| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:04
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s tím postřikem na hárání?Chci ještě zítra vyrazit na cvikoš a zkusit ho.
Dnes manžílkoj teda utekla s kámošema a přivolání měla teda 0.Tak ani nevím,jestli z ní na tom cvikoši něco dostanu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:08
- Nahlásit
Lenda
ale velmi dobrá, je fakt hezká známka:
Viz řád FCI
Známka VELMI DOBRÝ se zadává pouze psovi, který má typické znaky svého plemene, je vyrovnaných proporcí a v dobrém stavu. Jedinci jsou prominuty některé odpustitelné vady, nikoli však vady morfologické. Tento predikát lze propůjčit pouze kvalitnímu psovi.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:10
- Nahlásit
Lenda
si dělám srandu a při každém obdržení VD jsem sama byla na mrtvici..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:14
- Nahlásit
ola
už mám něco nafocíno.. Soused slyšel cvaknout foťák a teď si myslí, že jsem si fotila jeho.. Ojej..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:19
- Nahlásit
corleona
já ho málem zakousla!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:45
- Nahlásit
Lenda
Se ti nedivím. Ale nic si z toho nedělej, Brauny je krásná, a že to ON neviděl, to je jen jeho problém!!! Je to jeho názor, a je to špatnej názor...
corleona
Měla´s mu říct, že o nic nejde, že fotíš jiný "chcáče"...
Co teda znamená ta "volná lopatka"??
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:56
- Nahlásit
čau všichni
vy jste toho napsali, člověk aby vůbec neodjížděl, pak se to nedá všechno přečíst
zdravím po několika dnech. I když už víte, že jsme totálně vybouchli napíšu aspoň podrobnosti. Byl to super závod se super atmosférou. Stopy byly na čerstvě posečené vojtěžce, fakt těžký. Poslušnost byla docela dobrá a obrana bylo velké zklamání. Ještě před obranou jsme dostali kousnout od našeho nového předsedy ( moc díky ) to vypadalo fakt dobře, ale na place se rozhodla být absolutně neposlušná, utekla z maket rovnou za figurantem, potom jsem jí špatně položila na útěku a problém byl na světě. Na útěku se utrhla. Pak jsme udělali ještě přepad a ten byl dobrý. Jenže rozhodčí to stopnul a ukončil celou obranu. Dostali jsme aspoň cenu za vítěze plemene a cenu boxer cup magazínu.
Se stpou jsem i počítala když jsem vyděla ty terény, ale obrana to bylo překvapení. Je to škoda.
Závodilo 5 boxerů v různých kategoriích. Fotky dám v dohledné době na naše stránky.
Jinak na tu výstavu jsem se zapomněla zeptat, ale jak jsem četla na pandoře tak je to asi jasný
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 19:59
- Nahlásit
Denisa
Ivn z Dybohůrky si jako štěně nechal Tonda Karban jako nadějnou šampionku. Pak s ní začal cvičit p. Šimeček, ale protože byl voják odjel do ciziny. V té době se jí ujala Jana Blašková a nakryla jí. To je ve zkratce její život
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 20:02
- Nahlásit
Vcelka
o to štěňátko zájem je, ale jenom na zahrádku, bez svodu nebo chození na cvičák a to chovatelka zatím nechce a proto vybírá majitele, který by s ním něco dělal. Už je docela slavný, mluvilo se o něm i na CACITu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 20:03
- Nahlásit
Mluvili jsme s předsedou boxerklubu a průkazy by měly být asi za 14 dnů
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 20:20
- Nahlásit
Ahojte,
tak já jsem na sebe dost nas...á, bodejť by G. skákala, když jsem jí to tak blbě naučila/nenaučila a dělala samý chyby... dnes se mi na to podívala kamoška-cvičitelka a je to jasný, musím to teď složitě přeučovat a ještě předělat Giordininu nechuť skákat, bodejť když se vždy bouchla, neb jsem ji před tím přibrzdila atd. a k tomu moje "metrovkofóbie" - dnes jsem jí navíc strhla... no prostě debil! Sorry, Giordinko!!! Ale pochopily jsme to obě, tak to teď už nesmím vorat! Hned skákala o dost líp a s tou holčinou úplně dobře... no jo no.
JO!!!!! Ale G. byla dnes na cvikoši jak magor!!!! jak za mlada!!!! déle jsme tam nebyly (chodíme teď spíš na jinej) a ona byla paf z figuranta, který se bavil u stolu u klubovny, byla nesoustředěná a neposlušná... no měly jsme dnes obě den teda! A pak jsem před barákem nemohla obstojně zaparkovat... ještěže Martin dovalil véču z KFC, myslím, že ani to rizoto bych dnes nezvládla...!
articek
nevadí, příště zase zazáříte!
a díky za malé info o naší mamince! měla to teda pestrý. ještěže má takovou dobrou povahu - je to taková miloučká mazlivka...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 20:56
- Nahlásit
předseda
Mluvili jsme s předsedou boxerklubu a průkazy by měly být asi za 14 dnů
Já to eště nemám, předsedo..
articek
Každý den není posvícení. I tak máte můj obdiv..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 21:10
- Nahlásit
articek
na čerstvě posečené vojtěžce
Tak to musel být humus. Čerstvě posekaný cokoli je přece děsně aromatický?! To teda nebyl zrovna ideální terén!
Dostali jsme aspoň cenu za vítěze plemene a cenu boxer cup magazínu Moc gratuluju!
Denisa
Při mým štěstí bude mít FeeBee DEN MAGOR přesně tehdy, až se odhodlám dělat nějakou zkoušku...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 21:47
- Nahlásit
ola
Tak to musel být humus. Čerstvě posekaný cokoli je přece děsně aromatický?! To teda nebyl zrovna ideální terén!
to bylo jediný co se dalo trochu zkritizovat jinak super závod, všem doporučuju aspoň v IPO1 nebo SVV1
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 21:56
- Nahlásit
Lenda
Díky za gratulaci.. Kdybych mohla,zak jsem ho tam rozkopla,jak za Meggi,tak za Brauny...To mě dostal,jak k vám přišel s takovym utěšitelskym výrazem a začal vám vysvětlovat něco s vráskama a úzkou bradou..Vždyť ta jeho čubina ji má úplně stejně širokou.Nic si z toho nedělej,i když já bych to taky rozdýchávala dlouho.Mě stačilo,co řekl nám... I Suchýho málem odváželi,když to slyšel...No asi byla fakt chyba,že se u nás vůbec ukazoval... R.CACe nám nemohl dát ani kdyby chtěl...Jsme byly v mladých.Prostě je to hnusnej karbanátek a M. ho měla aspoň kousnout!
Jinak Brauny je fakt mazlíček a je strašně roztomilá....A když si vezmu,že tý feně z Moravia boxu,co jí vytýkal úhlení a řekl,že má pouze dobrou mechaniku pohybu a asi dalších tisíc nedostatků,tak dal výbornou...Prostě tohle nemá cenu řešit,ale štve mě to!!!!!
corleona
tak to máš co dělat....do 14 dnů..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 22:21
- Nahlásit
Tééda vy jste se tu ale rozepsali...zase opět silně nestíhám.
Zase máme uzávěrku časáku, tak jedeme jako diví a snad to zítra už nějak doděláme. Jinak Denis v sobotu jsem vyzkoušela nikonka v akci a dobrý. Zašila jsem se v jedné zatáčce do příkopu s teleobjektivem a vždy když jelo nějaký veteránský autíčko, tak jsem vykoukla
Zítra ráno musím dojet s Tinou na veterinu. Buď se jí začíná dělat třetí víčko a nebo se někde lehce musela napíchnout. Má vyboulený spodek víčka a vypadá to docela divně. Tak jsem zvědavá co nám na to veterinářka řekne. No alespoň se mnou bude pěkně v práci a z toho mám největší radost
Jo jinak také s etedy přimlouvám za nějaký výcvik ve východních čechách!!!
Notak já jdu do hajan, tak snad sem zítra nakouknu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 07:07
- Nahlásit
Krista
Není na to se za těch 700kč takhle naštvat.Uzavřeli jsme to jako velkou lumpárnu.
B. je opravdu šíleně hodná.Já jsem z ní úplně unešená.Jen teď teda jako háravka strašně prdlí.Zdá se,že intenzivně shání ženicha.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit
Heva
Sice se zpožděním, ale přesto vítám tě mezi námi. Ano, jsem to já tenkrát z mujpes. Akorát mi od té doby přibyla jedna milá a potrhlá placatá Charley.
A vidím, že tobě se to doma rozrůstá spíš k dlouhejm čumákům, co? Aby se ti časem ty placatky nezhnusily
|
Heva
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:04
- Nahlásit
Markét
Na Charley - mimčo - si vzpomínám. Dodatečně gratuluji k záchranářskému rozjezdu.Babička Anča (pamatuju si to dobře?) je jistě hrdá.
Cože, mně zhnusily, mně, kterou doprovází téměř od kolébky ?? Boxer bude, v naší rodině určitě ... 8-)
Můžu mít dotaz na CT? Jak reagují klienti a personál, když jim pes olízne tvář nebo ruku. Borderák je hodně přátelský a mazlivý, určitě s ním chci dělat CT, ale s tímhle nevím, jestli a jak odnaučovat?
Jinak teď máme v kanceláři bordíka, je super mazlík. I na agility jsou super, takže je to potencionální (výhledově) parťák pro číňana.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Ahoj všem,
tak jsem bez auta. Ráno jsem 10minut startovala, pak teda chytlo, ale šoupla jsem to radši na diagnostiku. Ach jo! To zas bude peněz! Bohužel jsem na něm závislá, takže lepší to řešit, dokud to jede! (to jen abych si ulevila )
Lenda
Jen teď teda jako háravka strašně prdlí.
Já nejdřív četla PRDÍ!!! Říkala jsem si, že Fee ani nemusí hárat a prdí taky strašně!
ke štěkání
Včera večer jsem Fee krájela to uvařený masko a ona se prsila u linky. Pak jsem držela misku a ona štěkala. Došlo to tak daleko, že pochopila, že tou držkou musí klapnout víckrát, aby dostala ňaminko! Dnes to zkusím znovu, ale všera jí to šlo skvěle. Byla natěšená, neb vůně, která se šířila z Papénova hrnce jí protahovala čumec do podoby mravenečníka...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:34
- Nahlásit
ola
Ona naštěstí moc neprdí,asi díky tomu Proplanu.Ale je fakt šílená.Od pondělka se venku rozhlíží na všechny strany a skoro mě nevnímá.Celý den jinak prospí a zbytek prosedí na terase a sleduje chlapy.(asi jako já?)
To štěkání taky takhle učím,to funguje spolehlivě,ale venku se tváří,že to nikdy nedělala.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
Lenda
Když jste byli teď v neděli na tý výstavě, tak to už hárala?
Mě začalo dneska hárat to moje "mimi", tak to s ní asi na tu výstavu do Prahy nepojedu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:48
- Nahlásit
Paja s Tinou
...prosímtě z foťáku jsem už úplně na prášky, my to asi nevybereme (s otcem)! uf, počkej pak jakej vyberu zázrak , to bude bžunda, budu nasr...á, už to vidím... potřebovala bych si všechny půjčit např. na coursing a zkusit je a pak z těch všech vybrat...
zrovna v toto období vychází plno novinek, všechny na jedno brdo a na dvě věci... Všichni čekali a slibovali si co bude a ono jedno velký zklamání...
Všechny zdravím!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
Stejně maji ty psi u nás sladkej život co? Když to tady tak čtu, tak bych chtěla být psem u někoho z nás v rodině.
ola
jo o autíku mi ani nemluv, mně tak strašně hučí asi v levym přednim kole, že už mi s toho škube v hlavě. Vypadá to asi na ložisko, jenže je těžký určit ve kterym kole to je a když se vyndá aby sme se podivali, tak už se tam zpátky nedá. Takže to musíme risknout a koupit na tohle kolo a snad to bude ono. Snad mi do tý doby to kolo neupadne.
Tak včera jsem měla jet na cvikoš, jenomže jsem dorazila domu hodně pozdě, tak jsem nestíhala. Dneska tam jedu hned z práce, protože máme brigádu. Viky bude chudák sám doma pěkně dlouho, protože Zdeněk taky přijede pozdě. Moc se mi to nelíbí, má to tam pak bez nás hrozně dlouhý a je mi ho líto.
articek
příště se vám určitě povede líp, Iris je dobrá.
To se ani nedivim že pro Jordánka pani hledá někoho kdo s nim bude makat, byla by to škoda když má tak dobrý rodiče aby zahálel někde na zahradě.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit
Denisa
ty ten foťák vybíráš jako já auto, furt vybírám až nakonec přeberu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit
Vcelka
nééééééééééééééé, to se nesmí stááááááááááát! nestraš!!!
chi chi, auto jsem teda vůbec nevybírala, to mi bylo šumák, však víš, jsem to psala... ale foťáček!!!! to je jiná!
a stejně až budu úplně veliká holka, tak si koupím super dělo! to je můj sen.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:48
- Nahlásit
Denisa
a stejně až budu úplně veliká holka, tak si koupím super dělo! to je můj sen Myslíš foťák, že jo?
Tak já až budu úplně velká holka , tak si taky koupím super dělo! Ale auto! Takovou Toyotu RAV4, náhon na všechny čtyři, solidní obsah nebo Jeep GranCherokee atd. To je zase můj sen! A vzadu budou oslintaný okýnka od několika boxeřích tlamic!
Vcelka
Jóó, tak v předním kole mi včera taky začlo hučet. Ráno jsem pravila mamině, kterou vozím do práce, že kdyby něco, tak ať sklopí hlavu a já to strhnu do příkopa. Málem ji kleplo a celou dobu špicovala uši. Ze servisu mi zatím nevolali, ale radši jsem byla vybrat prachy. Už se děsím jak mi splaskne peněženka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:18
- Nahlásit
ola
...ale tak to bych ti, čoveče, taky brala... + velkej barák s obrozahradou a k tomu vedle baráku plac cvičákovej pro potřeby mých 3 boxerů a víc věcí by se našlo... třeba jako jediný autí co fakt žeru - Poršáček.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
Denisa
Mnó, Poršáček taky jó, ten by se mi hodil na takový to pojetíčko do školky. Jinak já ulítávám spíš na teréňáky. Však to u mě v autě podobně vypadá. Úplně jsem se styděla, když jsem vylezla coby dámička v sukni a interiér auta se vyrovná slušně jetý psí boudě!!! Sem to nějak netušila, že bych měla uklidit. Navíc jsem v neděli vezla ze cvičáku kámošku s tou RR. Představte si maličkou 106ku a v ní v kufru boxer a vedle řidiče u spolujezdce mezi nohama nacpaná obrčuba ridgebacka! Chlupů hromady a ten odér...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit
Esterka
no hlavně že Esterku ti nechal.
ola
v mym autě to vypadá teď nějak podobně, všude suchý bláto a šíleně bílých chlupů, vždycky když náhodou vyrazíme někam na akci a někdo se chce svýst se mnou, tak ho upozorňuju že na zadní sedačce sedí jen na vlastní nebezpečí, protože to pak vstane a má ty chlupy všude. Když to ani nemá cenu uklízet.
Jojo muj sen je taky uplně jiný auto než na který finančně dosáhnu, takže nakonec musim už koupit něco jinýho než sem původně chtěla.
|