Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 08:48
- Nahlásit

Teď jsem i vzpomněla, že Tom, když se vrátil s Vikinou ze cvičáku, tak říkal, že tam byl chlápek s labradorem a že takovou razantní obranu tam prý nikdo neměl. Všem, včetně těch s ovčákama a maliňákama padaly spodní čelisti údivem Jo a Vikina se prý už zlepšila, stačilo vzít tvrdý rukáv a kouše jak dřív.Tak snad jí to vydrží a na gladiátorovi neslíznem ostudu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:18
- Nahlásit

Vcelka
my děláme obcházení. možná by se mi víc líbilo přisedání, je rychlejší a vypadá efektněji, ale i obcházení se dá pěkně zrychlit a hlavně už bych to nepřeučovala... myslím tu svoji placatici.

stopy
tak už nemáme absolutně KDE stopovat!!! sotva ustaly lijáky a větrné poryvy, tak pole vzrostla, louky kterých je tu jak šafránu jsou taky málem metr vysoký porost...
co mám dělat???
asi nastoupím na něčí louku a začnu mu to tam srpem pižlat nebo já fakt nevím...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:41
- Nahlásit

Denisa
u nás je to to samý, všechno strašně zarostlí, takže můžu dělat stopy leda tak u nás na zahradě, což je blbost. Tim pádem i ubyli místa na procházky, protože můžeme chodit jen po cestách.
No já právě když viděla že tam dělaji skoro všichni přisedání a že ty psi jim tam už pomalu skášou samy, tak sem si myslela jestli to neni lepší, jenže včera mi to moc nešlo. Ono když vezme Michal nějakýho psa do ruky, tak ty psi cvičí skoro samy, protože nechtěji aby na ně šahal, takže to vypadá pěkně, no ale když ho vezmu do ruky já, tak to byla zase sranda, že se všichni přítomní bavili. Hlavně když si Viky sednul u nohy a dával mi furt packu na mojí nohu, tak Michal řval ať mu na ní dupnu, ať mu jí odsunu a já když mu jí odsunula, tak on ji znova dal na mně. Takže takhle jsme to udělali několikrát za sebou a všichni se řechtali smíchy a já byla zase za šaška.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:51
- Nahlásit

Vcelka
...tak hlavně že je sranda ne?
no jo, ti naši placatci jsou prostě komici a my tím pádem s nimi za šašoury, ale jinak je to príma...!

Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:52
- Nahlásit

Ahojky všichni!!!Tak po dlouhé době vás zase zdravím.... Teď jsem moc nestíhala (škola, přijímačky, státnice) ale už je to za mnou.... Naštěstí....

Vcelka
Denisa
Tak to já se stopičkama problém nemám... kousek od baráku mám letiště (kde stejně moc letadel nelítá),ale oni to stejně pravidelně sečou.... Takže vždycky jen počkám pár dní abych nestopovala na čerstvě posečeným....

Vcelka
Co s Vikouškem všechno cvičíte (myslím jen z poslušnosti)? On je tak nějak stejně starej jako Bonnie ne? chci vědět jak moc jsme pozadu.... Na žádnej cvičák totiž nechodíme....

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:56
- Nahlásit

Dannie
škola, přijímačky, státnice)... a co dobrý? určitě jo, tak gratuluju!!!

ježiš, ty se mááááš! a kde tam je letiště? v Jedovnicích? že bych přijela, vezmete nás sebou na stopičku???

Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:01
- Nahlásit

Denisa
No, škola a státnice dobrý, přijímačky ještě nevím....Ale myslím že ty moc dobrý ne....
No jedno letiště je v Kotvrdovicíh (to možná víš, je to kousíček od Krasové)...tam ale zatím nechodíme... A u nás - no, já ani vlastně nevím,jestli můžu psát že je to letiště - ony totižy ty letadla jen přistanou a vzlítnout.... prostě je to plácek, kde se učí přistávat.... Takže tam ani nejsou stopy od lidí a tak..... a je to mezi Jedovnicema a Krasovou (blíž u Vilémovic)..... Ale jinak vždycky byly strašně super místa u toho letiště v Kotvrdovicích..Tam u lesa jsou obrovský louky.... A co vím,tak tam tráva byla vždycky nízká.... Zkusím se ti tam někdy zajít kouknout.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:08
- Nahlásit

Dannie
jo, tak mrkni, nám asi nic jinýho nezbyde... hm, ale jezdit kolem 30 kiláků na stopu a kolem 30 kiláků zpět... no tak jako výlet dobrý no...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:20
- Nahlásit

Dannie
vy a pozadu to si děláš srandu ne? Vždyť ty s ní cvičíš furt ne? A nebo jezdíš na různý akce, myslim že s Bonnie jste na tom o dost líp než my. My neumíme pořádně ještě nic, příde my že se furt plácáme na jednom místě. Začali sme cvičit tak nějak víc teprv před dvěma měsíci. Z poslušnosti chůze u nohy, sedni, lehni, vstaň, odložení to jen zatim krátký, otočky, přivolání, a to je asi zatim všechno. Obrany, to jsme ještě ani pořádně nekousali a teď jsme už i dlouho nestopovali, takže to stojí za pendrek. Nehrozí ani náhodou abych s nim dělala na podzim ZM, jak si Michal myslel. Ono je taky blbý že když je nás tam víc, tak než se všichni prostřídáme, tak toho moc neuděláme. Nebudu tam jezdit ty neděle a musim jezdit na ty individuálky v týdnu, jednu mám dneska tak uvidim kolik toho uděláme.
Tak ať ti dopadnou přijímačky úspěšně a dostaneš se tam kam si přeješ.
Denisa
no sranda fakt je, jenže já sem někdy tak umordovaná, že si řikám proč já kráva sem si nepořídila nějakýho lehčího psa.

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:36
- Nahlásit

Vcelka
To by sis měla půjčit tu naší trumpetu byly jsme spolu včera u veta,teda nejdřív se vylítala vykoupala ve stojaté vodě, že jsem ji vynadala,protože byla totál černá(a pak,že není černej boxer), tak musela do vody znova to už čisté,potom jsem ji vyhřebelcovala jako koně byla už posekaná tráva a vyrazily jsme na očkování.Tam ji i zvážil tak má 23,5 kg říkala jsem,že se mi zdá pořád taková pohublá,jestli ji nedat víc tak asi budeme přilepšovat,říkal že ale stále roste a že není hubená.Když ona ale musí stále někde lítat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:57
- Nahlásit

Chodka
já radši teď Giordi ani nevážím, neb vždy byla spíš hubenější a teď jak jí dávám míň žrádla a ještě větší záhul-pohyb skrz vyhnutí se problémům s faleškou, tak jí lezou žebírka... už se mě zas jeden pán říkal, že prý psi nemusí držet štíhlou linii si myslel jak je vtipnej asi...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:59
- Nahlásit

Chodka
no Viky má 32 kilo, někdy ho fakt nemůžu urvat. Hlavně když se rozhodne že něco nechce dělat, tak má pak ještě o dvacet kilo víc jak se zapře.

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:00
- Nahlásit

Chodka
Megginka má 22-23 kg.Je to takovej hubeňourek.Jenže když pak hodně nabere,tak je jak buldok

Libka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:09
- Nahlásit

Já když jsem vážila naposledy Elinu, tak měla 26kg, ona je taková strašně široká, ale vysoká moc není, a tlustá myslím taky ne, zrovna jsem včera koukala na fotky babiček a dědečků, po kom má takovou figuru. A 26 mi přijde na devět měsíců docela dost.

Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:10
- Nahlásit

Vcelka
No já nevím...Teď jsem s ní nic dlouho nedělala (hlavně nekousala)tak na tom zas až tak dobře nejsme...Musíme se polepšit.....

Včera jsem byla s Bonnie u veterináře a má 28 kg...Na což vůbec nevypadá.... Vypadá spíš jako žížala....

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:27
- Nahlásit

To M. je právě mrňavá,tak musíme držet linii,páč jinak je hrozně buldočí.Já když jí neodborně měřila,tak jsem naměřila 54-55 cm.Oproti některejm fenkám je jak trpaslík.Ona nevypadá na tak málo kilo,ale jak neni moc vysoká....
Libka
Já myslim,že pokud má nahmatatelný žebra,tak je váha v poho...Záleží na kostře a výšce...

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:34
- Nahlásit

Na tak to když tak čtu tak to není taková hrůza.Jó a žebra my nemusíme nahmatávat u nás jsou vidět.

Vcelka No Viky to je chlapák,určitě ještě něco nabere,tak panička bude mít co dělat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:50
- Nahlásit

Chodka
paničku bolí na cvičáku ruce a v posteli nohy když mi je zalehne.
Je to docela zajimavý jak se vám ty váhy u fenek liší. Eliška v devíti měsících 26 kg to je docela kus ženský, schválně jsem se podivala kolik měl v tý době Viky a měl už k těm třiceti kilum. Je fakt že potom už přestal přibývat a teď si tohle drží už několik měsíců, tak nevim jestli ještě něco nabyde. Co mi psala jednou corleona kolik váží ty jejich chlapáci, tak by asi ještě měl přibrat.
No jak chodí na cvičák ten boxer Glen, tak ten nějak zhubnul že má vidět i dost páteř a žebra, to už moc hezký neni.

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

Vcelka
Vet říkal,že do roka a půl rostou,a je fakt,že poplácat staršího boxera a mlaďase je rozdíl alespoň co mám já tu možnost.Je to potom jako poplácat osmnáctku a padesátku (myslím u ženských)tam je to taky znatelný.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:28
- Nahlásit

Chodka
to jo to máš pravdu

Koukala jsem že do galerie přibyli nový fotky. Jak tam Eliška kouká tim otvorem to je moc pěkný. A bílá Mery už taky pěkně vyrostla je moc hezká, těšim se až jí v sobotu uvidíme.

ola
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:51
- Nahlásit

FeeBee má cca 27-28kg. Teď přesně nevím. U veta jsem ji chtěla nacpat na váhu, ale váha je u dveří, tudíž to brala jako pokyn k ústupu...

Jinak já jezdím stopovat na cvičák, což vlastně bývalo fotbalový hřiště a pravidelně nám ho v rámci výuky seče zdejší zemědělská škola! Včera už byla tráva trošku delší, ale Fee šla poměrně dobře.

Jo, začíná mě svědit horní ret, takže poznávací znamení na výstavě bude pravděpodobně zářící květák na mé tlamě. Uuuuuf, už mě bolí žaludek.

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:54
- Nahlásit

Chodka
To u nás taky,je jak valcha...
Esterka
To znamená ocenění zvířete.V=výborný,VD=velmi dobrý,D=dobrý.Pak se taky zadává pořadí u prvních čtyř jedinců oceněných známkou V nebo VD,proto tam má někdo ještě 1-4....
Je ještě něco,co bys chtěla vědět?Pokud to bude v mých silách,ráda odpovím.Se s Terkou chystáte na výstavu?

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:55
- Nahlásit

Taky jsem koukala na fotky a i z Elišky i z Mery jsou pěkňoučký slečny

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

ola
No...Jestli tě to uklidní,tak já byla v klidu,že se teď na výstavu nechystáme a dneska volal chovatel,že teď v neděli máme přijet na výstavu do Benátek,že jí přihlásil,jestli o tom víme...Takže dobrý,ani jsem nestihla mít takovou lehkou žaludeční neurózu a čeká mě rovnou ta velká...

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:04
- Nahlásit

Esterka
no nevim,jestli přejde,ale určitě to bude lepší..V 10 měsících je tomu,kdo zná boxery jasný,že to bude pěkný éro

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:13
- Nahlásit

Esterka
já tě nechtěla hned děsit,my před Megginkou měli taky čubinu boxouše a ta ještě skoro v 10 letech(prakticky do svojí smrti)chytala rapla a byla schopná jen tak lítat jak cvok,jen tak štěkat třeba na pytel brambor,koho mohla,toho olíbala....Prostě úplně to samý,co teď M.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:30
- Nahlásit

ahojky, tak to máme teda doma strašně pidi Betynku, je jí teď přesně rok a váží 23,5 kg. Žere ještě víc než by měla ale je pořád hubená.A to jí pravidelně dávám do jídla vajíčko nebo masíčko aby přibrala a ona je pořád jako lunt hubená.

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:33
- Nahlásit

Esterka
Myslim,že je každej jinej...Třeba ta boxerka co jsme měli předtim,tak lidi opravdu milovala-úplně všechny bez rozdílu věku,pohlaví,jestli je znala nebo neznala.Ovšem doma na dvoře to byla vzorná hlídačka,byla neúplatná a nikoho cizího by prostě nepustila.A třeba Meggi zase pro změnu na svoje lidi nedá dopustit,ale k cizím je zpočátku nedůvěřivá.Třeba by si v životě od nikoho cizího nevzala nic k jídlu-na cvičáku to zkoušeli se všim od piškotu k buřtu a neuspěli.Mysleli si,že jí to učíme.Teď už jak je zná,tak si bez problémů vezme.

Krista
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:35
- Nahlásit

zzizalka
Ahooj!Tak to jsou na tom holky stejně...Megginka má taky vyšší dávky krmení,ale nepřibírá.Aby nabrala,tak musela jíst čtyřikrát denně svoje granule,masíko a ještě plno psích i nepsích kravinek okolo.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 13:47
- Nahlásit

Esterka
Viky ten má trochu nedůvěru ke chlapum, vždycky když k nám někdo příde, tak k němu nechce jít a pak na něj doráží a štěká. To k ženským se hned dere a chce se mazlit. Jinak ale je to taky dobrý hlídač, furt je ve střehu a jak někdo projde kolem tak nám to hned hlásí a vrčí.
Mně teď příde Viky hrozně žravej, že mám pocit jako by mu ty dávky nestačili, přitom tam píšou že by měl dostávat jen něco přes třista gramů a já mu dávám kolem půl kila denně a stejně by toho sežral nejradši daleko víc.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání