týden tam jedu ještě ve středu, ale to je normální cvičák takže nás tam bude víc, takže to toho asi taky moc nenacvičíme. Příde mi že se nehnem vůbec z místa.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:29
- Nahlásit

corleona
vy jste byli v neděli v Raciborzi že? Tam jela i švagrová se stafbulkou, ty to měli obráceně. V sobotu v Rokycanech dostala na výstavě V1, vítěz třídy, VTM a v neděli v Polsku V2.

Chodka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 06:35 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

www.meggi.estranky.cz/archiv/uploaded/1

Tady by mělo být to malé video. Manžílek vzkazuje.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 08:31
- Nahlásit

Vcelka
Jo, v Raciborzi. Máme to kousek, od hranice asi 25 km.

Kverdovi včera přijelo děvče. Dnes mu přijede další. Ve středu bude překrývat tu včerejší a ve čtvrtek tu dnešní. Má šuktýden

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání