Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:18
- Nahlásit

Lenda
přejeme Brauny hodně psího zdravíčka a velkou radost z nového pelíšku.

My s háráním neměly žádný problém asi máme kolem málo psích nápadníků,nebo se to mezi něma moc neprofláklo.Je fakt,že u jednoho kamaráda ,má labradorku, dokáže sedět jeden vořech i několik dní u vrátek.

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:21
- Nahlásit

corleona
Sourozenců máme teda dost a úplně vlastních!
No Lexina je zasloužilá matka.Ale říkala,že bude mít pauzu.Mě se to zdá taky moc brzo za sebou.

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:19
- Nahlásit

Lenda
Taky přejeme všechno nejlepší k narozkám,hlavně zdravíčko a energii k vymýšlení lumpáren...Aby se páníčci zbytečně nenudili.

Koukám,že vám to tu hárá jak na běžícím pásu a my pořád nic,už měsíc a půl zpoždění.Teda né že by mi to vadilo
A nevíte náhodou někdo,kde se dá zjistit seznam výstav v cizině?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Krista
Na stránkách polského kynologického svazu www.zkwp.pl je seznam všech výstav v Evropě a zvlášt pak je tam seznam výstav PL

Ale je to myslím jen polské verzi stránek, na anglické to nevidím

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:54 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Lenda
Brauny všechno nej nej k narozkám, ať jí to štěká a slintá a rapluje jako správné mladé boxeřici!

alli
boxeří přírůstek... to je vždy super, čím víc placatek, tím si budeš připadat na cvičáku normálněji...
DOTAZ - kdy prosímtě se na kuřimským cvičáku cvičí, který dny? a kdy tam bývá figurant jestli nějak pravidelně... ?
oni asi nemají stránky, aspoň jsem žádný nenašla...

...se máte s tím Práglem...

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:42
- Nahlásit

Lenda
Přidávám se rovněž ke gratulantům a přeji fešandě Brauny mnoho zdravíčka, štěstíčka a taky úspěchů na výstavách nepokažených blbou náladou posuzovatele...

Denisa
Tak si udělej výlet!!!!

Dá se někde najít obsazenost na té pražské výstavě? Asi ne, co?

Libka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

Denisa
Tak taky doražte, bude tam i naše paní chovatelka se třema pidiplacatkama...........

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:14
- Nahlásit

ola
Libka
no jó, jenže už cosi mám... ale jsem nahlodaná... ale pak by mi ještě bylo líto, že tam nemám G. a že se nemůže účastnit soutěže o Gladiátorku...

Libka
jó, a navíc... no tak to už je mi úplně líto, že tam nebudu...

tak to jsem teda prohloupila... kdyby G. nebyla ceckovatá, tak jsem ji i přihlásila a bylo po problému... no jo, kdyby chyby...

aspoň, že jsem některé z vás viděla v tom Brně, to mi je částečnou útěchou... no pěkně lžu sama sobě...

a nepojedete na výstavu v září do Českého Krumlova?
jsem si říkala, že to by nám mohlo vyjít. a jestli začne hárat, tak ji picnu!
teda nevím jak stíháte ty výstavy ostatní, mně přijde, že buď má G. těsně před háráním a už je to na ní vidět, nebo hárá anebo je po hárání, před faleškou, po falešce a pak měsíc klid a pak zas znova...! ještěže je to na ní poznat jen fyzicky, naštěstí psychicky je to furt stejnej rapl
ale spíš znám feny co jsou psychicky mimo, ale fyzicky to na nich poznat není, tak ty si jezdí kdy chtějí... u nás je to ale přesně obráceně... tak asi je předurčena spíš k producírování se v poli, na place a kolem maket než na ta výstavní "mola"

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:42
- Nahlásit

Libka
Kterápak je vaše paní chovatelka?

Denisa
Tak vem G. s sebou! Třeba by se mohla účastnit toho Gladiátora!
Jo, hele, na příští týden mám domluveno s Jirkou (s hlavním výcvikářem byla tykačka! ), že mu přijede k nám nějakej super figurant, tak mi prý brnkne, abych dovalila s FeeBee a budu taky móóct kousat! Jupí! A ještě mi koupí někde na závodech kožený postroj na obrany (od svého vrchního dodavatele)! Fakt se o nás teď stará (asi v naději na podzimní zkoušky - frflal něco o "jedničce", tak nevím, nechci mu kazit naděje... )

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:45
- Nahlásit

Lenda
Gratuluju k prvním narozeninám! (Tedy Brauny, ne tobě)

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:51
- Nahlásit

Denisa
1. Na podzimní "jihočeskou", tedy spíše výroční speciálku všechny srdečně zvu, u nás "na Jihu" je krásně!
2. Upozornění - ta výstava nebude v Č. Krumlově (jen naše pobočka má pořád tento název), ale v Třeboni.
3. Myslím, že se tam všem bude líbit, pokud vím, tak to bude ještě hezčí než na Landštejně. Už se moc těším! Jen musím do té doby sáchat nějakou zoušku, abychom se zase neutkávali "s Kampou" a upíchly se ve třídě pracovní.

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:53
- Nahlásit

Libka
Ona tam přijede vystavovat ty 3 prťata?Vás v tý Praze bude...Asi taky přifrčíme mrknout.Ale bez Meggušky,ona by byla zbytečně streslá.
ola
Tak to náš výcvikář si taky ještě pořád myslí,že nás uvidí na podzim na zkoušce,ale nevim,nevim.

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:54
- Nahlásit

Markét
Tak to máme úplně stejnej plán,protože přijet na výstavu a vědět,že zas před náma aspoň jedna Kampa bude mě už nebaví....

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:56
- Nahlásit

Krista
Hurá, spřízěná duše! Tak šup do práce, ať se zkoušky hrnou!
Protože než "Kampa" udělá zkoušku, to už naše čuby budou ve veteránech

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:58
- Nahlásit

Markét
Už tu dlouho nebyla Michla!? Jak dopadlo krytí? Budou mimísci?

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:00 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Pořád si pohrávám s myšlenkou vyrazit na výstavu někam do ciziny(nejspíš Slovensko nebo Polsko).ale nevim....Mrkněte do galerie na fotečky a řekněte,má to cenu,nebo je to akorát na to upíchnout si někde ostudu?

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

Markét
Musíme máknout....Pak naše placatice budou spolu ve třídě samy a budou sbírat CACe a res.CACe

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

ola
No, v našem okresním městě není k dispozici sono, ale Aida už je prej jak hruška, tak snad budou malé Daisinky... na vysvětlenou: vrh bude začínat na "D" a Daisy byla naše žíhaná Dorothy Aritabox, která nám odešla před třemi lety, když jí bylo sotva osm (a chvilku předtím vyhrála záchranářský mistrák).
Akorát mám podezření, že se mi ta svině převtělila do Kadly - ta je úplně stejný kopyto (absolutně nechápe systém kladení pacek při zdolávání vysokého žebříku a tudíž padá) a slon a uřvanec a má stejně ustaraný pohled a zdá se, že jí dokonce leze "šuplík" stejně jako Daisce...

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:06
- Nahlásit

Krista
Jen upozorňuji, že při mém štěstí se najednou v dohledné době vyrojí několik krásných žíhaných fen se zkouškami z výkonu... a samozřejmě ve zlatých fenách či v žíhaných psech nebude pracovní nikdo
Pak zabiju Kadlu a dám se na grifonky

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:08
- Nahlásit

Markét
Náhodou - mně se "Kadlička" moc líbí! Hladila jsem si ji v Brně a je krásňoučká! Jak to, že odešla Daisy, když jí bylo sotva osm???

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:10
- Nahlásit

Markét
To mi ani neříkej!Teď je většinou pracovní třída prázdná...To aby jsme si pospíšili a měli zkoušku dřív jak vy,aby jsme si to ještě užili...
Nebo je tu další řešení-pořídit k našim holkám žíhanýho a zlatýho psa a zlatou fenu a pak podle situace obsatovat do tříd...

Libka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:11
- Nahlásit

ola
RNDr. Blašková z Ungeltu
Krista
Myslím, že jede jen socializovat

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:13
- Nahlásit

Libka
Uvědomila jsem si to hned, jak jsem odeslala příspěvek! Už v tom začínám mít hokej! To tam budou s těma čubinkama, co si nechali do chovu?

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:14
- Nahlásit

Libka
A tys je viděla ve skutečnosti?Nebo jen na těch miminkovskejch fotkách na stránkách?Mě by zajímalo,jaký pěkný slečny z nich vyrostly...

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:19
- Nahlásit

ola
Děkuji za pochvalu (za Kadlu). Daiska měla problémy s alergiema (streptokok mezi polštářkama, praskalo jí to do živého), to se podařilo celkem kompenzovat. Pak spondylóza 4, ale to se v pohybu nijak neprojevovala, kromě toho, že byla jak slon (byla taky dost mohutná). No a když konečně ke stáru začala být zdravá - žrala, makala jako víno, tak najednou začala mít vážné zažívací potíže.
Veterinář ji "pohřbíval" asi čtvrt roku, ale pořád se nám ji dařilo nějak udržet, i když byla kost a kůže a skoro nežrala. Vždycky se nějak zmátořila (silná antibiotika, chemoterapeutika). Při posledním zhoršení ji otevřeli a celá břišní dutina byla zanícená. Možná slinivka, možná slezina... už se nepodařilo zjistit, co vlastně bylo příčinou. Tak jí jen přidali narkózu. Ach jo.
A na to konto Standa načas "zanevřel" na boxery a proto máme toho bordíka.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:22
- Nahlásit

Markét
Tak to je mi moc líto.

Standa načas "zanevřel" na boxery

Ješteže jen načas! Ono to stejně nejde - být bez nich delší dobu, že jo?

Libka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

Krista
Právě že neviděla, v Otěšicích měla Oxanu a Odettu, ale tam jsme se minuly.

Libka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:44 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Markét
To my máme taky problémy s pacinama. Mezi polštářkama to má zarudlý a má tendenci si to pořád kousat. Zatím zkoušíme přecházet na jiný granule, vypadá to, že je to trochu lepší, ale to uvidíme až tak za měsíc. Snad to nakonec nebude nic vážnýho.

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 15:54
- Nahlásit

corleona
Prosím poraď,máme někam lézt nebo radši zůstat doma na zadku?A na tom netu jsou jen národky a mezinárodky nebo i klubovky?Já totiž polsky neumim,tak jsem jen odhadovala...

Ilky
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 16:19
- Nahlásit

Dobré odpoledne, možná jste si někdo z vás přečetli mé dotazy na tématu Vybíráme rodinného psa. Uvažovali jsme o všemožných plemenech a nakonec nám zustali 4. A to Boxer (proto se obracím na vás), bostonský teriér, francouzský buldoček a kavalír king charles španěl. Co myslíte, že by byla pro nás ideální volba?

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání