Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 08:53
- Nahlásit

Denisa
Asi máš zablokované otvírání pop-up oken. A když najedeš ma naše stránky, objeví se ti to okno, že Queros je zpět v naší ch.s.?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:03
- Nahlásit

corleona
já néééé, to tentokrát Vcelka
já vše viděla a chválila přece pěkné fotečky!

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:04
- Nahlásit

Denisa
Aha.. Jsem se nějak přehlídla

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:08
- Nahlásit

Asi únava..
Před chvílí jsem se vrátila z venčení. Sedmička je šťastné číslo, ale jestli i v počtu psů, tak to nevím. Zvlášť, když se málokterří snesou.. takže se venčí po etapách a navíc se k sobě nesmí ani dostat k plotu, porvali by se i přes ty oka a mezery.. Včera se servali Max s Kokim, viděli přes díru po suku v dokola zabedněném kotci Kverdu a asi i jeho zuřivé oko

alli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:09
- Nahlásit

Denisa
Myslím, že byla světlovlasá,dlouhovlasá...oběma psům bylo 2 a půl roku.

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:21 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Z venčení s Kverdou jsem se vrátila špinavá jako prase, neb má stejný debilní zlozvyk jak Nunda, že skáče a rve se o vodítko. Navíc je Kerin 10x temperamentnější a tvrdší, navíc se ho nedá jen tak zklidnit. Pes mi tam skákal až na hlavu, kousal mě i vodítko a já jsem řvala : "Básta!!!" "Bááááásta!!!" "Queros, bááááásta!!!!!!!" a on řádil dál. (Celou dobu mě od plotu pozorovala nějaká baba v zástěře vedle u domu). To zas bude drbů po dědině...
Zašla jsem za roh, ať mě baba neslyší a zařvala jsem na něj česky. Ale musím říct,že ani moje osvědčené "KURVA A DOST!!!" nezabralo. Zabralo až dát ho na chvilku lehnout, pak k noze, chvíli s ním chodit u nohy a pak ho znova pustit. Je to magor. V kotci se pak chtěl napít a furt vylizoval prázdnou misku, protože o kus dál neviděl tu s vodou. Tak mu ukazuju na misku s vodou a říkám: "Aqua." "Queros, aqua!" Až jsem mu řekla: "Tady máš tu vodu, ty hňupe!" tak chlapec pochopil.. Takže češtinu ještě trochu ovládá

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:29
- Nahlásit

corleona
u vás je opět veselo. Taková normální rodinka.
Hurá tak jsem to fotos už konečně otevřela, musela jsem to ale dát v anglický verzi a otevřít si to vyskakovací okno. Ty kuřátka jsou pěkný a fotky skoro stejný. Příště se vykašlu patlat s nějakym dortem a upeču Víťovi taky kuře.

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:31
- Nahlásit

Vcelka
To byly grilované kuřata z Tesco

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:03
- Nahlásit

Ahojda, tak jsem opet tu. Vikend byl trosicku narocnejsi. V patek jsem byla cely den na svatbe, sla jsem svoji kamaradce za svedka a bylo to tedy neco...Trosku mi cini potize byt tu pul hodinu za nimi v naprostem klidu, tak jsem alespon delala ksichtiky na vsechny okolo sedici.
Jinak v sobotu jsme byli na aviaticke pouti a vyblejskla jsem si tam bileho boxirka. Z jake je chovne stanice jsem zapomnela, ale tusim ze pan rikal ze je to kdesi od Brna. Byl krasny a mlady (ani ne rok a pul). Akorat byl hluchy a mel strasne moc problemu. Jedno oko mel i spatne pigmentovane a pan rikal ze mel i nejake operace. Ted pry ma ve stolici krev, tak zjistuji cim je to a ma nejake zuzene privody k srdci, tak se pry silene zadychava. Rikal ze si mysli ze u asi moc dlouho nevydrzi...tak me to docela dostalo.
Denis myslim ze ten canonek vypada opravdu krasne. A jiste z nej budou paradni fotecky, tak pekne sem s nimi!!!

articek
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:12 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
to pískání s hračkou má po mamince, zrovna ráno jsem se rozčilovala, že Irisa se stehama v břiše lítá a skáče po zahradě jak splašená a k tomu šlape na pískáčka a štěká na něj. Výsledek je, že nám trochu popraskaly stehy. Ale spodní prádlo nám zatím nekradou.

articek
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:13
- Nahlásit

Denisa
Jo, Jo o té podprdě, ale slipy mají taky úspěch

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:17
- Nahlásit

alli
no, to by mohla být ona
corleona
jé, to je teda Ital! a budete s ním komunikovat bilingválně nafurt? nebo pak přejdete jen na český povely...? cha chá, si ještě pamatuju nějaký sprostý italský slovíčka a větičky, třeba by mi rozuměl
až se vám narodí ještě ta štěňata, tak můžete vybírat vstupný jakože do ZOOboxerova!
Paja s Tinou
chudák boxírek teda! a kde máš fotečku?
já a foťák - publikovatelný fota jsou asi jen tady ty co jsem dala... jsem z toho foťáku zatím dobře zmatená ale včera jsem už dokonce stříhala i videozáznam
jo samozřejmě čeho jinýho než 1)chůze u nohy 2)ke mně
škoda, že to nemám kam hodit, byste se zasmáli...

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:27
- Nahlásit

Vcelka
Škoda každé dobré podprdy... Já jsem mívala takovou krásnou černou krajkovou, zakoupenou přímo v Londýně, ale jen do té doby, než Anča potřebovala prozkoumat, na co jsou tam ty kostice a zda jdou vypre
parovat... šly Jinak pár sežraných ponožek ani nepočítám.

corleona
Přeju mnoho zajímavých zážitků s obohacenou smečkou

Vcelka
U vás hračky pískají????

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:35
- Nahlásit

Denisa
Asi to budem kombinovat.. Ale povely umí německé. ale chválí se italsky: "Bráááávo, brááááávo.."
Už mi z toho hrááááábe, hráááááábe. Protože jsem to řekla i Maxovi..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:39
- Nahlásit

Markét
no u nás hračky pískají vždycky jen pár dní, pak je načne, pískátko vypadne a už se válí na zahradě a nezajímaji ho. Tohle byl míček který sem měla schovaný, takže ještě pískal. Občas mu koupim nějaku novou, tak nám píská pro radost třeba i hodinu v kuse. A ty rána to je specialitka, když si chceme o víkendu přispat tak už nám od sedmy leze po hlavách a vymýšlí blbiny čim na sebe upozornit.
articek
nojo jako bych ho viděla. Skáče nad ní a rozčiluje se že píská, to jak na ní vždycky vrčí to mám hrozně ráda, jako by si s ní podíval. Je to sranda.
Prádlo nám krade furt.
Paja s Tinou
to je mi ho líto bílýho boxírka, takových problémů co má. Tu krev ve stolici Viky taky jednou měl, ale on to měl asi od kosti, že se mu škrábli střeva. Stačila týden dieta, jezdili sme na injekce a od tý doby je to už v pohodě.

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:44
- Nahlásit

Vcelka
Tak to je teda Vikouš nějaký ohleduplný a jemný boxírek, ne?
Já jen co "sviním" půjčím pískací hračku, vůbec se nesnaží o vyloudění zvuku, okamžitě najdou pískací dirku a špičákem preparují pískátko. Pak se hračka vyplivne a o její rozmělnění na hrubší kousky se stará bordík a na milimetrové kousínky to dodělá grifonka... dokonalá recyklace!
Nejlepší hračou je metr zahradní hadice, ta aspoň nějakou dobu vydrží, než ji zkrátí na centimetry.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:48
- Nahlásit

Jo Olo, kdyz jsme jeli na hostinu (byla v Cesticich nebo Cestlicich za HK) tak jsem si vsimla odbocky pekne na Opocno...tak ted uz vim i kudy k tobe

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:54
- Nahlásit

Denis fotecku sem dam pozdeji, jelikoz je ve fotacku u Ondry. Svuj jsem tam nemela!
NO tak to je super ze uz se takhle pomalu ucis s fotackem...nahodou vypada fakt paradne...do zrcadlovky uz to daleko nema a 6 mega pixelu, no parada!!!

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:54
- Nahlásit

Markét
Já jen co "sviním" teď si mě dostala,zasmála jsem se tu nahlas dík.

corleona
A já myslela,že Ostravaci kratci zobaci a ono se to tam protahuje....

Vcelka
To aby si sousedi dávali pozor na spoďáry,i když jestli má sousdka pěkný podprdy a správnou velikost,tož to není naškodu poslat Víťu pro nějakou pěknou
Jo a s tím spaním nás Meggina nechá spát do devíti a samo ona spí taky to je viď ...

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:57
- Nahlásit

Chodka
Hm, původně když se u nás řeklo, teda spíš zařvalo "svíííně zrzavá", tak se boxeři trošku báli a pro jistotu se klidili z očí. Teď? Vesele vrtí pahýlkama a jdou se dívat, co bude následovat zajímavého... svině!

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:11
- Nahlásit

corleona
tak to už bych měla taky chaos!
Paja s Tinou
...no hodně pomalu teda se učím... potřebovala bych někam do učení...
Markét
to u nás je sviňa - Sviňa - klasika oslovení, doma to je v poho, ale venku když jí tak řeknu... a ještě teda 2. nejfrekventovanější oslovení je Koza! Oboje zvířátka křížená spolu = naše Giordinka!

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:47
- Nahlásit

Taky používáme "sviňa" a teď nám přibyl jeden "stupído" (tak mu někdy říkala majitelka).

Ja ja, kratke zobaky mame, a ku temu aji jag začnem dřistat po ostrafsku, tak se s teho zesmolitě! Možu vam tu oto na tym forumě aj psat, či budětě chtět..

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:50
- Nahlásit

Taky používáme "Sviňa svinska"

do mejlu pak píšu i "sviňa z Finska", ať to líp vypadá

ola
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Huráááá, šéf odjel do Kolína na soud... To mi to dalo, než jsem všechno přečetla - rozsekaná podprda, vykousaný pískátka, grilovaná kuřátka - kolegyně si myslí, že mi definitivně hráblo...

corleona

viděli přes díru po suku v dokola zabedněném kotci Kverdu a asi i jeho zuřivé oko
Tak při tomhle jsem se málem počurala. Máš mě na svědomí!

Paja s Tinou
Škoda! Tak jste to měli vzít přes Opočno!

Jinak dámy, já si v sobotu (v tom kupodivu slunečném odpoledni) dala u souseda dvě velký slivovice a pak, když jsem měla na zahradě Zdenkoj držet metr, tak jsem při tom chechtala a válela po trávníku... Fakt účinek obrovskej!

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 12:49 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Ua to já ty slivovice, hruškovice a jiné ice nemusím. A můžou mě přemlouvat jak TAHLE je FAKT výborná.. Já jim sice věřím, ale já si jen čuchnu a omdlím..

ola
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

corleona
Já to taky nerada. To bylo z donucení... Soused prodává barák a bude se stěhovat, tak prý na rozloučenou. (Jo, kdybyste někdo chtěl hezký barák v klidném místě v Opočně, tak za 1,950.000,- Kč je k dispozici )

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 12:55
- Nahlásit

ola
My jsme už koupili barák v klidném místě. Ale našim nastěhováním jaksi vymizelo to klidné místo. Soused si už stěžoval, že díky nám mu klesla hodnota nemovitosti.

PS: Poslouchej, ten sousedův barák je taky nějak podezřele levný..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

ola,corleona
vy jste zase ftipný.....
My si vždycky dáváme výbornou hruškovici v Itálii na sjezdovkách a kupujeme si vždycky i domu aspoň dvě flašky. Ta má grády.
corleona
se ani nedivim že sousedovi klesla hodnota baráku, když má vedle takovou zoo.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:10
- Nahlásit

corleona
Levný???? No, na Opočno ani ne!? Je to velký dům, obyvatelná spodní část s přístupem z malé předzahrádky a obyvatelná horní část s přístupem z "horní" zahrádky, kde je úžasná skalka, sezení, krb... Fakt hezký. Dům uvnitř je taky pěkný. Dokonce by se dala předělat i obrovská půda. Musím ovšem konstatovat, že to nebude nic pro lidi s malým dítětem nebo velkým psem (zahrádka ve stráni). Ale ten klid.... (nikdo okolo nemá sedm boxerů... )

Chodka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:36
- Nahlásit

ola
No nevím, nevím,nemluvila si o větší smečce?

corleona
Já jsem na tom úplně stejně se slivovicí apod...Teď si dám dokonce radši ruma ikdyž jsem po něm měla opici až běda ale to bylo nezkušené mládí.
Teď mě stačej dva fernety a mám ji taky jako z praku to už je ale zase to stáří.Tak nevím

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání