Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:41
- Nahlásit

ola
Nunýk mě vítá stejně, ať jsem týden pryč, nebo jdu jen ze záchodu.. takže normál Akorát Fifin byl z toho přešlý a chtěl jet s ním.. On Nunýka zbožňuje.

A co se týče koupání, tak nevím, já koupu jen když jsou fakt jako prasata a to den předem. Ale ve fázi výstavních horeček a předvýstavních průjmů jsem Bakarku s Adélkou koupala na každou výstavu. A na závěr jsem je přelila vodou s octem na lesk. Teď na to máme takový olej ve spreji a ten stříknem, než jdem do kruhu a vypucujeme hadrou. Ale je to spíš pro náš pocit, než pro efekt

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:44
- Nahlásit

Libka
Jo, fotky se Ringáčům povedly. Já se tady morduju se svýma. Ale oni mají o dost lepší foťák, než já

ola
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:46
- Nahlásit

corleona
Jo, to jsem koukala v Brně, že jsi je přelakovala , než jste šly do kruhu... Myslím, že jsi jednou psala, že jsi taky měla čubu s asymetrií - to byla ta Bakara? A jak jsi to maskovala?

Libka
No, já to vybavení budu mít asi v krapet horší kvalitě, ale to neva. To je spíš pro pocit...

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:51 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Šikmou čelist měla její dcera, Adelaida. A s věkem se to zhoršovalo. Ale i tak jsem s ní posbírala nějaké ty čekatelství na šampionáty.

Zuby jsem ukazovala s mírně otevřenou tlamou, ale všechny rozhodčí takhle neošulíš.. Ale VD za to nedostala nikdy. VD jsem dostala od Auteráka za tu depigmentaci nosní houby.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:53
- Nahlásit

corleona
s věkem se to zhoršovalo
No to mě ani neděs!!! Já furt doufám v zázrak.

i tak jsem s ní posbírala nějaké ty čekatelství na šampionáty.
A jak jsi to dokázala?

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:57
- Nahlásit

Ahojte,
tak my byli včera s hafáky na lítačce, ani nevím kolik jich bylo, tak různě se připojovali i další... občas dobrej chaos... ale Giordiska se vylítala do úmoru jo, udělala jeden mohutnej kotrmelec, byli jí vidět najednou jen zadní nožky vylétnuvší do vzduchu... úplně se mi zastavil dech... ona letěla po louce s vysokou trávou atd. a najednou zmizela v příkopu, kterej samo neviděla a pak zas já jsem viděla už jen ty nožky... ale dobře to dopadlo, udělala salto a valila dál...
můžete mrknout na fotky co dělala wami tady na tom odkaze http://album.volny.cz/wami/browse.php?album_id=632 41&browse_page=

corleona vítej zpátky!!!
hnedle jdu mrkat na fota jak jste se tam měli!
psala jsi, že tam byl jen 1 boxer z českýho chovu (a ještě zahraniční majitelka...)?! z 500 boxerů? to nikdo od nás nevystavoval...?!

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:58
- Nahlásit

ola
A jak jsi to dokázala?
A čo ja viem.. Ona jinak byla celkem hezká, měla i líbivé bílé znaky..

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:00
- Nahlásit

corleona
A proč vlastně nikdo z Česka nevystavoval?

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:00
- Nahlásit

jo na těch fotkách můžete vidět, hlavně na jedné, jinak moc pěkné, jak má chudák G. vytahanou tu lištu! a to mám "záhul jak sviňa"! ale přesto se "to" projevilo... chudák ceckatá "mamka"!

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:01
- Nahlásit

Denisa
Vystavovat tam - to znamená strávit v autě minimálně dva dny, nebo to absolvovat letadlem. Je to pekelně daleko. Ale příští rok je tady za bukem, to bude určitě lepší.

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:17
- Nahlásit

corleona
Ale příští rok je tady za bukem, to bude určitě lepší.
... to jo! nahrneme se tam se svýma placatkama všichni z fóra a bude účast veliká jako celá Afrika!
mrkala jsem na fotky a taky teda, ne že by se mi všichni boxíci líbili. ale to beru jen svým laickým očkem jo a ta jedna fenka, ta měla cecky snad větší než G. teď!

achjo, ale úplně na mě z těch fotek z přístavu, od moře, dýchlo léto... kdežto tady... dnes jsem babi zapínala topení doma! a na obrany dnes půjdu snad v zimní bundě nebo co...!

ola
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:29
- Nahlásit

Denisa
ta měla cecky snad větší než G. teď
Hned jsem si říkala : No, Denisa se stresuje s povadlou lištou a tady to vystavují v ještě větší podobě na Atiboxu! Na fotkách to Giordi náhodou úžasně sluší! Zdá se ti teď Giordi unavenější?? Mně se včera zdálo, že byla FeeBee úplně grogy po tom lítání s maliňákem. Jestli to je po háračce?!

O počasí ani nemluvím! Mám depku, je mi zima, smrkám a když jsem si dnes ze skříně brala svetr a na Jakuba rvala nátělník, tak se mě Martin zeptal, co si má vzít za boty (zvažoval sandále a botasky), a já jsem bezmyšlenkovitě řekla -SNĚHULE!

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:44 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Kdyby ji jen vystavovali, ale ona to celé vyhrála!!! Je to ATIBOX vítězka žíhaných fen! Protože ta druhá vítězka ze třídy šampionů neměla zkoušku - ale byla krásná!!! (O vítěze ATIBOX soutěží vítězové těchto tříd dospělých a podmínkou je složená zkouška - něco jako na malé klubovce u nás ČKV) Tahle k tomu přišla jak slepá k houslím!

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:45
- Nahlásit

ola
Na fotkách to Giordi náhodou úžasně sluší!... no to nevím, vyráchaná v bahýnku na louce... ale dík! ještě k té liště... to jsme včera potkali pána se dvěma fenama-taky jsou na fotkách-a ptal se hned, jestli je po štěňatech... už mě to rozčiluje jen na to odpovídat...
unavená se mi Giordi nezdá, to vůbec ne, energie má na rozdávání, ovšem já teda už nee... jen prostě o tom víkendu byla plačtivá, ukňouraná... no to co jsem psala. a teď naštěstí - včera už nic, už nekoukala směrem do skříně kde jsou ukryty hračky (mimina), ani nic nenosila (papuče), ani nemrčela... tak snad...
ale unavenější prý fenky bývávají, to jo!
myslím corleona psala, že ta jedna jejich teď byla unavená (na obranách) a že není jako ta druhá magorka jejich (Viky?!) ... tak je to asi různý...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:11
- Nahlásit

Jak tu Libka psala že si uvědomila že ani neví jestli její Elišky prarodiče ještě žijou, tak sem schválně zkusila najít Vikyho prarodiče a našla jsem jeho dědy, jestli ale žijou jsem s toho nevyčetla i když podle data narození už asi nejspíš ne.
Děda s táty strany je tady http://www.hazenberg-boxers.com/ned_reuen_quaste.h tm
a děda z máminý strany je tady
http://www.ctv.es/USERS/segadors/pedigreeadan.htm

Mámu jsem našla jen Wendy z Dybohůrky a z druhý strany je nějaká Arcadia a tu jsem nenašla.

Ty fotky z Portugalska jsou pěkný, Utopia je fakt hezká a docela se mi i líbí Uhelele de Colle dell Infinito.
A fotky z lítačky Giordi taky hezký, je to skvělý že se vás takhle sejde a že se ty psi v pohodě snesou a vyřádí se spolu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:30
- Nahlásit

Vcelka
no jo, Adan de Zizur... to jsme i my, teda Giorďaska...
toho jsem si taky jednou našla a ještě Plato v. Hazenberga (taky ho kdesi máme) jsem si našla, toho ovšem má kdekdo v rodokmenu...

Markét
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:35
- Nahlásit

Babičky a dědečci:
Tak naštěstí Charley babička (Anča) žije - zrovna hárá a o víkendu se jí moc líbil jeden (dost hnusnej) černej labrador. Dokonce by mu snad i půjčila svůj vodní aport! Za normálních okolností by se jí k aportíku nesměl nikdo přiblížit. A to jsem si naivně myslela, že devítiletá babička už bude mít jiné myšlenky... ale snad je to známka toho, že je v pohodě, když by rajdila?
Dalším projevem stáří je pak to, že nás má pěkně na praku. Včera se jí nechtělo jít z venčení mokrou trávou, tak si to štrádovala v klidu po silnici. A po přivolání šla ještě víc doprostřed a ani se neobtěžovala zrychlit tempo - naštěstí nejelo žádné auto.
Dědeček Eflíček Dračinec (11 let) je taky v rámci možností v pohodě, jen ho trápí krevní výrony v uchu.
A prarodiče z druhé strany - Lussy Czech Ja-Ka ještě je a nevím nic o BALU v. Hause Romeo.

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:48
- Nahlásit

Balu ještě žije a Adan zemřel před dvěma měsíci..

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:51
- Nahlásit

Zítra mají Nunda s Maxíkem narozky - 6 let. Slavíme ale už dnes večer, protože zítra brzo ráno už jede Tom pro Kverdu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:56
- Nahlásit

corleona
a neznáš tu Arcadii, odkud je? V rodokmenu je napsáno jen Arcadia a za rodiče má Watwald Kolbjorn a Bridge v. Zeidlerschutz
Denisa
koukám že maji Giordi a Viky docela stejný předky, z máminý strany tam je to jasný a z druhý strany ty Hazenbergové akorát že mi máme dědu Quaste v.d Hazenberga

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:57
- Nahlásit

corleona
Takže budou zase fotky jak sedí u stolu a maji před sebou pečený kuřátka?

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:59
- Nahlásit

hmmm, tak G. a Vikymu umřel dědeček...

corleona
tož to přejeme s G. vše nej nej!!! Hele a k narozkám dostanou nového "bratříčka" co?! Za takový dáreček budou jistě nadšeni!
tak ať se mají všichni rádi a jsou spolu kamarádi...

zžížalčina Bettynka prý slavila včera 1. rok, ani se nám tady nepochlubí...! tak jsem to práskla! Betty, všechno nej nej!

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:00
- Nahlásit

Vcelka
no ti Hazenbergové, to je dynastie... těch je požehnaně... a všude téměř...

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:08
- Nahlásit

corleona
Tak to koukejte pořádně oslavit! Taky přejeme s Elinou vše nejlepší!! Jo a myslím, že jsi tu psala, že v Praze Kverdu vystavíte? Teď si nejsem úplně jistá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:14
- Nahlásit

ještě fotka z minulých obran, wami mě dnes zásobuje

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:15
- Nahlásit

Vcelka
Arcadii neznám..
A grilovaná kuřata budou - to je už tradice!!!!

Denisa
S "bratříčkem" se budou chtít pravděpodobně zardousit. A jak znám Kverdu, tak to nepůjde ani přes sklo. Ten by ty dveře rozbil - je to magorek..

Libka
A v Praze by měl být - uvidíme, v jaké je kondici, když tak ho vystavíme.. Brát ho chcem každopádně.

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:16
- Nahlásit

Denisa
Dobrá fotka !! - a to bílé u huby to je "kšanda" ????

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:20
- Nahlásit

corleona
to jsou žgryndy, ano! to tady má té pěny ještě málo... figuranti z ní jsou sice nadšeni, že jako super, ale pak z ní nejsou nadšeni neb rukáv je celý oslizlý...
nevím proč tak pění... no odpovím si sama - ona pění jakože zlostí na rukáv a ještě ke všemu je to boxer tak asi proto to bude

zzizalka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 14:09
- Nahlásit

ahojky,
asi pojedu s Betulí na výstavu do té Prahy 10.6.. Uzávěrka je zítra tak zítra pošlu ještě přihlášku.Doufám že se bere ohled na datum razítka.
Kdo budete vystavovat ve třídě mladých žíhané?at vím jestli bude konkurence hodně veliká.

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 17:19 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

zzizalka
Ohled se bere na razítko,takže to stíháš...My nevystavujem,co vim,tak v otevřený trídě (kam už patříme) by stejně byla veliká konkurence...V mladých nevim,ale myslim,že tam taky nějaká ta konkurence bude.Ale Betynku určitě přihlaš
Nejspíš přifrčíme na kukačku,tak krom oly a corleony můžem fandit i tobě

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání