| Autor |
Zpráva |
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 19:44
- Nahlásit
Ahojky tak jsem po dlouhý době zase zabrousila sem k vám zjistit co je tu nového a zaujala mě výstava v Praze 10.6.. Strašně bych se tam chtěla podívat a protože to mám kousek od domu tak by to zase nebyl takovej problém jen nevim co a jak. jako jestli tam můžu s 4 měsíčnim Fanďákem, a jeslti se mám někde nahlásit předem, kolik je vstupný a tak. tak kdyby mi nějaká dobrá dušička pomohla s informacemi tak bych byla stááááááášně moc ráda.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 10:58
- Nahlásit
tak jsem zas po dlouhé chvíli zabrousila na vaší diskuzi, napsali jste toho fakt hodně, to se nedá zvládnout přečíst
My máme Irisu po operaci, měla cistu, ale všechno dopadlo dobře, skvěle se jí to hojí. Jela jsem kvůli tomu až do Bíliny, ale vyplatilo se to. Irisa 4 hodiny po operaci už normálně chodila a žebrala co dostane k jídlu.Před operací jsme zvládli ještě zkoušku VPG A.
Jinak prarodiče všichni jsou už mrtví, Wendy umřela loni. Arcadia už je pryč docela dlouho.
Vcelka
na výstavu se jedeme podívat, tak se tam uvidíme
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 11:00
- Nahlásit
corleona
My jsme se to dozvěděli o Petrovi v sobotu ráno, Dagmar ( jeho žena )volala, bylo to hrozný a strašně rychlý. Byl to fajn kamarád
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 12:21
- Nahlásit
articek
(((( Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 14:02
- Nahlásit
corleona,articek
je to smutný, zrovna tenhle týden jak sem brousila na netu tak jsem na stránkách jedný chov.stanice viděla jeho fotku a vzpomínku na něj.
articek
tak to jsem moc ráda že se v Praze uvidíme, a berete sebou někoho ze psíků? Jinak Irise gratulujeme ke zkoušce a přejeme jí brzké uzdravení.
Fanánek
hlásit předem se snad nikde nemusíš, prostě tam normálně přídeš a Fandu vem sebou, ve čtyřech měsících už má všechny očkování za sebou, tak může jít s tebou. Nakonec se nás tam s běloušema sejde ještě hodně.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 16:10
- Nahlásit
corleona
Neboj, na výstavu přijdou čerstvé zlaté fenečky!!!
Ach jo! Ty dokážeš potěšit...
Včera jsme byly s Fee lítat s tou malou dobrmankou. Nejdřív byla plachá, ale pak spolu bláznily úplně dokonale. Moc jsme se nasmály.
Ovšem pozor! Bylo tam spousta komárů, FeeBee byla naprosto okomárovaná, tudíž doma jsem zjistla, že je plná pupenců. Takže na výstavu nepřijedeme s boxerem, ale s prasetem bradavičnatým...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 16:30
- Nahlásit
Vcelka
asi půjdem jenom koukat, ještě jsme o tom nemluvili jestli někoho vememe sebou
Po tom výbuchu na CACITu jsem chtěla zkusit, jak je na tom. Tak jsem si po zkoušce říkala, že je škoda, že to nepředvedla na Slovensku.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 16:31
- Nahlásit
Vcelka
nevzpomenete si na ten server, kde byla ta vzpomínka?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 16:33
- Nahlásit
corleona
Já vím my jsme s ním byli v kontaktu a bylo to špatný už dlouho, ale přesto to bylo rychlý
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 17:46
- Nahlásit
articek
Před pěti měsíci zjistili, že je nemocný. Když se vrátil z nemocnice, tak zase začal chodit na cvičák.. Bojoval..
Alena má oznámení a fotku na stránkách www.moraviabox.com a něco jsem dala i na stránky Rychvaldu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 18:45
- Nahlásit
corleona
On říkal, že je to špatný, ale furt jsme tomu nevěřili, byl to chlap jak hora
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 18:48
- Nahlásit
corleona
Taky nám přišlo oznámení, ani jsme ho nemohli číst, poslali jsme na pohřeb aspoň kytku snad dorazila,přemýšlela jsem, že to dám na naše stránky, ale nevím, jestli je to vhodný?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 16:17
- Nahlásit
articek
na stránkách moraviaboxu jsem to viděla, jak už sem dala corleona ten odkaz.
Je pravda jak tu píše corleona, že lidi se s tim smíří že odešel, že prostě už vědí že se nevrátí, ale ti jeho psi na něj budou čekat do konce jejich života jestli se přeci jenom neobjeví. A kolik měl pejsků?
corleona
koukala jsem na fotky z Portugalska, moc hezký a co fotky z oslavy ty nejsou? Nebo jsem jen blbě koukala a neviděla sem je? A jaký bylo přivítání s Kverdou?
ola
tak prase bradavičnatý? No vidíš aspoň na tý výstavě bude jako raritka, třeba za to dostane aspoň nějakou zvláštní cenu.
To jí do tý doby zmizí, já když přijela ve středu ze cvičáku tak měl Viky na zádech taky dvě boule asi od komárů a už to nemá.
Já dneska vzala Vikyho zase k našim za Fíkem, tak je totálně vylítaný, teď tady vedle mně odfukuje. Dala jsem nějaký nový fotky na stránky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 16:52
- Nahlásit
Vcelka
pokud to nezměnil tak dva. my ho znali ze závodů a kamarádí s Markétou Uríkovou ( výcvikářka u něj v ZKO ) a ta má bráchu našeho Arta. Tenkrát když markéta chtěla štěně tak přišel a od tý doby jsme byli v kontaktu. Furt nadával jaký je to mamut ( ten pes ) a byla s ním sranda
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 18:15
- Nahlásit
Vcelka
Peťa měl tři psy. Všechny z Moraviaboxu. Bertíka (Norberto), to je bratr Natálky, co minulý týden umřela, Pandu (Pandora) a před dvěmi lety si pořídil její nastupkyni na cvičení - Elišu (Eleonora). Je to sestra slavnější Eugenie a Edíka - toho bílého kolohnáta, co jsem Ti posílala jeho fotky.
Fotky z oslavy jsou - buď na to klikneš v aktualitách nebo přímo na stránku "psi".
No a přivítání se konalo jen se mnou. Z děvčat ho snáší jen Heduš. Není to tím, že je ze stejné stanice S Unitou to seznámení riskovat nebudem, pokud něco v tom břiše má, tak ať to nepotratí. No a s Viktorou ho seznámit budem muset, protože jinak nevím, jak bychom do té Prahy v jednom autě jeli. Protože Viktoru dát na zadní sedadlo, to bychom bourali ještě u nás v dědině. Pak jedině že bysme ji poslali Pendolinem.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 19:53
- Nahlásit
corleona
já tam žádný fotky z oslavy nevidim, fakt....
Takže do Prahy jedete s Viktorkou a Kverdou a budete i vystavovat? Pendolinem bych to neriskovala, to by taky nemusela dojet.
articek
mně trošku ty psi z vašeho vrhu A připomínaji bernardýny. Asi takhle to myslel že je to mamut?
To vás musim napsat jak sem včera díky Víťovi přišla o svou nejoblíbenější podprsenku. Šla jsem prát a udělala sem si hromádku a on zase hned čuchal kolem a v nestřeženym okamžiku mi jí ukradnul a běžel s ní na zahradu. Já ho tentokrát nechala být a to byla chyba. Zdeněk pak šel sekat trávu a on jak vždycky doráží na tu sekačku, tak zase skákal kolem něj s tou podprdou v držce a jak přiskočil před sekačku, tak jí upustil a Zdeněk jí přejel. Takže mi jí přinesli na tři kusy a ještě zelenou. Tak budu chodit asi na ostro, protože tuhle jsem fakt měla ráda. Nakopala bych je oba.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 20:48
- Nahlásit
corleona
fotky jsou pěkný já bych asi měla problém poznat který je který. Klepla jsem v aktualitách a najednou se objevily ty fotky s kuřetem a 6 tak jenom Včelka špatně kouká asi šok z toho,že bude muset chodit na ostro.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:15
- Nahlásit
Ahojte
tak koukám, nějaké smutné zprávy, nějaké veselé... hm, to je život.
Zprávy od Giordinky - hnusný počasí, to u vás asi taky co...
Já jsem se snažila mrknout na ovládání foťáku... no říkal mi otec, že mám tak na půl roku co dělat (zná mě). Takže zatím fotím na automatiku ale tak snad tomu postupně přijdu na kloub...
corleona
Vcelka
pěkné fotečky!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:18
- Nahlásit
to je jeden pohled Giordinky - se špinavým čumákem z pole...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:21
- Nahlásit
a dnešní aportek... na pidiformátu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Denisa
Lezu sem, nemuzu jinak!!! Skvela fotecka!!!
A na cvicaku jsem dneska potkala jednoho placatce, zlataka, jsem se s nim muchlala, fesak, zjistim vam vic... a i nafotim...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:24
- Nahlásit
Vcelka
to je super příběh
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:39
- Nahlásit
Fifi
díky... však lez a ty máš myslím roťáska ne?! jo a placatýho na cvičáku vyzpovídej... my máme rádi přehled o šikovných placatých...
articek
myslíš ten o zkáze Včelčiné podprdy? Vikoušek je pašááák, skvělý komik...!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:43
- Nahlásit
Denisa
jj, dve rtw holky a exotku erdelku A pana jsem zpovidala uz dneska, lec jsem hlava derava, rikal mi i jmeno CHS, bylo takovy dlooouhy, takze skloreza zafungovala Ale pristi nedeli napravim!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:52
- Nahlásit
Fifi
a jó... to jsem někde viděla fotečky holek, myslím! to máš teda smečku!
tak jo, těším se na info! a můžeš říct pánovi ať zavítá sem - do babince... ať je tu taky nějakej chlap !
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 06:24
- Nahlásit
corleona
Moc pěkné fotky, jak z Atiboxu, tak oslavenců !
Denisa
Byla jsi na dni boxéra? Manžel bohužel neměl čas, nás tam vzít ....ale včera jsme si to trošku vynahradili, byli jsme i s manželem na dlouhé procházce v lese, jak tak jdem již směrem k domovu, tak najednou proti nám dvě holčiny se dvěma psy, koukám zda mě zrak nešálí, ale vidím dobře dvě placatky, dva boxeří kluci jeden zlaťák CHS z Ringu a druhý žíhaný CHS Hamiko. Takže si Allis s nimi ještě pořádně zablbla
A v pátek nám přišly výsledky spondylózy 0 neg. . Nakonec jsme poslali naposouzení i DKK, ale ty už nás nepotěšily .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 07:47
- Nahlásit
Holky neserte ňa, já ty fotky z oslavy prostě nikde nevidim, ani teď v práci na počítači. V aktualitách jsou poslední fotky ze 17.5., prošmejdila sem to celý a nikde nic. Ale z toho Portugalska ty vidim.
Denisa
já myslim že ten tvuj foťák bude v pohodě, že z něj budou pěkný fotky.
articek
mně s tim kradenim věcí už sere, to je furt něco, člověk se chvíli nekouká a už něco nemá. To ještě ráno stačil páníčkovi ukrást u postele slipy, jenže si myslel že za nim poletíme ale my jsme spali dál, tak se pak s nima vrátil zpátky. No ale za trest si přinesl pískací míček a pískal nám s nim u hlavy, prostě nás nenechá vyspat.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 08:01 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Vcelka
Ty fotky z oslavy se automaticky otvírají v samostatném okně, když klepneš na psi (ještě by jsi mohla mít to okno blokované...)
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 08:15
- Nahlásit
Vcelka
Včera jsem na fotky koukala z domova,teď v práci mám zablokované automataticky otevírající okno,ale dalo se to odblokovat tak je vidím i odtud.Objevil se informační panel a potom lišta kde se to odblokuje.Zkus to vždyť si šikovnější než já. Jinak Víťa je šikulka a dbá na pořádek
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 08:31
- Nahlásit
alli
představ si, že jsem taky nebyla . páteční noc hrozně lilo a ráno taky, a já už toho promáčení z celého min. víkendu (v tom Tišnově) a týdnu měla tak akorát, rýma atd. A když jsem se mrkla na Giordinu slastně spící po páteční lítačce s RR... Ale mrzelo mě to! Já jezdím na psí akce i když prší atd. a že letos nám propršelo zatím všechno... no mrzí mě to, ale nabrala jsem opět sil a v neděli už jsme zas blbli
dva boxeří kluci jeden zlaťák CHS z Ringu a druhý žíhaný CHS Hamiko tak jednoho z Hamika možná známe ze cvičáku, jestli s ním byla holčina světlovlasá...?! nebo je to jinej
|