| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:20
- Nahlásit
Chodka
Když už jsme u toho alkoholu... Mně taky stačí strašně málo (proto ty dvě slivky na sluníčku udělaly svoje!), bohužel jsem jednou utrpěla otravu alkoholem ( ) a od té doby znám svou míru! Dokážu se bavit i bez pití a navíc si ráno chválím, že mi není zle.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:45
- Nahlásit
Já už jsem taky s pitím za svým zenitem. Je mi blbě už i z třech piv.
Jo a za 1,9 mil. jsou na ostravsku akorát takové bídné domky.. tak proto se divím..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:57
- Nahlásit
ola
corleona
jó, pařby, to bejvávalo... a pravidelně a ani xy otrav alkoholem mě neodradilo. jenže pak jsem dostala mononukleozu a rok bez pití ze mě udělali téměř abstinenta no ale dnes už jsem ready, jenže už to je pasé, občas si "zavzpomínáme" ale - nikdy se nevráááááátííííííí, poháááááádka mlááááádííííí, tralala la la...
za 1,9 mil. tak to v Brně kópíte tak akorát kér (byt) s možná až 3 cimrama s pěkným umakartovým bytovým jádrem někde v paneláku na obro sídlišti... Tady i v okolí Brna jsou tak strašný ceny, že se to nedá. Zrovna jsme hledali a hledáme a asi zůstaneme tak kde jsme... Já chtěla víc na venkov, ale přítel nee a musí mi prý stačit 2 chaloupky... no to jo, jenže jen na víkend...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 15:45 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
vyštrachala jsem v albu... jé, to už je tak dávno...
upíří miminko nebo-li kousavá piraňa
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:48
- Nahlásit
Tak jsem se s Kverdou vrátila z nákupu v Jednotě (nouzový nákup, neboť v regálech tam bývá jeden druh tvrdého sýra, Nescafé nevedou a místo dvou prodavaček jsou tam dvě opuchlé tlamy). Navíc nás před obchodem málem přejel dědek na kole. Už se asi těšil domů, jak si tam kopne ty dva lahváče. Kverda po mě cestou každou chvíli skákal a útočil, takže jsem byla zas jak prase. Fakt nevím, co si o mě ve vesnici budou říkat, protože jsem furt cestou řvala: "Básta, stupído!!!"
Denisa
super upírek..
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:56
- Nahlásit
ahojky chtela jsem se jeste zeptat na jednu vec okolo té výstavy v Praze. Našla jsem na netu přihlášku na tu výstavu a je tam napsáno, že výstava je neveřejná a že tam smí jen členové boxerklubu a vzhledem k tomu, že Fanouš je bez PP a nejsem člen boxerklubu tak mě tam nejspíš nevpustí, že? a nebo se můžu nějak narychlo stát členem boxerklubu. ptám se protože o tom opravdu nic nevím a na výstavu bych se moc ráda podívala.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 19:44
- Nahlásit
corleona
mám pocit že od tý doby co máte doma Kverdu budeme mít na týhle diskusi veselo. Až nám budeš každý den vyprávět co jsi s nim zase zažila. Já si to vždycky živě představim jak s nim jdeš a řveš na něj Básta stupído a ty vesnický babky jak čuměj. Jo a Jednota to je obchod co? Taky tady ještě máme Jednotu.
Denisa
já měla taky mononukleozu v 16 letech, taky jsem pak musela abstinovat a je fakt že od tý doby sem taky pak moc nepila a zustalo mi to dodnes.
No u nás za 1,9milionu v pohodě postavíte domeček. My postavili dokonce i za míň a i s pozemkem. No ale zrovna o víkendu jsme si řikali že jsme postavili v nejvyšší čas, protože teď to všechno leze děsně nahoru i ty pozemky, takže začít o dva roky pozdějc, tak už jsme taky cenově někde jinde.
Fanánek
to už jsem tady řešili, je to někde zpátky nevim na který stránce. No prostě tam normálně můžeš i se svym pejsanem i když nejsi to a to.
Tak dneska už jsem si přihlásila nový autíčko na sebe a dokonce těm chlapíkum se podařilo prodat to moje starý auto, takže to mám vše vyřízený a můžu spokojeně drandit v novym fáru. Je to uplně něco jinýho to svezení a připadám si v tom jak v peříčku, že je to na tý silnici jak vánek. Zdeněk ten s toho dneska vytahnul 170km/h já naštěstí s nim zrovna nejela, protože jinak bych ho asi umlátila.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 19:52
- Nahlásit
corleona
Přemýšlela jsem o tom, jaký myšlenky asi musely napadat vaše sousedy,když Tom dorazil domů s Kverdou?! Předpokládám, že si soused nevěřícně protíral oči a ukryt za záclonou přepočítával stávající placaté huby v kotcích...
Denisa
Vcelka
Taky jsem měla mononukleozu (naštěstí už v pěti letech). Že by se z toho vyvinula ta boxeróza???
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 20:13 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
corleona
Hmm, taky dostávám záchvaty smíchu, když to tady pročítám Fotky z Atiboxu jsou super, my si je tu s Ondrou prohlíželi, a porovnávali jsme ty pesany s naší Elinou. Tak jsme ji chuděru tak zkritizovali, že kdyby nás slyšela, tak se s náma nebaví ještě dneska. Moc se mi líbí Kverda. Já psa nikdy nechtěla, ale teď jak jsme byli v těch Otěšicích, tak jsem byla z těch boxéřích kluků naprosto unešená. Kdyby to šlo, tak si k tomu našemu pinďovi pořídím ještě chlapáka....Jo a na ty fotky z oslavy jsem chvilku čuměla a říkala si, proč jsou tam vždycky dvě stejný fotky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 21:22
- Nahlásit
Vcelka
pískání mi nevadí pokud to není brzo ráno, to bych vždycky vytekla vzteky
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:08
- Nahlásit
Vcelka
Dík moc si strašně hodná, že mi takhle poradíš. Tak se tam snad uvidíme Fanda už váží 13kg tak je to kus chlapa a už i docela slušně poslouchá, ale tam se určitě bude chovat jak naprosto střelený štěně, protože bude vykulenej z tolika psů. No je to takový moje milovaný zlatíčko. Já sem zvědavá na Vikyho a taky jestli tam bude Eliška ta se mi strašně líbí.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:49
- Nahlásit
Fanánek
Přijedu bez Elišky, protože hárá Fanda bude určitě nadšenej! Už se na všechny těšim.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:07
- Nahlásit
Libka
Já se taky těším, ale taky už z toho mám bóólení... Je mi jasný, že se FeeBee bude chovat jako kretíno, protože ona, když potkáme nějakýho psa, tak je to v pohodě, ale pokud je ten pes boxer, tak se předvádí a dělá jako cvok. No, a jelikož je to výstava boxerů, tak z toho asi naši placatici klepne...
Fanánek
Panečku 13kg už je pěkná váha. To se těším, že si poňuňám štěndo. Taky jsem zvědavá, jak se budou na sebe tvářit bělouškové - tvůj Fanda a Viky.
Vcelka
170 km/hod - to je super. Já vytáhnu 130 a už lítají plechy a vypadá to, že vzlítnu... (to se mnou ovšem nemůže jet moje mamina, neb bych jí musela stavět v kukuřici!)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:29
- Nahlásit
To sem ráda že tam nebude Viky jediný cvok, mám s toho totiž trošku strach co nám tam zase vyvede. Mám strach že bude furt jak vejr a že bude furt táhnout za ostatníma boxerama, někdy mi příde ze všeho vyjevenej jako kdyby byl prvně venku. Nejhorší bude ten začátek, to bude zase o nervy s nim, ale pak se snad uklidní.
Já už se tam strašně těšim. Běloušů nás tam bude víc, myslim že i tequily řikal že by tam s Mery šel. Viky bude z mrňousů unešenej a bude si chtít s nima hrát, je pak vždycky jak buldozer, že je válcuje a šlape po nich.
Doufám že tam bude i Baron z Dobřichova, na toho se moc těšim že ho uvidim na vlastní oči.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:38
- Nahlásit
ola
ale taky už z toho mám bóólení
ale di di .. Perniš je hodný..
Já k němu jdu s Viktorou a nikdy jsme u něj, když byla konkurence, nějak zvlášt dobře nedopadli. Takže si iluze nedělám.
My jedem ještě potom v neděli na výstavu do Polska. Tam posuzuje italský rozhodčí a tam moc vykřikovat "stupído" nemůžu, třeba by si to bral na sebe
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:49
- Nahlásit
corleona
Perniš je hodný..
To je mi prd platný, když jdu do kruhu s křivohubkou světlonosou navíc místo výstavního postoje 100% předvede záchvat padoucnice s patřičnou pěnou u huby... Taky si iluze nedělám!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:54
- Nahlásit
Vcelka
Tak jsme měli včera na cvičáku přírůstek - 6 měsíčního bělouše boxera. Je celý bílý. Při přivolání už byli všichni psi u svých páníčků, jen Allis stále lítala s běloušem a nechtěla slyšet .
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:55
- Nahlásit
ola
Neboj my upoutáme jeho pozornost na bláznivý psy s páníčkama kolem kruhu.
Teď jsem počítala,že nás tam bude asi 7 lidiček,to je slušný počet ,hlavně vzít foto nabít baterky a fotit.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:04
- Nahlásit
jo to je jasný hlavně nesmíme zapomenout foťáky.
ola
nekritizuj bobulku furt tak, kdyby tě chuděra slyšela jaký máš o ní mínění, tak s tebou nebude mluvit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:15
- Nahlásit
Vcelka
Jóó, chuděrka... Včera jsem s ní byla u veta. Z auta jsem ji vyvlekla, v čekárně odmítla opustit útulné místo pod lavicí a v ordinaci, když si ji pan doktor zálibně prohlížel, tak se klepala, že její cvakání zubů přehlušilo rádio... Hrdinka! A to jí jen cvakal drápky a chválil kvalitu srsti....
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:29
- Nahlásit
Vcelka
My s Mery tam jdeme určitě. Už se na to klepem 14 dní. Včera jsme byli courat po Vyšehradě a Mery byla označená za bullteriera. tohle máme pořád, už byla stafford, fila, divnej pitbul... dokonce některý lidi říkali "to je krásnej kříženeček boxera", tak jsem rád, že nás "divnejch bílejch" tam bude víc...
No ale jak to tady sleduju, tak bláznivejch skákacích, válecích pominutejch psů tam bude dost a dost, takže zapadneme...
Před vchodem na cvičák je tam malej plácek většinou plnej louží, takže dodatečná úprava barvy srsti je velice pravděpodobná
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:29
- Nahlásit
Vcelka
Eliška je taky megaprdlouš a v těch Otěšicích byla úplně v pohodě, takže se vůbec neboj.
Chodka
Ještě přijede Věrka od Esterky takže osm. To je slušný.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:39
- Nahlásit
tequily
No ale jak to tady sleduju, tak bláznivejch skákacích, válecích pominutejch psů tam bude dost a dost, takže zapadneme...
Neboj, určitě tam bude hodně podobných, bláznivě se chovajících psů a jejich majitelů.
malej plácek většinou plnej louží
Ó jééé, zbohem naše bílá náprsenko... FeeBee si při pohledu na boxíky lehá na břicho a čeká na hru, tudíž je jasné, že páteční vykoupání přijde absolutně vniveč...
Je tam nějaká varianta výstavy při deštivém počasí? Nebo je tam možnost pouze venku?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:47
- Nahlásit
Dnes má B. 1 rok! Odpoledne bude oslava.B. dostane krásný pelíšek do svého doupěte.Jen bude asi muset pár dní počkat,až dohárá.Škoda.
Jinak mě už ti všude přítomní naskakující jezevčíci lezou pořádně na nervy!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:54
- Nahlásit
tequily
s toho si nic nedělej, mám ty samý zkušenosti. Jak jsme šli tuhle ten pochod, tak to sem slyšela hlášky že je Viky pitbul, buldoček, že nemá boxeří hlavu a taky že je to albín, s toho by mně vždycky trefilo když někdo řekne že je to albín, to jsem vždycky zralá se pohádat. S tou louží nestraš, Viky bude zase krásně vyválenej z peřinek, takže čistě bělounkej, tak doufám že se mi hned nesprasí někde u vchodu. V neděli jsem mu vyprala povlečení na jeho peřince a řikám mu, vidíš teď máš čistější povlečení než my.
ola
jo tyhle návštěvy u veta to máme podobný, napřed ho nemůžeme dostat z auta, pak se děsně klepe v čekárně, pak ho nemůžeme dostat z čekárny do ordinace, to ho buď táhnu po smyku nebo ho Zdeněk odnese. V ordinaci se mu klepou všechny části těla a když jdeme odtud tak to letí jak splašená myš.
To nás v tý Praze bude teda hodně, jsem zvědavá jestli se všichni najdeme.
Švagrová mi poslala nějaký fotky ze soboty jak se Viky vylítal z jejich staf.bulterierkama, tak jsem něco dala na stránky do galerie S kámošema. Všimněte si v pozadí je vidět moje nový vozidlo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:56
- Nahlásit
Lenda
tak to moc gratuluju a přeju Brauny mnoho dalších let ve zdravíčku a ať vám dělá jen radost.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:57
- Nahlásit
Lenda
Tak to přejeme s Eliškou vše nej!! Mě už z toho jejího hárání taky pěkně hrabe. Ale co ti psi vyvádějí, jednak ve chvíli, kdy nejsou na vodítku, tak jsou za námi schpni zdrnout páníčkovi třeba třista metrů, a když na vodítku jsou, tak kňučí, vyjou, taky se mi už několikrát stalo, že když si páníček pro psa přišel, tak se po něm ohnal. Taky na cvičák nemůžeme, na tu výstavu s ní nemůžu, už aby to bylo za námi
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:58
- Nahlásit
Ola
No myslím, že pouze venku. Snad bude přát počasí.Dnes jdeme cvičit, tak to můžu zjistit.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:13
- Nahlásit
Libka
Nedávno jsem šla venčit a za námi se pustil malý knírač,který šel na volno s paní,která šla o holi.Tak jsem přešla celou louku a on za námi a paní stála na chodníku a byla bezradná.Musela jsem B.přivázat a odehnat ho za paničkou.Byl naštěstí docela rozumnej,ale když jsem se vracela a viděla jak B. sedí přivázaná u dopravní značky u silnice,jako odložený pes, tak jsem si raději mákla,aby mi ji ještě někdo neodvezl.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:14
- Nahlásit
Lenda
Gratulujem Brauny ke špičatinám!!!!
Jo a všimla sis, kolik už má Brauny sourozenců? Se mi zdá, že se Alena nějak rozjela s tím chovem. Na můj vkus až moc. Fena ještě nemá čtyři roky a už měla třetí štěňata. Doufám, že jí teď dá chvilku pauzu..
|