| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:32
- Nahlásit
Ahojte,
tak my jsme se vrátili včera z kousání až o půl desáté , ale bylo to príma, bylo tam zas plno boxíků a plno známých, kteří se tak různě objevují na psích akcích, už se fakt známe s kdekým, je to super než když si vzpomenu jak jsem kdysi někam přišla vyvoraná jak myš a nikoho neznala... ještě jsem nestihla pokecat pořádně s novou (pro mě) holčinou co má boxera z Hamika, ale příště dáme řeč...
alli
ten figurant v Kuřimi pokud se jmenuje Martin Pleskač, tak by měl být z těch lepších, kamošky na něj jezdí občas kousat... tak to bych někdy taky přijela na gřufání!
ola
bezva obojek! čínaný! škoda, já tady ty obojky s přezkama kupovat G. nemůžu, neb už jako štěňátko mi 2 urvala, přezky prdly...
tož jeďte na tu výstavu... ale pojeďte pak ještě i v září do Brna... jo, už to mám! V Praze se nadchnete a pak dáte i Brno!
corleona
šťastnou cestu!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:33
- Nahlásit
Jó a ještě jsem se včera letmo seznámila s wensday co chodí na cz-pes a koupila od ní krásnej a bezvadnej dist - létající talíř na frisbíčkování!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit
Denisa
Tak to by mohl být ten figurant, zatím vím jen, že se jmenuje Martin, my byli na kousání prvně, tak než se člověk trochu rozhlédne, jak to tam vůbec chodí..figurant pak za chvíli musel nečekaně odjet a já zas už pak nemohla čekat až se vrátí, abych se s ním domluvila, co a jak dál...tak snad příští týden budu chytřejší když si vzpomenu jak jsem kdysi někam přišla vyvoraná jak myš a nikoho neznala... - to teď přesně platí na mě
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit
alli
Trvalo to myslím 14-20dní. Dokonce jsem to zjistila dřív na jeho stránkách (jsou i na stránkách Boxerklubu) a pak až mi to přišlo domů!
Denisa
V Praze uvidí rozhodčí stejnou blůmu jako by ji viděl v Brně. Nevím,nevím, ještě to dnes doma zkonzultuju...
Tady je taková zima a hnusný počasí, že to snad ani není možný, že je už konec května!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:22
- Nahlásit
ola
Tady je taky hrozně hnusně,zima,dokonce poprchává....
Být tebou,tak Fee přihlásim...Když to vezmu podle sebe,tak my když se rozhodnem někam nejet,tak si pak rvem vlasy,protože většinou by M. byla sama ve třídě...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit
ola
... ale rozhodčí jsou to každej jinej, tak blůmu uvidí každej jinak...
jo, počasí je vyloženě "letní"!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:29
- Nahlásit
Tak ja jsem taky vcera nadhodila jako ze "vis co je 10.6?" Moje odpoved byla trochu necekana, neb ho rozhodne nenapadlo ze myslim vystavu psu...ale odezva na to spatna neprisla. No videla bych to tak 50% na 50%. Ale rada bych se na vas zase prijela mrknout.
A to jeste tedy na nekd yplanuju vyleet do toho Opocna a tak podobne...ale co se kvuli boxerum neudela ze...
Jo Denis vcera jsem te chtela poinformovat, ale jaksi jsem na to zapomnela, ze rano ve snidani s Novou bylo o coursingu. Ale byli tam lidicky z Praglu. Tak jsem si hned na vas s Giordi vzpomnela.
A kam ze to letela Corla? Jsem to nejak nepostrehla???
Olo jen bobulu pekne prihlas at si to frajerka taky uzije, treba dopadnete uplne vyborne, to je skoda to nezkusit!!! (bych ti fandila ) A obojek je super!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Paja s Tinou
jo, díky, vím, ale nedívala jsem se, ale už mě poinformovaly kamošky co tam zhruba bylo...
máš to pěkně vymyšlené a naplánované
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
ola
Jo na stránky koukám, ale zatím nic a už to je 14 dní... . Každému rozhodčímu se líbí něco jiného
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit
Paja s Tinou
taky jsem to viděla o tom coursingu, taky jsem si vzpomněla hned na Denisu.
Corla ta letěla do Portugalska na Atibox výstavu.
ola
Hele koukej Fee přihlásit a neser nás, náhodou je to fešanda a v tom obojku jí to moc sekne.
Tak to vypadá že budu mít asi Peugeota 306 diesla rok 2000 v plný výbavě. Takhle malý auto sem sice nechtěla, ale nakonec ho asi vezmu, zase až tak mrňavý to neni a zatim my to bude stačit, stejně mi než budeme mít někdy větší rodinu, tak to bude kdo ví kdy, tak se pak tohle může vyměnit za něco většího.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
Vcelka
Mno, tak Peugeot 306 ti teda schvaluju. Není to o moc větší než moje 106, ale z vlastní zkušenosti ti říkám, že se tam v pohodě vejde : dvoumetrovej chlap, dvě děti, boxer. (nebo místo toho chlapa kámoška s ridgebackou na klíně )! Jezdí se s tím skvěle. Vyhovuje mi malá velikost. Jaký to je obsah?
No, tak já asi tu přihlášku pošlu teda. Nedělám drahoty, ale zvažuju reálný možnosti. Prostě křivohubka, je křivohubka. Spíš tam pojedu, abych vás zase všechny viděla (ale o tom doma pššššt!)
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit
Jo tak Peugeot 306 take schvaluju. Me se tyhle auticka vzdycky libily!!!
Ty jo vy me tady vzdycky tak nahlodate ze ikdyz nemam co vystavovat, tak chci jet uz i jen proto ze tam budete vy a clovek s vami pokeca! A taky me pak lakaji ty nadherne vybaveny stanky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:51
- Nahlásit
ola
no až budou ty dvě děti, tak boxer bude muset být asi tam vzadu v tom malym kufru, místo nic moc, docela o strach kdyby do nás někdo ze zadu víc šťouchnul, tak to má pak asi jasný. V kombi by byl určo lepší, no ale tohle je přes známýho, takže je teď k mání tohle. Je to motor 1,9 tušim HDi 66kW. Krásně tichý motor a ty brzdy jak strašně moc brzdí, oproti mýmu starýmu seátku který podle tohodle teda nebrzdí vůbec. Akorát mi to příde trochu nízký, že mám strach abych to na těch našich silnicích někde nevorvala. Musim říct Michalovi na cvičáku, aby udělal pořádnou cestu ke cvičáku, protože to co tam je teď, to tam ten spodek u tohodle novýho nechám.
Je možný že do tý Prahy už by jsme ho měli a přijeli s nim.
Takže počítáme s tim že Ola bude vystavovat, už jsi řekla že to pošleš tak doufám že to dodržíš.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit
Vcelka
Tý jo, 1,9 HDi, to bych si taky nechala líbit. Já mám devítistovku benzín, takže spíš takovej prakem trefenej vrabec. Předjíždění musí být jen na jistotu, protože když jsem s tím jela prvně, tak jsem se rozhodla, že předjedu hned za obcí dodávku. Jenže ouva - ona se teprve rozjížděla, tudíž chvilku jsem se držela na úrovni a pak mi mladík zamával a byl v pr... Ale nestěžuju si. Pokud mi ho teď ten nový hodný pan opravář uzdraví, tak si ho ještě asi chvilku nechám. Ono ani nic jinýho nezbude...
Ta Praha... chjo, chjo!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
ola
nenervuj se tim furt, budeš s toho akorát ještě víc hotová. Vždyť zase o tolik snad nejde ne? Uvidíš že poslední nebude a třeba budeš příjemně překvapená. Škoda že neudělaji taky nějakou třídu bílých boxerů, šla bych Vikouška hned někam ukázat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:41
- Nahlásit
Vcelka
Však doufám, že ho ukážeš všem nám tady z drbárny! Fakt je, že se těším. Uvidíš že poslední nebude ále ani by mi to nevadilo!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit
ola
Já se taky těšim, doufám že to fakt vyjde.
Teď sem koukala na povinný ručení u tohodle obsahu a krapet se mi protočili panenky. Ajajaj pěkná pálka. Musim to nějak udělat, abych si mohla převést ty moje bonusy, pak už to nebude tak hrozný. Nevim jestli to ale pude, když ještě nestihnu prodat a odhlásit tohle starý auto.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
articek
tak jsem koukala na stránkách Dračince, že Jordánek už má páníčka.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit
ola
Fakt se nenervuj,prostě se přihlásíš,vezmeš všechny kluky,hlavně nenech doma Fee ,nabarvíš čenich,půjčíš si od Corli fešný vodítko + obojek no a vyrazíš do kruhu.No a potom už úsměvy na okolí a na holky z drbárny.Vždyť to vypadá tak jednoduše.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 20:13
- Nahlásit
Vcelka
teď jsem si toho taky všimla, už byl nejvyšší čas
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 20:02
- Nahlásit
Libka
měli jsme návštěvu z Kladna a říkala mi neteř, že viděla na Kladně boxera žíhaného, tak jsem hned říkala to byla určitě Eliška a ukázala jsem ji fotky tak prý, že by to mohla být ona.Že se na Kladně moc boxerů nevidí. Hned jsem ji řekla,že vás má zastavit a oslovit Elišku a říct, že ji pozdravuje Meggi z Domažlic.Tak se nediv kdyby se na tebe vrhli dvojčata a začali něco říkat o Meggince,oni jsou z ní totiž úplně unešené
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2006 20:37
- Nahlásit
Tak se hlasim uz skoro po vikendu. Vcera jsme meli zase zachranarske predvadecky a behem nich se strhla bitka. Jedny holcine se vyvlikla border terierka, ktera nema nejspis rada fenule, tak jsme s ni bojovali. Krapek napadla Tinu, ale nastesti jsem ji mela na voditku, takze se do sebe tolik nepustily. Akorat se ji zakusovala mrcha do zadnich nohou a ja ji z ni nemohla dostat. Nastesti pak jedna holcina od nas ji chytla za ocas a ona se pustila. Doma jsme Tinu celou prohlidli a ostrihali ranky a nastesti z toho nebylo nic hlubokyho...teda ale docela se mi pak z toho klepali ruce
Takze zase spatna zkusenost pro nas..to rvani uz asi uplne taky neobourame...teda samozrejme doufam ze jo
Tak doufam ze jsme meli lepsi vikend jak my...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2006 21:54
- Nahlásit
Chodka
Tak to ať se klidně ke mě hlásí, já jsem na to zvyklá, že mě lidi na ulici oslovují. Boxíků je tady jako šafránu, ale máme kliku, že tu vedle v baráku jednu placatici máme, a to je rachot, když se ty dvě potkají. Zrovna včera byl Ondra venčit, bylo půl jedenáctý večer, venku slejvák, potkali Sáru a vrátili se mi až za hodinu totálně zaprasený. Holky se milujou......
Paja s Tinou
No tak ještě, že to celkem dobře dopadlo, taky bych byla asi pěkně vykleplá.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 07:57
- Nahlásit
Ahojte,
my měli tenhle víkend docela lenošivý, v sobotu sem byla do půl jedný v práci, měli jsme ten den otevřených dveří, přišlo přes tisíc lidí, takže zájem byl veliký. Pak sme se jeli podivat na motorce na Jemniště kámošovi na svatbu a odpoledne sme lenošili. V neděli sem měla jet na cvičák, jenže šíleně lilo, co je před náma louka, tak ta byla celá zaplavená a my jsme měli část zahrady pod vodou. Takže cvičák opět nic, tenhle týden to byla krize, musim to teď dohnat ať Viky zase nezvlčí. Včera sem ho odpoledne vzala aspoň za našich psem aby se vylítal a vyblbnul. No takže v podstatě u nás nic zvláštního.
Jo akorát se mi ozvala další pani která má taky bílýho boxera s hnědýma ouškama, akorát tu barvu má trošku jinak ne tak pravidelně. Jsou to asi taky milovníci boxerů, protože maji doma ještě desetiletýho zlaťáka, dvouletýho žíhanýho a tohodle devítiměsíčního bělouše.
Paja s Tinou
vy teda zážitek nic moc, ani se ti nedivim že se ti s toho pak klepali ruce.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 08:23
- Nahlásit
Ahojte,
tak u nás víkend very busy, 2 prohýřené noci jako zamlada kalba s děvčaty , no a pak jsem se pokoušela i přes den fungovat pro Giordinku a psí akce... byly jsme 2x na stopičce, a v neděli jsem byla jednomu kamarádovi fandit na takový místní závod, má šikovnou boxerku, min. týden si udělali už IPO2 a tady na tom závodě byli o 1bod čtvrtí, takže bramborová medaile
alli jela jsem přes Kuřim, tak jsem koukala, zda neuvidím sličnou žíhanou, ale neviděla.
Paja s Tinou
teda zákeřná bordice! měla štěstí, že ji Tina neukousla hlavu! někteří ti malí zákeřňáci jak jdou po těch nohách co...?! Děs běs!
Jo a ještě jsme byli s G. na zahrádce, poprvé letos a byla obdivována jak je hodná, no bodejť když furt slídila co jí kápne od nás za dobrotu z talíře... to ti hosté jaksi neviděli že ji trošku přikrmujeme...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 08:25
- Nahlásit
Jo a holky nemáte někdo zaručený recept jak dostat ze sedaček v autě boxeří chlupy? Včera sem si podala inzerát na prodej toho mýho starýho autí a snažila jsem se v něm teda aspoň uklidit, no jenže ty bílý chlupy s toho vůbec nejdou dostat, zkoušela jsem luxovat, pak mokrou rukou přejíždět, to sem něco vytahla, ale furt jich tam je spousta.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 08:36
- Nahlásit
Vcelka, hmm tak to nevim nevim. My ty chlupy taky ze vseho spatne dostavame, ikdyz asi se vic ztrati jak ty bily a ted Tina obyva pekne kufr, tak tam ma sve decky a je to v poho...
Denis, tak to se Giordi vikend opet vydaril! Myslim ze kdybych Tinu nechala ze se do ni taky slusne pusti, ale to jsem nechtela, utvrzovat ji v necem co nechci je blbost.
Po tech predvadeckach jsme jeli zpatky na cvikos vylozit prekazky a podobne a tak jsme si trochu zacvicili. Nemela jsem pamlsky, tak jsem vytahla balonek na snurce a uplne jsem cumela jakej o nej mela zajem. Navic ho nosila pekne jako aport. A dosla jsem k nazoru ze cim min cvicime, tak ji to jde snad cim dal lepe. Uz se ji zacina darit i stuj a sedni za pochodu, coz me nesmirne tesi. Vzdycky si mi totiz lehala jak na to byla zvykla, ale uz to dokaze odlisit. Nejlepsi na nich je jak si vsechno krasne pamatuji i bez drilu. A vcera se vyborne vylitala s kamoscinou malou pudlici, takze to byla takova ehka naprava
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit
Paja s Tinou
A dosla jsem k nazoru ze cim min cvicime, tak ji to jde snad cim dal lepe. slyšela jsem, že u některých psů to opravdu tak funguje!
Nejlepsi na nich je jak si vsechno krasne pamatuji i bez drilu. jo! to je pravda! to mi potvrzovali třeba i ovčáčkáři (ač asi neradi), že boxeři konkrétně co se naučí, to už nezapomenou, mají to uloženo, kdežto s ovčouny, že musí furt a furt opakovat to samý dokola a drilovat... každý plemeno má svoje no...
včera jsem viděla cvičit super maliňáka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit
Vcelka
bohužel nevím... máme tam spešl potah psí, takže to neřeším, a když tak mi auto čistí bratr, když si je chce půjčit aby vozil slečny, tak ho vyčistí...
co třeba kartáčem?!? jak když by sis čistila oblek nebo tak...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit
No tak to se Denis mas, takova ocista auticka jen tak kvuli devcatum
K tomu prichhazis jak slepa k houslim!
Ne je fakt ze jsme se uz taky takhle bavili ze snad i kniraci si dost pamatujou, za to u ovcouna se musi stale opakovat a opakovat. Ty jo treba se mi nekdy jeste podari spravna motivace na balona...
|