Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:24
- Nahlásit

Tak jsme si včera zacvikošili, Giordina byla v rámci možností utahána, takže pak u TV dokonce chrápala a nekvičela po miminech... Dnes jdeme s pesáky (mělo by jich být 7 zhruba) na velkou lítačku.
Markét
Voda se psy je paráda. A s placatkama zvláště! to jo. mně připomíná Giordina vždy vydru, je na ní vidět jak si ve vodě rochní.
Přemýšlela jsem i o vodě s G. Jenže jsem na vodě nikdy nebyla a prý si to představuju jak Hurvajs válku... no jenže já znám lidi co byli se psy na vodě, ne nějakej raft samozřejmě a probíhalo to v úplné pohodě. tak bych chtěla zkusit třeba tak 3 dny... no uvidíme...

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:22
- Nahlásit

ola
A odkud do Prahy přijedete?Od Brna nebo od Lovosic?

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit

Krista
Tuším, že od Hradce Králové !

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:09
- Nahlásit

ola
Aha....Takže asi do Počernic,co?Tak tam to skoro neznám.Ale pak asi budete muset do Dolních Počernic a po jižní spojce směr Barrandovský most.Tam ale nedojedete(až na ten most),ale ještě před nim sjedete-měl by tam být sjezd na Bráník,Hodkovičky,Podolí...Když úspěšně sjedete,tak je to hned vedle dálnice,podjedete pod mostem a hned zahnete doprava a tam jsou hřiště-fotbalový 2 a cvičák...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit

Tady je nějaká mapa na ZKO Braník to bude tam?
http://www.sweb.cz/cvicak.branik/

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit

ta mapka je na těch stránkách v kontaktu

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit

Vcelka
jojo,to je ono...

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit

Vcelka
Krista
Super! Musím to ukázat Zdenkoj, snad to najdeme. Budeme muset teda vstávat dost brzo, abychom tam na 8,00 byli.

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:24 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

ola
A ty jsi z Hradce?My když jeli na výstavu do Olšan,tak jsme vstávali ve 4 ,jeli jsme ve třičtvrtě na 5 a ve třičtvrtě na 8 jsme tam byli...Z Hradce si myslim,že vám budou stačit 2 hodinky i s malou rezervou...

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit

Sláva nazdar výletu..
Nezmokli jsme,
až doma
Kurňa, co to tu je za počasí ???????
Že já jsem tam nezůstala!!!!

Tak co je novýho?

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:26
- Nahlásit

corleona
Novýho?Vypadá to,že za chvíli bude sněžit....Je tu hnusně,zima,mam rýmu...
Ale co ty?Jaký to bylo v Portugalsku?Povídej a přeháněj...

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:26
- Nahlásit

ola
Nový obojek + vodítko = Tak je to správné, tak to má být..

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

Krista
Já mám taky rýmu a bolí mě navíc v krku.. Ale mám to z klimatizace na hotelovém pokoji. Tom je totiž Eskymák, tak se chladil. Venku byl pařák, zkrátka paráda, teplo miluju.. Škoda, že byla výstava v hale, mohla jsem nahodit nějaké to opálení. Ale pro psy to bylo samozřejmě ideální, výstava v klimatizované hale. I tak údajně tři psi zemřeli Několikrát hlásili, ať lidi nenechávají své psy v autech před halou. To může udělat jedině idiot. Venku bylo 30 ve stínu. Na výstavě bylo pšes 500 boxerů. Byla tam spousta hezkých psů a i naprosto děsných. Celkový vítěz Orgon není můj šálek kávy. Není vůbec špatný, ale takový ten německý typ. Ale ti pro mě nejhezčí psi v dospělých třídách se nedostali ani do finálové čtyřky. Taky jsem zažila pár zklamání - to když znám nějakého slavného psa z fotky a in natura to není kdoví co.. Zato vítězka fen - zlatá Utopia je opravdu krásná. Žíhaná se mi nelíbila vůbec, ale vyhrála automaticky, protože ta druhá - šampionka - překrásná Ratita, nemá zkoušku. A ATIBOX titul je zkouškou podmíněn. Nevím, jak to bude s fotkama, v hale moc fotit neumím, takže uvidíme. Navíc nemáme šňůry k počítači, ani ani k foťáku a a kameře na přenos dat, ani nafocené filmy ze zrcadlovky, protože se nám ztratil kufr a my jsme ty šňůry měli uvnitř. Při zpátečním letu z Lisabonu a přestupu v Mnichově nám zapomněli přeložit kufr. Do Ruzyně jsme přiletěli jen my, kufr zůstal v Mnichově. Ty šňůry mě serou, že už na fotkách nemůžu dělat. To oblečení ne, jak se tak dívám ven, nic z kufru v dohledné době potřebovat nebudu Kufr za náma přiletí až dnes a prý nám ho přivezou až domů. Snad..

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit

corleona
Taky miluju teplo,čim tepleji,tim je mi líp...To jako vážně je schopnej nějakej inteligentní páníček nechat svojeho miláčka v autě,když je vedro a praží na něj slunko?To se mi ani nechce věřit...Jj,ta Utopia se mi taky moc líbí,narazila jsem na ní při brouzdání po stránkách..Tak ať se k vám kufr brzo doveze,jsem hrozně zvědavá na fotečky...
No,oblečení na léto v dohledné době asi vážně potřeba nebude.
A byli tam nějaký psi z ČR nebo Slovenska?

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:07
- Nahlásit

Krista
Ještě kousek za Hradcem (Opočno), tak s těma dvěma hoďkama počítám určitě, protože po Praze to bývá hrůza!

Zdáááááár cestovatelko,
super, že jste se v pořádku vrátili. Nepřipadalo ti,když jsi vylezla v Čechách, že tu došlo k časovýmu posunu a je listopad??? Počasí mě už točí, mám depku, rýmu, nový sandále na ho... ve skříni... Těšíme se na fotečky. Co Queross?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit

tady jsem našla jednu fotku z Portugalska, další prý snad budou v nejbližší době. http://www.mydog.cz/ docela dobrá fotos co?
No tak řikáš že v Portugalsku je krásně? To jim teda závidim, taky už bych se chtěla ohřát. Tak ať kufry brzo dorazí, ať můžeme zkouknout fotky.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit

Snad to s kufrem dopadne OK..¨

Z Česka tam byl jen Odysseus z Ringu v majetku zahraniční vystavovatelky, skončil V3, takže úspěch.

A pro Querose se jede v pátek V sobotu je "doma".

Fičím pro syna a Nunýnka, jsou ještě u babičky

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit

Koukam ze se kufry ztraceji cim dal casteji...kamoskach co letaji do Ameriky se kufry nekde zapomenou snad po kazdem letu...vzdy pak na ne take cekaji...
Holky a ona ta vystava neni na Holesovickem vystavisti? To je na nejakem cvicaku?

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit

corleona

pro syna a Nunýnka

Silně mi to připomnělo, když jsem včera pouštěla domů kluky a FeeBee ze zahrady, tak povídám : "Koukejte si fakáňata ty boty pořádně opucovat!!! No, pojď Beruško, ukaž pacičky, ať ti je vysuším..."

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit

Paja s Tinou
no na Praze 4 v Bráníku na cvičáku.

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit

Paja s Tinou
Na cvičáku v Braníku

Chodka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:51
- Nahlásit

corleona
Vítám tě z cesty jak píše ola je tu značný teplotní posun,ale v práci už nás uklidňují BUDE TEPLÝ PODZIM

ola
Včera jsem doma Ivanovi vyprávěla trochu o Tobě jenom jak tě znám odsud a narazila jsem na to když jsem řekla jestli ty tvoji kluci náhodou nestrádaj,tj řeznictví pro Fee,hrošík pro Fee...Koukejte si fakáňata ty boty pořádně opucovat!!! No, pojď Beruško, ukaž pacičky, ať ti je vysuším..."

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:03
- Nahlásit

Chodka
Néééé, neboj. Ještě to není na sociálku! Přece nebudu na psí debaťárně ventilovat, jak v řeznictví kupuju pro Matesa uzený krůtí prsa a pro Jakuba díravýho sejra...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:07
- Nahlásit

Hmm tak koukam ze bych ja vyrazila pekne do Holesovic

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 19:34
- Nahlásit

Tak jsem dnes byla cvičákovat. Stopa kupodivu dost dobrá (opět bodovalo naše "zlaté dědictví" tj. nezdravá Májka ), poslušnost taky fain. Pak přijel výcvikář a vypustil svého čtyřměsíčního krakena v podobě mrštného, nevyčerpatelného maliňáčka. Fee byla bez sebe štěstím, nechala se od něho okusovat, lítala s ním jako blázen. Když jsme jeli domů, tak kluci konstatovali při pohledu do kufru, že nám FeeBee chcípla. Vyřádila se tak, že se jí nechtělo vylézt ani do křesla... Teď chrápe! Ještě jsem si domluvila lítačku se čtyřměsíční dobrmankou, kterou potřebuje panička socializovat, tudíž jí k tomu poskytnu svoji neškodnou blůmu. Aspoň se vyběhá a nebude "faleškovat"!

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:10
- Nahlásit

ola
Zemřela Natálka, FeeBeena babička. Tak teď máme doma tři sirotky, tatínci už taky umřeli.. Natalia byla ještě ve veteránech v Hradci nad Moravicí a byla ohromně vitální. Bylo jí deset.

Ludánek s Heduš právě venku rozcupovali látkový létající talíř na aportování do vody. Všude po zahradě je vatelín. Příště jim dám na hraní prdlačky, nevděčníkům!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:19
- Nahlásit

corleona
hmm to je smutný, ale bohužel je to život. I těch deset je na boxera hezký věk, ale určitě bych chtěla aby se muj boxík dožil ještě víc.
Jo látkový létající talíř taky máme, zatim je v něm jedna díra, takže ještě slouží. Akorát je furt vytažený na zahradě a furt do něj cedí voda, takže tuhle když jsem ho chtěla usušit, tak dost nechutně smrděl.

Tak my včera už taky konečně zase vyrazili na cvičák, no jela jsem odtud zase pěkně zdrchaná. Zase s pocitem že jsem totálně neschopná a Viky je pako zlobivý. Michal měl zase svojí hodně buzerovací náladu, takže to bylo něco. Nejvíc mně štve že když vezme Vikyho do ruky on, tak Viky vedle něj šlape jako koník a poslouchá, no a když ho vezmu do ruky já, tak je to uplně něco jinýho a pěkně mně zlobí. Ach jo.

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:20
- Nahlásit

corleona
Taky naše babička.V Hradci byla opravdu v pohodě.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:23
- Nahlásit

corleona
Včera večer jsem šmejdila po boxeřích stránkách a tuhle špatnou zprávu jsem v Moravia Boxu zjistila. Škoda-byla to pěkná fenečka.
Jak se včera radoval Nunýnek, když se mu rodina vrátila?
Jo, a chtěla jsem se zeptat, kdy je nejlepší Fee vykoupat před tou výstavou (opět výstavní horečka )? Den před nebo dřív?

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:38
- Nahlásit

corleona
Teď jsem koukala na nějaký fotky, co už jsou na stránkách Z Ringu a vypadá to dost dobře, krásní psi, super prostředí, musela to být paráda.
ola
A všichni mají obojky a vodítka ala vaše nová výbavička........

Tak jsem si uvědomila, že já vlastně ani nemím, jestli naše babičky a dědečkové ještě žijou
Esterka
Jo, myslím, že můžete, holky to tu psaly.

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání