| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:49
- Nahlásit
Chodka
koukejte to někdo prosím zjistit ať hlavně nepropásneme Fee. To by nám Ola dala.
Tak vy si nedáte pokoj! Furt humor na můj účet,jo? Že já se na to nevyprdnu?! Vstávat budu v sobotu brzy jak blbec a místo, abych jela na rodinné grilované prasátko, tak vám tam jedu dělat s blůmou šaška... No, počkejte-nechám se zítra obarvit na blond a do kruhu vyšlu Zdenka a hotovo!
corleona
Chudák dítě. Naši kluci ale taky někdy říkají, že by chtěli psa. Prý "jako normálního psa"!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:50
- Nahlásit
Vcelka
Já jezdím do Tuchlovic. http://www.zkotuchlovice.wz.cz/index.php Je to asi 10km za Kladnem. Na tom cvičáku v Rozdělově pořádají takový ty desetihodinový výcvikový kurzy. Spíš se mi docela líbí ten Švermovskej.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:58
- Nahlásit
ola
Pozor já to tak nemyslela jak píšeš, že tam budeš dělat šašaka vždyť tady stále o tom mluvíme tak se těším.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:59
- Nahlásit
Vcelka
Nevím, jak jinde, ale v Praze do Trojské ZOO můžou psi, musí být ale stále na vodítku. Taky jsme uvažovali, že půjdem s Mery, ale až bude trochu větší a "klidnější".
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:01
- Nahlásit
corleona
Tak vyrazíme... Zkusit se má všechno.Tak teď vyberem,co máme nejblíž a snad to nějak zvládnem.Co to je prosim PLN?To je jejich měna?
Vcelka
My chceme s Megginkou taky vyrazit do ZOO.Už jsme to měli v plánu asi před 14 dny,ale vzhledem k počasí jsme to přesunuli.Jsem zvědavá,jak se bude chovat,doufám,že rovnou ze ZOO nepojedem do blázince
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
Libka
Teď jsem otevřela ten tvůj odkaz a čtu memoriál Šaška a tam je jméno Michal ŠEBEK znáš ho není mu kolem 40 let.Jednoho znám hrál hokej a dokonce jeden rok chodil se mnou na průmyslovku a byl i se mnou na pionýrském táboře. Né,že bych ho všude tahala.
To jenom malá odbočka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
Chodka
Já se taky těším! A s tím, že tam budu dělat šaška počítám! Včera jsem trénovala s FeeBee postoj - jenže ji to nebavilo, takže se svalila a válela se vesele na zádech, pysky blimbaly okolo hlavy, vrtěla si ocasem... Říkala jsem jí : "Tak tohle jestli tam uděláš, tak volám Srstku...!"
Jsem z toho nervní, ale těším se...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:05
- Nahlásit
tequily
"klidnější" mam pocit,že my bysme museli čekat,než M. oslaví nejméně 8 let.Zatim mi připadá,že nejklidnější byla jako štěndo do půl roku.Teď jí byl rok a půl a je pořád aktivnější a aktivnější
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:07
- Nahlásit
ola
Fee to určitě v pohodě zvládne a předvede se v tom nejlepšim světle
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:08
- Nahlásit
psala kamarádka ,byla se podívat na štěňata boxíků:
šla jsem namalovaná, učesaná, vrátila jsem se jako olízaný a oskákaný žvanec,
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:10
- Nahlásit
Krista
Ááále, je to moje první výstavní boxerka, tak někde se to naučit musíme, že jo? Až mi bude šedesát, tak už budu znát všechny vystavovací fígle a v kruhu budu za dámu s vyšponovaným naleštěným boxerem. Zdeněk bude sedět u kruhu na židličce a sledovat nás dalekohledem, aby z toho taky něco měl...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:15
- Nahlásit
ola
Tak přesně to si říkám taky,za pár let praxe už se nebudu klepat před každou výstavou,co se kde zase nepovede nebo co ta naše můra vyvede.M. už se taky lepší,na posledních 2 výstavách dostala pochvalu od chovatele,že už i ona sama ví jak na to Za chvíli už jí bude přítel v kruhu spíš na obtíž
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:17
- Nahlásit
ola
Se ti vůbec nedivím, že jsi nervní, já už bych teď umírala strachy, kdyby jsme vystavovali
Jo, a nakonec pojedeme na ten výcvikový tábor do Otěšic, tak jsem na to zvědavá. Je to na čtrnáct dnů, tak to bude asi záhul. Ale mělo by tam probíhat i něco jako příprava na výstavy pro začátečníky, tak jsem moc zvědavá.....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:18 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Budeš mít slamněný klobouk a kimono a budeš se rozčilovat, že to zas vyhrál ten Janda z Chrudimi s tím svým chcípákem..
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:18
- Nahlásit
Chodka
Tak toho neznám, ale zkusím se poptat
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:23
- Nahlásit
Krista
No PLN bude asi Zlotý. Ale my většinou platíme v EURech. I když nakupuju ve stánku. Akorát nemívají EURa na výdej, tak nám vrací Zloté.
Ale je asi lepší mít "zlotuvky", když moc polsky nerozumíte, ať se tam nemusíte dohadovat..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:41
- Nahlásit
corleona
Jsem zvědavá kolik "chcípáků" bude ve fenách zlatých otevřených v Práglu... Koukala jsem loni, že tam bylo dost z CHS Miramar-Box. Říká vám to něco? Mají www stránky? Taky jsem zjistila, že tam byla Fee sestra z předchozího vrhu (Eysha Apeiron). Bylo by fain, kdyby tam byl nějaký náš sourozenec!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:43
- Nahlásit
corleona
Jo, tohle jsem našla na netu pod názvem "Jak říct sousedovi, co si o něm myslíte..." Možná by se ti to mohlo hodit!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:53
- Nahlásit
ola
to mi dnes přišlo od kámoše se stejnou radou, cca před hodinou
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:54
- Nahlásit
ola
Zelenému panáčkovi by ale patrně brzo uhnily nohy a zhynul by v smradu psích chcanek..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 12:05
- Nahlásit
corleona
Naše Fee by mu ty nožky nenápadně odkousala až by panáček upadl na hubu...
Co Kverda? Jak se těší na výstavu?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 12:09
- Nahlásit
ola
Každopádně bude spruzený z auta. Cestování nesnáší. Asi si myslí, že zas někam putuje a bude tam bydlet. A výstava s ním pro mě bude záhada, ještě jsem s ním v kruhu nebyla, tak nevím..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 12:13
- Nahlásit
corleona
Dáváš mi velkou naději, že i tak zkušený vystavovatel jako jsi ty, jde do kruhu se psem, od kterého neví, co může čekat. Óóó to je přesně můj případ! Berete tuším ještě Viktorku, viď? Jak ji Kverda snáší? A ona jeho?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 12:19
- Nahlásit
ola
Ještě spolu nebyli, jen u mříží a bylo to v klidu. To Unity na něj vrčí i přes tři kotce.
No a vystavovat Viktorku je pro mě vždycky o nervy, škoda, že žíhané feny jsou až po zlatých. Pokud bys viděla mé zmítání v kruhu, tak pak by se ti s Fee nastupovalo se stoickým klidem..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 18:15
- Nahlásit
Tak jsme se právě vrátili ze psí lítačky. Bylo to super, jen jsem měla chvilkama obavu, že FeeBee fakt klepne pepka. Nejdřív se proháněla s malou dobrmankou, pak do toho přišla cca 7měsíční goldenretrívka, dorazila kámoška s RR a nakonec se objevil (bez pánečka) irský setr Turbo. Fee bude mít asi pěkně divoký sny.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 22:58
- Nahlásit
corleona
To nebyl můj postřeh, já na výstavy nejezdím, ale slyšeli jsme to jak u nás tak v cizině. Jestli je to jinak tím lépe. Já na české výstavy nejezdím právě proto, co jste napsala. Je zajímavé, že vždycky, když jdu k rozhodčímu ze zahraničí tak je super posudek a i pořadí nebo titul, ale jinak ne. Tak vždycky udělám jednu a konec
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 23:06
- Nahlásit
ola
CHS Miramar-Box
Nevím, jestli mají web, spíš ne, chovatelka je Marie Lierová
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 07:47 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
ola
já jsem našla tenhle odkaz na Miramar box, ale asi jsou ty stránky zrušený nebo zrovna nefungují. http://www.sweb.cz/marielierova
My byli včera zase do večera na cvičáku, no docela to šlo i když jsme toho moc neudělali. Dneska jsem nemohla nějak vylýst z postele a to jedu dneska na cvičák taky. Hele když děláte třeba čelem vzad, tak vás pes obchází nebo dělá přisednutí? Já totiž dělala napřed obcházení a včera jsem zkoušela přisednutí, tak teď nevim co by bylo pro nás lepší.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 08:08
- Nahlásit
articek
Vím, že lidi z Čech jezdí do Jeleniej Góry, Legnice a tam kolem. V té oblasti jsem nikdy na výstavě nebyla, tak je možné, že tam to třeba až tak supr není. Já můžu doporučit tu oblast, o které jsem psala a kam jezdí hlavně chovatelé z Moravy. Je tam deset měst od 20 do 100km od hranice, takže my to máme na výstavy blíž, než někam do Čech.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 08:10
- Nahlásit
Vcelka
My jsme včera taky byli cvičit.A B. tam zařídila docela rošambo.Ono nás tam chodí naštěstí málo,ale stejně tam měla dva kámoše a ti se nemohli udržet.Z odložení si odešla B. i jeden z nich.A ten druhej slintal a kňučel.Už aby přestala vonět.
|