Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:09
- Nahlásit

ola
Nevzdávej, neduď sračka, já se taky statečně hlásím s jezevčíkem Viktorou !!! Délka, to je taky vada jak sviňa.. , při kvalitní konkurenci nikdy nemáme šanci

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:41
- Nahlásit

corleona
Já nechávám tenhle obojek Fee pořád. Má na něm známky o očkování a identifikaci, kdyby ji to náhodou u nás přestalo bavit a vzala roha. Jinak používám taky řetízkový. Vyfotím ho na ní. Na výcvik nám byl doporučen jako nejlepší, ale jestli je pro výstavu dost reprazentativní, to nevím?!

Chodka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:42
- Nahlásit

ola
Fee teda moc sekne ten obojek a co ta rošťanda s ní na foto
Hele nedělej Vlastu a koukej tu Prahu přihlásit, necháváš se přemlouvat:tongued takový bandy co je tady už dlouho a tolik čumilů co bude tam jen tak nikde mít nebudeš.

My se s Meggi vrátily z venku a měla zážitek, viděla prvně z blízka koně a trvalo ji to dost dlouho než zjistila že jsou tak velký a ona musí dát hlavu hodně vysoko aby na ně viděla.Ale byla z nich dost unešená

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:57
- Nahlásit

Tak to je náš řetízkový oboječek.

Chodka
a co ta rošťanda s ní na foto
Jóó, bejvávalo! Téměř třicetiletá matka dvou dětí...

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 19:01
- Nahlásit

corleona
Já mám pocit,že ta délka dost prochází.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 19:05
- Nahlásit

corleona
Jééé teď jsem zjistila, že vaše Virginia je narozená 6.7.! Jako FeeBee. Jen o rok dřív. Tak to budeme slavit ve stejný den narozky!

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 19:18
- Nahlásit

corleona
Tak jsem laškovala s myšlenkou,že bysme taky Prahu přihlásili a nepřihlásíme...Byli bysme s Viktorkou ve třídě a M. by vypadala jako její mimi...Nevíc tam určitě bude v hojném zastoupení Kampa...Možná se aspoň přijedem mrknout.
ola
Určitě Fee přihlaš,vždyť je pěkná a třeba tu držtičku křivou nenápadně opomenou...My zas máme větší předkus.I když jsou výstavy,kdy ho má skoro každej pes,viď Lenda?

Krista
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 19:19
- Nahlásit

Lenda
Taky si myslim,že délka je u mnoha rozhodčí jedna z nejmenších vad-maximálně ji zmíněj,někdy ani to ne...

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:02
- Nahlásit

Krista
Asi jak který rozhodčí. Na Slovensku nám řekl, že boxer má být "predovšetkým kvadratický" a bum ho, byli jsme druzí za celkem děsnou fenou - nicméně kvadratickou.. A jeden můj známý - rozhodčí mi řekl, že by Viktoře čekatelství nezadal, kvůli té délky. A říkal totéž, boxer = kvadrát.

ola
Tenhle řetízkový obojek s dlouhými oky je na výcvik výborný, ale na výstavu se hodí ten s malými očky. Úzký drobný obojek - trochu větší, ne úplně těsně na krk, totiž opticky prodlužuje krk a pes vypadá elegantněji. Když dá někdo na krk boxerovi trojřadý řetízkový obojek, tak mu to krk zkrátí a navíc hrubé obojky (i kožené, látkové) udělají psovi pod krkem lalok, tzv. volnou kůži..

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:06
- Nahlásit

V té Praze se má dělat soutěž o Gladiátora. Bylo to i na klubovce na Slovensku - před výstavou se kouše a ze psů, kteří to absolvují, se vybere Gladiátor (pes a fena).
Nevím, kdy naposled kousal Kverda, ale Viktorínovi dáme "hryza"

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:07
- Nahlásit

corleona
Jo, tak to se budu muset mrknout, jestli řetízkový s malými očky mají! Pochybuju! Většinou mají takový ty humpolácký, těžký...
Je FeeBee kvadratická??? Zdá se mi, že má poměrně slušně hluboký hrudník, ale nevím, jestli dost široký?! Má malou náprsenku, což jí hrudník spíš opticky zmenšuje. Nezdá se mi, že by byla až tak moc dlouhá, nebo jo???

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:16
- Nahlásit

ola
Né.. to přece mají všude.. v obchodech pro psy.

Jo, FeeBee je kvadratická, podle fotek. Na svůj věk je akorát, spíš budeš muset dávat bacha,a ť se s věkem nerozgajdá - neztloustne a nezmohutní až moc.. na úkor elegance. A pokud bude v pohybu, jako že asi jo, tak se to asi nestane..

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:28
- Nahlásit

corleona
Je vidět, že jsi nikdy nebyla v zoo obchodu v prdelákově... U nás mají otočný stojan, ověšený nepoužitelnými vodítky, obrovskými náhubky, padesátiřadými obojky atd. Pravidelně odcházím s jizvou u oka a boulí na čele, neb Jakub v nestřeženém okamžiku to gigantické monstrum roztočí, přičemž mi megatěžký obojek téměř vyšvihne oční bulvu a drátěný košík separuje část mozku!

neztloustne a nezmohutní
jako já... s věkem... no, co se dá dělat!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:28
- Nahlásit

Krista
To nemůžeš vědět, jak to dopadne.. Posuzuje někdo jiný. Těžko říct, jaký má vkus. Kampa nikdy nebyla můj šálek kávy, ale ta Chetit se povedla. Konečně.. po těch letech chovu (asi 50 to nevypadá jako "kampa" Akorát by mohla být líp zaúhlená vepředu, ale jinak celkem pěkná fena..

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:30
- Nahlásit

ola

Já bydlím v prdelákově, kde je akorát obchod pro rybáře..
Když tak doma nějaký najdu a zapůjčím. Třeba i výstavní vodítko. Esli teda sceš..

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:37
- Nahlásit

corleona
Jóó, tak ono ještě musí být výstavní vodítko?

Lenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:43
- Nahlásit

Už ji nestrašte!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:50
- Nahlásit

ola
Já nevím, jaké máš vodítko. Mělo by být dlouhé cca 1,5m ne hrubé a bez těch oček na přepínání.

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:53
- Nahlásit

ola
To neznáš? Že rozhodčí mrkne na obojek a na vodítko a řekne si: "Ha, to je jen nějaký čučkař, dám mu VD"

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:54
- Nahlásit

corleona
Hmmm, mám tři vodítka (na jednoho psa ). Jedno 50cm , druhé 2m s očkama na přepínání a třetí tlusté, červené, příšerné... Asi budu muset něco zakoupit!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit

ola
Pokud neseženeš, zapůjčím.. Sehnat dlouhé kožené vodítko, nejlépe z té v průřezu oválné kůže, je problém. Ale samozřejmě to není záruka úspěchu na výstavě.

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:08
- Nahlásit

corleona
Nám nepomůže ani obojek Swarovski...

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:16
- Nahlásit

Včelka
Stránky Boxerů v nouzi se mi líbí čím dál víc. Super, že tam jsou ty odkazy na SOS boxery v Německu a Rakousku. Skvělá práce!

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:19
- Nahlásit

Tak já se loučím. Mějte se tu pěkně, ozvu se možná z Portugal a možná až ve středu. Zatím čau..

ola
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:28
- Nahlásit

corleona
Užijte si to! Všechno nafoť a zdokumentuj, ať z toho taky něco máme!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:37
- Nahlásit

corleona
ola
Vy nevystavujete na normální předváděčce? Ha, co to mají placaťáci za speciality?

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 23:17
- Nahlásit

ola
Obojek je super, na fotkách vám to spolu moc sluší!!

To je úplná věda ty výstavní obojky a vodítka
Esterka
No tak to můžem naplánovat nějakou akcičku, ráda pokecám s někým, kdo je do boxíků stejně zapálený, v práci už kolegy něžně nudím svýma kynologickýma historkama

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 23:18
- Nahlásit

corleona
Závidím! Pořádně si to užijte! Na fotky se taky strašně těším.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 00:39
- Nahlásit

Tak. "Čumajdan" nabalený. Deštník neberu, má být horúčava. Instrukce kamarádce-hlídačce psů sepsány. Baterky se snad do rána nabijou. Dítě a Nunda k babičce nabaleni. Teď už jen nesednout do společného letadla se sebevražedným atentátníkem. Moje předsevzetí zopáknout si angličtinu opět nedošlo ku zdárnému konci. Zas budu za blba. Jdu si přibalit kapesní slovník. Já jen rozumím a nemluvím, protože se stydím. A pak opravuju Tomáše a říkám mu, kde řekl blbě čas a kde neměl člena. Ale sama nic.. Bože, snad tam budou nějací Rusi a pokecám.. Tam su si istá v kramflecích jak sviňa. Dasvidánija, druzjá!!!

alli
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 06:11
- Nahlásit

ola
Moc vám to oběma na fotkách sluší. A asi ti nezbyde nic jiného než FeeBee na tu výstavu přihlásit, když už máš slíbený obojek, vodítko a několik fixů . Prosím tě, jak dlouho trvalo než ti přišlo vyhodnocení SA od Deckera?

Nechystáte se někdo 17.6. na klubovku do Velké Bystřice?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání