Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 20:09
- Nahlásit

Krista
Ty víš nějak předběžně početnost přihlášených? No, to by mě teda zajímalo, jak to vypadá ve zlatých fenách ve třídě otevřené???

zzizalka
Tak to se uvidíme. Super.

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 20:26
- Nahlásit

ola
Nene,nevim....Teď teda vypadam pěkně protekčně...Zlatý feny vůbec nevim,ale corleona říkala,že jede s Viktorkou a určitě si to nenechaj ujít Kampáci.A že jich mometálně neni zrovna málo.Ale ty můžeš být v klidu,jsou všichni žíhanýAni ti nevim,jestli pojedou Jisuko,ty jsou teda zlatý a v otevřený třídě by mohly bejt 2-3.Ale spíš si myslim,že nedorazej...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:40 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

corleona
tak všechno nejlepší dnešním oslavencům. A přeji jim aspoň ještě jednou tolik.

ola
tady jsou výsledky z té samé výstavy z minulého roku, Najdeš to v akcích, tak třeba ta účast bude tak nějak letos podobná. Akorát tam maji blbě napsáno, zrovna v těch fenách zlatý třídě otevřený, že je to žíhaná třída otevřená. Tam jak vyhrála ta Lucia z Ringu.
http://www.mydog.cz/praha/index.html

Tak holky už mám nové autíčko, toho Peugeota 306, svezeníčko v něm je paráda. Bylo to takový rychlý, starýho seátka sem tam hned nechala, takže jsem ani nestihla vyzkoušet tu izolepu na odstranění chlupů, tak si to bude muset někdo už odstranit sám, to co jsem o víkendu vyluxovala my tam ve středu Viky zase oklepal.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

a jeeeje jsem koukala na ty lonské ročníky a lituju že jsem se tam přihlásila. je tam samá Kampa, ach jo

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:54
- Nahlásit

Těm, kdo jedou na klubovku do Prahy mám předat toto info:

Dobry den,
rada bych vystavovatele na Klubove vystave v Praze (10.06.206) upozornila na moznost prihlaseni sveho psa/feny o titul Gladiator 2006, ktery zde bude zadavan.
Titul bude udelen nejlepe "kousajicimu" jedinci v kategoriich: Gladiator pes, Gladiator fena a Gladiator veteran ( od 7 let).
Boj o tento titul bude po ukonceni posouzeni trid, pred udelenim nejvyssich titulu - CKV, BOB.
- prepad z makety a kontrolni vykon ( stejne jako na bonitaci)

Prihlasit se muzete na miste- kontaktni osoba Jana Fagosova.

Pevne verime, ze se zucastnite tohoto klani, kde muzete ukazat pracovni a povahove kvality sveho psa!

Tesime se na Vas na Klubove vystave

za vybor Boxerklubu Prazske pobocky
Jana Fagosova

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:02
- Nahlásit

Gladiator 2006...jé, tak to lituju, že nejedeme... to je vážně dobrýýýýý! hned bych G. přihlásila!

Jinak jsme včera kousali, po slejváku strašným, a jak jsem včera psala, že G. udělala salto předevčírem, tak včera na obranách taky, ale hodila takový záda, že jsem myslela že má zlomenej vaz... no chudák, snad to nemá naražený, 2x po sobě takový "držky" hodit...
no ale jdeme dnes na lítačku s RR, tak to ji jistě přejde...

ola
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:07
- Nahlásit

zzizalka
Nevěš hlavu, já už se smířila s tím, že než kvůli vystavování tam jedu pokecat...

Vcelka
Gratulace k novému vozu. Obzvlášť, když je to můj favorit PEUGEOTEK!!! Já už si taky jezdím a startuju vesele. Vykuchali mi z toho imobilizér, který prý dělal celou tu paseku. Takže zatím si ho ještě nechám (než se podělá něco dalšího ), protože dle sdělení servismana, kdybych šla do P206, tak při obsahu 1,1 (což je ještě nízká pojistka) jde o auto těžší, tudíž bych si v rychlosti moc nepolepšila...

corleona
Jak včera "nunánci" slavili? Na titul Gladiatora přihlásím spíš manžela - Fee bude z výstavy asi vyflusaná dost...

Chodka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:11
- Nahlásit

Vcelka
Tak to přeju pěkný povozeníčko, měla si říct,že ty chlupy jsou nesdílnou součástí tohoto vozu.tak to do Prahy jedeš už v novéém. Jak chatička na dovolenou vyšla?
corleona
Taky se přidáváme s Meggi ke gratulaci oslavencům

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:29
- Nahlásit

ola
Každý dostal grilované kuře. Byli z toho vyvalení oba dva. Když jsme je s tím fotili (každého zvlášť, pochopitelně), tak na to a na nás valili bulvy a báli se i k tomu čuchnout, aby snad nedostali do držky Něco jsem i nafotila a dám pak na stránky, ale teď se zatím trápím s fotkama z Portugalska, mám v tom hokej, nevím, který pes je který, tak to porovnávám fotku od fotky - podle tenisek, kalhot, triček vystavovatelů a bílých znaků psů. Když tak mě snad někdo opraví. Už finišuju..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:39
- Nahlásit

Chodka
jojo do Prahy už přivalíme v novém. A chaloupka u Třeboně nám taky vyšla, tak se moc těšim.
ola
no já to mám skoro dvoulitr, ale pojistila jsem to u Generali kde maji nějaký program víkend a budu za to platit skoro stejně jako sem platila za seata u Český poj, takže je to v pohodě.
zzizalka
mně se ty Kampáci zrovna moc nelíbí. No ale je to poradkyně chovu, takže kdo ví jak to tam zase bude. Z Kampy má psa Jitka ze cvičáku, ale nakonec ho tam nepřihlásila, že prý teď nějak zhubnul tak to neriskovala.
To bych síš viděla větší konkurenci v těch zlatých fenách, ta Lucia z Ringu je pěkná.
corleona
soutěž o Gladiátora to by mohlo být dobrý, mohla bych tam třeba i přihlásit Vikouše? To se jen tak ptám, ale přihlašovat ho nebudu protože tohle ještě nemáme nacvičený, to jsme ještě nedělali.

alli
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:42
- Nahlásit

corleona
Také s Allis gratulujeme oslavencům!

My do Prahy nejedeme

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:42
- Nahlásit

corleona
jů, tak to se těším na ta fota - s kuřecíma dortama!
a na ty z Portugalska též samo...

jo už mám foťák...
Vcelka
cha chááá, tak ty máš své nové fáro a já konečně ten foťák!!!

no, akorát jsem ho hned předala otci, neb jsem včera absolutně neměla čas skrz obrany... a dnes večer mi ho přinese, mého miláčka! mamka psala, že taťka si celou noc s foťákem hrál
akorát že dnes teda taky nemám čas a zítra jsem na Dni boxera...

jedete někdo na Den boxera od brn.pobočky???
zzizalka vím, že ne
alli co ty?

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

Vcelka
To je bohužel jen pro přihlášené na výstavu. Ale můžeš se tam pak zeptat, třeba dají cvičně osliznout rukáv i bělouškovi

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:00
- Nahlásit

corleona
no to já tak aktivní nebudu, kdyby sme měli nacvičeno tak bych se třeba zeptala, ale takhle to nemá cenu. Byli by jsem tam jak za blbce. To budem stejně, protože Viky bude z těch všech psů tak mimo že to bude ještě zajímavý s nim.
Denisa
no a jaký foťák jsi nakonec vybrala?

tequily
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:12
- Nahlásit

Tak jsem se chtěl přijít podívat na tu výstavu. Nedávno jste mi tady radili, jaký mám v praze vybrat cvičák pro Mery, no a nakonec jsme vybrali ten v Braníku. A teď když čtu, že přijede další bělouš Viky, tak tam dorazíme s Mery určitě. Snad se z tolika psů nezjančí.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

Vcelka
To bych síš viděla větší konkurenci v těch zlatých fenách, ta Lucia z Ringu je pěkná.
Ježíš, já už mám průjmas, jen na to pomyslím. Ach jo! Na co jsem se to zas nechala uvrtat...?!

Denisa
No tak se pochlub, co jsi po dlouhém bádání vybrala!!!

corleona
To musela být sranda, když nad kuřátkama kluci nevěřícně kroutili hlavama. Tom už jel pro Kverdu??

Nám snad dnes dopadne ta lítačka s malou dobrmankou. Jsem na to docela zvědavá. Doufám, že z toho FeeBee neklepne pepka, a že se jí bude malá líbit. Je to totiž čubina bývalé manželky mého šéfa, tak mám nerva, aby ji Fee moc neoslintala (nebo taky v horším případě nesežrala )!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

Vcelka
ola

...no musela jsem zvolit kompromis, mezi tím co je teď na trhu a mé schopnosti a co s tím chci... výběr se mi zúžil na EVF zrcadlovky - Panasonic DMC-FZ30, Canon PS S3 SI, Fuji S9500.
Hádejte co vyhrálo? No ten Canon no. Něco má lepší ten foťák, něco ten... jenže na to mé focení z toho vyšel nejlíp ten Canon S3. Oproti těm dvěma je taky podstatně menší, takže mám takovej "kompakt" do větší kapsy
a koupila jsem ho levně a na to, že téměř nikde není na skladu neb je to novinka, tak jsem měla štýgro, že už se s ním můžu muchlat!
no pak už si jen taťka koupí zrcadlovku Nikonka a můžeme vyměňovat nebo spíš mu ho budu krást ale ten můj Canonek je prý na svou třídu taky třída!
ale nevím jak se poperu s těma nastaveníma a tak... to si ještě na dobré fotky asi počkám...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:31
- Nahlásit

http://www.megapixel.cz/img.php?pageid=2482&pic=26 82&dir=next&mod=products&sec

jo zde jak vypadá, pan foťák, fešák!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:53
- Nahlásit

Denisa
jů tak ten je pěknej, zrovna sem ho chtěla jít hledat, tak si hodná že si sem dala ten odkaz. Tak ať jsou z něj i fotky pěkný, ale já myslim že to budou.
ola
to sem tu zase něco řekla co? To mi mohlo být jasný že s toho začneš mít nervíka. No ale chápu tě, já už s toho začínám být taky nějak nervozní a to nejdu vystavovat.
tequily
tak to je skvělý že tam s Mery taky přídete, nevim jestli vás všechny poznám, to abych si vytiskla fotky psů a vašich a podle toho se pak budem hledat.
Určo asi poznám Olu, corleonu a Chodku a další to bude horší.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:53
- Nahlásit

Denisa
Dobře sis vybrala! Je to elegantní, vzhledově příjemný model Canonu! Tak neváhej a foť, ať můžeme omrknout taky kvalitu pořízených foteček!!!! Už se těšíme!

ola
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:56
- Nahlásit

Vcelka
Určo asi poznám Olu
Pozor, pozor - Ola jde před výstavou ke kadeřnici! (Ta si ze mě dělala legraci, jestli jdu vystavovat psa nebo sebe... ) Není tudíž jisté, že si budu vůbec podobná! Jóó, mám z toho nervy, ale zároveň se děsně těším! Škoda, že se tam nesejdeme všechny!

tequily
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:00
- Nahlásit

No nás si snad nikdo nesplete, bílejch boxerů tam snad tolik nebude. Nicméně poznávací znak: Mery bude 100% nejšpinavější, protože vždycky si neomylně vybere to nejhorší bahno a v tom se rochní, druhý znak: jakmile jí někdo pohladí, počůrá se radostí.

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:12
- Nahlásit

Denisa
Tý vosku, ty se máš! Já bych taky chtěla... Michla si vzala zpět svůj Panasonic (v očekávání miniplacatých přirustků) a já mám tudíž prd. Ani v telefonu foťák nemám

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:20
- Nahlásit

ola
aha tak ty budeš mít nový účes, že ty chceš potvůrko udělat dojem na rozhodčí.
tequily
podle Mery tě snad poznám. Tak počurá se radostí, to já mám spíš strach s toho že jakmile tam vstoupíme tak se tam Viky vykadí někam doprostřed na oči všem lidem. A to můžeme jít před tim na prochajdu kde se vyvenčí, ale stejně tam bude určitě kadit znova a né možná jen jednou.

tequily
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:29
- Nahlásit

No to Mery jak bude špinavá, tak jen bude na všechny skákat. Snad nás tam nezbijou, bojim se aby pak nezaprasila nějakýho vystavovanýho šampiona...

Chodka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:52
- Nahlásit

No tak už se začínám těšit na tu Prahu,Olo k účesu nezapomeň to kimono už se to tu probíralo,byla by si sportovně společensky oblečená, ale věřím, že ty si ještě pořídíš něco nového.
Jinak jsem přemejšlela, že pojedu v teplákách a podle popisů to bude to nejlepší oblečení,budou se sbírat hovínka, oblácený skákací boxíci to bude jako když se vracím z prochajdy v lese,prostě čuně.
Jó a manžílek to má zapsané v kalendáři 10.6 Praha

Denisa
Pěkný foťák jsem sice antitalent ale na vzhled moc pěkný.

Mějte se odcházím domů,kytky zality a zavírám kancl.Jdeme na víkend trochu popít a posedět i když se sportovci ale nevím jak to dopadne snad to nebude tak zlý. Mějte se a hezký víkend.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:36
- Nahlásit

Vcelka
ola
Markét
Chodka
holky to jo, je to fešák, ale to fakt není to důležité nééé, já vím jak jste to myslely... už se těším jak se pohroužím do manuálu a pak v praxi zkoušet...

Praha výstava
se máte... tak aspoň foťte reportážní fota! a já na dálku budu fandit všem z fóra!!!

Dnes už taky půjdu, máme tu vychajdu s RR a tak...
A zítra jsem zvědavá kdo bude ze známých boxíkářů na Dni boxera, zatím jsem ode všech co znám slyšela, že nemůžou... tak tam budeme asi trapasit samy s Giordulou.

Libka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:47
- Nahlásit

Denisa
Parádní foťák, to budou určitě super fotky, tak to koukej co nejdřív otestovat!!

Taky přeju všem pěkný víkend.

Krista
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 17:34
- Nahlásit

zzizalka,ola
Nebojte,určitě tu výstavu zvládnete vy i vaše holky.... Snad mi vyjde se na vás přijet podívat...
corleona
Taky veliké gratulace oslavencům!A Megginka posílá vééélikou pusinu..

Taky všem pěknej víkend.
Jo mimochodem,OPĚT máme zánět v uších a třikrát denně kapeme.Navíc jsme dostali nějakou fosforově zelenou vodičku na potírání na povrchu..Se z toho už asi zbláznim

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 17:42
- Nahlásit

Chodka
nezapomeň to kimono
.. a taky ten japonský náramek! Měla ho tetička i Gregor.

Zasmála jsem se teď a přišla aspoň na jiné myšlenky..

Byla jsem dnes na pohřbu. Když jsme byli v Portugalsku, umřel kamarád-boxerkář Peťa Sembol. Byl to výcvikář ÚP Rychvald. Bylo nás tam spousta lidí od boxerů a davy pejskařů ze cvičáku v Ostravě-Zábřehu, kde byl předseda. Všichni jsme strašně buleli. Pohřby by snad ani neměly být.. Tak jsem si teď uvědomila, že ti blízcí, i když je to hrozná ztráta, jsou srovnaní s tím, že Peťa už není. Ale ti jeho psi ho budou pořád hledat nebo na něj čekat..

ola

Lucia je nakrytá, tak tam možná nebude.. A taky je už tuším šampionka. Neboj, na výstavu přijdou čerstvé zlaté fenečky!!!

Jo, jel dnes ráno pro Kverdu. Před chvílí mi psal ,je už někde za Trentem, takže ještě asi 200km.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání